Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα χαχαχαχα τι λέτε πάλι ρε κόρες, πολύ γέλασα, να είστε καλά. :lol:

Ο δικός μου μου μιλάει για μια Κωνσταντίνα, μόνο αυτή θέλει να καλέσει στο πάρτυ των γενεθλίων του (σε 3 μήνες :cool:) από τα κορίτσια, λέει. Αλλά φιλιά και τέτοια δεν παίζουν, από κανενα παιδάκι δεν άκουσα. Σεμνοτυφία στην επαρχία! Στα μουλωχτά γίνονται τα αίσχη! :P

Μαρκ, άσε, έχω πήξει κι εγω στη σωβρακοφανέλα. Ένας λόγος που δε θέλω τρίτο είναι και αυτός, Τι θα παριστάνω στη ζωή μου, τη μάνα του φαντάρου? Πολύ βαρβατίλα σε αμφότερα τα σόγια. Εγώ ήμουν η μονάκριβη και με είχαν όλοι σαν κοντέσσα. Αυτά πληρώνω τώρα, που κοιτάω το σίδερο σα να είναι ο χειρότερος εχθρός μου. :mad: Η δε πεθερά μου, με αυτον τον καημό θα πάει. "Ένα φουστάνι δεν αξιωθήκαμε να κρατήσουμε στα χέρια μας", λέει. Η μάνα μου πάλι, η κακούργα, τρίβει τα χέρια της από χαρά. Όλα η γυναίκες τα τραβάνε, λέει, χίλιες φορές καλυτερα αγόρια! Καλά, της απαντάω, ας είχες δύο σαν τον προκομμένο το γιο σου, αντί για μένα, να δούμε αν θα σου άρεσε. Εκεί καταρρίπτεται η θεωρία. :rolleyes:

Στο μεταξύ, ένας ξάδελφος της μάνας μου τρώει φοβερό δουλεμα. Έχει 2 κόρες κι έναν γιο. Τις κόρες έλεγε θα τις κάνει καλόγριες. Η μία χάλασε 2 αρραβώνες και παντρευτηκε πρόσφατα. Η άλλη σήκωσε φουσάτο μόλις τελείωσε το σχολείο και συζεί με κάποιον, αγνώστων στοιχείων. Ούτε στη φάτσα δεν τον ξερουνε, μόνο ότι τη γυρνάει συνέχεια ταξίδια. Την τελευταία φορά, ήταν 10 μέρες Γαλλία. Περιττό να σας πω ότι είναι κουκλίτσα και πάρα πολύ τσαχπίνα, ναζιάρα, κλπ. από την κούνια της. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, μέσα στην καρδιά μου τις έχω. Ο πατήρ εχει συμβιβαστεί με την τύχη του, το έχει φιλοσοφήσει κιόλας. Σοφός άνθρωπος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κι επειδή εσύ θα μπεις νομίζεις πως θα σου επιτραπεί να επιβάλλεις χαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι κι επειδή εσύ θα μπεις νομίζεις πως θα σου επιτραπεί να επιβάλλεις χαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι.

Ετσι μεγαλωσα κι ετσι ειμαι. Προσπαθω να αποφυγω οσο μπορω να κανω enforce πραγματα, αλλα οταν χρειαστει δεν υπαρχει καν συζητηση. Και επειδη ακριβως το αποφευγω, οταν συμβαινει ξερουν ολοι πως δεν υπαρχει αλλος δρομος. Τελος παντων, γιαυτο λεω πως χρειαζονται και αγορια στhν οικογενεια. Να καμαρωνεις!

Διαφημίσεις

Οχι να μην ανησυχεις καθολου ειναι επιλεκτικη και τεσταρει πρωτα χαχαχαχα

:tongue:

Και γω το ιδιο, εγω κορη, η αδερφη μου κορη... Ευτυχως μια ξαδερφη εχει μπεμπη και λιγο ξεφυγαμε απο το ροζ..

δράμα ρε. τα αγόρια ανήψια είναι μεγάλα κ μακριά!

πιο καλά παίζει πάντως με τα αγόρια! της αρέσει η παρέα τους!

Ναι ναι...

Θα τρέχουν οι γόηδες οι γιοι πίσω από τις φούστες και μεγαλώνοντας θα είναι στο σαλόνι με τη Σοφία και θα τον παίρνει η Μαρία τηλέφωνο. Κι εσύ δόλια μάνα θα πρέπει να καλύψεις τις κουτσουκέλες του κανακάρη! χαχαχαχα εκεί σας θέλω...

