Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γιορταζεις σημερα εσυ κοριτσαρα????

Κατά μία έννοια, ναι. Γιορτάζει το alter ego μου. ;)

Ήμαρτον...μόλις συνειδητοποίησα ότι η ταινία που πήγα να δω χθες βράδυ είναι του 1948!!!:shock: Είπαμε, Κινηματογραφική Λέσχη, αλλά όχι κι έτσι, ρε αδελφέ! :lol: Τεσπα, καλή ήταν (Τα κόκκινα παπούτσια - as in Hans Christian Andersen).

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά μία έννοια, ναι. Γιορτάζει το alter ego μου. ;)

Ήμαρτον...μόλις συνειδητοποίησα ότι η ταινία που πήγα να δω χθες βράδυ είναι του 1948!!!:shock: Είπαμε, Κινηματογραφική Λέσχη, αλλά όχι κι έτσι, ρε αδελφέ! :lol: Τεσπα, καλή ήταν (Τα κόκκινα παπούτσια - as in Hans Christian Andersen).

χαχαχα..οκ χρονια πολλά τοτε!

εγω θελω να δω Αλμοδοβαρ και Μπαντερας τωρααααααααααααααααααααα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι εσείς ό,τι επιθυμείτε! :-D

Λοιπόν, από τα προσεχώς έβαλα στο μάτι ένα ελληνικό. Βασίζεται σε βιβλίο του Ξανθούλη και παίζει ο Μπέζος. Λέγεται "Το ταγκό των Χριστουγέννων", αν θυμάμαι καλά. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και θέλω να στηρίζω και τις ελληνικές ταινίες που κάνουν μια αξιοπρεπή προσπάθεια (όχι τύπου Σούλα Έλα Ξανά-vomit).

Επίσης είδα ότι έβγαλε καινούρια ταινία η Κίρα Νάιτλυ, που είμαι φαν - "μία επικίνδυνη μέθοδος", λέγεται. Και σ' αυτό θα πάω. Μακάρι να είχε παίξει αυτή αντί για την αχώνευτη την Πόρτμαν στον Μαύρο Κύκνο.

Ωχ, σταματήστε με γιατί πήρα φόρα...κόρη του μπαμπά μου, βλέπεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νιτσακι! τι το θες το ικα? για να παρεις τα λεφτά του Π?

Ναι...ελπίζω να τα καταφέρω δλδ!:cool:

Νίτσα, εσύ μπορεί να έχεις ακούσει κάτι : έχουμε κλείσει ραντεβού στην Ηπείρου για αξιολόγηση κλπ 12/04/12... και σκέφτομαι τώρα εγώ η γυναίκα... αν, λέω αν (στην Ελλάδα ζούμε όπου τα πάντα συμβαίνουν) εκείνη την ημέρα πέσω πάνω σε μια απεργία ας πούμε... τί γίνεται ???? Χάνω το ραντεβού μας (που σημαίνει και τα όποια αναδρομικά δίνουν για ένα 6μηνο) και μου κλείνουν ραντεβού εκ νέου μετά από 6-7 μήνες και βάλε ?????

Ωχ είχα την ίδια ανησυχία με σένα, Μεταξάκι αφού τις ημέρες που είχαμε το ραντεβού γίνονταν μονίμως απεργίες! Αρχικά, λοιπόν, κάνεις το σταυρό σου μπας και σε λυπηθεί ο Πανάγαθος. Έπειτα, σε περίπτωση που είσαι τόσο γκαντέμω πια, φυσικά και δεν περιμένεις άλλους 6μήνες, τους παίρνεις τηλ. τους ξεχε... και απαιτείς να σε δουν σύντομα! Εξυπακούεται ότι από τη στιγμή που το έχεις κλείσει καλύπτεσαι!

Νιτσα καλο κουραγιο με το ΙΚΑ παρε καμια βαλεριανα για να την παλεψεις.

Ξυπνησα στραβα κεφαλι καζανι και χαλια διαθεση αλλα που θα παει θα την φτιαξω.

