Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρια, χαχαχα.

Της κουμπάρας μου ο γιος, τα είχε δοκιμάσει κιόλας...... μπλιαχ.:lol::lol:

φοφη, στις διαταγές σου...:cool:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεχτείτε κλήση από τον αριθμό 210-3385231-2, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!

Αν δεχτείτε κλήση από τον αριθμό 210-3385231-2, μην απαντήσετε! Επαναλαμβάνω, ΜΗΝ απαντήσετε. Και αν κατά λάθος το κάνετε μην απαντήσετε με «ναι». Έχουν βάλει κόσμο στο Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα. ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως πρωθυπουργός! Διαδώστε το να προφυλαχτεί ο κόσμος!

Αν δεχτείτε κλήση από τον αριθμό 210-3385231-2, μην απαντήσετε! Επαναλαμβάνω, ΜΗΝ απαντήσετε. Και αν κατά λάθος το κάνετε μην απαντήσετε με «ναι». Έχουν βάλει κόσμο στο Μαξίμου να παίρνει στην τύχη νούμερα. ο πρώτος ανυποψίαστος που θα απαντήσει, γίνεται αυτομάτως πρωθυπουργός! Διαδώστε το να προφυλαχτεί ο κόσμος!

Τι ειναι αυτο βρε παιδια;; Το βλεπω παντου... :rolleyes:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Στο internet εχει κυκλοφορησει ηδη και σε High Definition '' blueray"" με ελλ.υποτιτλους εδω και 2 μηνες.....!!!!!κανε search στο

logo3w.png

Το ξέρω και σε ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να το δω στον προτζέκτορα (ο χασμπη τελειωμένος γκατζετάκιας, με ενημέρωσε). ;) Θέλω να βγω έξω και να πάω σινεμά! :-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να 'σαι καλά ρε κιουλτάκι, γέλασα βραδυάτικα!

Χαίρομαι που σας βρίσκω όλες καλά. Τελείωσα επιτέλους και το 6ο βιβλίο της σειράς που διάβαζα ( το A Dance With Dragons) και τώρα θα περιμένω να κυκλοφορήσει το επόμενο, που απ'ό,τι κατάλαβα, θα είναι και το τελευταίο. Δεν ξέρω γιατί, αλλα αυτο δεν μου άρεσε όσο τα προηγούμενα. Ίσως επειδή τα διάβασα όλα μαζί πολύ γρήγορα και έπαθα overdose. Ενώ είναι όλα τεράστια, μόνο αυτό με κούρασε. 2.500 σελίδες, διάβαζα και έβριζα! Άσε που μου φάηνηκε και προβλέψιμο, στα προηγούμενα οι ανατροπές με άφηναν παγωτό κάθε φορά.

Με αυτά που διαβάζω, τείνω να πιστέψω πως το δικό μου 2χρονο είναι ένας άγγελος. :rolleyes: Όχι ότι δεν ανακατεύει και δε θέλει συνεχή παρακολούθηση, αλλα είναι υπάκουο, το καημένο...

Σήμερα κάναμε επιτέλους και το αντιγριππικό, στο χέρι αυτή τη φορά. Δεν έκλαψε το πουλάκι μου, μάλλον στο μπουτάκι του πονούσε περισσότερο. Τώρα είμαστε 14 κιλά και η μανούλα είναι ευτυχής. :-D

Ζούπυ, για το ορφανοτροφείο, θα κάνεις εσύ τα κονε? Εγώ κόρες σας ξανάπα, όλα τα δίνω στις 2 κουμπάρες μου, ειδικά στο ζευγάρι που είναι άνεργοι και οι δύο και έχουν και δύο παιδιά. Όμως τις προάλλες που μιλούσαμε, μου έλεγε ότι κάποια μίκρυναν ήδη και μου είπε ότι μπορεί να μου τα δώσει πίσω. Ενημερώστε με, αν είναι, να τα ζητήσω, πριν τα δώσει αλλού η κοπέλα.

Αυτά προς το παρόν, καληνύχτα και καλο μας ξημέρωμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλό...