δεν θέλω τέτοια χαζά! εγώ δεν θέλω καμιά συμμετοχή, μόνο να τον καμαρώνω!

Ο Π. φέτος ήθελε την Αναστασία αλλά επειδή την είδε άλλο αγοράκι πρώτο, ο Π. αποχώρησε διακριτικά!!! Κύριος, δεν πειράζει ποτέ κοπέλα φίλου του...

έλα ρε!

Φέτος τον βρίσκω πιο ήρεμο από άλλες χρονιές πάντως. Πέρυσι ας πούμε του άρεσαν 2.

Η Ο. είναι λίγο επιθετική κι αυτή με τ' αγοράκια...δείχνει πολύ διακριτικά τις αρεσκείες της. Λες να έχει το ίδιο σύνδρομο μ' εσένα Ειρήνη? χαχαχαχαχαχχαα

Θα τρέχουμε, μου φαίνεται!

γερά να είναι όλα κ να τα καμαρώνουμε ευτυχισμένα!

Ο δικός μου μου μιλάει για μια Κωνσταντίνα, μόνο αυτή θέλει να καλέσει στο πάρτυ των γενεθλίων του (σε 3 μήνες :cool:) από τα κορίτσια, λέει. Αλλά φιλιά και τέτοια δεν παίζουν, από κανενα παιδάκι δεν άκουσα. Σεμνοτυφία στην επαρχία! Στα μουλωχτά γίνονται τα αίσχη! :P

:lol:

Μαρκ, άσε, έχω πήξει κι εγω στη σωβρακοφανέλα. Ένας λόγος που δε θέλω τρίτο είναι και αυτός, Τι θα παριστάνω στη ζωή μου, τη μάνα του φαντάρου? Πολύ βαρβατίλα σε αμφότερα τα σόγια. Εγώ ήμουν η μονάκριβη και με είχαν όλοι σαν κοντέσσα. Αυτά πληρώνω τώρα, που κοιτάω το σίδερο σα να είναι ο χειρότερος εχθρός μου. :mad: Η δε πεθερά μου, με αυτον τον καημό θα πάει. "Ένα φουστάνι δεν αξιωθήκαμε να κρατήσουμε στα χέρια μας", λέει. Η μάνα μου πάλι, η κακούργα, τρίβει τα χέρια της από χαρά. Όλα η γυναίκες τα τραβάνε, λέει, χίλιες φορές καλυτερα αγόρια! Καλά, της απαντάω, ας είχες δύο σαν τον προκομμένο το γιο σου, αντί για μένα, να δούμε αν θα σου άρεσε. Εκεί καταρρίπτεται η θεωρία. :rolleyes:

Στο μεταξύ, ένας ξάδελφος της μάνας μου τρώει φοβερό δουλεμα.

τί κουτσομπόλα!:tongue: τέτοιες γίνονται οι αγορομάνες!:lol:

όσα αγοράκια έχουν έρθει σπίτι μας, αλλά το ίδιο κ τα κοριτσάκια (δεν έχω δει διαφορά, απολύτως καμία) η μικρή τα αγκαλιάζει, πάει να τα χαϊδέψει-ομολογώ κάπως άγαρμπα. είναι αγαπησιάρικο πλάσμα πάντως!

μας έχει σκλαβώσει όλους με τον συναισθηματισμό της, τρυφερότητά της, ενθουσιασμό της, εκδηλώσεις αγάπης!σε αυτό μου έμοιασε! πολύ εκφραστική!

σε ένα αγοράκι μεγαλύτερό της, που ήταν κάπως επιβλητικό έδειξε τρομερή υπομονή.

εγώ θα του έριχνα κ καναδυό!

όλο στην παρατήρηση την είχε την κοράκλα μου, υποδείξεις, την μάλωνε κ το μικρό μου στην αρχή το αγκάλιαζε, έπαιζαν μαζί, μετά που παραέγινε με το να της παίρνει τα παιχνίδια, άρχισε να του αντιστέκεται, να κρύβει τα παιχνίδια της κ να σκούζει να την αφήσει ήσυχη, άσε, άσε, μπώσε μπώσε=άσε με, δώσε μου!:P;)

