Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να γράφεις να τηλεφωνείς λέει ο μπίλης και τα λέει καλά :D αφιερωμένο
είδες??:cool: περαστικά σου!!
Τελικα Φαιη οσο ζει μαθαινει ο ανθρωπος, ελπιζω να μην σου προκυψουν προβληματα στο μελλον με την ανακαλυψη που κανατε και απλα να υπαρχει εκει για να θυμασαι οτι εισαι μια υπεροχη εξαιρεση της φυσης χαχαχα. Και εγω ειμαι αλλωστε...

Οσο για το οτι λειπεις απο εδω ναι λειπεις αλλα για μενα το πιο δυσκολο ειναι οτι δεν εχει αλληλεπιδραση το γεγονος οτι μπαινεις γραφεις σπανια και φευγεις. Τι εννοω ,μαλλον κατανοητη δεν θα γινω αλλα το εξηγω. Για μενα που ειναι δυσκολο να μιλαω στο τηλ ειναι ενας τροπος επικοινωνιας μαζι σου και οταν απεχεις εγω σε χανω σε νιωθω μακρια βρε παιδι μου πως να το πω.

Με χανεις και σε χανω σε πιο απλα Ελληνικα. Σιγα την σκοτουρα θα μου πεις τωρα αλλα ηθελα να στο πω αυτο καιρο. Σεβομαι οτι ηθελες να απεχεις αλλα δεν μου αρεσει να μην επικοινωνω μαζι σου απλα.

συμφωνω απολυτα
πλάκα μου κάνεις!:eek:

είναι σίγουρο ότι έχεις τέτοιο πράγμα;:confused:

οι ζαλάδες μήπως συνδυάζονται με καθυστέρηση περιόδου; σε σκεφτόμουν χθες κ με μούντζωνα που σε άγχωσα με όσα σου έγραψα, ενώ μπορεί να είσαι εγκυούλα! απλούστατο!;):)

ζωγραφιές διαβάζω!:)

προσυπογράφω!;)

Φαίη,

Είσαι "κλινική περίπτωση" δλδ ? Τελικά, οι εξαιρέσεις όντως επιβεβαιώνουν τον κανόνα ! Καλά που έχεις και το Αερικούλι και σε σκουντάει γιατί αλλιώς...

αχ αχ εμείς οι μαμάδες ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε την υγεία μας για να είμαστε καλά/εκεί για την φαμίλια μας... καταλάβετέ το επιτέλους ! Ο μη γένοιτο, αν οτιδήποτε πάει στραβά, κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει και να αγκαλιάσει τρυφερά τα αγγελούδια μας !

όσο για το αν λείπεις από εδώ ή δεν πολυμπαίνεις, να συμφωνήσω με την Μαρκοπουλίνα... κι εγώ που δεν μπαίνω fb δεν θέλω να σε χάνω dear....

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειμαι σιγουρη πως θα πιασουν! :-D

Για το θεμα "μπαινω - δεν μπαινω" εχω να πω τα εξης..

Διανυω μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου (σαφως και δεν ειμαι η μονη) που τα οικονομικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο, που αντιμετωπιζω ενδοοικογενειακο θεμα υγειας και περιμενουν ολοι απο εμενα να τρεξω καθοτι ειμαι ανεργη και επομενως διαθεσιμη να τρεξει οταν ολοι οι υπολοιποι δουλευουν. Με εχει κουρασει ολο αυτο το βαρος που εχει πεσει στην πλατη μου γιατι προκειται για τη θεια μου -την αδερφη της μαμας μου- η οποια εκ γενετης εχει συνδρομο down και αυτη τη στιγμη ολες οι εξετασεις δειχνουν πως εχει καρκινο. Φυσικα ομως δεν ειναι σε θεση να σου δωσει σαφεις οδηγιες για το αν πονα καπου, που πονα, αν βλεπει αιμα στο χαρτι π.χ. και οι αιματολογικες δεν δειχνουν καθαρα που υπαρχει. Θελει ενα σωρο εξετασεις σε ενα παιδι (γιατι παιδι ειναι παρολο που ειναι 55 ετων) τρομοκρατημενο που γατζωνεται επανω σου μολις δει ασπρη ρομπα και κλαιει.. Ακομα κι αυτη τη στιγμη που σας το γραφω αισθανομαι κομπο στο στομαχι και τρεμουν τα ποδια μου. Γυριζω σπιτι και αγκαλιαζω το παιδι μου σαν να μην υπαρχει αυριο..

