Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εσυ και αν εισαι αγγελικα πλασμενος χαχαχαχαχα Χερουβειμ κανονικο!!!!!

Ειναι πολυ μεγαλη σε μεγεθος οποτε καντε κλικ στο link.....

http://www.deviantart.com/download/153702203/Angel_woman_vs_Devil_Woman_by_heckthor.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες το μου ότι είναι της ηλικίας να παρηγοριέμαι!

τί φάση είναι αυτή ρε γμτ! να αρχίσω να γράφω στα δίχρονα;

τα έχουμε δει ΟΛΑ!

σήμερα που την παρέλαβε ο πατήρ της από τον παιδικό του είπαν ότι η Χρύσπα ήταν πολύ κουρασμένη από την ώρα που πήγε...κ ότι θα έπρεπε να κοιμάται περισσότερο.

ξυπνάει μαζί μου 7.00-7.15 το αργότερο το πρωί.

1.30 συνήθως κοιμάται με τον μπαμπά της για 1 κ1/2 ώρα έως 2 ώρες.

σήμερα δεν ήθελε να κοιμηθεί:mad: για μεσημέρι.

το βράδυ την βάζω στις 9.30, όταν πάει παιδικό. ξεραίνεται σαν κούτσουρο.

μάλλον θα την βάζω νωρίτερα.

Εχουν λιγες μερες διαφορα! εμεις ειμαστε 12/10

Εβγαλε πανα ή ο παιδικος που τη στελνετε δεχεται και με πανα :tongue:;

Πιστευω κοιμαται καλα.. εμενα παραδειγμα κοιμαται το βραδυ 10.30-11.00, ξυπναει 8.00-9.00 και για μεσημερι 13.00 με 14.30-15.00.

σήμερα κυρίως σήμερα νιώθω αποτυχημένη μάνα!

πρέπει να μπαίνει τιμωρία. δεν το αντέχω το κλάμα της.

είναι σπαρακτικό. δεν κλαίει από νεύρο.

μάλλον όμως με χειρίζεται.

τον φέφο όχι.

παλιά ήμασταν αντίθετα. τώρα...μαλλιά!

το μπαλκόνι κ εγώ το τρέμα. βάλαμε δίχτυ σαν αυτό που έβαλε η ρία, αλλά δεν προνοήσαμε για αρκετά ψηλά, οπότε μας βλέπω κατά άνοιξη μεριά ίσως κ μέσα στα Χριστούγεννα να ξαναπερνάμε!

μήπως της δίνω πολλή σημασία;

μήπως έχετε κάτι να προτείνετε για τιμωρίες σε δίχρονα;

ήδη σκέφτηκα να της στερώ το ντι μπι ντι=ντιβιντι.

αλλο;;;;;

την βάζω στο καρεκλάκι φαγητού κ μάλλον είναι από άστοχο έως επικίνδυνο να συνδέσει το φαγητό με τιμωρία!

Ακριβως τα ιδια αναρωτιεμαι και γω καθημερινα... Πειθομαι οτι ειναι η φαση των διχρονων..

Εμενα στο φτυσιμο!! Με τον ιδιο τονο να της λεμε "Αθανασια, μη πας κοντα στην tv θα χαλασουν τα ματακια" δε θα ακουσει εμενα αλλα τον μπαμπα της! Και δυστυχως λογω δουλειας λειπει αρκετα απο το σπιτι. Αν την αλλαζω και τον δει να ερχεται μετα τη δουλεια, φωναζει " μπαμπας, μπαμπας" για να την αλλαξει αυτος και μου δεινει και μερικες κλωτσιες να παω παρα περα.:cool:

Εγω το ντι-βι-ντι και να της το στερησω ουτε που θα τη νοιαξει, και που της βαζω παιδικα τραγουδακια, παραμυθια, παιδικα, ουτε που δινει σημασια...

Οσο για το καρεκλακι και γω το ιδιο φοβαμαι.. :rolleyes:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Εγω βασικα δεν εχω καθολου κεφια σημερα αλλα το παλευω.

