Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν θέλω να κάνω κάτι π.χ. να κάτσει στο καρεκλάκι της και όχι να στέκεται όρθια πάνω του λέω "είμαι σίγουρη πως δεν μπορείς να κάτσεις στο καρεκλάκι σου κανονικά" ή αν θέλω να φάει "δεν μπορείς να φας μόνη σου το τυράκι σου"... Αν θέλω να της τραβήξω την προσοχή από κάτι που δεν θέλω να κάνω δεν έχει νόημα να της πω "μη" δεύτερη φορά... απλώς φεύγω και της λέω "καλά πάω στη σκηνή σου εγώ τώρα να παίξω με την μπάρμπι και να ξαπλώσω μαζί της" και έρχεται σφαίρα πίσω μου...

Αν αρνείται να φάει κάνω ότι το τρώω εγώ ή ότι το δίνω στον μπαμπά και ανοίγει διάπλατα το στόμα για να το φάει εκείνη και φυσικά πάντα θαυμάζουμε το πόσο γρήγορη είναι και το πόσο μεγάλο στόμα έχει...

Γενικά πατάω πάνω στα κουμπιά της γιατί είναι στη φάση που ξέρει τι είναι δικό της και τι όχι... το βράδυ ας πούμε στάνταρ δεν κάθεται να της στεγνώσουμε τα μαλλιά και ο πιο στάνταρτ τρόπος είναι ή να πω "δεν μπορεις να βρεις τον αφαλό μου να τον γαργαλήσεις" για να ασχοληθεί να τον βρει ή να πω "δεν φαντάζομαι να θες να φας τα αυτιά του μπαμπά (αστείο που κάνουμε μεταξύ μας)"....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α και όταν ξεκίνησε να πέφτει στα πατώματα και να χτυπιέται επειδή δεν γινόταν το δικό της απλώς φεύγαμε όλοι από το δωμάτιο και μιλάγαμε μεταξύ μας δυνατά και γελώντας σε άλλο δωμάτιο φωνάζοντας απλώς κάποια στιγμή ότι "όταν ηρεμήσεις έλα μαζί μας να παίξουμε"... το έκανε μια δυο φορές την τρίτη μόλις φύγαμε σταμάτησε και ήρθε πίσω μας... δεν το ξαναέκανε.

Α και όταν ξεκίνησε να πέφτει στα πατώματα και να χτυπιέται επειδή δεν γινόταν το δικό της απλώς φεύγαμε όλοι από το δωμάτιο και μιλάγαμε μεταξύ μας δυνατά και γελώντας σε άλλο δωμάτιο φωνάζοντας απλώς κάποια στιγμή ότι "όταν ηρεμήσεις έλα μαζί μας να παίξουμε"... το έκανε μια δυο φορές την τρίτη μόλις φύγαμε σταμάτησε και ήρθε πίσω μας... δεν το ξαναέκανε.

Πολύ καλό!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Χριστίνα ακολουθείς πολύ αποδοτικές πρακτικές... σε συγχαίρω..

Πως και μέσα σήμερα?

Εμείς το παλέψαμε πολύ το θέμα με τον Παν. μέχρι που ανακαλύψαμε τι ήθελε οπότε επικεντρωθήκαμε εκεί.. Ήθελε αγάπη, όχι ότι δεν έχει, αλλά ήθελε περισσότερο. Και είμαστε κάθε τρεις και λίγο αγκαλιές και φιλιά...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Αερικακι σχεδον ολα αυτα τα εκανα και εγω και επιαναν μεχρι πριν ενα μηνα τωρα δυστυχως δεν πιανουν πια. Μαλλον μεγαλωνει και πονηρευει το βλασταρι μου. Δεν πιανουν τα γνωστα κολπα πια, οταν θελει κατι δεν κανει πισω.

Χειροτερευει το terrible two φαινεται.

Απο αγαπη ειναι πνιγμενο το βλασταρι μου το μονο θεμα ειναι οτι δεν περναει πολλες ωρες με τον πατερα του και του λειπει μαλλον γιατι σημερα που ειναι εδω ειναι πολυ πιο ηρεμος.

3???????????Πλάκα κάνεις???? Εμείς δεν έχουμε δει ούτε μισό..:(:(:(:(

κι εεμεις το πρωτο δοντι το ειδαμε στους 8 μηνες...το 2ο ενα μηνα μετα!!!!

τωρα 19 μηνων πια εχει 10 μεγαλα 2 πιο μικρα και ολα τα υπολοιπα:oφουσκωμενα,ετοιμα να βγουν!!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δεν είμαι μέσα :lol: ετοιμάζομαι για έξω... έβγαζα φρύδι και σας διάβαζα :lol:

Μαρκοπουλάκι κι εμένα η Κωνσταντίνα στο σταθμό χειροτέρεψε αυτές τις δύο εβδομάδες που ο Λ ερχόταν αργά στο σπίτι και τους είχε τρελάνει στα "μπαμπά μπαμπά" οπότε ναι... παίζει ρόλο... Εμάς και ειδικά εσένα που είσαι όλη μέρα εκεί σε έχει δεδομένη ;)

Διαφημίσεις

Τα δοντια εχουν γινει εφιαλτης μας, καλο κουραγιο!!!!

Το πρωτο το εβγαλε στα πρωτα του γενεθλια και μεχρι τωρα που ειναι 22 μηνων εχει βγαλει συνολο 13 που μας κρατανε αυπνους καθε βραδυ.

Καλα να περασεις Αερικακι!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να μην ελειπε ολη την ημερα ο μπαμπας του αλλα ειναι τετοια η δουλεια του που δεν μπορει να το αλλαξει αυτο δυστυχως. Τον βλεπω πως παιζει σημερα μαζι του και ποσο χαρουμενος ειναι ο Μαριος και στενοχωριεμαι που του λειπει τοσο πολυ τις καθημερινες.

Και χωρίς παιδί και με τον Λευτέρη άρρωστο δεν αντέχω! Μην με αφήνετε μόνη μου θα φλιπάρω!

Και χωρίς παιδί και με τον Λευτέρη άρρωστο δεν αντέχω! Μην με αφήνετε μόνη μου θα φλιπάρω!

άντρας άρρωστος = 3 παιδιά! το κενό σου υπερκαλύπτεται!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...