Δλδ αν το απαντήσω θα γίνω πρωθυπουργίνα??? Που το βρήκες αυτό φιλενάδα?

Ουφ...ξεκίνησε θκ@τ@ η μέρα μου αλλά μου την έφτιαξες...

Πήγα (πάλι) στο ικα μπας και μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα.

1ον και κυριότερον, η δουλειά έγινε. Βέβαια τα άλλα από Γενάρη!

2ον έφυγα από εκεί με πίεση 19-20 σίγουρα και τρέμουλο!!!!

Έλεος... Παρ' ολίγο να μην δεχτεί τα χαρτια διότι ισχυρίστηκε, η ανίδεη και άσχετη υπάλληλος για να μην πω κάτι άλλο, ότι τα παρουσιολόγια τα έγραψα μόνη μου και γιατί να με πιστέψει!!!

Μα, της λέω, έχει σφραγίδες από κάτω κυρία μου...έχουμε περάσει από επιτροπή! (πίεση φουλ, στο μεταξύ) Ε κι εκεί με ειρωνεύτηκε κι άρχισα κι εγώ τα καντήλια!!!

Διαφημίσεις

Καλο...μονο που εχει λιγο ψυχρα σημερα ,αυτα τα λενε το καλοκαιρι,για δροσιά...111:tongue::tongue:

Παρε μερικα ,να χεις...

Καθηγητής: - Μη μιλάς... Θα σε βγάλω έξω!

Μαθητής: - Σύμφωνοι κύριε, αλλά κερνάτε εσείς...

- Τί είναι ταυτόχρονα έξυπνο και χαζό μαζί;

- Το σπιρτόκουτο!

Ένας τύπος άνοιξε ένα νέο μαγαζί και του έρχεται ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια. Όμως όταν διάβασε την κάρτα που έλεγε: "Τα συλλυπητήρια μας" παραξενεύτηκε και πήρε τηλέφωνο στο ανθοπωλείο να ρωτήσει ποιος του τα έστειλε.

- Λυπάμαι πάρα πολύ κύριε, μπέρδεψα την κάρτα σας με κάποια άλλη.

- Α, εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα, σας καταλαβαίνω.

- Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό, γιατί η κάρτα σας είναι τώρα σε ένα μπουκέτο σε μία κηδεία.

- Καλά, απλά πείτε μου μόνο τι έλεγε η κάρτα.

- Έλεγε "Τα συγχαρητήριά μας για τη νέα σας τοποθεσία!"

- Πώς λέγεται το ποτό του συναχωμένου;

- ΑΠΣ-ολουτ!!!

Ο σύζυγος αράζει στη βεράντα μαζί με τη γυναίκα του πίνοντας μπύρα.

Αφού έχει πιει αρκετές, σπάει την ησυχία λέγοντας:

- Σ'αγαπώ.

Τον κοιτάει η γυναίκα του:

- Τώρα μιλάς εσύ ή η μπίρα;

- Εγώ μιλάω... Στη μπίρα...

Μεσημεράκι στη μικρή πόλη Εντεμπε, στην Ουγκάντα της Κεντρικής Αφρικής.

Στο μικρό σπίτι τα παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 9 παίζουν κάνοντας μεγάλη φασαρία. Αίφνης ακούγεται η φωνή της μαμάς:

- Σταματήστε και διαβάστε αμέσως τα μαθήματά σας για το σχολείο. Δεν ντρέπεστε λίγο; Το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν βιβλία να διαβάσουν; ...

Περπατούσε ο Γιώργος Παπανδρέου πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.

- Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω; τους λέει ο Παπανδρέου.

- Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland, λέει το πρώτο παιδάκι.

- Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες, λέει το δεύτερο παιδάκι.

- Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό, λέει το τρίτο παιδάκι.

- Μα δεν είσαι ανάπηρος, απαντά ο Παπανδρέου.

- Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι. pixel.gif

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ακριβως τα ιδια αναρωτιεμαι και γω καθημερινα... Πειθομαι οτι ειναι η φαση των διχρονων..

