Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι έχουν γέλιο οι πατεράδες με τις προγραμματικές δηλώσεις που κάνουν όταν μπορούν χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Θα τρελαθώ, θα τρελαθώ...Το παιδί μου αγαπάει...

Πήγα χθες το μεσημέρι να την πάρω από το σταθμό και μου δίνει η δασκάλα της 2 πολύ όμορφα χρυσάνθεμα (πορτοκαλί + ροζ) δεμένα με ροζ κορδελίτσα και μου λέει αυτά είναι για την Ο. Εγώ εξεπλάγην ευχάριστα και γελούσα μαζί. Ρωτάω ποιός είναι ο αποστολέας. Μου λέει ο Αλέξανδρος ο οποίος προχθές τη δάγκωσε κι επειδή η μαμά αισθάνθηκε άσχημα έστειλε τα λουλουδάκια για συγνώμη! Φοβερή κίνηση...

Και πάμε σήμερα το πρωί μπαίνει η Ο. μέσα και τρέχουνε μαζί Άλεξ. και Βαγγελάκης να την αγκαλιάσουν... Και η κόρη μου ποιόν διάλεξε??? Τον Αλέξανδρο...

Ο Γ. άφρισε χθες!!!

τί καλά!!!

Καλημέρα όλη μέρα :) Η Φαίη ήταν λίγο αρρωστούλα γι' αυτό εξαφανίστηκε!

να της πεις περαστικά της!κ γρήγορα!

Και εγω ετσι εκανα στο νηπιαγωγειο στην πρωτη μου επαφη με σχολειο οποιο παιδακι μου αρεσε η το εδερνα η το δαγκωνα. Τι ειχε περασει ο Γιαννακης η πρωτη μου αγαπη στο νηπιαγωγειο τον κυνηγαγα παντου να τον φιλισω αλλα δεν καθοταν και τις ετρωγε.

:eek:

δηλαδή την Σύσα που την δάγκωσαν από την πρώτη μέρα στο χεράκι κάνοντάς τις σημάδια από 2 διαφορετικές οδοντοστοιχίες..., που την έχουν γρατσουνίσει μια φορά στο πρόσωπο, που την έχουν καρουμπαλιάσει μια άλλη στο κεφάλι...έχει γκραν σουξέ;

γιατί εγώ είμαι ένα βήμα πριν την διακόψω από τον παιδικό!:cool:

την σώζει που ξέρω ότι είναι πολύ ζωηρή κ διεκδικητική! οπότε το να φάει κ καμιά είναι λογικό κ επόμενο!

Χθες γελασα παρα πολυ γιατι ηρθε ο αντρα μου και μου ελεγε για εναν συναδελφο που δουλευαμε μαζι πριν 10 χρονια και ειχε κορες και μου ελεγε τοτε σουζα θα τις εχω στο ενα ποδι οταν μεγαλωσουν ραντεβου του ελεγα θα αρχισουν και εβγαζε φλικταινες και χθες μου λεει ο Κ οτι ειδε την κορη του να φιλιεται και πριν παει σπιτι πλεον παιρνει τηλεφωνο για να μην πεσει πανω σε εκπληξεις χαχαχαχα

Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια στην δουλεια ακομα να τον δουλευω ψιλο γαζι.

πω πω! ούτε να το σκέφτομαι!

εγώ θα αφρίσω πρώτη, όχι ο φέφος!

εδώ τώρα κ πάω στον παιδικό κ κοιτάζω τα αγοράκια για τα οποία μου μιλάει η Σύσα. μα μόνο για αγοράκια μου μιλάει!

έχω μιλήσει κ με τις μανάδες τους;):lol:

να μην ξέρω από πού τραβάει η σκούφια τους;:tongue:

ξέρω είμαι πειραγμένη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. με τέτοια μάνα δεν μπορεί το παιδί να ξεφύγει. πρέπει να υπάρχει στο γονίδιο!

