Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Κάντυ, τα περαστικά μου σε σένα βασικά και κατά δεύτερον στην κορούλα σου. :(

Φέφη, στον ομοιο έκλεισες τελικά ραντεβού? Τι είχε η μικρή αυτή τη φορά και πήρε αντιβίωση?

Φαίη, να μας έρχεσαι συχνότερα...αμάν βρε κορίτσι μου, η γκαντεμιά που σε δέρνει!

ζώπυρον, με το καλό να γεννήσει η φίλη σου, πώς πέρασε ο καιρός! Αγοράκι ή κοριτσάκι έχει?

Εμείς καλά. Αυριο θα τα πάμε και τα δύο στον οφθαλμίατρο στη Θεσσαλονίκη, τον μικρό προληπτικά, τον μεγάλο για το τακτικό τσεκ. Δεν είμαι αισιόδοξη, ομολογω. Αν μου ξαναπεί ότι δεν έγινε τπτ απολύτως, θα τα παρατήσω, τζάμπα παιδευόμαστε και παιδεύουμε και το παιδί μαζί. Έχουμε από το Σεπτέμβριο, κάθε απόγευμα το ίδιο βιολί. Θα το πάρω απόφαση ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα και θα ζήσουμε με αυτό, τι να γίνει.

Θα σας ξαναγράψω τα νέα μας αύριο. Φιλάκια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα... τι να σας λεω ρε παιδια.. Κι αντε να ερχομαι συχνοτερα (γιατι κι εμενα μου λειπετε) τι να σας πω..

Εκανα ακτινογραφιες, τις πηρα, πηγα και στον ορθοπαιδικο..

Το χερι μου εχει θλαση και σε ο,τι αφορα τη σπονδυλικη στηλη μου, εφτασα στα 25 για να μου πουν πως εχω δισχιδη ραχη...... :roll: Στην ηλικια που ειμαι τωρα δεν με επηρεαζει καπου, περαν του οτι εντεινει τους πονους της δισκοπαθειας. Αλλα αυτο που συζητουσα το απογευμα με το Αερικο και τη DEMS ειναι πως αν η μαμα μου ειχε κανει ολες τις προγεννητικες εξετασεις που υπαρχουν σημερα το 1986 που με γεννησε, λογικα τωρα... δεν θα υπηρχα... :lol:

Κοιτα να δεις ομως.. Αν δεν με εσπρωχνε προχθες η Χριστινα να παω να βγαλω ακτινογραφιες λογω της πτωσης.. θα το μαθαινα πολυυυυυυ αργοτερα ισως και ποτε καθως με τους γιατρους δεν εχω φιλικη σχεση.

Φιλια σε ολες και ευχαριστω πολυ ειλικρινα για το ενδιαφερον σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Είπαμε είσαι γεννημένη από λάθος :lol: γι'αυτό άλλωστε είσαι αξιαγάπητη... τα λάθη μας αγαπάμε περισσότερο σ' αυτή τη ζωή ;)

Να γράφεις να τηλεφωνείς λέει ο μπίλης και τα λέει καλά :D αφιερωμένο

Ζούπη... κάνε μόνο όσα αντέχεις να κάνεις και χαλάρωσε... η ζωη είναι μικρή για να είναι θλιβερή!

Α και Αγγελίνα... να μην τα παρατήσεις! Σε θερμοπαρακαλώ... είναι παίδεμα αλλά αν τα παρατήσεις μπορείς να ζήσεις με τις τύψεις που θα συνεπάγεται η κίνηση αυτή; Εγώ ακόμα βρίζω τη μάνα μου που δεν με πίεσε! Γιατί τώρα που άρχισε η πρεσβυωπία της ηλικίας... η ανάγκη του δεύτερου ματιού είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! και δεν το έχω....

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!

αν η μαμα μου ειχε κανει ολες τις προγεννητικες εξετασεις που υπαρχουν σημερα το 1986 που με γεννησε, λογικα τωρα... δεν θα υπηρχα...

