Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εγώ πρώτη φορά τα ακούω όλα αυτά. Δεν πάω να τα διαβασω, γιατί σήμερα δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Αδιαθέτησα και σέρνομαι. Μου έκανε και κάτι δέκατα ο μεγάλος τα ξημερώματα και αναμένω. Τον κράτησα σπίτι σήμερα, καλού κακού. Καλά που είναι καθημερινή κι έχω και τη νταντά.

Πάω να ενημερωθω για τις εξελίξεις...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

..........

πείτε καλέ, δεν ξέρετε?

κι επίσης, πρατήριο (με ουσιαστικά καλές τιμές) αθλητικών παπουτσιών για ενήλικες!

καλημέρα!!!!!!!!

Καλημέρα !

Πειραιάς σε βολεύει ? Έχει ένα πρατήριο/στοκ με πράγματα της Admiral, που γενικώς θεωρούνται καλά και βρίσκεις από αθλητικά παπούτσια μέχρι φόρμες, κάλτσες, τζάκετ κλπ κλπ σε μια κάθετη της Σωτήρος Διός όπως κατεβαίνεις προς Πασαλιμάνι, εκεί που είναι το Z**A, κάνεις δεξιά στην Πραξιτέλους, προς Μπουμπουλίνας, και το βλέπεις στο αριστερό σου χέρι... εμείς πήραμε την περασμένη εβδομάδα ένα ζευγάρι αθλητικά του άντρα μου που τα φοράει στην δουλειά μόνο 15 ευρώ ! Α, εκεί βρίσκεις και παιδικά, αρκετά κομμάτια !

Όσο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο εμείς το στολίζουμε κανονικά-κανονικότατα περί τα τέλη Νοέμβρη και δεν το πειράζουν καθόλου τα παιδιά. Είναι και αρκετά μεγάλο... Μάλλον τους αρέσει να το χαζεύουν ! Σε αυτό δεν έχω παράπονο !

Γιατί αν το ρίξουν πώς θα φέρει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα οεο ? Μπορεί να περάσει με το έλκηθρο έξω από το σπίτι, να μην δει τα φωτάκια και να νομίζει ότι δεν μένουν μέσα παιδάκια.... :rolleyes: ναι ναι πολλά τέτοια τους λέω και τουλάχιστον πέρυσι τα έπεισα .... :wink:

ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ - ΑΡΝΟΥΜΑΙ ...:-(

Καλημέρα κορίτσια!

Εξέταση για κυστική ίνωση είχα κάνει και εγώ (με προτροπή του γυναικολόγου μου) πριν μείνω έγκυος τον Ευριπίδη (2005). Θυμάμαι ότι ήταν ακριβή, αλλά δεν θυμάμαι πόσο είχα δώσει. Ευτυχώς που είχε βγει αρνητικό το αποτέλεσμα και δεν χρειάστηκε να την κάνει και ο Διονύσης.

Ζωπυρόν στα stockατζίδικα της Νέας Σμύρνης έχεις πάει; βολεύει και το τραμ για εκεί ;) έχει όλες τις μάρκες αθλητικά για μικρούς και μεγάλους. Για geox δεν ξέρω.

Κέλλυ χάρηκα πολύ που έγραψες, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά (να θυμηθούμε λίγο από καλοκαίρι :D )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλησπέρα...

είμαι άκεφη, κουρασμένη, κάπως κρυωμένη, θυμωμένη και ανήσυχη για την πολιτική αλητεία γύρω μας...

λαβ, έχω και κοντά μου στοκ αντμιραλ, τα έχω στα υπόψιν

ντεμς, την Ν. Σμύρνη δεν την ξέρω καθόλου και δεν την είχα σκεφτεί

σας ευχαριστώ κορίτσια

(κι όμως κάπου εδώ είχα διαβάσει για στοκ τζεοξ...)

καλό μας μεσημέρι...

