Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μια Γερμανίδα,μια Ιταλίδα και μια Ελληνίδα συζητανε σε ένα καφέ. Λέει η Γερμανίδα:

- Κορίτσια, εμένα ο δικός μου δεν με βοηθάει καθόλου στο σπίτι. Πήγαμε λοιπόν σε μια διάλεξη, το συζήτησα μαζί του... την πρώτη μέρα δεν έβλεπα τίποτα, τη δεύτερη δεν έβλεπα τίποτα, αλλά την τρίτη πραγματικά έγινε άλλος άνθρωπος!

- Εγώ, λέει η Ιταλίδα, έκανα συνέχεια δουλειές και ο δικός μου τίποτα! Μιλήσαμε,πήγαμε σε ένα φίλο, μας είπε τη γνώμη του και... την πρώτη μέρα δεν έβλεπα τίποτα, τη δεύτερη δεν έβλεπα τίποτα, την τρίτη όλα άλλαξαν!

Λέει και η Ελληνίδα:

- Εγω που λέτε, είπα στον δικό μου: "Να σου πω! Εγω σαν τη δούλα συμμαζεύω εδω μέσα κι εσύ γαιδούρι τι κάνεις; Κάθεσαι όλη μέρα!" Την πρώτη μέρα δεν έβλεπα τίποτα, τη δεύτερη μέρα τίποτα, την τρίτη μέρα απο το δεξί μου μάτι κάτι άρχισα να βλέπω!!!

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλοπρόσαλλες καλησπέρα!

αν σας πω εγώ με ακρίβεια πόσο ερωτύλος και φουστανάκιας (για να μην πω το άλλο...) είναι ο γιος μου, θα νομίζετε ότι υπερβάλλω!

ενδεικτικά -

* είναι περίπου 2,5-3 ετών κι είμαστε στις κούνιες, δίπλα από μια άλλη κυρία που κουνάει κι αυτή το παιδάκι της (κι έμεινε άγαλμα η γυναίκα με την έκβαση της συζήτησης) και γίνεται ο εξής διάλογος :

- μαμά, όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ την Μικαέλα και την Λίζα!

- μπράβο αγόρι μου... αλλά δεν γίνεται να παντρευτείς με δύο γυναίκες!

- (μικρή σιωπή) εντάξει μαμά, θα παντρευτώ πρώτα την Μικαέλα κι όταν τελειώσει αυτό θα παντρευτώ την Λίζα!!

* γυρνάμε προχθές από το τζούντο, οδηγάω κι εκείνος πίσω είναι ασυνήθιστα σιωπηλός...

- τον κοιτάω από τον καθρέφτη και ρωτάω, όλα καλά αγόρι μου?

- (με φωνή απόμακρη) είμαι ερωτευμένος...

- πάλι? με ποιά καλέ?

- με την Ειρήνη...

- το καινούριο κοριτσάκι... που ήρθε σήμερα για πρώτη φορά?

- ναι...

- βρε αγάπη μου (χιουμοριστικά εγώ), δεν αφήνεις λίγο τους έρωτες... να μάθεις καλά τις λαβές?

- θα τις μάθω τις λαβές... αλλά αυτό δεν είναι έρωτας... είναι μπόνους!

κι άλλα πολλά κατά καιρούς - ζωγραφιές, λουλούδια, αυτοσχέδια δώρα, κάτι φιλιά... που να σας τα λέω... έχω μπλέξει άσχημα μ' αυτό το παιδί!:rolleyes:

σήμερα το μεσημέρι, η δασκάλα του στο σχολείο μου είπε (μεταξύ άλλων) πως "είναι τόσο αγαπησιάρης... που προβλέπω να γίνεστε νέα... πεθερά... χαχαχα!":shock:

Ζούπυ, για το ορφανοτροφείο, θα κάνεις εσύ τα κονε? Εγώ κόρες σας ξανάπα, όλα τα δίνω στις 2 κουμπάρες μου, ειδικά στο ζευγάρι που είναι άνεργοι και οι δύο και έχουν και δύο παιδιά. Όμως τις προάλλες που μιλούσαμε, μου έλεγε ότι κάποια μίκρυναν ήδη και μου είπε ότι μπορεί να μου τα δώσει πίσω. Ενημερώστε με, αν είναι, να τα ζητήσω, πριν τα δώσει αλλού η κοπέλα.

αγγελίνα μου, εγώ δικά μου πράγματα δεν έχω καθόλου, σε κάθε αλλαγή σεζόν φεύγουν και πάνε σε άλλα παιδάκια/ενήλικες!

για το παζάρι πώλησης που έλεγα, το προχωράω παράλληλα με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πιστεύω να βγει κάτι καλό!

μια άλλη ιδέα για να να ενισχυθούν οι περίπου 10 στην κυριολεξία άπορες οικογένειες του σχολείου μιας συναδέλφου στα επαλ (μιλάμε για οικογένειες που το κάθε μέλος της τρώει ανά 2-3 ημέρες εκ περιτροπής και αν...) είναι να μαζέψουμε οι απ' έξω κάποια πράγματα προς πώληση (ένα δεύτερο μπλουζάκι μας, ένα βιβλίο που δεν μας είναι και τόσο απαραίτητο, ένα σιντί, κάτι, οτιδήποτε), να βάλω δίπλα αγγελία, να μαζέψουμε τα έσοδα και να τους τα δώσουμε... (ομολογώ πως βαριέμαι αφάνταστα αυτή την διαδικασία, δεν έχω καν το χρόνο να την κάνω, θέλει πολύ συνεννόηση/οργάνωση, μπορεί να σταθεί αφορμή παρεξηγήσεων, γι' αυτό θα είναι η τελευταία επιλογή αν δεν βρούμε άλλον τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων)...