είδες??:cool: περαστικά σου!!

ζώπυρον, με το καλό να γεννήσει η φίλη σου, πώς πέρασε ο καιρός! Αγοράκι ή κοριτσάκι έχει?

Θα το πάρω απόφαση ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα και θα ζήσουμε με αυτό, τι να γίνει.

ναι, πέρασε ο καιρός! άσε είμαι πολύ αγχωμένη γι' αύριο και βέβαια πολύ συγκινημένη... κοριτσάκι είναι!!

για το παιδί σου, θα συμφωνήσω με το αερικό παρακάτω :

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!

(μπες αύριο να μας γράψεις νέα)

Ζούπη... κάνε μόνο όσα αντέχεις να κάνεις και χαλάρωσε... η ζωη είναι μικρή για να είναι θλιβερή!

αυτά προσπαθώ να κάνω βρε κοριτσάκι... τόσα όσα (βέβαια τα "τόσα" είναι αρκετά)... για τα υπόλοιπα με ψιλοτρώνε οι τύψεις αλλά εντάξει, μην φανταστείς ότι τρελλαίνομαι κιόλας...

γενικά, είμαι κάπως περίεργα - λες να φταίει που έχω καθυστέρηση...?

η λαβ τι έπαθε?

η ρουκουτίνα που είναι?

Διαφημίσεις

Τελικα Φαιη οσο ζει μαθαινει ο ανθρωπος, ελπιζω να μην σου προκυψουν προβληματα στο μελλον με την ανακαλυψη που κανατε και απλα να υπαρχει εκει για να θυμασαι οτι εισαι μια υπεροχη εξαιρεση της φυσης χαχαχα. Και εγω ειμαι αλλωστε...

Οσο για το οτι λειπεις απο εδω ναι λειπεις αλλα για μενα το πιο δυσκολο ειναι οτι δεν εχει αλληλεπιδραση το γεγονος οτι μπαινεις γραφεις σπανια και φευγεις. Τι εννοω ,μαλλον κατανοητη δεν θα γινω αλλα το εξηγω. Για μενα που ειναι δυσκολο να μιλαω στο τηλ ειναι ενας τροπος επικοινωνιας μαζι σου και οταν απεχεις εγω σε χανω σε νιωθω μακρια βρε παιδι μου πως να το πω.

Με χανεις και σε χανω σε πιο απλα Ελληνικα. Σιγα την σκοτουρα θα μου πεις τωρα αλλα ηθελα να στο πω αυτο καιρο. Σεβομαι οτι ηθελες να απεχεις αλλα δεν μου αρεσει να μην επικοινωνω μαζι σου απλα.

λες να επιασες τζακ ποτ?????? ;)

Οσο για το οτι λειπεις απο εδω ναι λειπεις αλλα για μενα το πιο δυσκολο ειναι οτι δεν εχει αλληλεπιδραση το γεγονος οτι μπαινεις γραφεις σπανια και φευγεις. Τι εννοω ,μαλλον κατανοητη δεν θα γινω αλλα το εξηγω. Για μενα που ειναι δυσκολο να μιλαω στο τηλ ειναι ενας τροπος επικοινωνιας μαζι σου και οταν απεχεις εγω σε χανω σε νιωθω μακρια βρε παιδι μου πως να το πω.

Με χανεις και σε χανω σε πιο απλα Ελληνικα. Σιγα την σκοτουρα θα μου πεις τωρα αλλα ηθελα να στο πω αυτο καιρο. Σεβομαι οτι ηθελες να απεχεις αλλα δεν μου αρεσει να μην επικοινωνω μαζι σου απλα.

συμφωνω απολυτα

καλημερααααααααααα..κατευφημισμο τουλαχιστον!

τα εξαρχεια ειναι ηδη κλειστα και κυκλοφορουν 7000 μπατσοι!!!!!!