Εμενα στο φτυσιμο!! Με τον ιδιο τονο να της λεμε "Αθανασια, μη πας κοντα στην tv θα χαλασουν τα ματακια" δε θα ακουσει εμενα αλλα τον μπαμπα της! Και δυστυχως λογω δουλειας λειπει αρκετα απο το σπιτι. Αν την αλλαζω και τον δει να ερχεται μετα τη δουλεια, φωναζει " μπαμπας, μπαμπας" για να την αλλαξει αυτος και μου δεινει και μερικες κλωτσιες να παω παρα περα.:cool:

Εγω το ντι-βι-ντι και να της το στερησω ουτε που θα τη νοιαξει, και που της βαζω παιδικα τραγουδακια, παραμυθια, παιδικα, ουτε που δινει σημασια...

Οσο για το καρεκλακι και γω το ιδιο φοβαμαι.. :rolleyes:

με νιώθεις!

Φεφη μονο εσυ νομιζες οτι εχεις τον Ρωχαμη σπιτι?? Ελα απο εδω να δεις τι γινεται, ειδικα στην ηλικια σας καθε μερα ηταν μερα επιβιωσης μετα τα δυομιση καπως στρωνουν τα πραγματα αλλα μην φανταστεις οτι γινονται πανευκολα χαχαχα. Κουραγιο σε νιωθω κρατα γερα θα περασει και αυτο και θα ερθει αλλο.

Οι τιμωριες δεν ξερω αν σε εσας θα πιασουν τοπο εμας μετα τα δυο και αρχισαν να εχουν αποτελεσμα αλλα και παλι μαχη γινεται για τα ορια.

όπως το είπες! μάχη!

Αυτό ακριβώς Φέφη που γράφει και η Μαρκοπουλίνα...

Τα τρομερά 2χρονα...βέβαια από παιδί σε παιδί αλλάζει ο τρόπος που αντιδρούν πχ σε τιμωρία κλπ ο Νικόλας είχε σαν όπλο τις τσιρίδες και το χτύπημα του κεφαλιού ή.και τον εμετό... η Σεμίνα έχει ένα όπλο μόνο : την μίιιιιιρλα με το παράπονο !!!! γκρινιάζει τόσο μα τόσο πολύ που θες να πας να χτυπάς το κεφάλι σου στο ντουβάρι...:(

Και θέλω να πιστεύω ότι μετά τα 2,5 θα μπορέσω καλύτερα να ελέγξω την κατάσταση -λέμε τώρα-....

η Σεμίνα σου είναι πολύ προχωρημένο παιδί! την είδα.

όσο για τον Νικόλα, μην ακούσω να πεις κακιά κουβέντα για αυτό το παιδί. είναι ΑΓΓΕΛΟΣ!

Αχ τι μου εκανε παλι... Δεν παλευεται!! Παει στο δωματιο της να παιξει, και ερχεται με τα κακα στο ενα χερι και την πανα στο αλλο!! :shock:

Φυσικα γεμισε τα παντα...

Τη μπανιαρα, παει και αυτο..

εμείς δεν βγάλαμε πάνα, όχι ότι δεν ήταν έτοιμη, αλλά δεν είχα κουράγιο, χρόνο.

στον ύπνο μένει στεγνή, την είχα δοκιμάσει κ με βρακάκι κ ήταν άψογη.

αλλά θέλει χρόνο να είναι η μάνα εκεί, έστω για λίγες μέρες. τί να λέμε τώρα! εδώ ίσα που προλαβαίνω να κάνω μπάνιο!

έστρωσα κ χαλιά κ δεν τα χαλαλίζω! πείτε με κακιά μαμά, αλλά τα όριά μου τα ξέρω!

