Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέραααααααα!!!

Είμαι πολύ πηγμένη, γενικότερα, και φορτωμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν...

Ειρηνάκι κι εμείς θέατρο χθες σε πρεμιέρα και περάσαμε σούπερ!!! Όλο το ΣΚ ήταν σούπερ..

Φαίη, μ' αρέσουν πάρα πολύ τα cupcakes. Πολύ καλή και γευστική ιδέα..Πόσο κοστίζουν/τεμ.?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες.

Σαν τα μάραθα και εγω.....

Επιτέλους ξεπεράσαμε τις αρρώστιες μας σχεδόν όλοι.

Τα παιδιά είναι καλά, εγώ συνέρχομαι, ε και ο μπαμπάς μας κάπως καλύτερα....

Σήμερα πήγαν σχολείο μετά από 2 βδομάδες.

Η Αγγελίνα ήταν μες την τρελή χαρα.

Η Κάλλια, πίσω πάλι τα καράβια.

Εκλαιγε, δεν ήθελε να κάτσει, με παρακάλαγε να την πάρω μαζί μου...:-(

Αντε πάλι προσαρμογή...

Το Σάββατο είχε γενέθλια ο σύζυγος, και είχα την φαεινή ιδέα να του φτιάξω τούρτα με τα χεράκια μου, μαζί με τα κοριτσια μου...

VERY bad idea.....:rolleyes::rolleyes:

Παρόλα αυτά, τα κατάφερα και έγινε και νόστιμη και ευπαρουσίαστη.

Οπότε τίποτα δεν με κρατάει.

Το Σάββατο που έχουν γενέθλια οι πριγκήπισσές μου (ναι, φτάσαμε τα 4!!!!!), θα τους φτιάξω τούρτες με τα χεράκια μου, χωρίς την συμμετοχή τους βεβαίως βεβαίως.... Ούτε για αστείο.....:rolleyes:

Αυτά τα ολίγα. Φιλιά σε ολες.

Και μην μου στεναχωριέστε.

Αυτοί ότι είναι να κάνουν θα το κάνουν, εμείς ότι είναι να πληρώσουμε, θα πληρώσουμε, ε, δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

Εχουμε τις λιακάδες μας (τα παιδιά μας) για να μας φτιάχνουν τις ημέρες και να χαμογελάμε. Αυτοί δεν έχουν...:P

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα κοριτσάρες.

Σαν τα μάραθα και εγω.....

Επιτέλους ξεπεράσαμε τις αρρώστιες μας σχεδόν όλοι.

Τα παιδιά είναι καλά, εγώ συνέρχομαι, ε και ο μπαμπάς μας κάπως καλύτερα....

Σήμερα πήγαν σχολείο μετά από 2 βδομάδες.

Η Αγγελίνα ήταν μες την τρελή χαρα.

Η Κάλλια, πίσω πάλι τα καράβια.

Εκλαιγε, δεν ήθελε να κάτσει, με παρακάλαγε να την πάρω μαζί μου...:-(

Αντε πάλι προσαρμογή...

Το Σάββατο είχε γενέθλια ο σύζυγος, και είχα την φαεινή ιδέα να του φτιάξω τούρτα με τα χεράκια μου, μαζί με τα κοριτσια μου...

VERY bad idea.....:rolleyes::rolleyes:

Παρόλα αυτά, τα κατάφερα και έγινε και νόστιμη και ευπαρουσίαστη.

Οπότε τίποτα δεν με κρατάει.

Το Σάββατο που έχουν γενέθλια οι πριγκήπισσές μου (ναι, φτάσαμε τα 4!!!!!), θα τους φτιάξω τούρτες με τα χεράκια μου, χωρίς την συμμετοχή τους βεβαίως βεβαίως.... Ούτε για αστείο.....:rolleyes:

Αυτά τα ολίγα. Φιλιά σε ολες.

Αυτοί ότι είναι να κάνουν θα το κάνουν, εμείς ότι είναι να πληρώσουμε, θα πληρώσουμε, ε, δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

Εχουμε τις λιακάδες μας (τα παιδιά μας) για να μας φτιάχνουν τις ημέρες και να χαμογελάμε. Αυτοί δεν έχουν...:P

από τώρα να σου πω να τις χαίρεστε γερές, χαρούμενες, να τις καμαρώνετε να προοδεύουν!

να χαίρεσαι τον αγπαούλη σου χρυσοχέρα κ τολμηρή νοικοκυρά:tongue:

όσο για το συμπερασμα, απσολούτλυ κορέκτ!:D

φιλούρες!

Καλημέρα κι από μένα. :)

Ρένα, έχεις το απόλυτο δίκιο. Σε ευχαριστώ, χρειαζόμουν να το ακούσω αυτό από κάπου. Δεν ασχολούμουν ποτέ με τα πολιτικά και τώρα τελευταία μου πεσε βαρύ όλο αυτό. :-(

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Υγεία και ευτυχία σε όλους σας.

Εμείς όλοι καλά, έστειλα και τον μεγάλο σχολείο. Έχει μια υγρασία, μια μούχλα απίστευτη σήμερα. Με βλέπω να ντύνομαι σαν το κρεμμύδι για να ξεμυτίσω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ΡιαΑ καλως ηρθες.