Τα βαζω με τον εαυτο μου, με το ποσο ευκολα αφηνω να με ριχνουν οι καταστασεις, που δινω σημασια σε πραγματα ανευ σημασιας και που προσπαθωντας να κανω ουσιωδη πραγματα χανω την ουσια και ερχεται το βραδυ και μενω με το τιποτα. Ο Βασιλης απο την αλλη στην προσπαθεια του να με στηριξει, μου λεει πως ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου και να σταματησω αυτο που κανω. Αλλα απλως δεν γινεται..

Οταν υπαρχει τοσο αρρωστο κλιμα στην οικογενεια.. Οταν δεν γινεται να μην τρεξεις, οταν ξυπνας το πρωι και το μονο που θες ειναι να περασεις τη ζωη σου κατω απο τα σκεπασματα, οταν εχεις εναν πατριο αλκοολικο που δεν προσφερει τιποτα περα απο φασαριες και που οσονουπω θα χρειαστει να ξαναμπει σε κεντρο απεξαρτησης, οταν η αδερφη σου (εστω και ετεροθαλης) ειναι 19 χρονων και δεν κανει μπανιο μονη της με τη δικαιολογια της επιληψιας, οταν πρεπει να φροντισεις σπιτι - παιδι - αντρα και να εισαι εκει για οτιδηποτε προκυπτει ΚΑΠΟΥ πρεπει να ξεσπασεις.. Κι εγω περα απο την παρτη μου, δεν βρισκω αλλον ευκαιρο.

Εχω φτασει σε σημειο να ξυπναω και να μην εχω κουραγιο να ανασανω.. Τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο.. Και γι' αυτο αποφασισα να ψιλοαπεχω.

Πρωτον γιατι αν μπαινω καθημερινα και γραφω τι γινεται στη ζωη μου, στο τελος θα χρειαστειτε ολες αγχολυτικα. Προτιμησα την ασφαλη λυση να γραφω αραια και που και να μαθαινετε μονο ευχαριστα απο εμενα.

Και δευτερον, επειδη τα ψυχολογικα μου ειναι στο ναδιρ φοβαμαι μην αρπαχτω με καμμια καμμια μερα! Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω".. Κι εμενα ο δικος μου εγκεφαλος κατευθειαν θα σκεφτει "μομφη ηταν αυτο? για εμενα που δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα??? :evil:" :lol: Καταλαβατε; Επίσης δεν συγκρατω πληροφοριες ρε παιδια.. Μπαινω, γραφω και δεν απαντω σε καμμια.. Εχω καψει φλατζα λεμε! Ειναι σωστο τωρα αυτο; Π.χ. εχθες δεν ευχηθηκα καν στην Αγγελινα μια μαμημενη καλη επιτυχια για το παιδι της! :oops: Αγγελινακι επι ευκαιρια στο λεω τωρα! :)

Ωστοσο επειδη μου λειπετε πολυ, θα προσπαθησω να μπαινω και να μην χανομαι! I promise!

Ευχαριστω πολυ ειλικρινα ολες σας!

Φιλακια!:-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...

