Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα απο ενα ζωντανο πτωμα! :lol:

Βασικα απο που να το πρωτοπιασω;; Το παιδι μου εχει βαλθει να μας ξεκανει.. Το Σαββατο σηκωθηκε στις 06:30 και την Κυριακη στις 06:20.. :cry:

Κατι τετοιες στιγμες μου ερχεται να παρω την πεθερα μου τηλεφωνο που ισχυριζεται πως κοβω το "χουζουρι" του παιδιου με το να το στελνω σχολειο και να την αφησω να κανει baby sitting στα αγρια χαραματα! :evil:

Εχθες τη βγαλαμε σπιτικα, παιξαμε, ζωγραφισαμε κλπ και σημερα πηγαμε για φαγητο στη γιαγια μας.

Την Πεμπτη στο κολυμβητηριο εφαγα μια ωραιοτατη σουπα και εχω καταληξει με τον αριστερο καρπο σε μονιμη αγγιλωση αφου καθε φορα που τον λυγιζω προς τα κατω ποναω.. Ελεγα να τον αφησω (ευχαριστω αγαπητο συμπαν που οποτε κανω σχεδια εσυ μαμιεσαι στα γελια :rolleyes:) ΑΛΛΑ σημερα επεσα και στο σπιτι της μανας μου :roll: και ετσι αυριο το πρωι, θα παω στον ορθοπαιδικο να μου γραψει ακτινογραφια καρπου και σπονδυλικης στηλης και μετα να τα θεωρησω στην Πειραιως και μετα να παω να τις κανω οπουδηποτε. Η λυση του Ασκληπιειου δεν παιζει καθως και εκει θα χρειαστω λεφτα (τα ιδια που θα πληρωσω και ιδιωτικα αφου θα θεωρησω τις εξετασεις) και θα φαω και την ταλαιπωρια της αρκουδας και φυσικα δεν εχω μεταφορικο μεσο να γυρισω πισω αφου ο Β πιανει δουλεια στις 11μιση πραγμα που σημαινει πως απο τις 11 θα πρεπει να φυγει απο το σπιτι συν το ενα τεταρτο νωριτερα που του παιρνει για να ετοιμαστει.

Και μεσα σε ολον αυτον τον πανικο, εχουμε και το οτι ειναι Δευτερα αυριο και τις Δευτερες η μικρη μπαινει κλαιγοντας στο σχολικο και καλα κρασια.. :?

Καλη εβδομαδα (λεμε τωρα :rolleyes:) να 'χουμε!

Περαστικα στο Μαριακο και στη Συσα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα, καλή εβδομάδα.

περαστικά φαίη μου. μικρή μου, περα από ορθοπαιδικό, μήπως να πας κ για γενικές εξετάσεις; γιατί έπεφτες; μήπως υπόταση; μήπως τα ματάκια σου; μήπως κούραση; μήπως να πας κ για γενικές αίματος;

με ξέρεις ότι τα λέω όπως τα σκέφτομαι, ίσως υπερβολικά, αλλά αφού θα κάνεις που θα κάνεις τον κόπο, πήγαινε κ για γενικές! να σου φύγει-εντάξει να μου φύγει- η ιδέα!

όσο για τη μικρή σου, τα ίδια κ η Σύσα. ξυπνάει κατά τις 5.30, κάθεται στον πωπώ της κ αρχίζει την παρλα μέχρι τις 6.15! νον στοπ μπούρου μπούρου! κ δώστου να μας λέει τί έκανε το καβουράκι που πήγε το κολιέ στη μαμά του, κ άντε ο λύκος που έκαψε τον κώλο του κ για το μήλο που έπεσε από τη μηλιά ...

κατά τις 6.15 κοιμάται, αλλά όταν είναι να ξυπνήσω για δουλειά...πέφτει κλάμα, αν δεν ξυπνήσει αγκαλιά μου!

το ΣΚ ήταν καλά, γιατί χουζουρεύαμε τουγκέδερ!

