Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι οργανώνετε?

Συγκέντρωση ρούχων κλπ για άπορες οικογένειες?

Πολύ καλή ιδέα. Σκεφτόμουν να ρωτήσω τις δασκάλες αν υπάρχει κάποια οικογένεια που έχει ανάγκη. Γιορτές έρχονται...

Εγώ, τα ρούχα (πολλά από τα οποία τα παίρνω από τις νύφες μου), τα δίνω όλα σε 2 φιλες μου και μετά τα παίρνω πίσω και τα δίνω σε άλλη φίλη με ακόμα πιο μικρό παιδι και αυτή σε μία ξαδέρφη της .... ε, μετά χάνω τη διαδρομή!!!:D

Χαλάλι τους. Ετσι πρέπει να γίνετε... Ανακύκλωση.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί ρε ρηνιώ έτσι;

Εγώ από ρούχα κόρες τα ανακυκλώνω όλα σε εμάς :) Εννοώ σε φίλες από εδώ :)

Διαφημίσεις

Γιατι βρε Ρηνακι??

Ζοπ τωρα προσφατα το προτεινε η Ελενη θα οργανωθουμε και θα στειλουμε πραγματα μαζευε και εσυ οτι εχεις και θα κανουμε ολοι οτι μπορουμε θα πιασουν τοπο οπου και αν πανε.

Ρία μου, αν δεν τα χρειάζεσαι για 2ο παιδάκι, μήπως να έβρισκες κάπου εκεί κοντά σου να χάριζες τα πράγματα?

Καλά, έχω κάτι υπόψιν η αλήθεια είναι... Πριν κάνα μήνα γέννησε μια φίλη που έχει 4 παιδάκια και δυσκολεύονται πολύ. Της έχω ξαναδώσει πραγματάκια, κουβερτούλες, σεντονάκια και πάνες που είχαν στενέψει της δικιάς μου και ευτυχώς δεν πετάχτηκαν!:rolleyes:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

κάνουμε μια ομαδική προσπάθεια (ίσως μαζί με τα 2χρονα και τις μαγείρισσες)? μπουνίτσααααααα!!!!!

πείτε μου κ εμένα πού να στείλω τί κ με ποιόν τρόπο!

έχω πολλά κοριτσίστικα κ δεν προβλέπεται 2ο.

καλά περασαμε και σημερα.....πλακωθηκα με τον Σ πλακωθηκα και με την μικρη...:(

περαστικά σας!

κάπως έτσι κ εμείς. μόνο που εγώ κ ο φέφος τα είδαμε ΟΛΑ!

όσο εγώ καθάριζα την τουαλέτα, με κλειστή την πόρτα, η μικρή άνοιξε την πόρτα, πήρε τη χλωρίνη από το έπιπλο του μπάνιου κ είπε να δοκιμάσει τί γεύση έχει! σε δευτερόλεπτα!!!!!!ίσα ίσα ακούμπησε χειλάκια!

το μπουκάλι με το γάλα, το χυμό πορτοκάλι, το νερό δεν το σηκώνει με τα χεράκια η χανούμ, βαριέται, αλλά ολόκληρο μπουκάλι παχύρευστη χλωρίνη ήξερε να το σηκώσει....

πώς τρύπωσε στην τουαλέτα χωρίς να την πάρω πρέφα, για πότε άρπαξε το μπουκάλι...:mad::sad:

μου ανέβασε την πίεση!!!!!!!!!

Ξέσπασμα :( Έλα θα περάσει :) Πανσέληνος είναι... και θα φύγει :D

πες το μου ότι έφταιγε το μαμημένο!!!!!!!!

κλασικά μετά από αυτό, αρπαχτήκαμε με τον φέφο, γιατί ο φέφος μάλωνε το φεφόπαιδο, το έβαλε τιμωρία, εγώ σοκαρισμένη δεν άντεχα να κλαίει το φεφόπαιδο....μαλλιά από τσόνι! πλήρης αποτυχία!

:-(

Καλημερα!!!

Καλα κοψοχολιαστηκα Φεφη με την χλωρινη ευτυχως την προλαβατε Παναγια μου, βαλτε τα ψηλα ολα τα επικινδυνα τα παντα μπορουν να σηκωσουν οταν το θελουν.