Για να ευθυμισεις λιγο....

sKddgT2GEAo

O1SfXuTD_Tw&feature=related

Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας

• Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ

• Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να τραβηχτείς στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί , έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια

• Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου

• Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα

• Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής

• Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3μμ

• Χειροκροτάς το πιλότο όταν προσγειωθείς

• Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ? και αρνείσαι να το δώσεις στο παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ? που σου ζητάει

• Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία

• Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις λίγο από την Ελλάδα , είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες

• Δεν σου κάνει εντυπώσει γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή 25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο

• Νηστεύεις , αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους

• Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης , αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας

• Μισείς τους δημόσιους υπαλλήλους , αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς

• Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευμα κατεβάζεις Χριστοπαναγίες στο γήπεδο

• Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σʼ αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο

• Καυχιέσαι που ήσουν λοκατζής στο μεγάλο πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους , αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι

• Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα

• Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιου σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα

• Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο τις τροχαίας

• Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στη κόρνα

• Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιμεύει η διάβαση πεζών

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

χαχαχα..οκ χρονια πολλά τοτε!

εγω θελω να δω Αλμοδοβαρ και Μπαντερας τωρααααααααααααααααααααα

Tu4Hnbor9rI

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Χθες δεν ειχα κεφια βρε σημερα εχω χαχαχα . Ευχαριστω για την προσπαθεια παντως χαχαχα

Φεφη μονο εσυ νομιζες οτι εχεις τον Ρωχαμη σπιτι?? Ελα απο εδω να δεις τι γινεται, ειδικα στην ηλικια σας καθε μερα ηταν μερα επιβιωσης μετα τα δυομιση καπως στρωνουν τα πραγματα αλλα μην φανταστεις οτι γινονται πανευκολα χαχαχα. Κουραγιο σε νιωθω κρατα γερα θα περασει και αυτο και θα ερθει αλλο.

Οι τιμωριες δεν ξερω αν σε εσας θα πιασουν τοπο εμας μετα τα δυο και αρχισαν να εχουν αποτελεσμα αλλα και παλι μαχη γινεται για τα ορια.

Αγγελίνα που την είδες την ταινία?

Ξεκινάει στις 10/11 η ταινία Τζέυν Έηρ... Τη λατρεύω!!!

Φαντάζομαι έχετε διαβάσει το βιβλίο...

Στο internet εχει κυκλοφορησει ηδη και σε High Definition '' blueray"" με ελλ.υποτιτλους εδω και 2 μηνες.....!!!!!κανε search στο

logo3w.png

Hellen Rowland,

Χθες δεν ειχα κεφια βρε σημερα εχω χαχαχα . Ευχαριστω για την προσπαθεια παντως χαχαχα

Για σημερα τοτε....

Παπανδρέου και Σαμαράς στο αεροπλάνο

Πετούν με ένα ιδιωτικό jet ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς και συζητούν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

- Tο θέμα δεν είναι τα λεφτά, αν πετάξω από εδώ 10 χαρτονομίσματα των 500? θα κάνω 10 Έλληνες ευτυχισμένους, όμως αυτό είναι το ζήτημα; λέει ο Γιώργος.

- Ναι δεν είναι αυτό το ζήτημα, και γω αν πετούσα 20 χαρτονομίσματα των 500? θα έκανα 20 Έλληνες ευτυχισμένους,όμως πράγματι δεν είναι αυτό το ζήτημα, απαντά ο Αντώνης,

Τους ακούει ο πιλότος που συζητούν έτσι άνετα για την ευτυχία των Ελλήνων και γυρνά και τους λέει:

- Ναι πράγματι δεν είναι αυτό το ζήτημα. Αν όμως πετάξω εσάς τους δύο κάτω θα κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους!