Εγώ χλωρίνες και λοιπά τοξικά τα έχω καταργήσει! Τα απορρυπαντικά έφυγαν από την κουζίνα πριν γεννήσω... τα μόνα που έχουν μείνει είναι του πλυντηρίου στο μπάνιο αλλά εκεί ποντάρω ότι δεν μπορεί να ανοίξει το ντουλάπι γιατί ούτε εγώ δεν μπορώ καλά καλά όταν πονάει το χέρι μου (και είναι ψηλά και τα πόμολα)

Όσο για το μπαλκόνι είναι ο μεγάλος μου φόβος αλλά δεν έχω βάλει τίποτα... χωρίς επίβλεψη στο μπαλκόνι δεν βγαίνει. Και εννοείται κλειδώνουμε εξώπορτες, πόρτες μπαλκονόπορτες και ας μην έχει κάνει ποτέ κίνηση να τις ανοίξει!

τις πιο πολλές φορές χρησιμοποιώ ξύδι, μαγειρική σόδα κυρίως ή σκετο νεράκι. αλλά κ η χλωρίνη χρειάζεται, όπως κ το υγρό πράσινο σαπούνι, κ άλλα καθαριστικά εντελώς χημικά!

Καλησπέρα όμορφες!

Στο θέμα της ασφάλειας....απορρυπαντικά, καθαριστικά τα πάντα όλα κλειδωμένα σε μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι και το κλειδί κρεμασμένο σε σημείο που μόνο ενήλικες ξέρουν και φτάνουν. Στο μπαλκόνι είμαι τυχερή, γιατί έχουμε κάγκελα παλαιού τύπου που δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να σκαρφαλώσουν. Επίσης δεν υπάρχουν έπιπλα στο μπαλκόνι και οι μπαλκονόπορτες είναι συρόμενες και αρκετά βαριές ώστε να μη μπορούν (προς το παρόν τουλάχιστον) να τις ανοίξουν και να βγουν μόνοι τους έξω.

Κατά τα άλλα εμείς εδώ καλά, αν εξαιρέσεις την απίστευτη γκρίνια. Άντε να περάσει η πανσέληνος, μήπως και ξεσεληνιαστούμε.

Φιλάκια σε όλες :D

μάκια σου!

Ρια, χαχαχα.

Της κουμπάρας μου ο γιος, τα είχε δοκιμάσει κιόλας...... μπλιαχ.:lol::lol:

φοφη, στις διαταγές σου...:cool:

αυτό ΑΚΟΜΑ δεν το κάναμε!

Με αυτά που διαβάζω, τείνω να πιστέψω πως το δικό μου 2χρονο είναι ένας άγγελος. :rolleyes: Όχι ότι δεν ανακατεύει και δε θέλει συνεχή παρακολούθηση, αλλα είναι υπάκουο, το καημένο...

Σήμερα κάναμε επιτέλους και το αντιγριππικό, στο χέρι αυτή τη φορά. Δεν έκλαψε το πουλάκι μου, μάλλον στο μπουτάκι του πονούσε περισσότερο. Τώρα είμαστε 14 κιλά και η μανούλα είναι ευτυχής. :-D

Αυτά προς το παρόν, καληνύχτα και καλο μας ξημέρωμα.

εμείς την δεύτερη δόση την κάναμε την Παρασκευή που περασε. ήταν με βηχαλάκι κ πού κ πού μυξούλες, αλλά σχετικά καλά.

χθες βράδυ έβηχε συνέχεια στον ύπνο της κ το πρωί ήταν τίγκα στις μύξες, παρά τα φυζιομέρ κ τον αποφρακτήρα.

δεν την έστειλα παιδικό. δεν χρειάζεται, δεν θα χάσει μαθήματα!

ήρθε η γιαγιά της κ την έχει στο σπίτι μας.

καλημέρα Νίτσα, Κάντυ, κόρες!

Στρουμφάκια

Μπορεί η σειρά με την οποία μεγαλώσαμε όλοι να φαίνεται αθώα, αλλά αν εστιάσουμε σε μερικές τρανταχτές μεν αλλά και καλά καμουφλαρισμένες λεπτομέριες, βλέπουμε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο!!!

1. Δεν έχουν κάποια επίσημη θρησκεία, με λίγα λόγια είναι άθεοι.

2. Υπάγονται σε έναν απόλυτο μονάρχη με κόκκινο σκούφο, που είναι φτυστός ο Μαρξ (Μπαρμπαστρούμφ).

