Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

λατρείες!

από πότε πάτε παιδικό;

Ελπιζω του χρονου να παμε!! Ολο το καλοκαιρι θα προσπαθησουμε να βγαλουμε την πανα, βασικα ηδη της πηρα γιογιο και καθησματακι για την τουαλετα, αλλα δεν τα δινουμε σημασια. Και με εκνευριζει που τη ρωταω, "θες να κανεις κακακια μωρο μου;" και μου λεει "μμμμμ φυε =φυγε" και μετα απο λιγο "κακααααααααα"...

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ λέω ότι όσο ψειρίζουμε τη μαϊμού... ε θα βρούμε ψείρες... καλό το να ψάχνεσαι αλλά η υπερβολή φέρνει και λάθος αποτελέσματα!

χαχαχα κοτα ειναι!!

Ανταρτης στο σπιτι, ανταρτης στο παιχνιδι, αλλα αμα ερθει κανα παιδακι πιο ανταρτης απ'αυτη και της δωσει καμια, κοκαλο! κλαιει και τη μανουλα της θελει μονο! :tongue:

Και γω συμφωνω παρεμπιπτοντως με το Αερικο..

Εμάς 3 μήνες πριν συμπληρώσει τα 2 έκοψε την πάνα τελείως. Τώρα ανεβαίνει και μόνη στο booster (είναι 2 χρ και 3 μηνών). Σήμερα μου είπε "Μπαμπά όχι αυτό το πουκάμισο, είμαι ελεεινό"! (το πουκάμισο ήταν το αγαπημένο μου, έλεος). Τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Διαφημίσεις

Να ακους παντα τις γυναικες στο ντυσιμο Ρας κατι ξερουν.

Εμεις ποτε δεν ειχαμε παρενεργεια απο εμβολιο εναν πυρετο μια φορα σε ενα δυνατο απο τα πρωτα.

Πηγα εκανα τις εξετασεις μου απαντηση δεν πηρα γιατι θα καθομουνα αλλες δυο ωρες εκει αυριο τα νεωτερα. Παιζει να ξεκινησω αποσιδηρωση γιατι θα πειραχτουν τα νεφρα αν δεν. Οποτε αναμενω δυστυχως τα αποτελεσματα.

Ο Μαριος ειναι στην γιαγια και εγω χαλαρωνω τωρα, πρωθυπουργο βρηκαμε η ακομα??

Χαίρετε, χαίρετε!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεχτείτε κλήση από τον αριθμό 210-3385231-2, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!

Αν δεχτείτε κλήση από τον αριθμό 210-3385231-2, μην απαντήσετε! Επαναλαμβάνω, ΜΗΝ απαντήσετε. Και αν κατά λάθος το κάνετε μην απαντήσετε με «ναι». Έχουν βάλει κόσμο στο Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα. ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως πρωθυπουργός! Διαδώστε το να προφυλαχτεί ο κόσμος!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς το λήξανε πριν λίγο και μπορούμε να σηκώνουμε το τηλέφωνο άφοβα πια.

Ερώτηση προς τις νομικούς του topic :) :

Στο σπίτι που μένω έχω την υψηλή κυριότητα και η μαμά μου την επικαρπία. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι επίσης στο όνομα της μαμάς μου. Αν αρνηθώ να πληρώσω το χαράτσι, το χρέος θα μεταφερθεί στην εφορία της μαμάς μου;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Χωρίς να είμαι νομικός νομίζω πως ναι Μαράκι...

Ras δεν φημίζεστε και για το γούστο σας οι άντρες...

Διαφημίσεις

....

Πηγα εκανα τις εξετασεις μου απαντηση δεν πηρα γιατι θα καθομουνα αλλες δυο ωρες εκει αυριο τα νεωτερα. Παιζει να ξεκινησω αποσιδηρωση γιατι θα πειραχτουν τα νεφρα αν δεν. Οποτε αναμενω δυστυχως τα αποτελεσματα.

Καλά αποτελέσματα !!!

Είναι μέσα στο ετήσιο check-up αυτές οι εξετάσεις πιστεύω ε ? Όχι κάτι έκτακτο !