Καλά είμαι μες τη στεναχώρια, εχει παει 2μιση και η μικρη δεν κοιμαται, κανονικα στη 1 επρεπε να ειχε ξεραθει.. Το θεμα ειναι οτι τα πηρα με τον εξυπνο τον αντρα μου που θεστηκε (συγνωμη αλλα..) στα τηλεφωνα και η μικρη μετα τον αναζητουσε! Αλλα δε στεναχωριεμαι τοσο γι'αυτο, :( αλλα γιατι τη μαλωσα και της ειπα να μεινει στο δωματιο της να κοιμηθει μονη της. Τωρα κλαιει, να λυγισω, εκανα μαμακια ή να παω να την παρω; :-(

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω"..

Καλά... ας μπει η Μαρία να γράψει τέτοιο πράγμα... και ας νιώσεις και ενοχές γι' αυτό χαχαχαχαχαχα

Με το καλό Μαρία... τώρα που το είπε η Φαίη... θα συμβεί :lol: :lol:

Γεια σας κορίτσια...

Καλά είμαι μες τη στεναχώρια, εχει παει 2μιση και η μικρη δεν κοιμαται, κανονικα στη 1 επρεπε να ειχε ξεραθει.. Το θεμα ειναι οτι τα πηρα με τον εξυπνο τον αντρα μου που θεστηκε (συγνωμη αλλα..) στα τηλεφωνα και η μικρη μετα τον αναζητουσε! Αλλα δε στεναχωριεμαι τοσο γι'αυτο, :( αλλα γιατι τη μαλωσα και της ειπα να μεινει στο δωματιο της να κοιμηθει μονη της. Τωρα κλαιει, να λυγισω, εκανα μαμακια ή να παω να την παρω; :-(

Μήπως είναι λίγο αδιαθετούλα και δεν έχει διάθεση το πουλάκι μου ???

Έλα τώρα, τρέχα να της εξηγήσεις για ποιόν λόγο πρέπει έστω να ξαπλώσει για λίγο να ξεκουραστεί κι ας μην κοιμηθεί... άσε που είμαι σίγουρη ότι το έχεις ήδη κάνει !!!

Φαίη μου,

Φυσικά και αγνοούσα όλα όσα έγραψες κι έμεινα λίγο "παγωτό" που λέμε διαβάζοντάς σε. Στις 2-3 φορές που έτυχε να βρεθούμε δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να έχουμε πει η μια στην άλλη την ιστορία της ζωής της !

Έχεις 1.000 δίκια αγάπη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ (επειδή πάντα υπάρχει και η άλλη όψη) είναι αυτό που λέμε "ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς". Αγκάλιασε το παιδάκι σου, τον άντρα σου και να μπαίνεις-να γράφεις ότι θες !

Σ' αγαπώ και θα 'θελα να σε κάνω μια αγκαλιά !

Διαφημίσεις

...

Και δευτερον, επειδη τα ψυχολογικα μου ειναι στο ναδιρ φοβαμαι μην αρπαχτω με καμμια καμμια μερα! Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω".. Κι εμενα ο δικος μου εγκεφαλος κατευθειαν θα σκεφτει "μομφη ηταν αυτο? για εμενα που δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα??? " ...

Φιλακια!:-D

Καλά... ας μπει η Μαρία να γράψει τέτοιο πράγμα... και ας νιώσεις και ενοχές γι' αυτό χαχαχαχαχαχα

Με το καλό Μαρία... τώρα που το είπε η Φαίη... θα συμβεί :lol: :lol:

Αχ κορίτσια! από το στόμα σας και του Θεού το αυτί :D

Μωρέ ας κοιμηθεί η Ιφιγένεια και θα κεράσω balsamico εγώ όποια στραβώσει :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μήπως είναι λίγο αδιαθετούλα και δεν έχει διάθεση το πουλάκι μου ???

Έλα τώρα, τρέχα να της εξηγήσεις για ποιόν λόγο πρέπει έστω να ξαπλώσει για λίγο να ξεκουραστεί κι ας μην κοιμηθεί... άσε που είμαι σίγουρη ότι το έχεις ήδη κάνει !!!