Εγω σημερα ξυπνησα με καλυτερη διαθεση μου την εφτιαξαν τα πιτσιρικια χθες που μαζευτηκαν σπιτι.

Εχω να πω οτι τα αγορια της Ελενης Μπουνιτσας δηλαδη ειναι τα πιο ωραια αγορακια που εχω δει!!!!!!!

Ειδικα ο Νικολας σκετο ζαχαροτο να το φας!!!!!

Ο Μαριος το ευχαριστηθηκε πολυ κριμα που δεν μενουμε πιο κοντα για να σας βλεπουμε συχνα. Οσο για την δεσποσυνη της παρεας το αερικοπουλο παντα κουκλι και τσαχπινικο αυτο το παιδι δεν την διαλεξα τυχαια για νυφη μου . χαχαχαχα

Καλημέρα και από μένα..

περαστικά σας!

όσο εγώ καθάριζα την τουαλέτα, με κλειστή την πόρτα, η μικρή άνοιξε την πόρτα, πήρε τη χλωρίνη από το έπιπλο του μπάνιου κ είπε να δοκιμάσει τί γεύση έχει! σε δευτερόλεπτα!!!!!!ίσα ίσα ακούμπησε χειλάκια!

το μπουκάλι με το γάλα, το χυμό πορτοκάλι, το νερό δεν το σηκώνει με τα χεράκια η χανούμ, βαριέται, αλλά ολόκληρο μπουκάλι παχύρευστη χλωρίνη ήξερε να το σηκώσει....

πώς τρύπωσε στην τουαλέτα χωρίς να την πάρω πρέφα, για πότε άρπαξε το μπουκάλι...:mad::sad:

Τι μου θύμισες τώρα... Τερατάκια είναι!! Ευτυχώς δεν ήπιε..

Η μικρή μου ήταν 20 μηνών όταν εγώ βγήκα στο μπαλκόνι να πάρω τη σφουγγαρίστρα, και αυτή μπήκε στο μπάνιο και άρπαξε μέσα από τη λεκάνη το αρωματικό ζελέ και το έπλαθε στα χεράκια της ...ε, έκανε και μια μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο! :lol:

Ευτυχώς δεν το είχε φάει...

Επομένως προχθές, βγαίνω να πάρω ξύλο για το τζάκι, και με κλείδωσε έξω!! Μισή ώρα έμεινα εκεί μέχρι να βρω τρόπο να ειδοποιήσω την πεθερά μου να έρθει μιας και έχει κλειδιά! Και προσπαθούσε η καημενούλα να μου ανοίξει... αλλά δεν έφτανε!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (καθυστερημένα έστω) στην Αγγελίνα !!!!

καλά περασαμε και σημερα.....πλακωθηκα με τον Σ πλακωθηκα και με την μικρη...:(

Φουρτούνες..... τί τα θες βρε Ειρηνιώ !!!! Κι εμείς με τσι μέρες μας είμαστε... θα περάσει , είμαι σίγουρη darling ! :rolleyes: ΑΝ αρχίσεις να πλακώνεσαι για κάτι, δυστυχώς, πηγαίνει domino μετά και τους παίρνει αμπάριζα όλους !

Γιατι βρε Ρηνακι??

Ζοπ τωρα προσφατα το προτεινε η Ελενη θα οργανωθουμε και θα στειλουμε πραγματα μαζευε και εσυ οτι εχεις και θα κανουμε ολοι οτι μπορουμε θα πιασουν τοπο οπου και αν πανε.

Ax μακάρι να το είχαμε πει πιο πριν όταν έφτιαξα ντουλάπες... δυστυχώς του Νικόλα ότι είχα τα έστειλα στην θεία μας στην Καλαμάτα που γέννησε αγοράκι, της δε Σεμίνας στην κουμπάρα μας που έχει δίδυμα και δεν τα προλαβαίνει με την καμία...

Κι εγώ τα δίνω όλα, μα όλα... ΖΩΠ, θα ρίξω μια ματιά στο λινκ που έβαλες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και με φαγώσιμα πχ αυτά τα παιδιά που το έχουν πράγματι ανάγκη...

............

πες το μου ότι έφταιγε το μαμημένο!!!!!!!!