Σχετικα εκτακτο ναι δεν ειχα παρομοιο θεμα στο παρελθον αλλα τωρα εχει ξεφυγει ο σιδηρος και πρεπει να ξεκινησω αποσιδηρωση μαλλον θα δουμε αυριο. Ελεγχεται σαν κατασταση απλα δεν ηθελα νεους μπελαδες,

Σχετικα εκτακτο ναι δεν ειχα παρομοιο θεμα στο παρελθον αλλα τωρα εχει ξεφυγει ο σιδηρος και πρεπει να ξεκινησω αποσιδηρωση μαλλον θα δουμε αυριο. Ελεγχεται σαν κατασταση απλα δεν ηθελα νεους μπελαδες,

Αν καταλαβα καλα, και δεν επιβεβαιωσω για αλλη μια φορα τα ανεκδοτα για της ξανθιες, εχει υψηλο διφηρο;;

Αν ειναι ετσι, δωσε λιγο και σε μενα που ειναι χαμηλος να ισορροπησουμε!!

Περα απο το χιουμορ, ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!

χαχαχα κοτα ειναι!!

Ανταρτης στο σπιτι, ανταρτης στο παιχνιδι, αλλα αμα ερθει κανα παιδακι πιο ανταρτης απ'αυτη και της δωσει καμια, κοκαλο! κλαιει και τη μανουλα της θελει μονο! :tongue:

:lol:

Και γω συμφωνω παρεμπιπτοντως με το Αερικο..

ε, μα! το είχα παραξηλώσει! κάποια να αναλάβει ρόλο να με επαναφέρει στην τάξη ανά διαστήματα!:P

"Μπαμπά όχι αυτό το πουκάμισο, είμαι ελεεινό"! (το πουκάμισο ήταν το αγαπημένο μου, έλεος). Τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

:lol:

εμπιστεύσου το σπλάχνο σου!:cool:

Οσο για το πουκαμισο, για να το λεει η κορη κατι θα ξερει! :D:tongue:
Να ακους παντα τις γυναικες στο ντυσιμο Ρας κατι ξερουν.

εύχομαι όλα να είναι πεντακάθαρα κ να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα!
Χαίρετε, χαίρετε!!

Ερώτηση προς τις νομικούς του topic :) :

Στο σπίτι που μένω έχω την υψηλή κυριότητα και η μαμά μου την επικαρπία. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι επίσης στο όνομα της μαμάς μου. Αν αρνηθώ να πληρώσω το χαράτσι, το χρέος θα μεταφερθεί στην εφορία της μαμάς μου;

γιες ιν ντιντ!

Φιλάκια σε όλες :D

αντίστοιχα όπως εγώ!

να το πληρώσεις καλή μου.

κρίμα η μανούλα σου!

ό,τι σου είπε κ το αερικό. πολύ συμφωνούμε σήμερις!:o

μάκια στα μαγουλάκια.

πες μας για Ε κ Ι! καιρό έχεις!;)

αντίστοιχα όπως εγώ!

να το πληρώσεις καλή μου.

κρίμα η μανούλα σου!

Αυτό σκέφτηκα και εγώ, αν ήταν σε μένα θα το άφηνα απλήρωτο, αλλά δεν θέλω να μπλέξω τη μαμά μου. Σε ευχαριστώ fefi μου για την άμεση ανταπόκριση :D

πες μας για Ε κ Ι! καιρό έχεις!;)

Πρωί στο αυτοκίνητο (όπως συνήθως)

Ευριπίδης: Μαμά το αποφάσισα, θα παντρευτώ τη Μελίνα! Τη θέλω και εγώ, με θέλει και αυτή, θα είμαστε ωραίο ζευγάρι :)

Εγώ: Μπράβο, η ώρα η καλή!

Ευριπίδης: Ευχαριστώ :)

(πριν τη Μελίνα βέβαια έχει πει τα ίδια για τη Λυδία, τη Σοφία, τη Ρεγγίνα, την Κατερίνα, τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα, αλλά ποιος μετράει; )

6:15 Σάββατο ξημερώματα...

Ιφιγένεια: Μαμάααα, μαμάαααα

Σηκώνομαι, πηγαίνω δίπλα στην κούνια της και ψυθιρίζω "τι είναι Ιφιγένεια;"

Ιφιγένεια (γελώντας) : Κουκουυυυ Ταααααα!!!!

Φιλάκια :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...