το μόνο που με ανησυχεί στον θηλυκό κλώνο του φέφου είναι μην έχει πάρει από τον φέφο κ μου βγει μουλωχτή γόησσα!!:cool:

θέλω κ εγώ γιο να μου βγει κ μένα η άνεση με ραντεβού κ σού ξου μούξου!:P

Ρία είναι πολύ γλυκό το κοριτσάκι σου (άσχετο!)...

Χαχαχα ευχαριστω! Ειναι ψωνιο και βγαινει γλυκια στις φωτογραφιες! :tongue:

Εγώ κορίτσια στον παιδικό, "αγαπούσα" το δημαρχόπουλο του χωριού! :lol:

Και όλη την ώρα μαζί ήμασταν γιατί έλεγε ότι θα παντρευτούμε! Μια μέρα έρχεται να με πάρει η μάνα μου και όλο χαρά της λέω "μαμά, μαμά, ο Δ. μου έκανε έρωτα!! Μου φίλησε το χέρι!", εγκεφαλικό η μάνα μου..

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

θέλω κ εγώ γιο να μου βγει κ μένα η άνεση με ραντεβού κ σού ξου μούξου!:P

Και γω, και γω... Θέλω γιο, να μου έχει αδυναμία, να τον βάζω και κατάσκοπο της μικρής τσαχπίνας.

Χρονια μετα παραδεχτηκα στον εαυτο μου Νιτσα οτι τα χτυπαγα γιατι δεν ηθελα να καταλαβαινουν οτι τους εχω αδυναμια και μου αρεσουν. Το θεωρουσα αδυναμια και οτι θα το εκμεταλλευοντουσαν αν τους το εδειχνα χαχαχαχα. Εναν ψυχολογο να μην σου πω και δυο τον ηθελα ως παιδακι χαχαχα

Διαφημίσεις

εγώ στα νήπια δεν θυμάμαι τί έκανα!

πάντως μου άρεσε ένα αγοράκι, το οποίο μονίμως ήταν κάπως μαζί μου, τώρα που το λέτε... επιθετικό, αλλά όχι να σηκώσει χέρι, ...ρε μάρκο λες να έχεις δίκιο;

αργότερα γίναμε κολλητάρια στο δημοτικό. εμένα μου είχε περάσει κ μου άρεσε τότε άλλος, αλλά όλα στο μυαλό, τίποτα παραπάνω.

Χαχαχα ευχαριστω! Ειναι ψωνιο και βγαινει γλυκια στις φωτογραφιες! :tongue:

Εγώ κορίτσια στον παιδικό, "αγαπούσα" το δημαρχόπουλο του χωριού! :lol:

Και όλη την ώρα μαζί ήμασταν γιατί έλεγε ότι θα παντρευτούμε! Μια μέρα έρχεται να με πάρει η μάνα μου και όλο χαρά της λέω "μαμά, μαμά, ο Δ. μου έκανε έρωτα!! Μου φίλησε το χέρι!", εγκεφαλικό η μάνα μου..

Χαχα... εδώ κόντεψα να πάθω εγώ εγκεφαλικό μέχρι να διαβάσω όλη την δήλωση.... πω πω η έρμη η μανούλα σου !!!!!

Φανταστείτε τί εχουμε να τραβήξουμε !!!!

Εμένα πάλι ο γιος μου κάθε, μα κάθε απόγευμα δώσ'του και μου συστήνει την "νύφη" μου ονόματι Μαριάννα... ένα πλασματάκι πολύ γλυκό... αν δεν πέσει φιλί στο στόμα δεν φεύγουμε .... ενώ η Σεμίνα πρέπει λίγο να σου φέρνει MarcoPolo.... όλη την ώρα μου μιλάει για τον Ηλία... "Και ποιός σε πείραξε ??? και ποιός σε πειράζει ????" ότι και να την ρωτήσεις, θα σου απαντήσει "Ηλίας".... όταν όμως την ρωτάω "Πού σε φιλάει αγάπη μου ο Ηλίας" μου λέει "Εδώ... τόμα..." ...:P

Γίνεται να είναι τόσο ερωτιλάκια από μικρά ???????

