Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δωράκι ξυπνήσαν και οι 2 και παίζουνε στο δωμάτιο τους.. τι ωραία!

Ο Παν. είναι 5ετών οπότε δεν έχουμε κανένα θέμα, με την Όλγα που είναι 19μηνών απλά αποκωδικοποιώ τις κινήσεις της κι έτσι καταλαβαίνω τι έχει. Όταν αρρωσταίνει δε μπορώ να βγάλω διάγνωση αλλά επειδή έχουμε πείρα πλέον, καταλαβαίνω τι έχει μέχρι να το επιβεβαιώσει η παιδίατρος..Το καλό είναι ότι είναι πολύ χαρούμενο παιδάκι και δε μας δυσκόλεψε. Ούτε ξενύχτια, φοβερό πρόγραμμα και το πρώτο 6μηνο δεν ακούστηκε στο σπίτι. Θέλει υπομονή... περίμενε και θα μεγαλώσει, κι όταν έρθει το 2ο θα είναι όλα παιχνίδι...

Κίνκα, απίστευτα όλα αυτά που περιγράφεις. Πράγματι όπως στις ταινίες..

Ελλάδα που μένατε?

να σου ζησουν τα παιδακια σου.

κι εγω προσπαθω να καταλαβω απο τις κινησεις του,τι τον ενοχλει.

στην προκειμενη περιπτωση,εχει πολλα σαλακια και τα χερακια συνεχεια στο στομα..και οταν τρωει,μισοανοιγει το στομα σαν να ποναει.

θα παρω τηλ στην παιδιατρο να τον παω μεσα στην εβδομαδα.

πριν λιγο ξυπνησε και ο δικος μου, σπαραζοντας στο κλαμμα παλι..

και αγκαλια που τον ειχα παλι εκλαιγε,μεχρι που απο το πολυ κλαμμα-ζορι εκανε λιγο εμετο:(!!!!!!!

και εμεις δεν καταλαβαμε τιποτα μεχρι τωρα,ειναι πολυ ησυχο παιδι και ηρεμος χαρακτηρας.:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80801

Αν κατάλαβες αυτό:rolleyes: ναι... i think...

Ναι, κι εγώ αυτό έλεγα! Για να δούμε...

αααα άλλο που μου ήρθε για Αμερική, η τηλεόρασή τους ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ! συνέχεια ριάλιτι τύπου 16 and pregnant, I used to be fat, κάθε καμμένος αστήρ έχει και το δικό του ριάλιτι, κάτι διαφημίσεις που λες "μα καλά σε πόσο βλάκες απευθύνονται!", πολλές εκπομπές σαν εκείνη της Σίας Λιαροπούλου (θυμάστε;;;) που πάνε και κάνουν τεστ πατρότητας και έχει η τύπισσα στο πλατό τρεις υποψήφιους γκόμενους και περιμένουμε να μάθουμε ποιος είναι ο πατέρας και τελικά δεν είναι κανένας από τους τρεις, και το καλύτερο... δεν έχουν ΕΡΣ, οπότε παίζουν ό,τι θέλουν, ό,τι ώρα θέλουν! 10 η ώρα το πρωί, Law and Order :P απλά άμα παίξει κανένα γυμνό θολώνουν την εικόνα... πιστολίδι, βρισίδι και άλλα εις -ίδι όμως παίζουν κανονικά! ποτέ δεν ήμουν της τηλεόρασης, αλλά τώρα ειδικά μόνο για ξεσκόνισμα την έχω μου φαίνεται

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Δωράκι έτσι όπως τα περιγράφεις είναι από τα δόντια του. Και τώρα που το σκέφτομαι η Ολγίτσα πεταγόταν στον ύπνο όταν έβγαζε δοντάκια.. Την περίοδο εκείνη της έδινα λίγο depon για να κοιμάται ήρεμα το βράδυ και να της απαλύνει τον πόνο -συμβουλή παιδιάτρου..

Πήγαινε προληπτικά αλλά πιστεύω ότι είναι αυτό που σου είπα..

Κινκα... πρέπει να έχει πολύ γέλιο να παρακολουθείς εκπομπές τύπου Λιαροπούλου...

Φαντάζομαι, ότι έχουν καλύτερες υποδομές σε πάρκα/παιδικές χαρές και ευχαριστιέσαι τη βόλτα στην ύπαιθρο...

Και το καλοκαίρι τις καταπληκτικές παραλίες...

Διαφημίσεις

Δωράκι έτσι όπως τα περιγράφεις είναι από τα δόντια του. Και τώρα που το σκέφτομαι η Ολγίτσα πεταγόταν στον ύπνο όταν έβγαζε δοντάκια.. Την περίοδο εκείνη της έδινα λίγο depon για να κοιμάται ήρεμα το βράδυ και να της απαλύνει τον πόνο -συμβουλή παιδιάτρου..

Πήγαινε προληπτικά αλλά πιστεύω ότι είναι αυτό που σου είπα..

θα συμφωνήσω με την αγαπημένη!

επίσης, μασάζ με αυτές τις ειδικές αλοιφούλες στα ούλα.

Αποχωρώ για λίγο...Πάω να φιάξω ζύμη για πίτσα και τηγανίτες..περιμένουμε παρεούλα το βράδυ για ταινία στον προτζέκτορα..Τον Παν. τον έκανα μπάνιο το μεσημέρι, την Ολγίτσα σε λίγο που θα έρθει κ η μαμά μου...

Ζώπυρον i hope i will miss u...

Τι θα κάνετε υπόλοιπες αλλοπρόσαλλες?

Η Σεβούλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση σήμερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...