Καλημερα σε ολο το καφε! :D

Νιτσακι οι τιμες των cupcakes εξαρτωνται απο τον αριθμο και απο το σχεδιο. Για να εχεις μια ιδεα, κυμαινονται απο 0.90 λεπτα εως 1.70 ευρω. Φυσικα και μειωνεται η τιμη αν θελεις αρκετα κομματια. Ελιωσα με τα λουλουδακια της Ολγας! :D

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες.. Εχθες ειχαμε συναντηση με τον παιδοψυχολογο και συζητησαμε επι προσωπικου (δεν ηταν μαζικη η συναντηση αλλα προσωπικη). Μαζι με τη διευθυνση του σταθμου μας ενημερωσαν πως το παιδι μας ειναι στοργικο, συνεργασιμο, πεισματαρικο μεν αλλα ερχεται στα ισια της οταν δει πως δεν γινεται αλλιως, μοιραζεται πραγματα και σε γενικες γραμμες δειχνει την εικονα ενος χαρουμενου παιδιου. Συγκεντρωνεται ευκολα στις δραστηριοτητες, μοιραζεται πραγματα, απομνημονευει με την ιδια ευκολια. Στο τελος η δασκαλα της ειπε "εγω τετοια παιδια θελω να τα παιρνω σπιτι μου! η Μαρια ειναι η αδυναμια μου, την αγαπαω παρα πολυ, ειναι το καλυτερο παιδι σε ολη την ταξη" (ενταξει, μεταξυ μας ομως "ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" :D:D:D:D:D:D:D)

Αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι πως μπορει την προηγουμενη μερα να εχει γινει γης μαδιαμ στο σπιτι και η Μαρια την επομενη μερα να παει σχολειο σαν να μην εχει γινει απολυτως τιποτα... Σαν να μην την επηρεαζει ολο αυτο, σαν να μην το εχει ζησει ρε παιδι μου.. Ισως βλεπει το σχολειο ως διεξοδο αλλα απο οσο μου ειπαν στο σταθμο, οταν εχει προηγηθει καυγας στο σπιτι, η Μαρια εκει με ζηταει συνεχεια. Νιωθει ανασφαλεια μετα τους τσακωμους και με αναζητα. Μου τονισαν πως ζητα εμενα και οχι τον πατερα της και μου ειπαν πως μετα απο καθε μας αντιπαραθεση θα πρεπει να της εξηγουμε πως "η μαμα θυμωσε γι' αυτον το λογο αλλα ποτε δεν θα παψει να σε αγαπα" γιατι για τα παιδια δεν ειναι τιποτα δεδομενο.

Απο την αλλη εγω νιωθω τελειως μπερδεμενη. Γιατι η Μαρια σπιτι ζηταει ΜΟΝΟ τον πατερα της και εμενα ουτε να με #εσει.. :roll:

Μετα τη συναντηση πηγαμε κολυμβητηριο. Τελεια περασαμε κι εχθες. Απο εβδομαδα τωρα (να 'μαστε καλα).

Κατα τα αλλα ησυχιες...

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιάκι... κι η κωτίτα στον παιδικό... τη μαμά ζητάει... σου λέει κάτι αυτό;

Δεν μας το δείχνουν για να μην παίρνουμε θάρρος αφού εμείς έχουμε αναλάβει τον ρόλο του 'μαλώματος' ;)

Μπραβο Φαιακι!!!! Και εμεις ετσι βλεπουμε το Μαρακι αξιολατρευτο και χαρουμενο παιδακι!!!!

Περαστικα και σε εσενα εμαθα οτι ησουν αρρωστη μας εχεις λειψει απο εδω να μπαινεις πιο συχνα γιατι σε νιωθω μακρια. Δικο μου θεμα αυτο και παραπονο χαχαχα.

αυτο της ταιριαζει ακριβως!!!!!!!!

εντιτ: για να δουμε τί θα βρεις για το δικο μου nickname...

culte= λατρεια

λατρεία θηλυκό

1. το σύνολο των θρησκευτικών πρακτικών που συνδέονται με την απόδοση τιμής προς μια θεότητα
  2. η πολύ μεγάλη αγάπη
  3. το πρόσωπο που λατρεύουμε

Σύνθετα

Βρηκα και 2 προφιλ σε καποια site με αυτο το ονομα και το ιδιο επαγγελμα,αφηνεις ιχνη παντου......:P:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

.........

Ε μα ναι, ο δικός σου Αγγελίνα είναι πιο μεγάλος ! Πιο αντράκι ας πούμε !!! Σωστόοοοος ! Μου αρέσει !