Καλημέρα, καλημέρα!!! :D

Την κόρη μου περιγράφεις;;:shock: Με τη διαφορά ότι η δικιά μου ξυπνάει 4-4.30.. Μένει στο κρεβάτι της καμιά ώρα και παίζει το "κρυφό σχολειό" με την κουβερτούλα της, και με απίστευτους μονολόγους! Ακαταλαβίστικους συνήθως! Και όταν βαρεθεί, τσουπ! πετιέται και έρχεται στην κρεβατοκάμαρα για ζουζουνιές..

εμείς την εχουμε στο κρεβάτι μας, το θέατρο στα μούτρα μας!:tongue:

Χαχαχαχα... Θα έρθει και η ώρα μου.. Ποτέ δε μ'αφήνει παραπονεμένη η γρίπη εμένα!! Και φτου φτου μη ματιάσω τη μικρή μου που κάθε χρόνο το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη υποδέχονταν τη "φίρμα" Αθανασία με μεγάααλη χαρά! Τι αναστάτωση και αυτή! Απ'ολα τα δωμάτια άκουγα παράπονα... (τραγουδούσε στις 2 και της 3 τη νύχτα το αχ κουνελάκι!):lol::lol:

Κατά τα άλλα το φχαριστηθήκαμε!! Άντε, μετά από κάνα μήνα, να είμαστε καλά, να βγούμε πάλι! :lol::tongue:

Γεια σας κοριτσάκια!

Να ξεκινήσω με τα περαστικά στο Μάριο, τη Χρύσπα, τη Φαίη και τη Σεμίνα (δεν έχουμε άλλον ασθενή έτσι; )

ευχαριστούμε ντεμς

Δυστυχώς η Ιφιγένεια δεν με αφήνει να σας γράψω περισσότερα. Πριν λίγο με τσίμπησε.

Φιλάκια σε όλες :D

μάκια σου!

καλό χειμώνα...

ολίγον άκεφη, ολίγον στομαχοπονιασμένη, ολίγον δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω (από υποχρεώσεις), ολίγον αλλού γι' αλλού δηλαδή...:roll:

πρέπει όμως ν' ανακάμψω - μέχρι αύριο όπως σας είπα έχουμε γεννητούρια!!:D

περαστικά στους ασθενείς μας! γλυκοφλεβαρίτσα... μα τι έπαθες??:confused:

υ.γ. φέφη, τι έγινε με την δουλειά σου?

μετέωρη κατάσταση, μεσοβέζικη λύση, έχεις ακούσει να επαινεί αφεντικός τον εργαζόμενο ..., αλλά να του λέει ότι μπορεί να μην τον χρειαστεί, αλλά μπορεί κ να τον αξιοποιήσει σε άλλο πόστο-θα το δει στην πορεία;

αυτή την παράνοια έζησα χθες!:confused::mad::shock::roll::-(

το παιδί πως είναι?

το παιδί παρά το ότι παίρνει αντιβίωση, αν κ δεν ανέβασε πυρετό, έχει τρελό βήχα, κουδουνίζει το μέσα της, μύξες νον στοπ κ δακρύζουν τα ματάκια, ενίοτε με τσίμπλες. κατά τα άλλα έχει κέφια!;)

αυτή τη φορά την τσάκισε την αγαπούλα μου!

νίτσα, μήπως η μικρούλα σου ζητάει... μεγαλύτερο κομμάτι προσοχής (σε σχέση με τον γιό σου)?

θα το έλεγα κ εγώ στην παρά λίγο συμπεθέρα μου...

Καλησπέρα.

Φέφη, στον ομοιο έκλεισες τελικά ραντεβού? Τι είχε η μικρή αυτή τη φορά και πήρε αντιβίωση?

αυτή την Πέμπτη θα πάμε στις 11.30. πάλι καλά που είχαν ακύρωση από άλλον κ μας έβαλε νωρίς. έχω περιέργεια. ο φέφος προετοιμάζεται για τα χειρότερα κ εγώ παρακαλάω να μην έχουμε επεισόδιο ανάμεσα στο γιατρό κ τον φεφομπαμπά! μακάρι να μας βγει σε καλό, όπως στην ανεψιά μου.