κλασικά μετά από αυτό, αρπαχτήκαμε με τον φέφο, γιατί ο φέφος μάλωνε το φεφόπαιδο, το έβαλε τιμωρία, εγώ σοκαρισμένη δεν άντεχα να κλαίει το φεφόπαιδο....μαλλιά από τσόνι! πλήρης αποτυχία!

:-(

Αχ, βρε Φέφη μου,

είναι αυτή η ρημάδα η κακιά η στιγμή... δεν λες πάλι καλά και δόξα τω θεώ που δεν πρόλαβε να την πιει όντως την ρημάδα την χλωρίνη να τρέχετε για πλύσεις στομάχου και όλα τα συναφή ???? Τέλος καλό. όλα καλά... smile !

Ταλιμπανάκια είναι ρε παιδί μου με τα όλα τους... καλά την λέω εγώ την μικρή μου ΤΑΖ.... :rolleyes:

..........

Επομένως προχθές, βγαίνω να πάρω ξύλο για το τζάκι, και με κλείδωσε έξω!! Μισή ώρα έμεινα εκεί μέχρι να βρω τρόπο να ειδοποιήσω την πεθερά μου να έρθει μιας και έχει κλειδιά! Και προσπαθούσε η καημενούλα να μου ανοίξει... αλλά δεν έφτανε!!

Nαι, ναι... κι έτσι την έχω πατήσει... και όλη μου η αγωνία ήταν μην τυχόν και φύγει ο Νικόλας και πάει και τσακιστεί από πουθενά, μην ανοίξει πχ την εξώπορτα κλπ κλπ.... έχω πάθει όμως κι έμαθα και παίρνω τα (προληπτικά) μέτρα μου...

Una faccia, una ράτσα !!!

:evil:

Το έχω πάθει και εγω, μόνο που δεν είδα αν είπιε και πόσο, απλώς την είδα να την κρατάει χωρίς καπάκι, μύρισα το στόμα της και βρώμαγε χλωρίνη, οπότε τα εγκεφαλικά τα πέρασα.

Νοσοκομεία, εισαγωγή, ορός και 24 ώρες για να σιγουρευτούμε ότι τελικα ΔΕΝ είπιε........

Το τι άκουσε η γυναίκα που μου καθάριζε το σπίτι και άφησε τη χλωρίνη ξεκούμπωτη ΚΑΙ το ντουλάπι ξεκλείδωτο, δεν λέγετε.......:evil::evil::evil:

Καλημέρες...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

είχα το μπουκάλι πάνω στο μάρμαρο του έπιπλου στο μεγάλο μπάνιο, γιατί το χρησιμοποιούσα. καθάριζα!

το μικρό έσκουζε από έξω μαμά, μαμά. εγώ δεν άνοιγα για ευνόητους λόγους. σε κάποια φάση άνοιξε ο τσακ νόρρις, ίσα που πρόλαβα να πω βγες έξω, γυρίζω κ την βλέπω να έχει στα χειλάκια της τη χλωρίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρούμενη!!!!!!!!

τα κατάφερε!!!!!!!!!!!!!

επίσης με κλειδώνει άθελά της στη βεράντα! ευτυχώς το έχω πάρει πρέφα κ αφήνω άλλη μπαλκονόπορτα ανοιχτή!

σας έφτιαξα;

σήμερα περνάμε κλειδαριές στα μπάνια, βάζουμε κλειδιά!

να μου ζήσει το αετόπουλο!

Α εννοειται!! μετα το ζελε κλειδωνω τα παντα! Γιατι ενα βραδυ, 3 το πρωι δηλαδη...ξυπνησε, ουτε κιχ δεν εβγαλε, και τη βρήκα γυρω στις 5 να κοιμαται μπροστα στο ψυγειο!! Δυσκολο θα ηταν να βγει απο την εξωπορτα;; Στον τριτο ημαστε, και ακριβως απεναντι η σκαλα!!

ωχ Παναγία μου!!!!!!!

χθες πάντως μας βοήθησαν οι αρχάγγελοι! δευτερόλεπτα!!!!

τώρα σκέφτομαι κ τα απορρυπαντικά της κουζίνας που τα έχω στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη να τα μετακομίσω στο παταράκι του μικρού μπάνιου! τα έχει βάλει στο ματι κ πλέον η κορδέλα δεν της αντιστέκεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...