έντιτ : κορίτσια μου, ας δώσουμε λίγη σημασία σ' αυτό - ας κάνουμε κάτι... : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=75933

Γεια σας κοριτσαρες!

Το κλιμα ειναι βαρυ γενικα με τις πολιτικες εξελιξεις και επειδη ειχαμε κι ενα -ενδοοικογενειακο- δυσαρεστο το εχω ριξει στην τρελη, πριν με προλαβουν και μου φορεσουν ζουρλομανδυα. Τουτεστιν εχω αφοσιωθει πληρως στη μικρη και δεν κοιταζω περα απο εκεινη τιποτα αλλο απολυτως. Τις ωρες που η μικρη ειναι στο "λολειο" καθαριζω, πλενω, μαγειρευω, συμμαζευω ή αν μου κατσει καμμια δουλιτσα παω εκει ενα 4ωρακι και γυριζω για να αφοσιωθω ακομα περισσοτερο στη μικρη. Τωρα δε που εμαθα πως λειτουργει απο τις 8μιση το πρωι ως τις 2μιση το μεσημερι δημοτικη βιβλιοθηκη (πραγματικα μια ανασα απο την πορτα μου), λεω τα πρωινα που με πιανουν οι μαυρες μου να κανω καταληψη στον χωρο μιας και προς το παρον ειναι δωρεαν. :)

Τα νεα μας σε γενικες γραμμες τα ιδια.. Φετος γιορταζουμε πρωτη φορα τη μικρη Νοεμβριο αλλα επειδη δεν εχουμε σκοπο να κανουμε γιορτη στο σπιτι (κι αν κανουμε θα ειναι απελπιστικα λιγα τα ατομα), παρηγγειλα cupcakes απο ενα ζαχαροπλαστειο για να κερασει η μικρη τους φιλους της στο σταθμο. Αν θελετε να τα δειτε ειναι εδω: http://www.elliscakes.gr/tourtes/kekakia/kekakia.html Για τα κοριτσακια ειναι το Νο 19 (η κορωνα) και για τα αγορακια το Νο 17 (οι πειρατες). Με αυτα και εναν χυμουλη νομιζω θα γιορτασει αξιοπρεπεστατα τη γιορτουλα της! :)

Εχθες γραφτηκαμε baby swimming στο Δελφις (πολυ κοντα στο σπιτι μας). Η μικρη ξετρελαθηκε εντελως. Κι εμενα μου αρεσε πολυ. Το μονο που με "χαλασε" ηταν ο συνωστισμος στα αποδυτηρια αλλα ας ειναι.. :) Τη Δευτερα θα παμε με τη γιαγια μας να αγορασουμε σκουφακι, αντιολισθητικα παντοφλακια και ενα σακο να βαζουμε μεσα μπουρνουζια, μαγιω, αδιαβροχες πανες κλπ. Το απογευμα θα παμε παιδιατρο για τη βεβαιωση και δερματολογο για τη δικια μου βεβαιωση και Τριτη ξεκιναμε εντελως επισημα! :D

Σημερα στο σχολειο πηγε παιδιατρος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η μικρη γυρισε με χαρτακι που εγραφε "ουδεν κλινικως" :D:D:D:D:D:D:D Δεν ξερω αν ευθυνεται η εχινακεια ή οχι αλλα χαρηκα πααααααααρα πολυ γιατι ειχα ενα αγχος για τα αυτια της και το αναπνευστικο της η αληθεια ειναι. Επισης οταν την εφεραν το μεσημερι, μου εδωσαν εναν φακελο που περιειχε ενα καδρο, μια ασπρομαυρη και μια κανονικη φωτογραφια, μια με το Μαρακι να κραταει ξυλομπογια και -ταχα- να ζωγραφιζει, μια με 6 μικρα spots και μια με ολη την ταξη και τη δασκαλα! Εννοειται χαζοδακρυζω απο εκεινη την ωρα και ευγνομονω το Θεο που εχω αυτο το παιδι και μπορω να στεκομαι ορθια γυρω απο τοση μαυριλα.....!!