μαμούλα και μαμούλα κ φιλάκια στα χειλάκια κ χαδάκια στο πρόσωπο κ να αναφωνεί ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

αλλά είναι κάτι μέρες που θέλεις να τσιρίξεις κ να πάρεις τα βουνά! μόνη σαν το λεμόνι!

κ άλλες που θέλεις να είσαι αγκαλιά 25 ώρες το 24ωρο με το φατσουλίνι σου!

άντε καλά κουράγια μας!

Καλημέρα :) Καλή εβδομάδα

Φέφη μην ανησυχείς... από αφηρημάδα πέφτει :lol: Αγοράζει οικοπεδα όπου πάει για να έχει... επένδυση στο μέλλον :lol:

Περαστικα Φαιη ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο απλα να ποναει απο το χτυπημα.

Εμεις ειμαστε καλα χωρις πυρετο εκτος απο τον εναν που εκανε το Σαββατο μονο, το παρακολουθουμε λεει ο γιατρος αλλα δεν ανησυχει κατι ξωφαλτσα μπορει να περασε λεει.

Ο καιρος εχει αρχισει να με χαλαει ειπαμε να χειμωνιασει αλλα το παρακανε χαχαχα.

Ευχαριστω για τα περαστικα και ανταποδιδω σε ολα τα αρρωστα ταλιμπανακια.

Διαφημίσεις

8 χρονών: Την πας στο κρεβάτι και της λες ένα παραμύθι…

18 χρονών: Της λες ένα παραμύθι και την πας στο κρεβάτι…

28 χρονών: Την πας στο κρεβάτι χωρίς να της πεις παραμύθι…

38 χρονών: Σου λέει ένα παραμύθι και σε πάει στο κρεβάτι…

48 χρονών: Της λες ένα παραμύθι για να μην την πας στο κρεβάτι…

8 χρονών: Τον πας στο κρεβάτι και του λες ένα παραμύθι…

18 χρονών: Του λες ένα παραμύθι για να μη σε πάει στο κρεβάτι…

28 χρονών: Τον αφήνεις να νομίζει ότι πρέπει να σου πει ένα παραμύθι για να σε πάει στο κρεβάτι…

38 χρονών: Του λες ένα παραμύθι και πας στο κρεβάτι με έναν άλλο…

48 χρονών: Δεν του λες παραμύθι. Τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ…!

....

Εμεις ειμαστε καλα χωρις πυρετο εκτος απο τον εναν που εκανε το Σαββατο μονο, το παρακολουθουμε λεει ο γιατρος αλλα δεν ανησυχει κατι ξωφαλτσα μπορει να περασε λεει.

........QUOTE]

περαστικά Μάρκο κ γρήγορα.

εμείς με αντιβίωση από χθες βράδυ.

σήμερα απύρετη προς το παρόν. αλλά ή που θα έχει γκρίνια ή που θα χορεύει, τραγουδάει η μύξαμπελ (κατά το τίγκερμπελ).

καληνύχτα σας

κ Ρία καλά να περάσετε!

Περαστικά και φιλάκια στα μουτράκια σας !!!

Μάρκο,

Πώς είναι σήμερα το παιδί ? Απύρετος ????

............

Εγώ πέρασα να πω μια καλησπέρα και θα φύγω, επιτέλους θα βγούμε λίγο έξω χωρίς τη μικρή. :)

....

Μα τί είν' τούτα πού μας γράφεις και μα "συγχίζεις" βρε ΡίαΑ μας ?????

δεν βλέπεις τί γίνεται ??? Κουτουλάμε από καναπέ σε καναπέ κι από κρεββάτι σε κρεββάτι... δεν έχουμε αφήσει σιρόπι για σιρόπι κι εσύ εκεί... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τουλάχισοτν το φχαριστηθήκατε ???? αυτό έχει σημασία... :wink:

Αντιγράφω τα "νέα" μας από δίπλα:

Εμείς παράσαμε ένα Σ/Κ μέσα... το Σάββατο η μικρή ανέβασε πυρετό μια το απόγευμα κατά τις 16:00 (38άρι) κι άλλη μια στις 05:30 ξημερώματα Κυριακής (εκεί ψηνόταν...). Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να την πάρω πάλι σήμερα να δούμε εάν θα ξανακάνει πυρετό (χθες πάντως όλη την μέρα/νύχτα δεν έκανε) και μάλλον θα χρειαστεί γενική αίματος και καλλιέργεια ούρων....