ο λαιμός Αγγελίνα, πάλι! το πάλευε το μικράκι μου εβδομάδες μέχρι που λύγισε το κομάντο!

Εμείς καλά. Αυριο θα τα πάμε και τα δύο στον οφθαλμίατρο στη Θεσσαλονίκη, τον μικρό προληπτικά, τον μεγάλο για το τακτικό τσεκ. Δεν είμαι αισιόδοξη, ομολογω. Αν μου ξαναπεί ότι δεν έγινε τπτ απολύτως, θα τα παρατήσω, τζάμπα παιδευόμαστε και παιδεύουμε και το παιδί μαζί. Έχουμε από το Σεπτέμβριο, κάθε απόγευμα το ίδιο βιολί. Θα το πάρω απόφαση ότι θα υπάρχει αυτό το θέμα και θα ζήσουμε με αυτό, τι να γίνει.

ό,τι σου έγραψε η αερικό.-

Βασικα... τι να σας λεω ρε παιδια.. Κι αντε να ερχομαι συχνοτερα (γιατι κι εμενα μου λειπετε) τι να σας πω..

Εκανα ακτινογραφιες, τις πηρα, πηγα και στον ορθοπαιδικο..

Το χερι μου εχει θλαση και σε ο,τι αφορα τη σπονδυλικη στηλη μου, εφτασα στα 25 για να μου πουν πως εχω δισχιδη ραχη...... :roll: Στην ηλικια που ειμαι τωρα δεν με επηρεαζει καπου, περαν του οτι εντεινει τους πονους της δισκοπαθειας. Αλλα αυτο που συζητουσα το απογευμα με το Αερικο και τη DEMS ειναι πως αν η μαμα μου ειχε κανει ολες τις προγεννητικες εξετασεις που υπαρχουν σημερα το 1986 που με γεννησε, λογικα τωρα... δεν θα υπηρχα... :lol:

Κοιτα να δεις ομως.. Αν δεν με εσπρωχνε προχθες η Χριστινα να παω να βγαλω ακτινογραφιες λογω της πτωσης.. θα το μαθαινα πολυυυυυυ αργοτερα ισως και ποτε καθως με τους γιατρους δεν εχω φιλικη σχεση.

Φιλια σε ολες και ευχαριστω πολυ ειλικρινα για το ενδιαφερον σας! :D

πλάκα μου κάνεις!:eek:

είναι σίγουρο ότι έχεις τέτοιο πράγμα;:confused:

οι ζαλάδες μήπως συνδυάζονται με καθυστέρηση περιόδου; σε σκεφτόμουν χθες κ με μούντζωνα που σε άγχωσα με όσα σου έγραψα, ενώ μπορεί να είσαι εγκυούλα! απλούστατο!;):)

τα λάθη μας αγαπάμε περισσότερο σ' αυτή τη ζωή ;)

η ζωη είναι μικρή για να είναι θλιβερή!

ζωγραφιές διαβάζω!:)

προσυπογράφω!;)

ναι, πέρασε ο καιρός! άσε είμαι πολύ αγχωμένη γι' αύριο και βέβαια πολύ συγκινημένη... κοριτσάκι είναι!!

έλα να μεγαλώνει η ζωπυυροοικογένεια!

κ εμείς περιμένουμε το κοριτσάκι της αδερφής μου αυτές τις μέρες, μέχρι την Πέμπτη! τί καλά! μακάρι Παναγία μου να γεννηθούν με το καλό όλα τα μωράκια! κ με έναν πόνο!:)

Καλημερα Φεφη περα απο τον ομοιοπαθητικο αν επιμενει ο βηχας να δειτε και πνευμονολογο αν ο παιδιατρος δεν σου δινει λυση.

Καλα αποτελεσματα με τον οφθαλμιατρο Αγγελινα.

Καλημέρα !!!!

