Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλα τωρα το ειδα οτι εχεις γενεθλια στον κοσμο μου λεω και εγω πρωι πρωι τοση γλυκα μαζεμενη χαχαχαχα, να τα εκατοστησεις γερη και χαρουμενη παντα!!!!!

Μελεκονακι να τα εκατοστησεις και εσυ παντα χαρες ευχομαι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φλεβαρακι περαστικα βρε ελπιζω να ηταν το τελευταιο βαραβατο. Και εμεις με λιγες μυξες ακομα αλλα καλα παει ευτυχως.

Μπραβο στο Μαρακι για ολα θα την βγαλει και την πανα θεμα χρονου ειναι μαλλον.

Καλημέρα κορίτσια.

Πέταξα έξω μπαμπά-παιδιά για να κάνω δουλειές...τα απολύτως απαραίτητα δλδ, συμμαζεμα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και μπάνια. Το απόγευμα λέω να μαγειρέψω και κατιτίς να 'χουμε για αυριο, καθ' ό,τι η πεθαρά λείπει απο χθες και άγνωστο το πότε θα γυρίσει.

Τι καιρό έχετε εσείς? Εδώ και χθες και σήμερα ήλιο και μου κάνει εντύπωση...άλλα δεν έλεγε η Ε.Μ.Υ.?

Εχινάκεια σε σταγόνες δίνω κι εγω στον μεγάλο και λέει από 2 ετών στο μπουκάλι, νομίζω το ξανανέφερα πρόσφατα.

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στις γενεθλιάζουσες! :D Τελικά παίζει πολύ γενέθλιο στις αναλ τον Οκτώβρη! Στα αρρωστούλια, περαστικά. Ο μικρός δείχνει να συνήλθε εντελώς από τις μύξες, οπότε θα πάρω τη Δευτέρα για ραντεβού για το αντιγριππικό. Ευτυχώς ο σύζυξ περνάει φάση θέλω-να-χαίρομαι-την-κάθε-στιγμή-των-παιδιών-μου και τα έχει συνέχεια στους δρόμους. Μέχρι και για τρίτο μου μιλούσε χθες, αλλά του έκοψα τη φόρα, γρήγορα και αποτελεσματικά. :lol:

Ζούπυ, τα συχαρίκια για το παληκάρι σου! Και του χρόνου! Αλάμπουκας σημαίνει αντικαταστάτης, είναι από ένα παιδικό παιχνίδι (τα μήλα, αν θυμάμαι καλά).

Αυτά προς το παρόν, πάω να τηλεφωνήσω για να τους φέρει, αλλιώς θα γυρίσουν νηστικοί στις 4. Πολλά φιλιά και καλό υπόλοιπο τριημέρου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ουφ... τέλειωσε και αυτή η μέρα... Όλη μέρα στο σπίτι και εγώ και η μικρή... ο μπαμπάς ευτυχώς γι' αυτόν πήγε για ψώνια και βγήκε έξω στον κόσμο :lol: Η μικρή με δέκατα εγώ με πονοκέφαλο... επιβιώσαμε και από αυτό!

Ελπίζω αύριο να είμαστε καλά και οι δύο να βγουμε να δούμε ότι υπάρχει κοσμος κι έξω από το σπίτι μας :lol:

Διαφημίσεις

Hellcat υπάρχει εχινάκεια υγρό που είναι για 2 έως 5 χρονών ;)

τώρα τελευταία βγήκε?

Πριν από 3 χρόνια περίπου της έδινα ένα που δεν είχε αλκοόλη μέσα.

Καλημέρα everybody.

PS: Εχτές βισμάτωσα το δίποδο κι στρώσαμε.........δηλαδή σκούπισε, σφουγγάρισε, έβγαλε τα χαλιά από την αποθήκη κι εγώ έδινα εντολές!!!! (καημένο διποδάκι)

καλημέρα αλλοπρόσαλλες!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το σπλάχνο μου που παρέλασε!!:D

χρόνια πολλά και πανέμορφα στις γενεθλιάζουσες!! (σκορπιοί, ωχ...:?)

hellcat, δεν αναφέρθηκα στον ΓΑΠ:twisted: αλλά στον Παπούλια - να κάνει διάγγελμα, να παραιτηθεί, κάτι... μια πράξη τέλος πάντων πολιτικής ανδρείας...