Εμεις τα γνωστα.. Ο Β δουλεια - σπιτι - σπιτι - δουλεια.. Το βραδακι αναβουμε κανενα τζακακι και χαζομαλωνουμε στο σαλονι για το ποιος κερδιζει στη μπιριμπα :-P ή μπαινει ο καθενας στην προσωπικη του σελισα στο φατσοβιβλιο και κοροϊδευομαστε απο εκει :lol: Ησυχιες κι Αγιος ο Θεος..

Ζωπυρουλα δεν γνωριζω για πρατηρια. Δεν σε εχω ξεχασει και φυσικα θελω να σου απαντησω, απλα δεν μπαινω και πολυ συχνα διπλα και εδω υπαρχει το "τεχνικο" προβληματακι :mrgreen:

Αγγελινα και Μεταξια περαστικα στους ασθενεις σας!

Σας φιλω ΟΛΕΣ και θα τα ξαναπουμε!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τα δικά μου μεγάλωσαν κιουλτλακι, αλλιώς θα το άρπαζα! :lol: Είναι πολύ ωραίο.

Εμείς πήγαμε σε μια βάφτιση κι αυτη ήταν όλη κι όλη η έξοδός μας για σήμερα. Είχα πολλά χρόνια να ανοίξω τηλεόραση για ειδήσεις, αλλά αυτές τις μέρες παρακολουθώ το χάλι μας...:-(

Τα παιδιά μου δείχνουν να έχουν αναρρώσει εντελώς. κάνουμε παζλ, ζωγραφίζουμε, παίζουμε επιτραπέζια και γενικά περνάμε ωραία μέσα. Όταν δεν υπάρχουν αρρώστιες, μου αρέσει πολύ ο χειμώνας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

εμεις σημερα πηγαμε θεατρακι στο κεντρο..ειχε πολύ πηξιμο , ισως πηγαινοερχονται τα λαμογια οι πολιτικοί σημερα και οι τροχονομοι εχουν κλειστους όλους τους δρομους για να τους διευκολυνουν...

μετα χτυπησαμε κατι παϊδάκια και τελος πηγαμε και βολτα στη θαλασσα..το γλεντησαμε κυριολεκτικα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από δω :D

Ειρήνη εγώ έχω τον πρόγονο του καρεκλιού (χωρίς τα παιχνίδια) από τον Ευριπίδη.

Εμείς ήμασταν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στην Καισαριανή, στο δάσος για πικνικ παρέα με τους φίλους του Ευριπίδη. Μικροί και μεγάλοι γύρω στα 30 με 35 άτομα. Κάναμε βόλτα στο βοτανικό μονοπάτι. Τα παιδιά χόρτασαν παιχνίδι. Φάγαμε τον άμπακο. Καλά ήταν!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Kαι εγω παρακολουθω που θα βγει αλλο αυτο μεταξυ πλαστελινης δαχτυλομπογιας μπουλντοζων και δεινοσαυρων. Κοιμηθηκα καλα μεσημερι ευτυχως γιατι απο το βραδυ ημουν αυπνη.

Culte, εγώ στη θέση σου, αφού δεν το χρειάζονται τα κορίτσια, θα το χάριζα σε κανένα ίδρυμα, να πιάσει τόπο στα σίγουρα. Αλλιώς, Κύριος οίδε που θα καταλήξει, έχω διαβάσει μπόλικους καυγάδες για χαρισμένα πράγματα που κατέληξαν...πουλημένα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αυτά παθαίνει όποιος χαζολογάει και βολτάρει όλο το Σ/Κ...:rolleyes:

κάθεται και δουλεύει μέσα στην άγρια νύχτα...:cool:

καλή αυριανή (που λένε και οι γιαγιάδες) και καλή εβδομάδα να 'χουμε!!:D

(να μην αρχίσω την γκρίνια... ώρα που είναι...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...