κι όλο φυσάω-ξεφυσάω... μονίμως αυτή η δουλειά γίνεται... όπως και να 'χει πάντως, μας βλέπω αύριο το απόγευμα να μοιραζόμαστε τα τέκνα μας και να πηγαίνουμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις: ο ένας παιδίατρο, ο άλλος λογοθεραπεύτρια...

Με ζηλεύετε, δεν με ζηλεύετε ε ????

Bρε Μεταξακι γιατι σας ζητησε γενικη?? Και εγω ειπα στον παιδιατρο μηπως να κανουμε εξετασεις για να ψαξουμε τι ηταν ο πυρετος αστραπη και μου ειπε οχι το παρακολουθουμε. Μηπως πρεπει να το ψαξω περισσοτερο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην ομήγυρη!

Ρε Φαίη..........περαστικά γμτ!!! Έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, έτσι?

Σου είπανε πόσο καιρό θα σου πάρει να αναρρώσεις?

Μαρκοπουλάκη, περαστικά στον κούκλο.. Ειναι και τα δικά μου με μυξούλες και βηχαλάκι κι ανησυχώ!

Λοιπόν, κόρες έχω θέμα...

Η Ο. εδώ και 1βδομάδα περίπου αρνείται να κοιμηθεί στην κούνια της. Το ΣΚ με το μεσημεριανό ύπνο δεν είχαμε πρόβλημα αλλά το βράδυ τα ίδια. Ισχυρίζεται ότι φοβάται τον Π.(????????????) Όπως καταλαβαίνετε κοιμάται μαζί μας... Όχι ότι με χαλάει...τρελαίνομαι να κοιμάται και να τη μυρίζω, να τη νιώθω κοντά μου αλλά δεν είναι φυσιολογικό... Μέχρι τώρα κοιμόταν στην κούνια της χωρίς να παραπονιέται! δεν καταλαβαίνω...

Bρε Μεταξακι γιατι σας ζητησε γενικη?? Και εγω ειπα στον παιδιατρο μηπως να κανουμε εξετασεις για να ψαξουμε τι ηταν ο πυρετος αστραπη και μου ειπε οχι το παρακολουθουμε. Μηπως πρεπει να το ψαξω περισσοτερο?

Μην τρελαίνεσαι Μαρκοπουλάκι μου... εσείς κάνατε μόνο ένα 24ωρο πυρετό-αστραπή... οπότε τί να ψάξεις ????

Εμένα (αντίθετα) η μικρή έχει ένα πυρετό γιο-γιο από την περασμένη Κυριακή (τύπου μπορεί να ανεβάσει 1 ή 2 φορές την ημέρα και όχι κάθε μέρα)....

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.... Θα την πάρω τηλ το απόγευμα, να δω πώς τα πήγε και σήμερα και αναμένω οδηγίες.... :?:

Καλημέρα στην ομήγυρη!

Ρε Φαίη..........περαστικά γμτ!!! Έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, έτσι?

Σου είπανε πόσο καιρό θα σου πάρει να αναρρώσεις?

Μαρκοπουλάκη, περαστικά στον κούκλο.. Ειναι και τα δικά μου με μυξούλες και βηχαλάκι κι ανησυχώ!

Λοιπόν, κόρες έχω θέμα...

Η Ο. εδώ και 1βδομάδα περίπου αρνείται να κοιμηθεί στην κούνια της. Το ΣΚ με το μεσημεριανό ύπνο δεν είχαμε πρόβλημα αλλά το βράδυ τα ίδια. Ισχυρίζεται ότι φοβάται τον Π.(????????????) Όπως καταλαβαίνετε κοιμάται μαζί μας... Όχι ότι με χαλάει...τρελαίνομαι να κοιμάται και να τη μυρίζω, να τη νιώθω κοντά μου αλλά δεν είναι φυσιολογικό... Μέχρι τώρα κοιμόταν στην κούνια της χωρίς να παραπονιέται! δεν καταλαβαίνω...