για το ορφανοτροφείο που λες, κανονίζω με τις real life φιλενάδες μου να φτιάξουμε ένα δεματάκι - από δω (ιντερνετικά) μου είναι δύσκολο να συντονίσω... αν ενδιαφέρεσαι, τηλ τους και θα σε καθοδηγήσουν!

α! δεν σας είπα τα σπουδαία νέα : θυμάστε την φίλη μου την εγκυούλα? πως πέρασε ο καιρός... μέχρι την Τρίτη, θα έχει γεννήσει (καισαρική)! την επόμενη εβδομάδα δηλαδή, θα έχουμε μια μπέμπα στην παρέα μας!!:-D είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη...

(ωρέ, τι πολυλογία ήταν αυτή...:cool:)

Καλημερα σε ολες και σορρυ που εξαφανιστηκα χθες απο το φεις χωρις καληνυχτα αλλα ξυπνησε ο Μαριος και καταφερα να τον βαλω για υπνο δυο ωρες μετα και ολο το βραδυ ηταν απιστευτα ανησυχος ματι δεν εκλεισα ξυπναγε συνεχεια του εβαλα και θερμομετρο γιατι μου φαινοταν ζεστος.

Ελπιζω να μην μας περιτριγυριζει τιποτα καινουργιο.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες και σορρυ που εξαφανιστηκα χθες απο το φεις χωρις καληνυχτα αλλα ξυπνησε ο Μαριος και καταφερα να τον βαλω για υπνο δυο ωρες μετα και ολο το βραδυ ηταν απιστευτα ανησυχος ματι δεν εκλεισα ξυπναγε συνεχεια του εβαλα και θερμομετρο γιατι μου φαινοταν ζεστος.

Ελπιζω να μην μας περιτριγυριζει τιποτα καινουργιο.

ωχ ελπιζω να μην ειναι τιποτα κοριτσακι!

λοιπον κοιτα τί γραφει το αlpha guide για το colours chalet...

"ο πιο ιδιοσυγκρασιακος ξενωνας της περιοχής θα σας υποδεχτει ακαπνους και ξυπολητους!"

μουχαχα..το ξυλο δεν θα το γλυτωσω σιγουρααααααααααα

Kαλημέρα. :-)

Στην εκκλησία βρήκα χθες κάποια φυλλάδια και γι' αυτή την οργάνωση: www.unborn.gr

Οι Αθηναίες ειδικά, μπορούν να βοηθήσουν και με απλή συμμετοχή στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο συγκεκριμένος σύλλογος.

Εντιτ περαστικά σας, Μαρκ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μαρκο, εύχομαι να μην ανεβεί άλλο ο πυρετούλης.. Όπως και να'χει, περαστικούλια σας!!

Εγώ πέρασα να πω μια καλησπέρα και θα φύγω, επιτέλους θα βγούμε λίγο έξω χωρίς τη μικρή. :)

Καλησπέρα σας λοιπόν και καληνύχτα σας :tongue:!! Να περάσετε και εσείς καλά!

Φιλιά!!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

περαστικά Μάρκο κ γρήγορα.

εμείς με αντιβίωση από χθες βράδυ.

σήμερα απύρετη προς το παρόν. αλλά ή που θα έχει γκρίνια ή που θα χορεύει, τραγουδάει η μύξαμπελ (κατά το τίγκερμπελ).

καληνύχτα σας

κ Ρία καλά να περάσετε!

Ευχαριστω για τα περαστικα περασαμε ζορικη νυχτα χωρις πυρετο εκανε μονο ενα 38,5 χθες το απογευμα και δεν ανεβασε αλλο μετα αλλα δεν κοιμοταν ολο το βραδυ ξυπναγε και γκρινιαζε κατι τον ενοχλουσε πολυ.

Καλημέρα!!

Να περασεις καλα και για εμας!!!

38,5 εφτασε επεσε με ντεπον χοροπηδα τωρα σαν κατσικι και περιμενουμε αν θα ανεβει ξανα.

περαστικά Μάρκο κ γρήγορα.

εμείς με αντιβίωση από χθες βράδυ.

σήμερα απύρετη προς το παρόν. αλλά ή που θα έχει γκρίνια ή που θα χορεύει, τραγουδάει η μύξαμπελ (κατά το τίγκερμπελ).

καληνύχτα σας

κ Ρία καλά να περάσετε!

Ευχαριστώ κορίτσια, καλά περάσαμε, και μετά έλιωσα στον ύπνο. Στις 11 ξύπνησα! :shock:

Περαστικά και σε εσάς Φέφη. Αλλά μυξαμπελ;; :lol::lol:

Ευχαριστω για τα περαστικα περασαμε ζορικη νυχτα χωρις πυρετο εκανε μονο ενα 38,5 χθες το απογευμα και δεν ανεβασε αλλο μετα αλλα δεν κοιμοταν ολο το βραδυ ξυπναγε και γκρινιαζε κατι τον ενοχλουσε πολυ.

Ευτυχώς σταμάτησε ο πυρετός, για μένα είναι το χειρότερο!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...