Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω ποτέ δεν διανοήθηκα να μην στολίσω το extra large δέντρο μου. Εκτός βέβαια του ότι έχω κρύψει τις υπέροχες, ακριβές γυάλινες μπάλες μου, και δεν νομίζω να τις ξαναβάλω για πολλά χρόνια. Και οι μικρές δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα ποτέ. Αν εξαιρέσεις ότι στα χαμηλά κλαδάκια, άλλαζαν συνέχεια το ...ντεκόρ, αντε και να έπαιρναν κάνα στολίδι για να παίξουν μπάλα.

Και εγώ τα 2 πρώτα χρόνια το έδενα στο καλοριφερ. Είναι καλή΄λύση για να μην ερθει καπέλο.

Λέω να στολίσω κατά τις 15 Νοέμβρη, να περάσουν τα γενέθλια των κοριτσιών μου πρώτα και να το ευχαριστηθούμε.

Αυτά περί δέντρων.

Από υγεία τώρα, η Κάλλια μου πάει καλύτερα, παρότι χθες το απόγευμα ψήθηκε πάλι, το βράδυ έκανε μόνο δέκατα. Για να δούμε.

Εγώ δεν νοιώθω καλά σήμερα. Εχω σίγουρα δέκατα....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοπελούδες!

μήπως ξέρετε να υπάρχει κάπου εδώ στην Αθήνα πρατήριο παπουτσιών geox?

όσο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο : έλλειψη χώρου? στολίστε το σε άλλο δωμάτιο... ή πάρτε κάποιο πιο μικρό ή πάρτε καραβάκι - είναι φανταστικό!

περαστικά στους ασθενείς!!

Καλημέρα!

Σήμερα, μετά από πολύ καιρό, πήγα εγώ τον Π. στο νήπιο και στενοχωρήθηκα τρομερά...

Συνάντησα τη γιαγιά του παιδιού που εκ λάθους πήρε το ίδιο ποίημα με τον Π. και κάναμε μία κουβέντα σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το εγγόνι τους. Το παιδάκι πάσχει από κυστική ίνωση. Τρελάθηκα....

Κάνει 3φορές τη μέρα γυμναστική με ειδικό μηχάνημα και παίρνει 18χαπάκια...

Αυτό που με άφησε άφωνη είναι ότι μπήκα στο ιντερνετ να δω τι είναι η ασθένεια αυτή και έγραφε ότι συνήθως όσοι νοσούν πεθαίνουν σε νεαρή ηλικία.

Έχετε ακούσει για αντίστοιχη περίπτωση?

Διαφημίσεις

Nαι ειναι πολυ γνωστη Νιτσακι υπαρχει και μαμα στο φορυμ με παιδακι με κυστικη ινωση. Δυστυχως δεν ειναι στον προγεννητικο ελεγχο η εξεταση και λιγοι γιατροι την ζητανε απο τουςγονεις γιατι πολλοι μπορει να ειναι φορεις και να μην το ξερουν. Ο ελεγχος για κυστικη γινεται δωρεαν στο Λαικο νοσοκομειο με ραντεβου. Δεν εχει βρεθει θεραπεια ακομα ερευναται και ολοι οι γονεις που εχουν παιδακι με κυστικη ελπιζουν στο μελλον γρηγορα να βρεθει.

Καλημερα σε ολους μετραμε αντιστροφα για τα απροβλεπτα Χριστουγεννα φετος σιγουρα δεν θα βαρεθουμε με τις εξελιξεις.

καλημέρα κορίτσια!!

να ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε πού είναι το κακό να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς να κυρήξουμε πτώχευση;δε το έχω καταλάβει καλά κι αυτή η τρομολατρεία του πισωγυρίσματος στη δραχμή μ'εχει εκνευρίσει...ναι θα χθεί η αξία της....μα πότε είχε σε σχέση με τα ξένα νομίσματα;στη ζωή μας θ'αλλάξει κάτι;πάλι λιτότητα και πάλι ζοριλίκι..έτσι το έχω στο μυαλό μου...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εγω παντως ΔΕΝ θα παω να ψηφισω!!!!

στις εκλογές? γιατί δημοψήφισμα, δεν...

Έχετε ακούσει για αντίστοιχη περίπτωση?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682&highlight=%EA%F5%F3%F4%E9%EA%DE+%E9%ED%F9%F3%E7

και μια φοβερή γυναίκα, η Μαμά Χριστίνα...

Καλημερα σε ολους μετραμε αντιστροφα για τα απροβλεπτα Χριστουγεννα φετος σιγουρα δεν θα βαρεθουμε με τις εξελιξεις.

εξελίξεις : http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=104442&catid=9

...να ξυπνήσουμε όλοι και να κάνουμε με την ψήφο μας το καλύτερο δυνατόν...!

καλημέρα κορίτσια!!

να ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε πού είναι το κακό να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς να κυρήξουμε πτώχευση;δε το έχω καταλάβει καλά κι αυτή η τρομολατρεία του πισωγυρίσματος στη δραχμή μ'εχει εκνευρίσει...ναι θα χθεί η αξία της....μα πότε είχε σε σχέση με τα ξένα νομίσματα;στη ζωή μας θ'αλλάξει κάτι;πάλι λιτότητα και πάλι ζοριλίκι..έτσι το έχω στο μυαλό μου...

ούτε για μένα είναι τρομακτικό σενάριο η δραχμή... ή τέλος πάντων, περισσότερο τρομακτικό...

μήπως ξέρετε να υπάρχει κάπου εδώ στην Αθήνα πρατήριο παπουτσιών geox?

πείτε καλέ, δεν ξέρετε?

κι επίσης, πρατήριο (με ουσιαστικά καλές τιμές) αθλητικών παπουτσιών για ενήλικες!

καλημέρα!!!!!!!!

Ζούπυ, το σάιτ που σου είχα αναφέρει, το κοίταξες?

Ρηνιώ, απάντηση στην ερώτησή σου δεν νομίζω πως υπάρχει. Είναι τόσο μετέωρα, αβέβαια και πρωτόγνωρα όλα, που κανένας δεν μπορεί να μας πει, έστω με σχετική ασφάλεια, τι μας συμφέρει να κάνουμε και ποια θα είναι, σε κάθε περίπτωση, η επόμενη ημέρα για τη χώρα.

Για το δημοψήφισμα, έχω να πω πως ο George μου θυμίζει τον μπατζανάκη του πεθερού μου, όταν βγαίνουν έξω. Παραγγέλνουν, τρώνε, πίνουνε μαζί και όταν έρχεται η ώρα του λογαριασμού, θυμάται ότι χρειάζεται επειγόντως τουαλέττα...:rolleyes:

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως, τώρα που τον μάθανε και οι υπόλοιποι, περιμένουν να τελειώσει και να επιστρέψει για να πληρώσουν...και γι αυτό κι εκείνος έκοψε τις εξόδους με τη συγκεκριμένη παρέα. :lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Για το δημοψήφισμα, έχω να πω πως ο George μου θυμίζει τον μπατζανάκη του πεθερού μου, όταν βγαίνουν έξω. Παραγγέλνουν, τρώνε, πίνουνε μαζί και όταν έρχεται η ώρα του λογαριασμού, θυμάται ότι χρειάζεται επειγόντως τουαλέττα...:rolleyes:

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως, τώρα που τον μάθανε και οι υπόλοιποι, περιμένουν να τελειώσει και να επιστρέψει για να πληρώσουν...και γι αυτό κι εκείνος έκοψε τις εξόδους με τη συγκεκριμένη παρέα. :lol:

χαχαχα

εμ αλλού τρως αλλού πινεις, αλλού πας και το δινεις?????

Διαφημίσεις

Ζούπυ δεν ξέρω που είναι το συγκεκριμένο στοκ αλλά μ' ενδιαφέρει κι εμένα να μάθω..

Διάβασα δίπλα το θέμα της κυστικής ίνωσης και πραγματικά έχω συγκλονιστεί...

Κάνω το σταυρό μου!!!

Ακούω πως απέσυρε το δημοψήφισμα..εεεεεεεεμ κύριε τώρα το θυμηθήκατε? Όταν έπρεπε να το κάνει δεν το έκανε, τώρα το αποφάσισε...

Άντε να δούμε τώρα τι γίνεται!

Δεν είναι δωρεάν οι εξετάσεις για κυστική ίνωση... ή τουλάχιστον δεν ήταν το 2008. Εμείς την κάναμε και δώσαμε 150?

Δωρεαν ειναι η εξεταση Αερικο αλλα μονο στο Λαικο ειναι δωρεαν και σε εξειδικευμενα αιματολογικα κεντρα κρατικα Παιδων Χωρεμειο αν πας σε ιδιωτικο δεν καλυπτονται δυστυχως. Εγω την εκανα το 2009 ηδη εγκυος και μου εστειλαν τα αποτελεσματα γραπτως σπιτι. Απλα θελει να κλεισεις ραντεβου κανενα μηνα πριν.

Ειναι μια εξεταση 5 λεπτων και κανονικα επρεπε ολοι οσοι θελουν να κανουν παιδια να την κανουν αλλα δυστυχως καποιοι γυναικολογοι δεν ενημερωνουν σωστα. Για να νοσησει ενα μωρο θα πρεπει και οι δυο γονεις να ειναι φορεις. Δυστυχως αν εισαι φορεας δεν υπαρχει συμπτωμα για να το γνωριζεις μονο απο την εξεταση φαινεται.

Οι γυναικολογοι και τα ιδιωτικα κεντρα δεν ενημερωνουν δυστυχως οτι γινεται και δωρεαν και οι περισσοτεροι την πληρωνουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...