Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και γω αυτο νομιζω οτι ειναι τα δοντακια του.

εσεις πως ειστε???ο μικρος???

εγώ δωράκι μου, με... υποτροπή του κρυώματος!:rolleyes:

το ζωπυράκι καλά (ένα μικρό βηχάκι έχει μείνει μόνο) και όλη μέρα σήμερα στο σπίτι, τόχει φέρει άνω κάτω (όχι ότι ήταν το σπίτι και πολύ άνω...):mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νίτσα, γιατί στο προφίλ σου - στη λίστα με τους φίλους σου, δίπλα στ' όνομά μου γράφει breaking friendship?:shock::cry:

Ζώπυρον που να σε βράσω...:tongue::tongue::tongue:

Παράτησα το ζυμάρι, έπλενα χέρια για να δω τι είναι τούτο που μου λες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δωράκι είναι σίγουρα δόντια και στο λέω γιατί τα ίδια περάσαμε πριν 2 εβδομάδες που η Κων/να τα έβγαζε μαζεμένα... για να σιγουρευτείς δώστου πριν κοιμηθεί την μιση δόση depon απ' ό,τι θα του έδινες κανονικά (π.χ. αν είναι 10 κιλά το παιδί η κανονική δόση είναι 5ml εσύ θα δώσεις 2.5ml περίπου ένα μικρό κουταλάκι) και αν δεν στο κάνει... είναι σίγουρα δόντια ;)

Πήγαμε στον παιδικό και επιτέλους διαπίστωσα ότι το παιδί μου δεν μεταλλάσσεται όταν έρχεται σπίτι... επιτέλους άκουσα ό,τι κάνει και στο σπίτι και ότι είναι το ίδιο αντιδραστικό πλάσμα που είναι και στο σπίτι! Με είχαν τρομάξει τόσο καιρό που μου έλεγαν τα καλύτερα ότι κάτι κάνουμε εμείς λάθος :lol: ε τώρα ησύχασα! Είναι ο ίδιος διάολος που είναι και εδώ :lol: τους είπα για την αντίστροφη ψυχολογία που χρησιμοποιώ εγώ όταν την πιάνει η αντίδραση και θα την δοκιμάσουν :D

Διαφημίσεις

Τι το έχει πιάσει το παιδάκι μου και έχει τέτοια γκρίνια ρε γμτ???? Μουγκρίζει...

δοντάκιαααααα ααααααααααααργκ κι εμείς μια από τα ίδια, έχει εδώ και κάτι μέρες όλη μέρα μίρι-μίρι κλάψα και γκρίνια, ύπνος με τα χίλια ζόρια και 500 ξυπνήματα τη νύχτα.. και ναι χτες ανακάλυψα ότι της βγαίνει και τρίτο δόντι κάτω δεξιά... υπομονήηηηηη

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Φωτεινούλα δεν μπορείς να φανταστείς πως χαίρομαι κάτι μικρομανούλες σαν κι εσένα που τολμάνε :) Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να τα παρατήσω όλα χωρίς τίποτα και να φύγω από την Αθήνα (όχι από την Ελλάδα) και ας έχω την διπλάσια + ηλικία σου :D

Πως τα βγάζετε πέρα χωρίς δουλειά;

Λευκή μου δοντάκια είναι ;) Ακολούθα κι εσύ τη μέθοδο depon, μασάζ και κρεμούλα :D Επίσης δώς της μια φρυγανιά να μασουλάει και να τρίβει μόνη της τα δόντια της προσπαθώντας να την μαλακώσει για να την φάει ;)

Διαφημίσεις

δοντάκιαααααα ααααααααααααργκ κι εμείς μια από τα ίδια, έχει εδώ και κάτι μέρες όλη μέρα μίρι-μίρι κλάψα και γκρίνια, ύπνος με τα χίλια ζόρια και 500 ξυπνήματα τη νύχτα.. και ναι χτες ανακάλυψα ότι της βγαίνει και τρίτο δόντι κάτω δεξιά... υπομονήηηηηη

3???????????Πλάκα κάνεις???? Εμείς δεν έχουμε δει ούτε μισό..:(:(:(:(

Αερικό μου η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη ήρθε αφού είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια για εδώ (διάβασμα ο δικός μου, εξετάσεις για τα πανεπιστήμια, αιτήσεις κλπ κλπ) και μάλιστα συνέπεσε η ΠΗΤ μου με την ημερομηνία που έπρεπε να φύγει ο καλός μου! τα έχω γράψει και δίπλα με λεπτομέρειες χεχε

ήταν μεγάλη περιπέτεια, αλλά ήθελα κι εγώ μια αλλαγή, είχα βαρεθεί και κουραστεί στην Αθήνα. όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν έτοιμη να φύγω για Αυστραλία να φανταστείς, αλλά για χάρη του απαρνήθηκα το κούρεμα των αρνιών και τα καγκουρό! :P

βέβαια η αλήθεια είναι ότι το ζόρι είναι μεγάλο, έμεινα 2,5 μήνες μόνη με το μωρό, είχε και θεματάκια με το βάρος του κλπ κλπ, κι εδώ πέρα ο καλός μου όλη μέρα είναι πανεπιστήμιο κι εγώ σπίτι με τη μικρή στη μούγκα (γι' αυτό είμαι πολυγραφότατη εδώ χεχε), αλλά πάω καμιά βόλτα στο πάρκο και ξελαμπικάρω.

από λεφτά την περνάμε με τις οικονομίες μιας ζωής του καλού μου κυρίως, εγώ είμαι λούμπεν προλεταριάτο χεχεχε. Είμαστε στριμωγμένοι στα απαραίτητα, αλλά ελπίζουμε σε καλύτερα, να μας κάτσει η ζαριά που λένε! :)

bh45qekil.png

3???????????Πλάκα κάνεις???? Εμείς δεν έχουμε δει ούτε μισό..:(:(:(:(

τα δύο μπροστά κάτω έχουν αρχίσει να βγαίνουν και ανεβαίνουν με αργούς ρυθμούς, το τρίτο είναι κι αυτό κάτω και απλά βλέπω ένα άσπρο φούσκωμα κάτω από το ούλο, δεν έχει βγει ακόμη. Αλλά και η δικιά σας για να κάνει έτσι ετοιμάζεται!

bh45qekil.png

Και μπορεί να ετοιμάζεται για μήνες :lol: Εμάς άρχισε η διαδικασία με όλα τα παρελκόμενα (γκρίνιες, πόνοι, μάσημα, σάλια) στους 5 μήνες και το πρώτο δόντι το είδαμε 12 μηνών και κάτι :lol:

Οπότε Λευκή μου μην απογοητεύεσαι ;)

Έλληνες δεν έχει εκεί που είστε Φωτεινή;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...