Ελλακι να χαιρεσαι την κουκλα σου παντα γερη και χαρουμενη να ειναι η μικρη πουτιγγα!!!!!!

Το ταλιμπανακι μου κοιμαται και εγω βαριεμαι να μαγειρεψω γενικα μουχλιασμενη μερα σημερα οντως.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστακια και χαμογελατε κοντρα σε ολους οσους θελουν να μας εξαφανισουν το χαμογελο.

Πω πω ρε κοριτσια, εχω κατααγχωθει.

Εβγαλε η μικρη μου κοκκινιλες σε ολο της το σωμα και περιμενω να μου την φερει η πεθερα μου (αναθεμα που την αφησα χθες εκει!) να την παω στη γιατρο... :(:(

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

Περνάω που περνάω... είπα να πω και εδώ μια καλημέρα!! :mrgreen:

Καλημέρα αλλοπρόσαλλες!!:tongue:

καλημέρα κ σε σένα!

Ελλακι να χαιρεσαι την κουκλα σου παντα γερη και χαρουμενη να ειναι η μικρη πουτιγγα!!!!!!

μου άρεσε η πουτίγγα!:)

χαμογελατε κοντρα σε ολους οσους θελουν να μας εξαφανισουν το χαμογελο.

σωστό!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

επίσης!

Καλημέρα κι επο μένα!!!!

μπονζούγ!

Πω πω ρε κοριτσια, εχω κατααγχωθει.

Εβγαλε η μικρη μου κοκκινιλες σε ολο της το σωμα και περιμενω να μου την φερει η πεθερα μου (αναθεμα που την αφησα χθες εκει!) να την παω στη γιατρο... :(:(

ωχ ωχ ΩΧ!

λιβύη μου μυρίζεται:P

περαστικά στη μικρούλα σου κ τα άλλα τα βρίσκεις αργότερα!

Γεια σας κοριτσαρες!

Το κλιμα ειναι βαρυ γενικα με τις πολιτικες εξελιξεις και επειδη ειχαμε κι ενα -ενδοοικογενειακο- δυσαρεστο το εχω ριξει στην τρελη, πριν με προλαβουν και μου φορεσουν ζουρλομανδυα.

τι δυσάρεστο μικρή μου? είναι κάτι πολύ σοβαρό?

ελλ να χαίρεσαι την Στεφανία σου γερή κ χαρούμενη! κάθε ευτυχία για το σπλάχνο σου!

κι από μένα τις καλύτερες ευχές μου - να ' ναι το παιδί γερό, χαρούμενο και καλότυχο!!!

Περνάω που περνάω... είπα να πω και εδώ μια καλημέρα!! :mrgreen:

Καλημέρα αλλοπρόσαλλες!!:tongue:

καλώς ήρθες!!

ρουκουτάκι, καταρχήν σιδερένιοι!!! να χαίρεσαι τον σύζυγο και με το καλό τα γενέθλια των κοριτσιών!!!

γι' αυτό που λες... ναι μεν έχουμε τις λιακάδες-τα παιδιά μας... αλλά κατά τα λοιπά δεν μπορώ να το δω καθόλου χαλαρά...

τα πράγματα είναι τραγικά κι όλοι αυτοί σφυρίζουν ο καθένας τον χαβά του...

που και πως θα ζήσουμε αξιοπρεπώς, εμείς και τα παιδιά μας?? σε ποιά χώρα, σε ποιά πατρίδα, με ποιούς όρους?

δεν λέω να θρηνολογούμε συνεχώς αλλά δεν μπορώ και να μην βλέπω την φρικτή αλήθεια... χάνομαι στο χαμόγελο του γιου μου αλλά αναρωτιέμαι : αυτό το παιδί - σε ποιό σχολείο θα πάει, σε ποιό νοσοκομείο θα νοσηλευτεί, σε ποιό πανεπιστήμιο θα σπουδάσει, ποιά δουλειά θα βρει?

πως θα ζήσω εγώ κι ο άντρας μου ουσιαστικά χωρίς σύνταξη?

πως στην χώρα μου θα με κυβερνάει επιτροπή, τι σόι πολίτευμα είναι αυτό?

κι άλλα πολλά...

(μην παρεξηγηθώ : δεν λέω πως εσένα δεν σε βασανίζουν τα παραπάνω ερωτήματα, γενικά τοποθετούμαι με αφορμή τα λόγια σου που προσπαθούν - και καλά κάνεις - να αποπνεύσουν αισιοδοξία και δύναμη αλλά εγώ βλέπω πλέον την κατάσταση ζοφερή...) (άσχετα αν παλέψω όσο κι όπως μπορώ για το καλύτερο...)

Ζοφερη ειναι σιγουρα αλλα αμα ξεχναμε και πως ειναι το χαμογελο δεν κερδιζουμε τιποτα. Αρχικη ευθυνη μας ειναι να μας βλεπουν τα παιδια μας καλα γιατι απο εμας περνουν ενεργεια και ασφαλεια. Εμεις ειμαστε το κεντρο τους και η δυναμη τους αυτη την στιγμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...