Ωχ ωχ ....πονεμένο θέμα πας να ανοίξεις Νίτσα μου !

Μήπως αν προσπαθήσεις να την ξαναπάς πίσω στην κούνια της μόλις την πάρει καλά ο ύπνος ? Ή αν ξαπλώσεις κι εσύ δίπλα της απ' έξω μέχρι να κοιμηθεί ώστε να αισθανθεί ασφαλής ?

Καλημέρα, καλημέρα!!! :D

Την Πεμπτη στο κολυμβητηριο εφαγα μια ωραιοτατη σουπα και εχω καταληξει με τον αριστερο καρπο σε μονιμη αγγιλωση αφου καθε φορα που τον λυγιζω προς τα κατω ποναω.. Ελεγα να τον αφησω (ευχαριστω αγαπητο συμπαν που οποτε κανω σχεδια εσυ μαμιεσαι στα γελια :rolleyes:) ΑΛΛΑ σημερα επεσα και στο σπιτι της μανας μου :roll: και ετσι αυριο το πρωι, θα παω στον ορθοπαιδικο να μου γραψει ακτινογραφια καρπου και σπονδυλικης στηλης και μετα να τα θεωρησω στην Πειραιως και μετα να παω να τις κανω οπουδηποτε. Η λυση του Ασκληπιειου δεν παιζει καθως και εκει θα χρειαστω λεφτα (τα ιδια που θα πληρωσω και ιδιωτικα αφου θα θεωρησω τις εξετασεις) και θα φαω και την ταλαιπωρια της αρκουδας και φυσικα δεν εχω μεταφορικο μεσο να γυρισω πισω αφου ο Β πιανει δουλεια στις 11μιση πραγμα που σημαινει πως απο τις 11 θα πρεπει να φυγει απο το σπιτι συν το ενα τεταρτο νωριτερα που του παιρνει για να ετοιμαστει.

!

Έχεις μήπως ζαλάδες, ατονία και λοιπά κουλά;; Γιατί εγώ έχω θυρεοειδή και κουτουλούσα όπου έβρισκα, πάντα έπεφτα και είχα ζαλάδες, πονοκεφάλους και γενικά, ασυνήθιστα για εμένα συμπτώματα. Κάνε μία γενική, και ειδικές εξετάσεις για θυρεοειδή, είναι αρκετά "ύπουλη" ασθένεια... Μακάρι να είναι από αφηρημάδα πάντως και όλα καλά να νάνε!!!

καλημέρα, καλή εβδομάδα.

περαστικά φαίη μου. μικρή μου, περα από ορθοπαιδικό, μήπως να πας κ για γενικές εξετάσεις; γιατί έπεφτες; μήπως υπόταση; μήπως τα ματάκια σου; μήπως κούραση; μήπως να πας κ για γενικές αίματος;

με ξέρεις ότι τα λέω όπως τα σκέφτομαι, ίσως υπερβολικά, αλλά αφού θα κάνεις που θα κάνεις τον κόπο, πήγαινε κ για γενικές! να σου φύγει-εντάξει να μου φύγει- η ιδέα!

όσο για τη μικρή σου, τα ίδια κ η Σύσα. ξυπνάει κατά τις 5.30, κάθεται στον πωπώ της κ αρχίζει την παρλα μέχρι τις 6.15! νον στοπ μπούρου μπούρου! κ δώστου να μας λέει τί έκανε το καβουράκι που πήγε το κολιέ στη μαμά του, κ άντε ο λύκος που έκαψε τον κώλο του κ για το μήλο που έπεσε από τη μηλιά ...

κατά τις 6.15 κοιμάται, αλλά όταν είναι να ξυπνήσω για δουλειά...πέφτει κλάμα, αν δεν ξυπνήσει αγκαλιά μου!