Ε ναι δεν αντεξα πολυ.. αυτο εκανα, την πηρα, μιλησαμε, αγκαλιαστηκαμε καναμε γενικα τις αγαπες μας και μετα ηρθε ο μπαμπας μας να τη βαλει για υπνο. Σε 5' ειχε παραδωθει.

με πολύ συγκίνηση κι ακόμη μεγαλύτερη χαρά, σας ανακοινώνω πως σήμερα το πρωί υποδεχτήκαμε στην... ευρύτερη οικογένειά μας...(των φίλων)...

ένα υγιέστατο, γλυκύτατο, πανέμορφο κοριτσάκι!!!!:D

ο μπαμπάς χαρούμενος και λίγο αμήχανος, η μαμά κατασυγκινημένη και πανευτυχής, οι υπόλοιποι ξετρελλαμένοι (μείναμε αξέχαστοι σήμερα στο μαιευτήριο - καμιά 30 νοματαίοι - με τις φωνές, τα επιφωνήματα και τ' αστεία μας)(κι έπεται συνέχεια)!

κατά τ' άλλα - είμαι από τις 5 στο πόδι, ξεθεωμένη - πήγα και δουλειά μετά, ελπίζω να κοιμηθώ νωρίς αλλά δεν το βλέπω!

όσο για την καθυστέρηση... δεν νομίζω βρε κορίτσια... είμασταν βέβαια κάπως χαλαροί :oops: στις ακίνδυνες ημέρες... αλλά μπα...

βέβαια... κι ο γιος μου έτσι ήρθε - ουρανοκατέβατος... αλλά όχι, όχι δεν νομίζω!

αγγελίνα, περιμένουμε νέα από τον γιατρό!!

Εν κατακλείδι, δηλώνω ευτυχής ΑνΑΛ κι ας σαλτάρω με τις υποχρεώσεις που μας βαραίνουν ...:rolleyes:

Σωστααααά!!

Καλημερα Φεφη περα απο τον ομοιοπαθητικο αν επιμενει ο βηχας να δειτε και πνευμονολογο αν ο παιδιατρος δεν σου δινει λυση.

Συμφωνώ.

γλυκοφλεβαρίτσα, άκου... μια γιαγιά έλεγε : παντού η θάλασσα είναι αλμυρή αλλά τόπους τόπους είναι φούρκα = για όλους η ζωή είναι δύσκολη αλλά για μερικούς είναι πολύ δύσκολη...

σου στέλνω την αγάπη μου και θέλω να σε διαβάζω... το έχω πει και θα το ξαναπώ - οι Αναλ δεν είναι το "καφέ της χαράς" ούτε κανά ηλεκτρονικό άρλεκιν... συναντιόμαστε εδώ και για να μοιραστούμε τα σκοτάδια μας...

με πολύ συγκίνηση κι ακόμη μεγαλύτερη χαρά, σας ανακοινώνω πως σήμερα το πρωί υποδεχτήκαμε στην... ευρύτερη οικογένειά μας...(των φίλων)...

ένα υγιέστατο, γλυκύτατο, πανέμορφο κοριτσάκι!!!!:D

ο μπαμπάς χαρούμενος και λίγο αμήχανος, η μαμά κατασυγκινημένη και πανευτυχής, οι υπόλοιποι ξετρελλαμένοι (μείναμε αξέχαστοι σήμερα στο μαιευτήριο - καμιά 30 νοματαίοι - με τις φωνές, τα επιφωνήματα και τ' αστεία μας)(κι έπεται συνέχεια)!

Αχ τι ομορφα και γλυκα νεα!! Να το χαιρεστε ολοι, να ειναι γερο και καλοτυχο!! Να φερει τρελα και χαρα στο μπαμπα και τη μαμα της η ψυχουλιτσα!! Και φυσικα καλη αναρρωση στη νεα μανουλα! :D

Διαφημίσεις

το διάβασα την μέρα που έγινε κι είχα καταλάβει ότι πρόκειται για την ιστορία που είχαμε μοιραστεί... αλλά δεν τολμούσα να το γράψω... γι' αυτό σε αναζητούσα χθες προχθές ρουκουτάκι...