Μου φαίνεται ότι lexotanil θα χρειαστώ, είναι ελαφριά η βαλεριάνα:tongue:

Όλοι κάπως έτσι είμαστε Ειρηνούλα...

Ένα ποτήρι κρασάκι χρειάζεσαι να σε χαλαρώσει:tongue:

Καλά λες, Νίτσα, είναι και η Τζέην Έυρ! Δεν τη χάνω με τίποτα. Ελπίζω μόνο να μη φάω ήττα, όπως με το Υπερηφάνεια και Προκατάληψη. Φρίκη μιλάμε! Στη συγκεκριμένη, βρήκα την Κίρα πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Δεν ταίριαζε και το φυζίκ της για Ελίζαμπεθ, πουθενά για πουθενά. Άθλια σκηνοθεσία και έτι αθλιότερο κάστιγκ. Ενώ η σειρά, που πρωταγωνιστούσε και ο αγαπημένος μου Κόλιν Φερθ, ήταν πολύ καλή.

Τα Κόκκινα Παπούτσια τα είδα στην Κινηματογραφική Λέσχη, που φιλοξενείται κάθε Δευτέρα στον κινηματογράφο της πόλης - έναν όλο κι όλο, κάποτε είχαμε 4 + 2 θερινούς! :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Κλεμμένο από φίλο μου στο facebook (μήπως χαμογελάσετε λιγάκι - εγώ ξερκαρδίστηκα αλλά είμαι περίπτωση)

Ανοίγει ο Τσακ Νόρις το ψυγείο και βλέπει το ζελέ να τρέμει.

- "Μην ανησυχείς, ένα γάλα θα πιω...

χαχα χρονια πολλά μας ευχηθηκατε????????

δεν γιορταζουν οι αγγελοι σημερα?????? λολ.......

και μένα βρε κιουλτάκι, δεν μου ευχήθηκε κανείς!:tongue:

Ειναι μαιμου Αγγελινα χααχαχα

μαιμού ξεμαιμού... έχει ένα από τα πολυαγαπημένα μου γυναικεία ονόματα (Αγγελική) και... Αγγελίνααααααααα να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι!! (και χρόνια πολλά σε όποιον άλλον γιορτάζει εδώ και δεν το ξέρω λόγω nick)

Καλημέρα :) Κι εμένα η ιδέα της ανταλλαγής μου φαίνεται σούπερ ειδικά για παιχνίδια! Όχι φυσικά ότι απορρίπτω τα ρούχα :D
Ναι εγω δινω παντου τα ρουχα του Μαριου αλλα δεν εχω μεγαλυτερα παιδακια γνωστα για να παρω.

κορίτσια, η ιδέα της ανταλλαγής είναι καλή, έχει όμως κάποια μειονεκτήματα :

- άνιση αξία ειδών (δυστυχώς υπάρχουν και πολλά γαιδούρια, δείτε και δίπλα τι έγραψαν στο σχετικό θέμα)

- κι εγώ τα δικά μας πράγματα τα χαρίζω αλλά όμως... κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη (όσο κι αν μας φαίνεται απίστευτο... ακόμη...) από κάποια ευρώ για να πληρώσουν έστω κι έναν λογαριασμό... στο ευρύτερο περιβάλλον μου υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, γι' αυτό σκέφτηκα και το παζάρι πώλησης - το πρότεινα ήδη στον σύλλογο μας γονέων και κηδεμόνων όπου μου είπαν ότι σκέφτονται κι αυτοί κάτι ανάλογο και θα το δρομολογήσουν γιατί ξέρουν τουλάχιστον 10 άπορες οικογένειες στο σχολείο μας... και πως ακόμα κι αν γίνει αυτό το μπαζάρ και δεν έχει κάποιος ανάγκη να εισπράξει (κομματάκι δύσκολο βέβαια...) μπορούμε τα έσοδα να τα διαθέσουμε σε κάποιο κοινωφελή σκοπό ή στις ανάγκες του σχολείου...