το ΣΚ ήταν καλά, γιατί χουζουρεύαμε τουγκέδερ!

μαμούλα και μαμούλα κ φιλάκια στα χειλάκια κ χαδάκια στο πρόσωπο κ να αναφωνεί ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

αλλά είναι κάτι μέρες που θέλεις να τσιρίξεις κ να πάρεις τα βουνά! μόνη σαν το λεμόνι!

κ άλλες που θέλεις να είσαι αγκαλιά 25 ώρες το 24ωρο με το φατσουλίνι σου!

άντε καλά κουράγια μας!

Την κόρη μου περιγράφεις;;:shock: Με τη διαφορά ότι η δικιά μου ξυπνάει 4-4.30.. Μένει στο κρεβάτι της καμιά ώρα και παίζει το "κρυφό σχολειό" με την κουβερτούλα της, και με απίστευτους μονολόγους! Ακαταλαβίστικους συνήθως! Και όταν βαρεθεί, τσουπ! πετιέται και έρχεται στην κρεβατοκάμαρα για ζουζουνιές..

Ο καιρος εχει αρχισει να με χαλαει ειπαμε να χειμωνιασει αλλα το παρακανε χαχαχα.

Μ'αρέσει ο χειμώνας.. αλλά αυτός ο αέρας με αρρωσταίνει! Και εδώ το κρύο τώρα τελευταία δεν παλεύεταιιιιιι!!!:mad:

Μα τί είν' τούτα πού μας γράφεις και μα "συγχίζεις" βρε ΡίαΑ μας ?????

δεν βλέπεις τί γίνεται ??? Κουτουλάμε από καναπέ σε καναπέ κι από κρεββάτι σε κρεββάτι... δεν έχουμε αφήσει σιρόπι για σιρόπι κι εσύ εκεί... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Τουλάχισοτν το φχαριστηθήκατε ???? αυτό έχει σημασία... :wink:

Χαχαχαχα... Θα έρθει και η ώρα μου.. Ποτέ δε μ'αφήνει παραπονεμένη η γρίπη εμένα!! Και φτου φτου μη ματιάσω τη μικρή μου που κάθε χρόνο το νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη υποδέχονταν τη "φίρμα" Αθανασία με μεγάααλη χαρά! Τι αναστάτωση και αυτή! Απ'ολα τα δωμάτια άκουγα παράπονα... (τραγουδούσε στις 2 και της 3 τη νύχτα το αχ κουνελάκι!):lol::lol:

Κατά τα άλλα το φχαριστηθήκαμε!! Άντε, μετά από κάνα μήνα, να είμαστε καλά, να βγούμε πάλι! :lol::tongue:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Γεια σας κοριτσάκια!

Να ξεκινήσω με τα περαστικά στο Μάριο, τη Χρύσπα, τη Φαίη και τη Σεμίνα (δεν έχουμε άλλον ασθενή έτσι; )

Νίτσα αν σου αρέσει η παρέα όλα καλά, αν δεν σου αρέσει εξήγησέ της ότι ο καθένας κοιμάται στο κρεβάτι του :)

Δυστυχώς η Ιφιγένεια δεν με αφήνει να σας γράψω περισσότερα. Πριν λίγο με τσίμπησε.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλό χειμώνα...

ολίγον άκεφη, ολίγον στομαχοπονιασμένη, ολίγον δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω (από υποχρεώσεις), ολίγον αλλού γι' αλλού δηλαδή...:roll:

πρέπει όμως ν' ανακάμψω - μέχρι αύριο όπως σας είπα έχουμε γεννητούρια!!:D

περαστικά στους ασθενείς μας! γλυκοφλεβαρίτσα... μα τι έπαθες??:confused:

υ.γ. φέφη, τι έγινε με την δουλειά σου? το παιδί πως είναι?

νίτσα, μήπως η μικρούλα σου ζητάει... μεγαλύτερο κομμάτι προσοχής (σε σχέση με τον γιό σου)?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...