Αχ τί καλά... μου φτιάχνετε το κέφι: για γεννητούρια διαβάζω !!!! Νέες ψυχούλες - αθώα πλασματάκια θα έρθουν να ομορφύνουν τις ζωές των γονιών τους ! Με το καλόοοο !

Εμείς, δόξα τον Πανάγαθο, είμαστε καλά... η μικρή ΕΥΤΥΧΩΣ παρέμεινε απύρετη κι εχθές. Μίλησα με την παιδίατρο, μου είπε ότι προφανώς πέρασε κάποια ίωση που υποτροπίασε, αλλά όλα καλά. Και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε επιτέλους κι ένα εμβόλιο που έχει μείνει "παραπονεμένο"... έπρεπε να έχει γίνει από τέλη Σεπτέμβρη να φανταστείτε, αλλά μία το ένα μία το άλλο... φτάσαμε ως εδώ !!!!

Τί άλλο ???? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στρώσαμε το σπίτι μας χθες... τα παιδιά μου έκαναν μεγάλη χαρά, κυλιόντουσαν κάτω σαν τις γάτες... τους είπα μάλιστα ότι σε λίγο θα στολίσουμε και το δέντρο μας !!! Τί όμορφα που είναι να βλέπεις την ευτυχία ζωγραφισμένη στα ματάκια τους... :lol: έχω και τον Νικόλα που όλη την ώρα έρχεται και τρίβεται και μου λέει "Μαμά μου ....απώ (σ' αγαπώ) πολύυυυυυ" και λιώωωωωωωωωωωνω !!!!!!!!!!

Στα δικά μας τώρα :

Φέφη,

Καλή επιτυχία στο ραντεβού σας και μ έναν πόνο βρε το ανίψι !

Για την δουλειά σου, τί να σχολιάσω. Ζεις μια παράνοια όντως ! No comments.... χαλκέντερη είσαι φιλενάδα !

Φαίη,

Είσαι "κλινική περίπτωση" δλδ ? Τελικά, οι εξαιρέσεις όντως επιβεβαιώνουν τον κανόνα ! Καλά που έχεις και το Αερικούλι και σε σκουντάει γιατί αλλιώς...

αχ αχ εμείς οι μαμάδες ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε την υγεία μας για να είμαστε καλά/εκεί για την φαμίλια μας... καταλάβετέ το επιτέλους ! Ο μη γένοιτο, αν οτιδήποτε πάει στραβά, κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει και να αγκαλιάσει τρυφερά τα αγγελούδια μας !

όσο για το αν λείπεις από εδώ ή δεν πολυμπαίνεις, να συμφωνήσω με την Μαρκοπουλίνα... κι εγώ που δεν μπαίνω fb δεν θέλω να σε χάνω dear....

Ζωπ,

Νομίζω πως όλες είμαστε λίγο-πολύ χαμένες στον κυκεώνα των υποχρεώσεων / της καθημερινότητας... θα είμασταν άλλες αν δεν συνέβαινε αυτό... εμένα, κατά βάθος μπορεί και να μ' αρέσει...

για σκέψου όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια και ανοίξουν τα φτερά τους και πετάξουν μακριά μας... τί θα κάνουμε τότε ????? πώς θα περνάει η μέρα ??? και, τέλος, τί θα έχουμε να θυμόμαστε ????

Εν κατακλείδι, δηλώνω ευτυχής ΑνΑΛ κι ας σαλτάρω με τις υποχρεώσεις που μας βαραίνουν ...:rolleyes:

Με το καλό να γεννηθεί και το κοριτσάκι της φίλης σου ! Μοναδικές στιγμές !

Αγγελίνα,

Να μην τα παρατήσεις. ΣΥΜΦΩΝΩ με τα κορίτσια. Κάνε ότι σας πει ο γιατρός και ίσως υπάρξει αποτέλεσμα .... να είσαι αισιόδοξη μάνα !

Βρε Καλτ,

Κι εσύ καμάρι μου μες στο στόμα του λύκου είσαι ! Να προσέχεις !

