Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζοφερη ειναι σιγουρα αλλα αμα ξεχναμε και πως ειναι το χαμογελο δεν κερδιζουμε τιποτα. Αρχικη ευθυνη μας ειναι να μας βλεπουν τα παιδια μας καλα γιατι απο εμας περνουν ενεργεια και ασφαλεια. Εμεις ειμαστε το κεντρο τους και η δυναμη τους αυτη την στιγμη.

ναι μάρκο μου, δεν διαφωνώ καθόλου...και μάλιστα εγώ που τα λέω αυτά ήμουνα αυτή που χαζολόγαγε όλο το Σ/Κ κυρίως για χάρη του παιδιού... αλλά όπως ξέρεις, η αλήθεια αυτή που ζούμε δεν στρογγυλεύεται...

άσε με τώρα γιατί διάβασα και δίπλα στο μαγειρεύουμε για ένα παιδάκι που χάθηκε κι απέγινα... τι κρίμα, πραγματικά τι κρίμα...

καλό μεσημέρι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν στρογγυλευω σιγουρα Ζοπ, ναι τα πραγματα ειναι αθλια αλλα οσο εχουμε την υγεια μας εγω δεν θελω να το βαζω κατω παντα υπαρχει χειροτερο απο αυτο που ζουμε και εγω το εχω δει το εργο χρονια μεσα στα νοσοκομεια γιαυτο αρνουμαι να παθω καταθλιψη οταν χρειαστει και δεν θα μπορω να την αποφυγω τοτε ναι να την παθω.

γιαυτο αρνουμαι να παθω καταθλιψη οταν χρειαστει και δεν θα μπορω να την αποφυγω τοτε ναι να την παθω.

Να μην την πάθεις ποτέ.... Πάντα θα υπάρχουν χειρότερα απο αυτό που βιώνουμε.... Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να αντεχουμε τις κακοτοπιές και που θα πάει θα ερθει η άσπρη μέρα!!!

μάρκο μου, δεν είπα για σένα ότι στρογγυλεύεις, είπα ακριβώς :

αλλά όπως ξέρεις, η αλήθεια αυτή που ζούμε δεν στρογγυλεύεται...

και βέβαια συμφωνώ ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο όλων και δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι - είναι τόσο δεδομένο αυτό για μένα που δεν το αναφέρω καν...

πάω να πάρω το παιδί μου από το σχολείο!

φιλιά

Εννοειται δεν ειναι προσωπικο Ζοπ απλα λεω δεν εθελοτυφλω βλεπω τι γινεται απλα αρνουμαι να αρρωστησω γιαυτο καπως πρεπει να το διαχειριστουμε ολο αυτο για να μην τρελαθουμε ο καθενας βρισκει τις δικες του αμυνες.

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και την κοιμίζω...

Μυκητίαση μας είπε, και δώστου τα σιρόπια και οι αλοιφές!

Περιμένω να μου τα φέρει ο άντρας μου και να τα αρχίσουμε από το βράδυ.

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Απο τι Ρια?

Ελα μου ντε;;

Δεν μπορω να καταλαβω!!

Και κατι μικρα κοκκινα σπυρακια κατω απο το στηθος και στα πλευρα λεει ειναι τσιμπιματα! Μα απο τι :confused:

Τελος παντων.. 7 μερουλες ειναι η θεραπεια, θα περασει!!

Ελα μου ντε;;

Δεν μπορω να καταλαβω!!

Και κατι μικρα κοκκινα σπυρακια κατω απο το στηθος και στα πλευρα λεει ειναι τσιμπιματα! Μα απο τι :confused:

Τελος παντων.. 7 μερουλες ειναι η θεραπεια, θα περασει!!

Ωχ περαστικά σας!!! Εμεις περάσαμε μυκιτιαση στην περιοχη του πωπού πριν λίγες μέρες και το νινί μου ταλαιπωριωταν ώσπου να καταλάβουμε τι έχει... ΜΕ τη θεραπεία όμως ανακουφιστηκε σχεδόν αμέσως!!!

Ωχ περαστικά σας!!! Εμεις περάσαμε μυκιτιαση στην περιοχη του πωπού πριν λίγες μέρες και το νινί μου ταλαιπωριωταν ώσπου να καταλάβουμε τι έχει... ΜΕ τη θεραπεία όμως ανακουφιστηκε σχεδόν αμέσως!!!

Ευχαριστώ!!

Και εμείς στον ποπο εχουμε τη μυκητιαση, και στο πιπι της..

Δεν το εξήγησα μάλλον καλά.. Η σύγχυση βλέπετε!! :lol:

Βασικά φοβήθηκα για ανεμοβλογιά ή κάτι τέτοιο, και στεναχωρήθηκα γιατί πριν λίγο στην πεθερά μου ήταν το μωρό μιας ξαδέρφης μας...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!!

Και εμείς στον ποπο εχουμε τη μυκητιαση, και στο πιπι της..

Δεν το εξήγησα μάλλον καλά.. Η σύγχυση βλέπετε!! :lol:

Βασικά φοβήθηκα για ανεμοβλογιά ή κάτι τέτοιο, και στεναχωρήθηκα γιατί πριν λίγο στην πεθερά μου ήταν το μωρό μιας ξαδέρφης μας...

ε ειναι λόγω υγρασιας οι μυκητες σε αυτη την περιοχή!!! Θέλει να τη στεγνωνεις καλά και μετά να βάζεις την κρεμουλα ή ότι άλλο βάζεις.... Κι εγω το έπαθα και το έμαθα!

Μήπως έχει τίποτα κορέους (μην το ακούς σαν αστείο...συμβαίνει χωρίς να το ξέρουμε) η πεθερά και δεν το ξέρει; Μιλάω για τα σπυράκια στο υπόλοιπο σώμα...

ε ειναι λόγω υγρασιας οι μυκητες σε αυτη την περιοχή!!! Θέλει να τη στεγνωνεις καλά και μετά να βάζεις την κρεμουλα ή ότι άλλο βάζεις.... Κι εγω το έπαθα και το έμαθα!

Πιστευα οτι την στεγνωνα καλα.. Θα είμαι όμως πιο προσεκτική!

Μήπως έχει τίποτα κορέους (μην το ακούς σαν αστείο...συμβαίνει χωρίς να το ξέρουμε) η πεθερά και δεν το ξέρει; Μιλάω για τα σπυράκια στο υπόλοιπο σώμα...

Καθολου αστειο... Ντρεπομαι που το λεω, αλλα γενικα δε φημιζεται για την καθαριοτητα της (νεα γυναικα!). :-(

Επισης, εμεις εχουμε τζακι, αλλα τα ξυλα και τα συνεργα του ειναι ολα εξω... Μεταφερονται ομως οι ψυλλοι ακομη και με τα μαλλια!!

Τι να πω... το σπιτι το εχω οσο πιο καθαρο γινεται! (Αν εξερεσουμε τα παιχνιδια που υπαρχουν δεξια και αριστερα :tongue: )

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες επι προσωπικού, δια τηλεφώνου και μεσω φορουμ. Να ειστε παντα καλα να χαιρεστε τις οικ. σας. Εμεις μαλλον ξαναρωστησαμε στα γενεθλια μας ........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...