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2212824&postcount=209

ειλικρινά, λυπάμαι πάρα πολύ...

το διάβασα την μέρα που έγινε κι είχα καταλάβει ότι πρόκειται για την ιστορία που είχαμε μοιραστεί... αλλά δεν τολμούσα να το γράψω... γι' αυτό σε αναζητούσα χθες προχθές ρουκουτάκι...

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2212824&postcount=209

ειλικρινά, λυπάμαι πάρα πολύ...

Τι έγινε? Γιατί?:-(:-(:-( Το μωρό ποιός το ανέλαβε?

Σας διαβάζω αλλά αυτές τις μέρες είμαι κάπως τρεχάτη και δεν προλαβαίνω να γράψω γι' αυτό θα τα πω όλα μαζί...

Πριν 2μέρες ξεχάσαμε να στείλουμε στον παιδικό την πιπίλα της Ο. Οι δασκάλες αρχικά νόμιζαν ότι το κάναμε επίτηδες και την κοίμισαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μου το είπανε και λέμε πως είναι μία καλή ευκαιρία τώρα που πήγε 2 1/2 το παιδί να την κόψουμε. Εξαφανίσαμε όλες τις πιπίλες λοιπόν και χθες το απόγευμα την έπιασε κρίση...

Να ψάχνει από, να ψάχνει από κει. Σου λέει 15 πιπίλες έχω, δεν μπορεί θα βρω μία. Τελικά ο Γ. δεν άντεξε και έκανε τάχα πως βρήκε 1 και της την έδωσε!!! Κοιμήθηκε στις 23.30 η μανδάμ με πιπίλα μαζί μου -στο διπλό κρεββάτι- και μετά τη μετακίνησε ο Γ. στο δικό της. Ξύπνησε το πρωί χαρούμενη και μου λέει Κοίτα μαμά κοιμήθηκα!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει τις τελευταίες μέρες με τον ύπνο...:-( Νιώθω κουρασμένη και εξουθενωμένη...

Στο μεταξύ στις 23/11 έχουμε τα γεννέθλια του Π., κλείνει τα 6 και είπαμε λόγω δυσχερειών να μην κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Θα έρθουν από το σπίτι τα αδέλφια μας και οι νονοί του. Θέλω όμως να φτιάξω cupcakes για να κεράσει στο νήπιο... Αν έχει φτιάξει καμία ας μου δώσει τα φώτα της για τη βουτυρόπαστα και τη διακόσμηση:rolleyes:

Άλλο..........

Το τέλος -της δεη- δεν μου ήρθε ακόμη, το περιμένω. Σκέφτομαι λοιπόν, μετά τα χθεσινά που άκουσα για ανάσυρση, μήπως να περιμένουμε και να μην το πληρώσουμε. Τι λέτε?:confused:

Υ.Γ. Ζούπυ να σας ζήσει το μωράκι!!!!!!!!!! Και στα δικά σας.......

Καλημέρα. :)

Πω πω κορίτσια, έχω να απαντήσω σε πολλά κι ελπίζω να μην ξεχάσω τίποτα.

Θα αρχίσω από τη Φαίη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δε θέλεις να γράφεις όταν είσαι στενοχωρημένη. Το ίδιο νιώθω κι εγώ, δε μπορώ η μαυρίλα μου να μουτζουρώνει τους άλλους, που μπορεί ήδη να περνούν μια εξίσου δύσκολη κατάσταση ή και χειρότερη. Ή μπορεί να την πέρασαν και να προσπαθούν να την αφήσουν πίσω τους, τι χρωστάνε να χαλιούνται και με τα δικά μου? Από την άλλη, αυτό που θέλω να σου πω εγώ, σαν Αγγελίνα, είναι, αν νιώθεις ότι εσύ βοηθιέσαι, τότε ναι, να μπαίνεις και να γράφεις ό,τι θέλεις. Μεγάλες γυναίκες είμαστε όλες μας και μπορούμε να κάνουμε τη διάκριση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν γράφω πολύ σε περιόδους έντονης στενοχώριας, γιατί εμένα δεν με βοηθάει - κλασσικός Καρκίνος, κλείνομαι στο καβούκι μου και γλείφω τις πληγές μου. Εσύ αν βλέπεις ότι έτσι αποφορτίζεσαι, αποσυμπιέζεσαι, τότε δε χρειαζεται να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Τα υπόλοιπα σου τα είπε ήδη πολυ γλυκά η Μάρκο μας.

