Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ωχ Παναγία μου!!!!!!!

χθες πάντως μας βοήθησαν οι αρχάγγελοι! δευτερόλεπτα!!!!

τώρα σκέφτομαι κ τα απορρυπαντικά της κουζίνας που τα έχω στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη να τα μετακομίσω στο παταράκι του μικρού μπάνιου! τα έχει βάλει στο ματι κ πλέον η κορδέλα δεν της αντιστέκεται!

Εμενα με εσωσαν τα τζαμπο! Υπαρχουν αυτοκολλητα προστατευτικα πασης φυσεως, για ντουλαπια, συρταρια, γωνιες τραπεζιων και πολλα πολλα αλλα..

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α εννοειται!! μετα το ζελε κλειδωνω τα παντα! Γιατι ενα βραδυ, 3 το πρωι δηλαδη...ξυπνησε, ουτε κιχ δεν εβγαλε, και τη βρήκα γυρω στις 5 να κοιμαται μπροστα στο ψυγειο!! Δυσκολο θα ηταν να βγει απο την εξωπορτα;; Στον τριτο ημαστε, και ακριβως απεναντι η σκαλα!!

Εχω βάλει σύρτη και τον βάζω ΠΑΝΤΑ το βράδυ. Επίσης στην κουζίνα που έχει πόρτα αλουμινίου, κλειδώνω, βγάζω το κλειδί και το βάζω κάπου ψηλα. Τέλος στις μπαλκονόπορτες, ασφάλειες σε όλες για να μην τις ανοίξουν.

Ολα τα απορυπαντικά βρίσκονται πλέον σε ειδικό ντουλάπι στο μπαλκόνι όπου και εγω ίσα που τα φτάνω.

Με τα κάγκελα έχω ένα θέμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να τα χτίσω??????

Κάστρο το έκανα ε?:lol::lol::lol:

Και να φανταστεί κανεις ότι οι κόρες μου σε γενικές γραμμές είναι ήσυχες....

Αν είχα τις δικές σας..... δεμένες θα τις είχα. Ή σε κλουβι....:lol:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εχω βάλει σύρτη και τον βάζω ΠΑΝΤΑ το βράδυ. Επίσης στην κουζίνα που έχει πόρτα αλουμινίου, κλειδώνω, βγάζω το κλειδί και το βάζω κάπου ψηλα. Τέλος στις μπαλκονόπορτες, ασφάλειες σε όλες για να μην τις ανοίξουν.

Ολα τα απορυπαντικά βρίσκονται πλέον σε ειδικό ντουλάπι στο μπαλκόνι όπου και εγω ίσα που τα φτάνω.

Δυστυχως η κουζινα δεν ειναι ξεχωριστα απο το σαλονι, δεν εχει πορτα δλδ..

Με τα καγκελα βαλαμε πλαστικο πλεγμα και πασαλακια για να το φερουμε πολυ πιο ψηλα απο τα καγκελα.. Κανει δουλεια..Υπολογισαμε το υψος ετσι, που ακομη και σε καρεκλα να πατησει δε φτανει να κανει κατι.

Φρουριο κανονικο :tongue:

edit: βρηκα και φοτο να το δεις 1452LV2NM.jpg

υπαρχει σε αρκετα χρωματα..

Τα Protex, Μάρκο μου, φτάνουν πολύ ψηλα, πάει με το μετρο, είχα ρωτήσει. Τα υπολόγισα όπως μου είπαν, περίπου 600 ευρω ίσως και παραπάνω έβγαινε... Ντεν έχει τόσα....

Τα πασσαλάκια της Ρίας, τα έχω σκεφτει. Αλλά, ακούστε ανωμαλία τώρα.

Σκέφτομαι. Αν ξεγελαστούν ότι είναι οκ στο ύψος και στηρίξουν το βάρος τους εκεί, δεν θα πέσουν κάτω (σας λέω ψυχάκιας...)?

Τουλάχιστον έτσι, βλέπουν που φτάνουν και εννοείτε ΠΟΤΕ στο μπαλκόνι μόνες, χωρίς επιτήρηση από ενήλικα της εμπιστοσύνης μου...

Εχω θέμα λέμε με το μπαλκόνι. Αφήστε με στον πόνο μου...

DmXup2.png

Ριξανε τιμη τωρα και κανουν και δοσεις. Εγω εδωσα τα μισα μπροστα και τα αλλα μετα απο 4 μηνες. Και ειναι απολυτα ασφαλη παρολαυτα δεν τον αφηνω μονο ετσι κι αλλιως επιβλεπω.

Εγω ειχα και παρα πολλα μετρα σιγουρα εσενα θα σου βγει πιο οικονομικα ξαναρωτα.