Ras δεν φημίζεστε και για το γούστο σας οι άντρες...

Ενω οι γυναικες.........???????

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ο έρωτας είναι τυφλός. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ!

.Ερχεται μια ομαδα του FBI στην Ελλαδα θελοντας να δημιουργησουν επιλεκτο σωμα φρουρων ελληνων. Μαζευονται οι υποψηφιοι σε ενα ξενοδοχειο. Ο υπευθυνος τους ενημερωνει οτι πρέπει να περασουν μια δοκιμασια για να μπουν στο σώμα. - Μέσα σε αυτό το δωμάτιο βρίσκεται δεμένος πάνω σε μια καρέκλα ο/η σύζυγος σας. Πρέπει να μπείτε μέσα και να τον σκοτώσετε με αυτό το όπλο. Έτοιμοι...; Το όπλο όμως είχε ψεύτικες σφαίρες... Μπαίνει ο πρώτος άνδρας....βγαίνει μετά από λίγο και δίνει το όπλο απογοητευμένος που δεν τα καταφέρε. Μπαίνει ο δεύτερος... ο τρίτος... ο τέταρτος...τίποτα.. Στο τέλος ήταν η σειρά μιας γυναίκας. Μπαίνει μέσα ακούγονται μερικοί πυροβολισμοί....μετά από λίγο δυνατοί ήχοι... Όλοι περίμεναν ανυπόμονοι τι είχε γίνει... Βγαίνει η γυναίκα κατάκοπη και απευθύνεται στον υπεύθυνο της δοκιμασίας: - Ακου να σου πω... Αλλη φορά να βάζετε αληθινές σφαίρες!!! Τρόμαξα να τον σκοτώσω με την καρέκλα...!!!

Ήτανε λοιπόν ένα αεροπλάνο που έπαθε κάποια βλάβη και άρχισε να πέφτει. Οι επιβάτες φωνάζανε,τρέχανε πάνω-κάτω πανικόβλητοι και τα σχετικά,οπότε κάποια στιγμή πετάγεται μια γυναίκα, βγάζει όλα τα ρούχα της και φωνάζει:

- Όλη μου τη ζωή δεν ένιωσα ποτέ την ευχαρίστηση του να γίνεσαι γυναίκα! Τώρα όμως που θα πεθάνω, θέλω να πεθάνω ευχάριστα! Λοιπόν, ποιος από τους άνδρες εδώ μέσα, είναι αρκετά "άνδρας" ώστε να με κάνει να αισθανθώ γυναίκα αυτή τη στιγμή;

Μούγκα τα "παλικάρια". Σε όλο το αεροπλάνο σιωπή.

Οπότε πετάγεται ένας τύπος, βγάζει το πουκάμισό του και φωνάζει στη γυναίκα:

- Έλα, σιδέρωσε αυτό!!!!!

Η σύζυγος:

- Έπρεπε να σε παντρευτώ για να καταλάβω πόσο ηλίθιος είσαι!

Ο σύζυγος:

- Έπρεπε να το είχες καταλάβει από την στιγμή που στο ζήτησα!

Μπαίνει ο άντρας στην κρεββατοκάμαρα, λίγο πριν τον ύπνο, κρατώντας ένα ποτήρι νερό και ένα κουτί ασπιρίνες, και βρίσκει τη γυναίκα του να διαβάζει ένα περιοδικό.

- Αγάπη μου, σου έφερα ασπιρίνες!

Εκείνη τον κοιτάζει έκπληκτη.

- Μα δεν έχω πονοκέφαλο!

- Αχάαα !!!

:P:p:p:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

culte= λατρεια

λατρεία θηλυκό

1. το σύνολο των θρησκευτικών πρακτικών που συνδέονται με την απόδοση τιμής προς μια θεότητα
  2. η πολύ μεγάλη αγάπη
  3. το πρόσωπο που λατρεύουμε

Σύνθετα

Βρηκα και 2 προφιλ σε καποια site με αυτο το ονομα και το ιδιο επαγγελμα,αφηνεις ιχνη παντου......:P:p:p

xmmmmmmmm...με τσακωσες! μην με μαρτυρησεις ε!!!!!!

xmmmmmmmm...με τσακωσες! μην με μαρτυρησεις ε!!!!!!

Φυσικα και ΟΧΙ ,αυτο δεν χρειαζεται καν επισημανση......

P.S.

Ωραιες φωτογραφιες ,ειδικα η αρχικη του προφιλ.....

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...