Αυτά θυμάμαι... sorry αν κάτι/κάποια μου διαφεύγει !

Φιλιά πολλά !

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Θέλω κι εγώ να αρχίσει να μου ξαναλέει 'απαω μαουλίτα' σνιφ σνιφ

Καλά να πάθω γιατί ήθελα κόρη... και την ήθελα και τσαούσα! Ας πρόσεχα... γι' αυτό λένε να προσέχεις τι εύχεσαι και τι ζητάς γιατί μπορεί να στο δώσει!!! περιπτώσεις σαν τη δική μου είχαν οι αρχαίοι ημών προγόνοι χαχαχαχαχα

Αγγελίνα περιμένω εναγωνίως νέα σας! Να ξέρεις πως συμπάσχω μαζί σου αλλά κυρίως συμπάσχω με το παιδί! Πρέπει όμως να γίνει! Σε παρακαλώ ξανά να μην το αφήσεις!

Φέφη καλά ξεμπερδέματα για τη δουλειά (το αυτό επιθυμώ και δι υμάς!)

Εντιτ: Περαστικά βαρέθηκα να γράφω και δεν ξαναγράφω... να ξέρετε ότι εννοούνται :lol: Θα το βάλω και υπογραφή να τελειώνουμε!

Καλημερα Φεφη περα απο τον ομοιοπαθητικο αν επιμενει ο βηχας να δειτε και πνευμονολογο αν ο παιδιατρος δεν σου δινει λυση.

το έχω στο μυαλό μου μάρκο. το είχα συζητήσει κ με το αερικό. έχουμε καλό πνευμονολόγο συμβεβλημένο ευτυχώς!

πολλά έξοδα για γιατρούς!

Καλημέρα !!!!

Αχ τί καλά... μου φτιάχνετε το κέφι: για γεννητούρια διαβάζω !!!! Νέες ψυχούλες - αθώα πλασματάκια θα έρθουν να ομορφύνουν τις ζωές των γονιών τους ! Με το καλόοοο !

μερσί! είμαι ένα βήμα πριν αρχίσω να τραγουδάω κ δεν το έχω με τη φωνή...;)

Εμείς, δόξα τον Πανάγαθο, είμαστε καλά... η μικρή ΕΥΤΥΧΩΣ παρέμεινε απύρετη κι εχθές. Μίλησα με την παιδίατρο, μου είπε ότι προφανώς πέρασε κάποια ίωση που υποτροπίασε, αλλά όλα καλά. Και πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε επιτέλους κι ένα εμβόλιο που έχει μείνει "παραπονεμένο"... έπρεπε να έχει γίνει από τέλη Σεπτέμβρη να φανταστείτε, αλλά μία το ένα μία το άλλο... φτάσαμε ως εδώ !!!!

μπράβο Σεμινάκι. πάντως αυτή η ίωση που φορέθηκε τελευταία ήταν σήριαλ. κρατάει πολύ! τον ατελείωτο!

Τί άλλο ???? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στρώσαμε το σπίτι μας χθες... τα παιδιά μου έκαναν μεγάλη χαρά, κυλιόντουσαν κάτω σαν τις γάτες... τους είπα μάλιστα ότι σε λίγο θα στολίσουμε και το δέντρο μας !!! Τί όμορφα που είναι να βλέπεις την ευτυχία ζωγραφισμένη στα ματάκια τους... :lol: έχω και τον Νικόλα που όλη την ώρα έρχεται και τρίβεται και μου λέει "Μαμά μου ....απώ (σ' αγαπώ) πολύυυυυυ" και λιώωωωωωωωωωωνω !!!!!!!!!!

είναι χάρμα ο Νικόλας σου! όμορφο μέσα έξω! χαρά στη γυναίκα που θα τον πάρει!

Στα δικά μας τώρα :

Φέφη,

Καλή επιτυχία στο ραντεβού σας και μ έναν πόνο βρε το ανίψι !