κατά τα λοιπά, έχει πάρει ο πισινούλης μας πολύ αέρα:rolleyes: - βόλτα με/σε φίλους!! άντε να δω πως θα ταμπουρωθούμε από αύριο!!:roll:

περαστικά στους ασθενείς μας και καλή υπόλοιπη Κυριακή σε όλους μας!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Εγώ λατρεύω σκορπιούς...

και ναι μια παραίτηση κι εγώ θα την εκτιμούσα! Διότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Ρε Ζωπ, μ'αρέσει που πας να συζητήσεις σοβαρά με άτομο που θεωρεί την πώληση του Παναθηναϊκού συνομωσία των μουσουλμάνων για να πάρουν το mall και να κάνουν τζαμί και να μας φάν τα επιδόματα....:lol::lol::lol:

Συγκεντρώσου, τα τρόλια τροφή θέλουν για να ζήσουν;)

Σεξουαλικα ζωδια σιγουρα αλλα απιστα λεει η εμπειρια μου χαχαχαχα

σεξουαλικά ζώδια, ναι... πολύ... ευτυχώς...:oops:

άπιστα, ίσως ναι - λατρεύουν τις αλλαγές και τα μυστήρια... αλλά να σου πω φιλενάδα, από το πολύπλοκο του χαρακτήρα τους, το λιγότερο είναι αυτό...!:mrgreen:

Καλημέρα :) Εγώ λατρεύω σκορπιούς...

και ναι μια παραίτηση κι εγώ θα την εκτιμούσα! Διότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

μα κι εγώ λατρεύω σκορπιούς! αλλά θέλει γερό στομάχι να είσαι κοντά τους ρε συ αερικό...:cool:

για τα τονισμένα, συμφωνώ απόλυτα!!

Ρε Ζωπ, μ'αρέσει που πας να συζητήσεις σοβαρά με άτομο που θεωρεί την πώληση του Παναθηναϊκού συνομωσία των μουσουλμάνων για να πάρουν το mall και να κάνουν τζαμί και να μας φάν τα επιδόματα....:lol::lol::lol:

Συγκεντρώσου, τα τρόλια τροφή θέλουν για να ζήσουν;)

κέλλυ μου, έχεις δίκιο (νομίζω δε πως είναι ενεργό μέλος με άλλο νικ)... τέλος πάντων, δεν απαντάω στο πρόσωπο αλλά στις "θεωρίες" (αυτές κι ακόμα χειρότερες) τις οποίες δυστυχώς ακούω από πολλούς γύρω μου, υποτίθεται "προοδευτικούς" μέχρι τώρα...:shock:

και ναι, πιστεύω κι εγώ πως αποτελούμε μέρος ενός γενικότερου σχεδίου αλλά μην σχιζοφρενιάσουμε εντελώς!!:mad:

ακούστε και το κουφό : μέσω φίλης μου έκαναν πρόταση να παρευρεθώ σε σπίτι όπου θα γίνει πολιτική συζήτηση! φαντάζονται... ότι ξέρουν τι ψηφίζω ή ακόμα και να τους έχω ψηφίσει... πως θα πάω ν' ανταλλάξουμε αβρότητες κι αμπελοφιλοσοφίες μεταξύ κωκ και πορτοκαλάδας? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

αλλά πέρα από το γελοίο του πράγματος, μήπως έρχονται εκλογές?:rolleyes:

Σεξουαλικα ζωδια σιγουρα αλλα απιστα λεει η εμπειρια μου χαχαχαχα

Ναι ε?

Και εγώ διαριγνύω τα ιμάτια μου για την πίστη του συζύγου????:confused:

Εγω έχω τρεις εδω μέσα(αντρας και κόρες...) οπότε ζώπυρον, μαζί σου...

Θα επιστρέψω αργότερα να σας πω τα χάλια μας. Πάω να τις κοιμήσω...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...