3. Δεν είναι Ρατσιστές (τους βοηθούν όλους, χωρίς φυλετικές ή οποιουδήποτε είδους διακρίσεις).

4. Ακόμα και το αγγλικό όνομα της σειράς αποτελεί ένδειξη κομμουνισμού, καθως στην πραγματικότητα είναι αρχικά : S.M.U.R.F. Sociable Men Under Red Father.

5. Φοράνε όλοι τις ίδιες στολές.

6. Δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις, καθώς κάτω από το μονάρχη, βρίσκονται όλα στο ίδιο σημείο της κοινωνικής πυραμίδας.

7. Δεν υπάρχει ιδιωτική περιουσία, καθώς τα σπιτάκια τα οποία κατοικούν δεν τους ανήκουν, απλά τους παρέχονται από τον μονάρχη τους.

8. Ο γυναικείος πληθυσμός (Στρουμφίτα) δεν εργάζεται.

9. Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου (απόδειξη η συνεχής προπυλάκιση του Σπιρτούλη, μετά από κάθε προσπάθεια έκφρασης μίας ελεύθερης άποψης).

10. Απόδειξη αποτελεί και το περιστατικό με τη βραχύχρονη ύπαρξη νομίσματος στο χωριό. Όταν ο Λιχούδης απέκτησε νομίσματα, κατάφερε να αποσπάσει τις περιουσίες των υπόλοιπων στρουμφακίων (Όργανα Προκόπη, εργαλεία Ξευτέρη, σύνεργα ζωγραφικής Μελένιου, βιβλία Σπιρτούλη κ.α.), και να προκαλέσει διάλυση της κοινωνίας. Η απόσυρση του νομίσματος επανέφερε την ισορροπία της κοινωνίας.

;););)

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

ήθελα να σας ρωτήσω αν παρατηρήσατε μετά το αντιγριπικό εμβόλιο αν το παιδί εμφάνισε συμπτώματα γρίπης κ για πόσο.

η αδερφή μου μου είπε ότι η κόπωση της κοράκλας μου, οι μυξούλες, όπως κ όταν μερικές φορές ξυπνάει με κλάμα είναι από το αντιγριπικό, της φέρνουν εφιάλτες!

έτσι της είπε ο ομοιοπαθητικός γιατρός.

όσες κάνατε αντιγριπικό παρατηρήσατε κάτι στα μικρά σας;

τα φώτα σας παρακαλώ.

υ.γ.1: βάλαμε κλειδιά στις τουαλέτες!!!!!!γιέεεεεεε!

υ.γ.2: η κοράκλα έλεγε τον μπαμπά της μπαμπού(λ)η, τώρα τον λέει αγιαπούη, επειδή με ακούει που φωνάζω τον μπαμπάκα της "αγαπούλη"!!!!!

λιώνει ο πατέρας!!!!!!!

Διαφημίσεις

οι σκηνες ειναι 40 ,και το κειμενο τεραστιο οποτε σας βαζω το link να το διαβασετε γιατι θα καλυψω 3 σελιδες......:D:D:D

http://www.filaki.gr/jokes_top.php?start=6&len=1&criterion=&tlen=10&jcID=

Hellen Rowland,

Καλημέρες, καλημέρες...

Μπράβο Νίτσα για τη δουλειά, χαλάλι η πίεση.

Φέφη, εμείς μείναμε πολύυυ πίσω στα εμβόλια, ήταν συνεχώς άρρωστη πέρυσι, νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο 5 μέρες, γενικά από τις αντιβιώσεις δεν πήραμε ανάσα. Αλλά τα συμπτώματα που αναφέρεις τα έχω ακούσει και από άλλους.

Μπράβο για τις κλειδαριές, θα σωθείτε!

Αχ μπαμπάδες και κόρες.. Τι έρωτας και αυτός!!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλημέρα...

Φέφη όχι γιατί εμείς μετά από κάθε εμβόλιο την πρώτη μέρα... πάντα δίνουμε ντεπόν.