Για την δουλειά σου, τί να σχολιάσω. Ζεις μια παράνοια όντως ! No comments.... χαλκέντερη είσαι φιλενάδα !

μερσί, μερσί!:)

χαλκέντερη; όχι, είμαι ο τσακ νόρρις της νομικής.:P

πριν λίγα λεπτά με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής κ μου είπε να χειριστώ κάποιες βαρβάτες υποθέσεις!:confused:

τί συμπτώματα είναι αυτά γιατρέ μου; ποιός πάσχει; αυτοί ή εγώ;:roll::mad:

αχ αχ εμείς οι μαμάδες ΠΡΕΠΕΙ να προσέχουμε την υγεία μας για να είμαστε καλά/εκεί για την φαμίλια μας... καταλάβετέ το επιτέλους ! Ο μη γένοιτο, αν οτιδήποτε πάει στραβά, κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει και να αγκαλιάσει τρυφερά τα αγγελούδια μας !

Εν κατακλείδι, δηλώνω ευτυχής ΑνΑΛ κι ας σαλτάρω με τις υποχρεώσεις που μας βαραίνουν ...:rolleyes:

Αυτά θυμάμαι... sorry αν κάτι/κάποια μου διαφεύγει !

Φιλιά πολλά !

τί ωραία που τα λες! από κοντά είσαι ακόμα καλύτερη!δηλώνω φαν σου κάντυ μου!

Καλημέρα :) Θέλω κι εγώ να αρχίσει να μου ξαναλέει 'απαω μαουλίτα' σνιφ σνιφ

Καλά να πάθω γιατί ήθελα κόρη... και την ήθελα και τσαούσα! Ας πρόσεχα... γι' αυτό λένε να προσέχεις τι εύχεσαι και τι ζητάς γιατί μπορεί να στο δώσει!!! περιπτώσεις σαν τη δική μου είχαν οι αρχαίοι ημών προγόνοι χαχαχαχαχα

Φέφη καλά ξεμπερδέματα για τη δουλειά (το αυτό επιθυμώ και δι υμάς!)

σου το εύχομαι!

Εντιτ: Περαστικά βαρέθηκα να γράφω και δεν ξαναγράφω... να ξέρετε ότι εννοούνται :lol: Θα το βάλω και υπογραφή να τελειώνουμε!

κ εγώ ό,τι ευχήθηκα-προσευχήθηκα το ζω!

η δικιά μου μου λέει μαμούλα, μαμάκα μου με είπε χθες μετά από μήνες!

έχει πάθει μαμακίτιδα κ μπαμπακίτιδα μαζί αυτό τον καιρό. περνάει ζόρια η καημενούλα μου.

ποτε μπορώ να την γγράψω για χορό; σε ποιά ηλικία;

για κολύμπι θα ρωτήσω αν έχουν στο Λουλουδιστάν για τόσο μικρά λουλουδάκια. θα της κάνει καλό!

Ψάξε κάτι σε θεατρικό παιχνίδι Φέφη... ξέρω ότι τα Ωδεία διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες ανάλογες γι' αυτή την ηλικία και είναι δωρεάν... ψάξτο :) Εγώ το έχω απέναντι από τη δουλειά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την πάω... γιατί μετά δεν θα την βλέπουμε καθόλου...

Κολυμβητήριο το έχουμε εγκαταλείψει παντελώς σαν ιδέα... το παιδί τώρα θέλει παιδιά για να περνάει καλά ακόμα κι αν δεν παίζει συνολικά...

χθες που ήταν 4 στο σπίτι πέρασε υπέροχα και φαινόταν... κάθε φορά που πάμε παιδότοπο ξεσαλώνει... το θεατρικό παιχνίδι από την άλλη την βάζει στη διαδικασία να ακολουθήσει 'εντολές' αλλά όχι αυστηρά (ενώ ο χορός ναι)... για χορό θα το δω αργότερα... πολυ αργότερα :)

όσο για το ποιος πάσχει... μάλλον αυτοί χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...