Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλώς τη Ρία.

Καλέ εσύ δεν ήσουν αυτή που σε ένα θέμα στο παρεντς σε έπιασε ο καημός που φέτος έχεις τζάκι και δεν θα έχεις πού να βάλεις το δέντρο??? το είχα δει και γελούσα, γι'αυτό σε θυμάμαι... από Κοζάνη είσαι, σωστά?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτη αυτη!!

Απο διδ/χο ειμαι ομως... τερμα θεου αρχη αλαχ που λενε! :lol::lol:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντιτ: καλησπερα ζωπυρακι!

καλησπέρα κοριτσάκι!

Ζούπη όχι θα αργήσουν να τελειώσουν... κάναμε το πρώτο σετ των 10.... καλύτερα... δεν το λες!

είναι μεγάλο το πρόβλημα προφανώς...

βρε κορίτσια, συζήταγα με κάτι φίλες σε σχέση με το παζάρι ανταλλαγής που διοργανώθηκε (δεν πήγα αλλά διάβασα τα σχετικά) και αναρωτιόμασταν αν μπορεί να γίνει και ανάλογο παζάρι πώλησης, με συμβολικές τιμές... τι λέτε εσείς?

για πείτε καλέ!

Καλημέρα!

Κιουλτάκι πολύ ωραίες οι φωτο!!! Ψύχραιμη η Ζωίτσα πάνω στο άλογο!!!

Για άλλη μία φορά φάγαμε την ταλαιπωρία της ζωής μας πρωινιάτικα στο ικα και δουλειά δεν έγινε...

Δλδ δεν παλεύονται πια...Μα τόση γραφειοκρατία... Και έχουν και ύφος μη χε... Οι κοντέσσες!!! Και αφού έχω συγκεντρώσει ένα σκασμό δικαιολογητικά αρχίζει η παρωδία "ααα κυρία μου σας λείπει αυτό το χαρτί. Πρέπει να πάτε στο Μητρώο". "Μα κυρία μου δεν ξέρατε ότι έπρεπε να έχετε κι αυτό, φωτοτυπία". Στο Μητρώο "πρέπει να έχετε λογαριασμό στο όνομα σας για να επιβεβαιώσουμε τη δ/νση". Μα δεν έχω λογαριασμό στο όνομα μου... "Αααα τότε πρέπει να σας κάνει υπεύθυνη δήλωση ο σύζυγος που να λέει ότι κατοικείτε στην ίδια δ/νση"... Ε άι στο διάλο μου 'ρθε να της πω αλλά έχε χάρη@#%!%^##$^!#^&

Αύριο πάλι εκεί από τις 06.00 για να πάρουμε σειρά... τα νεύρα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα προς άπαντες !!!

Ωχ ωχ ωχ... ΙΚΑ ακούω και σκέφτομαι κι εμάς τί μας περιμένει οεο.... να ρωτήσω κάτι που σκέφτομαι ?

Νίτσα, εσύ μπορεί να έχεις ακούσει κάτι : έχουμε κλείσει ραντεβού στην Ηπείρου για αξιολόγηση κλπ 12/04/12... και σκέφτομαι τώρα εγώ η γυναίκα... αν, λέω αν (στην Ελλάδα ζούμε όπου τα πάντα συμβαίνουν) εκείνη την ημέρα πέσω πάνω σε μια απεργία ας πούμε... τί γίνεται ???? Χάνω το ραντεβού μας (που σημαίνει και τα όποια αναδρομικά δίνουν για ένα 6μηνο) και μου κλείνουν ραντεβού εκ νέου μετά από 6-7 μήνες και βάλε ?????

Kαλημερα αγοροκοριτσα.

Νιτσα καλο κουραγιο με το ΙΚΑ παρε καμια βαλεριανα για να την παλεψεις.

Ζοπ ωραια ιδεα αλλα το να το χαριζεις με ανταλλαγη μου φαινεται πιο ευκολο φανταζομαι.

Ξυπνησα στραβα κεφαλι καζανι και χαλια διαθεση αλλα που θα παει θα την φτιαξω.

Ρια πολλα κουνουπια εχετε απο οτι ξερω εκει.

Καλημερα καλε

Καλα, και αγορια..:tongue:

Ρια πολλα κουνουπια εχετε απο οτι ξερω εκει.

Ναι, η αλήθεια ειναι οτι τπτ αλλο μπορει να μη βρεις εδω πανω, αλλα κουνουπια... θα χορτασουν να σου ρουφανε το αιμα!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Κι εμένα η ιδέα της ανταλλαγής μου φαίνεται σούπερ ειδικά για παιχνίδια! Όχι φυσικά ότι απορρίπτω τα ρούχα :D

Ρασπ δυστυχώς για κάποια εξειδικευμένα θέματα δεν βρισκεις....

Ναι εγω δινω παντου τα ρουχα του Μαριου αλλα δεν εχω μεγαλυτερα παιδακια γνωστα για να παρω.

Ρια και εγω απο εκει που καταγομαι ξερω απο κουνουπι υπαρχει και το γνωμικο τι βγαζει το Μεσολογγι?? Ψαρι μ...ι και κουνουπι.

Ναι εγω δινω παντου τα ρουχα του Μαριου αλλα δεν εχω μεγαλυτερα παιδακια γνωστα για να παρω.

μια απο τα ιδια ρηνακι...

Ρια και εγω απο εκει που καταγομαι ξερω απο κουνουπι υπαρχει και το γνωμικο τι βγαζει το Μεσολογγι?? Ψαρι μ...ι και κουνουπι.

το μ...ι τι ειναι???? ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...