Καλημέρα. :-)

Εμένα πάλι, κάτι τέτοιες απόψεις που ακούω από ομοιοπαθητικούς με κάνουν να στέκομαι με σκεπτικισμό απέναντί τους. Δηλαδή, αυτά τα συμπτώματα, δεν τα εμφάνισε ποτέ το παιδί προ του αντιγριππικού?

Στα δικά μου πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ο μεγάλος έκανε ως βρέφος λίγο πυρετό και είχε γκρίνια και ανορεξία. Ο μικρός τίποτα, είτε κάνει εμβόλιο είτε δεν κάνει, εν και το αυτό. Μόνο στο prevenar είχε πρηστεί το μπουτάκι του και στο mmr έκανε ένα 38 μετά από 10 μερες, αλλα μπορεί να ήταν και ίωση, γιατί τα ίδια συμπτώματα είχε και ο μεγάλος εκείνες τις μέρες.

έντιτ, ειδικά στο αντιγριππικό, που ο μεγάλος το έκανε πρώτη φορα 3,5 χρονων, δεν είχε καμία παρενέργεια. Ούτε και ο μικρός, ούτε περυσι που το έκανε, ούτε φέτος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρες, καλημέρες...

Φέφη, εμείς μείναμε πολύυυ πίσω στα εμβόλια, ήταν συνεχώς άρρωστη πέρυσι, νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο 5 μέρες, γενικά από τις αντιβιώσεις δεν πήραμε ανάσα. Αλλά τα συμπτώματα που αναφέρεις τα έχω ακούσει και από άλλους.

Μπράβο για τις κλειδαριές, θα σωθείτε!

Αχ μπαμπάδες και κόρες.. Τι έρωτας και αυτός!!

λατρείες!

από πότε πάτε παιδικό;

Καλημέρα...

Φέφη όχι γιατί εμείς μετά από κάθε εμβόλιο την πρώτη μέρα... πάντα δίνουμε ντεπόν.

έτσι μας έλεγε η πρώτη μας παιδίατρος.

αυτή που έχουμε δεν μας το πρότεινε κ το προτιμώ, αλλά έχω κ δεύτερες σκέψεις, ως κλασική ζυγός=αναποφάσιστη!;)

στο μόνο εμβόλιο που μου έκανε πυρετό ήταν ένα πολλαπλό μετά από 8-9 μέρες.

Καλημέρα. :-)

Εμένα πάλι, κάτι τέτοιες απόψεις που ακούω από ομοιοπαθητικούς με κάνουν να στέκομαι με σκεπτικισμό απέναντί τους. Δηλαδή, αυτά τα συμπτώματα, δεν τα εμφάνισε ποτέ το παιδί προ του αντιγριππικού?

τα ίδια έλεγε αφρίζοντας χθες ο φέφος! κ άλλα που δεν γράφονται!:lol:

Στα δικά μου πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Ο μεγάλος έκανε ως βρέφος λίγο πυρετό και είχε γκρίνια και ανορεξία. Ο μικρός τίποτα, είτε κάνει εμβόλιο είτε δεν κάνει, εν και το αυτό. Μόνο στο prevenar είχε πρηστεί το μπουτάκι του και στο mmr έκανε ένα 38 μετά από 10 μερες, αλλα μπορεί να ήταν και ίωση, γιατί τα ίδια συμπτώματα είχε και ο μεγάλος εκείνες τις μέρες.

έντιτ, ειδικά στο αντιγριππικό, που ο μεγάλος το έκανε πρώτη φορα 3,5 χρονων, δεν είχε καμία παρενέργεια. Ούτε και ο μικρός, ούτε περυσι που το έκανε, ούτε φέτος.

το φεφόπαιδο είχε βηχαλάκι, αραιά κ πού. εμφάνισε όμως μυξούλες κ βήχα έντονο.

ιδίως η κόπωση με προβλημάτισε, όπως κ οι εφιάλτες που εμφανίστηκαν μετά την Παρασκευή που κάναμε το αντιγριπικό.

όσο το ψάχνω, τόσο το χάνω!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...