Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!

Τι ερημιά είναι αυτή?

Μου φαίνεται πως μόνο όταν έρχεται ο ταξιδιάρης Ρασπ εμφανίζεστε...χαχαχαχα

Ρκτ περαστικά.... Μήπως τη χτύπησε και ωτίτιδα? Πολύ επίμονος ο πυρετός!

Μαρκοπουλάκη, εμένα να δεις που θα μου 'ρθει κάνα χιλιάρικο. Οπότε φαντάζομαι 500 τώρα και 500 μετά...

Καλημέρα ! Καλό Μήνα !!!! (λέμε τώρα)....

αχ και βαχ μαζί από χθες το βράδυ αναρωτιέμαι

Να ζει κανείς ή να μην ζει ????

Κατά τα λοιπά,

Ζωπ,

Με γειες το νέο λουκ !

Καλτακι και Μαλεκον,

ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ να τα εκατοστήσετε και να χαίρεστε τις φαμίλιες σας !

Εμείς είμαστε καλά, είχαμε κατέβει το τριήμερο Καλαμάτα με τα τέκνα μας εννοείται αλλά περάσαμε όμορφα ! Είδαμε την κουνιάδα μου με τα ζουζούνια της, ο καιρός ήταν πολύ καλός και τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν ... ενώ εμείς αλλάξαμε έστω παραστάσεις -λυτρωτικό- !

Δεν γράφω κάτι άλλο για ΔΕΗ, χαράτσια κοκ... περιμένω κι εγώ να μας έρθει η καμπάνα !

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες και καλό μήνα!

Δεν φτάνει που εδώ και μια εβδομάδα έχω μείνει χωρίς υπολογιστή, γιατί ο καλός μου ο Διονυσούλης κάνει πειράματα :tongue: ήρθε και μια λαρυγγίτιδα από χθες να μας βγάλει off τις γυναίκες του σπιτιού.

Εύχομαι να είστε όλες καλά :D

Σας αφήνω χωρίς φιλάκια (μη σας κολλήσω και τίποτα) ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέραααα!!!!

Τι ερημιά είναι αυτή?

Μου φαίνεται πως μόνο όταν έρχεται ο ταξιδιάρης Ρασπ εμφανίζεστε...χαχαχαχα

Ρκτ περαστικά.... Μήπως τη χτύπησε και ωτίτιδα? Πολύ επίμονος ο πυρετός!

Μαρκοπουλάκη, εμένα να δεις που θα μου 'ρθει κάνα χιλιάρικο. Οπότε φαντάζομαι 500 τώρα και 500 μετά...

Πού πήγε το avatar σου?

καλησπέρα, καλό μήνα, καλά μας κουράγια...

αρκετά κουρασμένη κι άκεφη, ελαφρώς αδιάθετη - με στομαχόπονο... και το ζωπυρόπαιδό μου το ίδιο...

ρουκουτάκι, περαστικά σας!!

Κοριτσάρες καλησπέρα.

Τελικά η Κάλλια μου, έχει ακροαστικά...:(

Ξεκινήσαμε αντιβίωση γαμώτο. Με την πρώτη ίωση... Ούτε να σκέφτομαι το χειμωνα που έχω μπροστά μου... Αλλά δεν γίνετε αλλιώς. Με τέτοιο πυρετό, δεν ρισκάρουμε πνευμονία...

Κατά τα λοιπά, καλά. Υπνο θέλω, που να τον βρω???

Ας γίνει καλά το παιδί, και θα κόψω κάτι ύπνους.....

Περαστικά και σε όλους τους υπόλοιπους άρρωστους. Το βλέπω, όλο το χειμώνα για τις αρρώστιες μας θα λέμε....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εσείς πότε στολίζετε το δέντρο σας?

Αρχές Δεκέμβρη εμείς..

Αλλά δεν έχουμε χώρο φέτος!!

Εκεί που το βάζαμε συνήθως, τώρα έχουμε το τζάκι!!

Και τώρα που το σκέφτομαι... αγχώνομαιαιαιαι!!!

Δεν με νοιάζει που δεν έχουμε λεφτά να φάμε, ούτε για να βάλουμε πετρέλαιο και θα καίμε τα δάση στο τζάκι, αλλά έχω φάει τρελό άγχος με το δέντρο. Μήπως να το βάλω ΜΕΣΑ στο τζάκι????

Καλημέρα everybody.

Κατά πάσα πιθανότητα έχω γίνει η ατραξιόν τους σχολείου του Χελκατόπαιδου.

Σκάω μούρη με το ποδήλατο και τη μικρή από πίσω στην σχάρα και με κοιτάνε καλά καλά τα πιτσιρίκια:confused:, σου λέει που πάει η τρελλή με το ποδήλατο και το παιδί από πίσω.