Δεν είχα ιδέα ότι περνάς τόσο δύσκολα πάντως, κοριτσάκι μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να σε βοηθήσω. Αυτό πάλι με τη δισχιδή ράχη, με κούφανε τελείως, από ό,τι έχω διαβάσει και δίπλα, συνεπάγεται στάνταρ παράλυση και γι' αυτό όλες όσες έχουν αυτή την ατυχία, κάνουν διακοπή. Θα ήθελα να πω καναδυο θρησκευτικά εδώ, αλλά σας λυπάμαι πρωί πρωί, I 'll spear you. :lol:

Φαίη μου, μια μεγάλη, σφιχτή αγκαλιά από μένα. Είσαι πολύ άξιος άνθρωπος. Η δική μου η πεποίθηση είναι ότι θα ανταμοιφθείς κάποια στιγμή για όλες τις φρίκες που έζησες και ζεις...κι ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις για το θαρρος που παίρνω να στο πω, καλή μου. :oops:

Ρένα, κανένα νέο? Σου έγραψα και δίπλα. :-(

Φέφη, δεν ήξερα ότι περιμένεις κι άλλο ανηψάκι, με το καλό η μπουμπούκα σας. :-D Πες στον άντρα σου να χαλαρώσει, απλα αν δείτε ότι για κάποιον λόγο δεν σας ταιριάζει ή δε σας ωφελεί η ομοιο, δεν θα ξαναπάτε και τελείωσε. Όπως κάναμε κι εμείς. Παρεμπιπτόντως, το σπρέυ πρόπολης για το λαιμό λέει από 6 ετών, νομίζω πως με είχες ρωτήσει πριν κάποιες μέρες.

ζώπυρον, συγκίνηση, ε? Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές στα μαιευτήρια. Γέννησε καλά η φίλη σου?

Αερικό και λοιπές διαδικτυακές φιλενάδες μου, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Όπως είχα προβλέψει, και πάλι η κατάσταση είναι στάσιμη. Ουδεμία βελτίωση. Ο γιατρός λέει να αυξήσουμε τις ώρες με τον επίδεσμο, από 6 ως 8. Πράγμα που σημαίνει πως, πέρα από το σχολείο και το ωδείο, σχεδόν όλες τις υπόλοιπες ωρες που θα είναι ξύπνιο το παιδί, θα τον φοράει. Θα το κάνουμε κι αυτό, τι να γίνει. Μην κοιτάτε τι λέω πάνω στην απογοήτευσή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να αγνοησω εντολές γιατρού. Γενικά η αμέλεια, προπάντων σε τέτοια θέματα, δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μου. Μάλλον προς τον καταναγκασμό θα έλεγα πως κλίνω. :oops: Τελοσπάντων. Θα μας ξαναδεί αρχές Μαρτίου, είπε.

Είχα και τον μικρό μαζί μου, για προληπτική εξέταση. Όποιος καεί στο κουρκούτι, φυσάει και το γιαούρτι, λένε. Τον είχα ξαναπάει, 11 μηνών. Εκείνος πάλι...ένας αητός καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε! Θα το ξαναπώ...πώς γίνεται να είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ διαφορετικά? :confused:

Τώρα κάτι ξεχνάω, αλλά δε θυμάμαι τι. :lol: Θα τα ξαναπούμε σύντομα, φιλιά πολλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...