Διαφημίσεις

Ακριβως Marco, η δικια μου θεωρειται ζωηρη (στη φοτο φαινεται αγγελουδι επειδη κοιμαται :tongue: ) στο σοι μου, η ανιψια μου παραδειγμα ειναι σχετικα ησυχη.. Αλλα εχω δει και παιδακια πολυ πιο ζωηρα απο τη δικη μου! Χαρα στο κουραγιο των μαμαδων ενα πραγμα..

Ρία, τέτοιο πλέγμα, εννοείτε πως έχω βάλει.

Εγω μιλάω για να σηκώσω το ύψος του κάγκελου.

Μαρκο, θα ξαναρωτήσω να δω αν έριξαν τιμες.

DmXup2.png

Το δικο μου περιγραφεις Ρια χαχαχαχ

Ρωτα εγω το καλοκαιρι εβαλα τα δευτερα γιατι ειχα ξαναβαλει περυσι στο ενα μπαλκονι μονο κανουν ευκολιες τωρα και με δοσεις δεν σου φαινεται το ποσο τοσο.

Εγω εχω και πλεγμα.

ειμαι αθωο κοριτσι ρε πού να το φανταστω!!!
Black-and-Grey-Women-Devil-Tattoo-e1302596010743.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

:lol::lol::lol::lol:

Πόσο είναι;;

9 Οκτωβρίου 2009 γεννήθηκε. πρέπει να είμαστε συνομήλικες!

Πλέον και εμένα τα βγάζει, παίρνει "τιτι" (=κουτάλι) παράδειγμα, και το κλείνει. Τα μαχαίρια τα έχω επάνω και ας πούμε δεν πολυανησυχώ!

πες το μου ότι είναι της ηλικίας να παρηγοριέμαι!

τί φάση είναι αυτή ρε γμτ! να αρχίσω να γράφω στα δίχρονα;

τα έχουμε δει ΟΛΑ!

σήμερα που την παρέλαβε ο πατήρ της από τον παιδικό του είπαν ότι η Χρύσπα ήταν πολύ κουρασμένη από την ώρα που πήγε...κ ότι θα έπρεπε να κοιμάται περισσότερο.

ξυπνάει μαζί μου 7.00-7.15 το αργότερο το πρωί.

1.30 συνήθως κοιμάται με τον μπαμπά της για 1 κ1/2 ώρα έως 2 ώρες.

σήμερα δεν ήθελε να κοιμηθεί:mad: για μεσημέρι.

το βράδυ την βάζω στις 9.30, όταν πάει παιδικό. ξεραίνεται σαν κούτσουρο.

μάλλον θα την βάζω νωρίτερα.

Καλα και εμενα ξηλωνει ολα τα προστατευτικα και πλεον βαλαμε τριχιες χαχαχα. Και τα απορρυπαντικα ψηλα πολυ.

μιλάτε ρε κόρες!

νόμιζα ότι μεγάλωνα τον παλαιοκώστα!

ένας πελάτης του φέφου-φίλος πια-μπασμένος στα του υποκόσμου την είδε την κοράκλα μας κ μας είπε ότι θα γίνει η πρώτη φάπα της πόλης! την είδε ψωμωμένη κ τσαμπουκαλού!

μεγάλος τίτλος τιμής!!!!!!!!

προσλαμβάνεσαι να μου το ασφαλίσεις κ το δικό μου σπίτι!;)

Ακριβως Marco, η δικια μου θεωρειται ζωηρη (στη φοτο φαινεται αγγελουδι επειδη κοιμαται :tongue: ) στο σοι μου, η ανιψια μου παραδειγμα ειναι σχετικα ησυχη.. Αλλα εχω δει και παιδακια πολυ πιο ζωηρα απο τη δικη μου! Χαρα στο κουραγιο των μαμαδων ενα πραγμα..

σήμερα κυρίως σήμερα νιώθω αποτυχημένη μάνα!

πρέπει να μπαίνει τιμωρία. δεν το αντέχω το κλάμα της.

είναι σπαρακτικό. δεν κλαίει από νεύρο.

μάλλον όμως με χειρίζεται.

τον φέφο όχι.

παλιά ήμασταν αντίθετα. τώρα...μαλλιά!

το μπαλκόνι κ εγώ το τρέμω. βάλαμε δίχτυ σαν αυτό που έβαλε η ρία, αλλά δεν προνοήσαμε για αρκετά ψηλά, οπότε μας βλέπω κατά άνοιξη μεριά ίσως κ μέσα στα Χριστούγεννα να ξαναπερνάμε!

μήπως της δίνω πολλή σημασία;

μήπως έχετε κάτι να προτείνετε για τιμωρίες σε δίχρονα;

ήδη σκέφτηκα να της στερώ το ντι μπι ντι=ντιβιντι.

αλλο;;;;;

την βάζω στο καρεκλάκι φαγητού κ μάλλον είναι από άστοχο έως επικίνδυνο να συνδέσει το φαγητό με τιμωρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...