Το αλλο το βαζω σε LINK για να μην φαω καμοια ....καρτα στο κεφαλι...

http://www.asteia.net/tolmhra/posa-eidh-yparxoun

Hellen Rowland,

Φεφη μονο εσυ νομιζες οτι εχεις τον Ρωχαμη σπιτι?? Ελα απο εδω να δεις τι γινεται, ειδικα στην ηλικια σας καθε μερα ηταν μερα επιβιωσης μετα τα δυομιση καπως στρωνουν τα πραγματα αλλα μην φανταστεις οτι γινονται πανευκολα χαχαχα. Κουραγιο σε νιωθω κρατα γερα θα περασει και αυτο και θα ερθει αλλο.

Οι τιμωριες δεν ξερω αν σε εσας θα πιασουν τοπο εμας μετα τα δυο και αρχισαν να εχουν αποτελεσμα αλλα και παλι μαχη γινεται για τα ορια.

Αυτό ακριβώς Φέφη που γράφει και η Μαρκοπουλίνα...

Τα τρομερά 2χρονα...βέβαια από παιδί σε παιδί αλλάζει ο τρόπος που αντιδρούν πχ σε τιμωρία κλπ ο Νικόλας είχε σαν όπλο τις τσιρίδες και το χτύπημα του κεφαλιού ή.και τον εμετό... η Σεμίνα έχει ένα όπλο μόνο : την μίιιιιιρλα με το παράπονο !!!! γκρινιάζει τόσο μα τόσο πολύ που θες να πας να χτυπάς το κεφάλι σου στο ντουβάρι...:(

Και θέλω να πιστεύω ότι μετά τα 2,5 θα μπορέσω καλύτερα να ελέγξω την κατάσταση -λέμε τώρα-....

Διαφημίσεις

Αχ τι μου εκανε παλι... Δεν παλευεται!! Παει στο δωματιο της να παιξει, και ερχεται με τα κακα στο ενα χερι και την πανα στο αλλο!! :shock:

Φυσικα γεμισε τα παντα...

Τη μπανιαρα, παει και αυτο..

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Εγώ χλωρίνες και λοιπά τοξικά τα έχω καταργήσει! Τα απορρυπαντικά έφυγαν από την κουζίνα πριν γεννήσω... τα μόνα που έχουν μείνει είναι του πλυντηρίου στο μπάνιο αλλά εκεί ποντάρω ότι δεν μπορεί να ανοίξει το ντουλάπι γιατί ούτε εγώ δεν μπορώ καλά καλά όταν πονάει το χέρι μου (και είναι ψηλά και τα πόμολα)

Όσο για το μπαλκόνι είναι ο μεγάλος μου φόβος αλλά δεν έχω βάλει τίποτα... χωρίς επίβλεψη στο μπαλκόνι δεν βγαίνει. Και εννοείται κλειδώνουμε εξώπορτες, πόρτες μπαλκονόπορτες και ας μην έχει κάνει ποτέ κίνηση να τις ανοίξει!

Μ΄αρέσει βρε Ιωάννη που είσαι πάντα ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Καλησπέρα όμορφες!

Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες!! (ευτυχώς που κρατάει 40 μέρες η γιορτή)

Περαστικά στα αρρωστούλια (όλο και κάποιος κάτι έχει)

Στο θέμα της ασφάλειας....απορρυπαντικά, καθαριστικά τα πάντα όλα κλειδωμένα σε μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι και το κλειδί κρεμασμένο σε σημείο που μόνο ενήλικες ξέρουν και φτάνουν. Στο μπαλκόνι είμαι τυχερή, γιατί έχουμε κάγκελα παλαιού τύπου που δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να σκαρφαλώσουν. Επίσης δεν υπάρχουν έπιπλα στο μπαλκόνι και οι μπαλκονόπορτες είναι συρόμενες και αρκετά βαριές ώστε να μη μπορούν (προς το παρόν τουλάχιστον) να τις ανοίξουν και να βγουν μόνοι τους έξω.

Κατά τα άλλα εμείς εδώ καλά, αν εξαιρέσεις την απίστευτη γκρίνια. Άντε να περάσει η πανσέληνος, μήπως και ξεσεληνιαστούμε.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...