Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρουκουτάκι, καταρχήν σιδερένιοι!!! να χαίρεσαι τον σύζυγο και με το καλό τα γενέθλια των κοριτσιών!!!

γι' αυτό που λες... ναι μεν έχουμε τις λιακάδες-τα παιδιά μας... αλλά κατά τα λοιπά δεν μπορώ να το δω καθόλου χαλαρά...

τα πράγματα είναι τραγικά κι όλοι αυτοί σφυρίζουν ο καθένας τον χαβά του...

που και πως θα ζήσουμε αξιοπρεπώς, εμείς και τα παιδιά μας?? σε ποιά χώρα, σε ποιά πατρίδα, με ποιούς όρους?

δεν λέω να θρηνολογούμε συνεχώς αλλά δεν μπορώ και να μην βλέπω την φρικτή αλήθεια... χάνομαι στο χαμόγελο του γιου μου αλλά αναρωτιέμαι : αυτό το παιδί - σε ποιό σχολείο θα πάει, σε ποιό νοσοκομείο θα νοσηλευτεί, σε ποιό πανεπιστήμιο θα σπουδάσει, ποιά δουλειά θα βρει?

πως θα ζήσω εγώ κι ο άντρας μου ουσιαστικά χωρίς σύνταξη?

πως στην χώρα μου θα με κυβερνάει επιτροπή, τι σόι πολίτευμα είναι αυτό?

κι άλλα πολλά...

(μην παρεξηγηθώ : δεν λέω πως εσένα δεν σε βασανίζουν τα παραπάνω ερωτήματα, γενικά τοποθετούμαι με αφορμή τα λόγια σου που προσπαθούν - και καλά κάνεις - να αποπνεύσουν αισιοδοξία και δύναμη αλλά εγώ βλέπω πλέον την κατάσταση ζοφερή...) (άσχετα αν παλέψω όσο κι όπως μπορώ για το καλύτερο...)

Καταρχήν δεν παρεξηγώ.

Κατά δεύτερον, εγώ κοίτα πως το βλέπω.

Αν τα πράγματα σκουρίνουν πολύ (προς το παρόν, το παλεύω, αλλά αν αργοτερα πχ χάσει τη δουλειά τους κάποιος από τους 2 μας), την έκανα ΑΜΕΣΩΣ για τα εξωτερικά.

Οπουδήποτε, θα εξασφαλίσω μία αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τα παιδιά μας κυριως. Δεν θα σκάσω κιόλας...

Θα μείνω όσο με παίρνει, θα το παλέψω, θα παλέψω και για να γίνει η χώρα μας μία σύγχρονη, δημοκρατική, πολιτοκεντρική χωρα.

Μην νομίζεις ότι και εγώ δεν περνάω τις φάσεις μου, απλώς προσπαθώ να επανέρχομαι....:P

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες επι προσωπικού, δια τηλεφώνου και μεσω φορουμ. Να ειστε παντα καλα να χαιρεστε τις οικ. σας. Εμεις μαλλον ξαναρωστησαμε στα γενεθλια μας ........

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από δω.

Ελα μωρε, όχι πάλι....

Ρε συ Ell, αφου σχολείο δεν πάει, που στο λύκο αρρωσταίνει το παιδί συνέχεια????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα :tongue:

Που ειστε κοριτσια;

Κλεινει το καφε τα απογευματα?? :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

Ε, χμ, βασικά ναι.

Αργότερα βέβαια, κάποιες πραγματοποιούν έκτακτη εμφάνιση :lol:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλώς τη Ρία.

Καλέ εσύ δεν ήσουν αυτή που σε ένα θέμα στο παρεντς σε έπιασε ο καημός που φέτος έχεις τζάκι και δεν θα έχεις πού να βάλεις το δέντρο??? το είχα δει και γελούσα, γι'αυτό σε θυμάμαι... από Κοζάνη είσαι, σωστά?

Τύψεις είναι.

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Μια σας δε μπορεί να βάλει το όνομα του άντρα σας στην υπογραφή! Η ακόμα καλύτερα photo του στο avatar! Ντροπή! Φανταστείτε τι τραβάνε από εσάς. Και όταν την κάνουν από το σπίτι τα παιδιά, θα σας τρώει στη μάπα (θα χετε γεράσει κιόλας και δε θα μπορείτε και να κάνετε αυτα που μπορείτε τώρα - όσες μπορείτε :P). Είμαστε ότι καλύτερο υπάρχει στη ζωή σας! Πάρτε το χαμπάρι!

Αυτόν τον ρώτησες αν θέλει να μοστράρει τη μούρη του στο ιντερνετ; :P Δεν είναι όλοι επιδειξίες σαν εσένα που μας έχεις βάλει άπειρες φωτος σου :P

Ρία οι περισσότερες τα απογεύματα είμαστε με τα παιδιά ;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες επι προσωπικού, δια τηλεφώνου και μεσω φορουμ. Να ειστε παντα καλα να χαιρεστε τις οικ. σας. Εμεις μαλλον ξαναρωστησαμε στα γενεθλια μας ........

εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Καλησπέρα :tongue:

Που ειστε κοριτσια;

Κλεινει το καφε τα απογευματα?? :rolleyes:

καλέ, ποτέ δεν κλείνει... τώρα γενικά είμαστε πιο χαλαρά, κάποτε παίρνανε φωτιά εδώ μέσα τα πληκτρολόγια 24ω/7η...:cool: εσύ γράφε όποτε θες κι όλο και κάποια θα ξεπετιέται!:lol:

βρε κορίτσια, συζήταγα με κάτι φίλες σε σχέση με το παζάρι ανταλλαγής που διοργανώθηκε (δεν πήγα αλλά διάβασα τα σχετικά) και αναρωτιόμασταν αν μπορεί να γίνει και ανάλογο παζάρι πώλησης, με συμβολικές τιμές... τι λέτε εσείς?

αερικό, τέλειωσες με τις φυσιοθεραπείες? όλα καλά?

Αυτόν τον ρώτησες αν θέλει να μοστράρει τη μούρη του στο ιντερνετ; :P Δεν είναι όλοι επιδειξίες σαν εσένα που μας έχεις βάλει άπειρες φωτος σου :P

ααααααα φιλεναδα ο δικός μου δεχτηκε! λες να παντρευτηκα επιδειξια και να μην το ξερω??

εγώ παντως τον μόστραρα...:)

εντιτ: καλησπερα ζωπυρακι!

εσένα δεν έχει σκοτεινό παρελθόν χαχαχαχα

Ζούπη όχι θα αργήσουν να τελειώσουν... κάναμε το πρώτο σετ των 10.... καλύτερα... δεν το λες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...