επί της ευκαιρίας, να σας θυμίσω κι αυτό : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2199247&postcount=9

μίλησα τηλ/κά μαζί τους, μια ευγενέστατη κυρία μου είπε πως φιλοξενούν άτομα μέχρι 20 χρονών κι έχουν ανάγκη από τα πάντα (γάλατα, φαγητά, πετρέλαιο, ρουχισμό, βιβλία, κ.λ.π.) και πως θα εκτιμούσαν κάθε προσφορά... και μάλιστα θα χαιρόντουσαν να τα πηγαίναμε κι οι ίδιοι για να μας κεράσουν καφέ και να γνωριστούμε...

τι λέτε αλλοπρόσαλλες? κάνουμε μια ομαδική προσπάθεια (ίσως μαζί με τα 2χρονα και τις μαγείρισσες)? μπουνίτσααααααα!!!!!

κορίτσια, η ιδέα της ανταλλαγής είναι καλή, έχει όμως κάποια μειονεκτήματα :

- άνιση αξία ειδών (δυστυχώς υπάρχουν και πολλά γαιδούρια, δείτε και δίπλα τι έγραψαν στο σχετικό θέμα)

- κι εγώ τα δικά μας πράγματα τα χαρίζω αλλά όμως... κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη (όσο κι αν μας φαίνεται απίστευτο... ακόμη...) από κάποια ευρώ για να πληρώσουν έστω κι έναν λογαριασμό... στο ευρύτερο περιβάλλον μου υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, γι' αυτό σκέφτηκα και το παζάρι πώλησης - το πρότεινα ήδη στον σύλλογο μας γονέων και κηδεμόνων όπου μου είπαν ότι σκέφτονται κι αυτοί κάτι ανάλογο και θα το δρομολογήσουν γιατί ξέρουν τουλάχιστον 10 άπορες οικογένειες στο σχολείο μας... και πως ακόμα κι αν γίνει αυτό το μπαζάρ και δεν έχει κάποιος ανάγκη να εισπράξει (κομματάκι δύσκολο βέβαια...) μπορούμε τα έσοδα να τα διαθέσουμε σε κάποιο κοινωφελή σκοπό ή στις ανάγκες του σχολείου...

επί της ευκαιρίας, να σας θυμίσω κι αυτό : http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2199247&postcount=9

μίλησα τηλ/κά μαζί τους, μια ευγενέστατη κυρία μου είπε πως φιλοξενούν άτομα μέχρι 20 χρονών κι έχουν ανάγκη από τα πάντα (γάλατα, φαγητά, πετρέλαιο, ρουχισμό, βιβλία, κ.λ.π.) και πως θα εκτιμούσαν κάθε προσφορά... και μάλιστα θα χαιρόντουσαν να τα πηγαίναμε κι οι ίδιοι για να μας κεράσουν καφέ και να γνωριστούμε...

τι λέτε αλλοπρόσαλλες? κάνουμε μια ομαδική προσπάθεια (ίσως μαζί με τα 2χρονα και τις μαγείρισσες)? μπουνίτσααααααα!!!!!

Καλή μου, τώρα πρόσεξα ότι συζητάτε για ανταλλαγή... Εγώ από διδ/χο μπορώ να στείλω κάτι; Να βοηθήσω κάπως;

Γιατί από μωρουδιακά ...χαμός!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Ηδη Ζοπ η Μπουνιτσα μας εχει δρομολογησει για τα Χριστουγεννα να μαζεψουμε φορτηγο για Θηβα φυλακες που εχει και παιδακια μεσα. Χρειαζονται πολλα οτι μπορει ο καθενας ας μαζευτουμε και θα βρεθουν πραγματακια. Εγω μεσα ειμαι σε οτι θελετε.

και γιατί βρε δεν σφυράτε(μπουνίτσα) κι από δω? το είχαμε ξανακάνει με τις φυλακές...

τέλος πάντων, δυστυχώς είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν μεγάλη ανάγκη... ας βοηθήσουμε όπου μπορούμε...

Ρία μου, αν δεν τα χρειάζεσαι για 2ο παιδάκι, μήπως να έβρισκες κάπου εκεί κοντά σου να χάριζες τα πράγματα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...