Άσχετο: εγώ γιατί πιστεύω ότι το Aeriko έλαβε το νικ του μόνο από το ομώνυμο τραγούδι ???? :confused: μάλλον είμαι τελείως ξανθιά... δεν εξηγείται...

Εγω περιεργως θυμαμαι πολυ καλα το νηπιο. Κοιτα εγω ημουν περιπτωση παιδιου συναισθηματικα σε πολυ λαθος δρομο αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα παιδακια χτυπανε γιαυτον τον λογο εγω παντως γιαυτο χτυπαγα και μονο αυτους που μου αρεσαν, αυτο συνεχιστηκε για πολλα χρονια χαχαχα.

Και γω, και γω... Θέλω γιο, να μου έχει αδυναμία, να τον βάζω και κατάσκοπο της μικρής τσαχπίνας.

α, εγώ τον θέλω για διαφορετικούς λόγους...

να του έχουν αδυναμία τα κοριτσάκια κ εγώ να τον καμαρώνω να τις χαίρεται!

εγώ είχα αδερφούλα. η αδερφή μου έκανε κόρη, εγώ κόρη!

πήξαμε στα θηλυκά!

Διαφημίσεις

η δικιά μου θυγατέρα γιατί μιλάει για 3 διαφορετικά αγόρια;;;;;;;;

να ανησυχώ;

το ένα από τα 3 ονόματα δεν υπάρχει στον παιδικό. τα άλλα 2 αγοράκια τα έχω γνωρίσει!

παραμυθατζού σαν τον μπαμπούη της!

αλλά δεν είδα ούτε φιλάκια ούτε αγκαλιές!

μόνο ο Σήστος την πιάνει από το χερακι.

κ ένα άλλο αγοράκι που μόλις την πηγαίνω στον παιδικό έρχεται να την προϋπαντήσει παντα. αν θυμάμαι καλά τον λένε Άγγελο, αλλά γι' αυτόν δεν μου έχει πει κουβέντα το σπλάχνο μου.

φέφος με παπάκι!

α, εγώ τον θέλω για διαφορετικούς λόγους...

να του έχουν αδυναμία τα κοριτσάκια κ εγώ να τον καμαρώνω να τις χαίρεται!

εγώ είχα αδερφούλα. η αδερφή μου έκανε κόρη, εγώ κόρη!

πήξαμε στα θηλυκά!

Και γω το ιδιο, εγω κορη, η αδερφη μου κορη... Ευτυχως μια ξαδερφη εχει μπεμπη και λιγο ξεφυγαμε απο το ροζ..

Άσχετο: εγώ γιατί πιστεύω ότι το Aeriko έλαβε το νικ του μόνο από το ομώνυμο τραγούδι ???? :confused: μάλλον είμαι τελείως ξανθιά... δεν εξηγείται...

Όχι καλό μου δεν είσαι ;)

Ναι ναι...

Θα τρέχουν οι γόηδες οι γιοι πίσω από τις φούστες και μεγαλώνοντας θα είναι στο σαλόνι με τη Σοφία και θα τον παίρνει η Μαρία τηλέφωνο. Κι εσύ δόλια μάνα θα πρέπει να καλύψεις τις κουτσουκέλες του κανακάρη! χαχαχαχα εκεί σας θέλω...

Ο Π. φέτος ήθελε την Αναστασία αλλά επειδή την είδε άλλο αγοράκι πρώτο, ο Π. αποχώρησε διακριτικά!!! Κύριος, δεν πειράζει ποτέ κοπέλα φίλου του...

Φέτος τον βρίσκω πιο ήρεμο από άλλες χρονιές πάντως. Πέρυσι ας πούμε του άρεσαν 2.

Η Ο. είναι λίγο επιθετική κι αυτή με τ' αγοράκια...δείχνει πολύ διακριτικά τις αρεσκείες της. Λες να έχει το ίδιο σύνδρομο μ' εσένα Ειρήνη? χαχαχαχαχαχχαα

Θα τρέχουμε, μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...