Μια δασκάλα που ήταν στην πόρτα ένα πρωί μου έδωσε συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαπαιδαγωγώ το παιδί μου.... μάλλον κατάλαβε ότι έχω οικολογικό κάλο και δεν μου πήγε η καρδιά να της πω ότι κάνω οικονομία στη βενζίνη:tongue:.

Σήμερα την πήγα με το αμάξι και φεύγοντας πέτυχα κάτι ροκιές στο ράδιο με Joan Jett και πέρασα μπροστά από την πόρτα του σχολείου με το ράδιο στη διαπασών, το γυαλί ηλίου στο μάτι και ψιλοχτυπιόμουνα στο ρυθμό του ροκ πάνω στο τιμόνι.

Ελπίζω να μην το κοροϊδεύουν το παιδάκι μου, βέβαια δεν μου λέει κάτι, αλλά κι αυτό το χαζοβιόλικο είναι Σφίγγα..........δεν ανοίγει το στόμα του να πει τίποτε.

καλησπέρα, καλό μήνα, καλά μας κουράγια...

αρκετά κουρασμένη κι άκεφη, ελαφρώς αδιάθετη - με στομαχόπονο... και το ζωπυρόπαιδό μου το ίδιο...

ρουκουτάκι, περαστικά σας!!

καλησπερες!!!!!!!

εγω θα πω μονο: καλο χειμωνα!!.... ξεκινησαμε κι εμεις γερα με μυξες, βηχα για την ωρα.... και φυσικα πλυ γκρινια!!!!!!!

Κοριτσάρες καλησπέρα.

Τελικά η Κάλλια μου, έχει ακροαστικά...:(

Ξεκινήσαμε αντιβίωση γαμώτο. Με την πρώτη ίωση... Ούτε να σκέφτομαι το χειμωνα που έχω μπροστά μου... Αλλά δεν γίνετε αλλιώς. Με τέτοιο πυρετό, δεν ρισκάρουμε πνευμονία...

Κατά τα λοιπά, καλά. Υπνο θέλω, που να τον βρω???

Ας γίνει καλά το παιδί, και θα κόψω κάτι ύπνους.....

Περαστικά και σε όλους τους υπόλοιπους άρρωστους. Το βλέπω, όλο το χειμώνα για τις αρρώστιες μας θα λέμε....

Πω πω περαστικά στα αρρωστούλικα ... εμείς τον πιάσαμε τον χειμώνα από την περασμένη εβδομάδα που τα είχα άρρωστα και τα 2 -ευτυχώς σε ελαφριά μορφή-... αχ καλοκαιράκι, καλοκαιράκι !!!! :cool:

Hellcat,

Μια χαρά το πας... αρκεί να ακούς πράγματα που σε ανεβάζουν παιδί μου και σου φτιάχνουν την διάθεση !!!

καλημέρα κορίτσια μου!!

χτες πήγα με τον άντρα μου δρομολόγιο Β.Εύβοια δεν είχα ξαναπάει προς τα εκεί ξετρελλάθηκε με τα τοπία είναι απίστευτα

η καθημερινότητά μας κυλάει στα ίδια επίπεδα....δουλειά γιοκ για εμένα,προσπαθώ τώρα σε μεγάλο σ/μ που ανοίγει εδω στο Χαιδάρι να βρω κάνα γνωστό μπας και χωθώ γιατί όπως παίρνω τη Χρυσή Ευκαιρία την κλείνω....τι-πο-τα....call center οι περισσότερες αγγελίες κι αυτές κεκαλυμένες...

ο πεθερός μου πρέπει να κάνει αξονική εντός των ημερών να δούμε αν οι χημειοθεραπείες έχουν κάνει δουλειά και κατόπιν να ξεκινήσει ακτινοβολίες στο κεφάλι όπου έχουμε 2 εστίες οι οποίες είναι κρανιοεγκεφαλικές..

περιμένω κατά τ'αλλα με χαρά τα Χριστούγεννα,έχω ζαλίσει το Νικολάκη να πάμε για δέντρο τώρα που είναι νωρίς (θέλει η π.... να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!!!!!!!!!!!!) απο πού μου προτείνετε;JUMBO,PRAKTIKER, ή κάπου αλλού;έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις ξέρει κάποια;σκέφτομαι να το στολίσω παραδοσιακά του Αγ. Νικολάου και να το ξεστολίσω του Άη Γιαννιού,όπως έκανα σπίτι μου,μήπως είναι νωρίς να ψάχνομαι;και περίπου για τί κόστος μιλάμε;για δέντρο μπάλες και λοιπα στολίδια;

τα φιλιά μου στα παιδιά σας και την καλημέρα μου σε όλες!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...