Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημερα!!!! Ναι εχω ακουσει γιαυτον Κιουλτακι πηγαινε και εκει μπας και δουλεψει.

Μεταξακι κρατα γερα και οποτε θελεις εδω ειμαστε.

Καλη παρελαση στα παιδακια και στις μανουλες να τα καμαρωσετε!!!!!

Εμας ηρθε το χαρατσι της ΔΕΗ χθες και εχουμε πια σαφη εικονα τι θα πληρωσουμε. Μεχρι τις 17 του μηνα πρεπει να τους δωσουμε χιλια ευρω συνολο γιαυτο τον μηνα και επεται και συνεχεια.

Τεσπα τριημερο σπιτι και ο μπαμπας και αν και αρρωστοι οικογενειακως ειμαι χαρουμενη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Απ΄ότι βλέπω στις ειδήσεις οι παρελάσεις πάνε κατα διαόλου.

Από τη μια χαίρομαι και ο κόσμος διαμαρτύρεται και τους βρίζει και από την άλλη στεναχωριέμαι σφόδρα γιατί αμαυρώνεται η έννοια της παρέλασης και του τι συμβολίζει για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα.

Ο Daddy cool μου ξεκίνησε ακτινοθεραπείες και όπως του είπαν όλοι οι γιατροί η περίπτωσή του είναι ιάσιμη και τουλάχιστον δεν θα πάει από αυτό (τώρα για όλα τα άλλα που έχει δεν ξέρω).

Ρε Μαρκοπουλίνα πόσα τετραγωνικά σπίτι έχεις μάτια μου και πόσο είναι το χαράτσι που πρέπει να πληρώσεις?

Με 5? δεν στο βάλανε?

Όχι για να ξέρω τι με περιμένει δηλαδή.

Χτες βράδυ που είχα βγει για θελήματα στη γειτονιά, ανακάλυψα ότι μένει πολύ κοντά μας η δασκάλα μας.

Οποία ευτυχία..............δεν προλαβαίνω να της μιλήσω το πρωί και την βρήκα εύκαιρη και την είχα στημένη κα'να 20λεπτο χτες βράδυ μέσα στο κρύο και την ρώταγα διάφορα.

Τα σκουπίδια της έβγαζε η κοπέλα δηλαδή..............ευγενέστατη είναι............τώρα αν με σιχτίριζε από μένα της δεν φάνηκε καθόλου. Ίσα ίσα που μου έλεγε "ρωτήστε με ότι θέλετε".

Το γενικό συμπέρασμα...........το Χελκατόπαιδο έχει μεγάλη κλίση στα μαθηματικά.

Mπραβο στο κοριτσακι σου Hellcat!!!!

Eχω δυο διαμερισματα 580 το καθενα ηρθε Hellcut. Ειναι 5 χρονων σπιτια περιπου. Απλα ηρθε σε δυο δοσεις η πρωτη τωρα τα μισα για το καθενα και η επομενη τον αλλον μηνα. Και μετα ξανα αλλες δυο δοσεις για το νεο ετος.

Συνολο με τους λογαριασμους μεσα 1000 ευρω μεχρι τι; 17 που πρεπει να πληρωθει και μετα ξανα τον αλλον μηνα και παει λεγοντας.

Συνολο τετραγωνικων 180 και τα δυο περιπου.

Πες βρε μάτια μου ότι πρόκειται για 2 σπίτια και μου πήγε η ψυχή στην κούλουρη.

Γιατί κι εγώ γύρω στο 500άρικο περιμένω και πήγα να πάθω έμφραγμα.

λέω κι εγώ στην ίδια περιοχή μένουμε, πως μας την χρεώνουμε.... Εκάλη?

Πάω από κει να αρπαχτώ με τις παπαριές που τρολάρουν μερικές/μερικοί

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2191815#post2191815

Μόλις άκουσα και τον Γλέζο στον Ant1 να συμφωνεί με τα επεισόδια στην Θεσ/νίκη και να λέει ότι "αποκαταστάθηκε το νόημα της 28ης Οκτωβρίου".

Όταν λέει κάτι τέτοιο αυτός που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη τι άλλο να σκεφτώ??????

Διαφημίσεις

Εγώ από την άλλη είμαι υπερήφανη για τη γενιά που μεγαλώνουμε! Καλά έκαναν! Κανένας σεβασμός δεν αξίζει στους πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα! Στους νεκρούς ναι και γι' αυτό παρευλάνουν. Αλλά όχι στους πολιτικούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα και πανηγυρίζουν την δήθεν επιτυχία τους να παραδίδουν τη χώρα σε αυτούς με τους οποίους πολέμησαν οι νεκροί που τιμάμε σήμερα (αν και τιμή για τους νεκρούς δεν είναι οι παρελάσεις αλλά μία χώρα για την οποία θα είμασταν περήφανοι!!!).

Μπράβο στα παιδιά! Στα παιδιά που πάνε σε ένα σχολείο που δεν τους παρέχει τίποτα!

Σε ολα τα μερη τις Ελλαδος χαμος με τις παρελασεις βραζει το καζανι και να δουμε που θα βγει αυτο και με ποιο τροπο θα γινει το τελικο μπαμ.

Μολις γυρισαμε απο το Αλλου φαν παρκ και ειμαι λιγο προβληματισμενη γιατι το παιδι μου σε ολη την διρκεια ηταν καπως εως και θλιμενο θα ελεγα. Κανενας ενθουσιασμος και σε ολα οσα μπηκε ναι μεν του αρεσε απο οτι μου ειπε αλλα εδειχνε σκεφτικος και καπως σαν να ενιωθε αβολα.

Τον ρωτησα αν θελει να ξαναπαμε και την πρωτη φορα μου ειπε οχι και την δευτερη ναι πολυ. Ισως ενιωθε αβολα με τον πολυ κοσμο περπατωντας μικρουλης οπως ειναι αναμεσα σε ψηλους ανθρωπους δεν ξερω προσπαθω να καταλαβω. Τα παιχνιδια σιγουρα του αρεσαν αλλα ηταν πολυ μαγκωμενος κατι με το περιβαλλον δεν του πηγαινε καλα.

παρελάσαμε με δόξα και τιμή...! κανένα "απρόοπτο" σε μας, ο δε γιος μου ήταν απλά άψογος!!:D

μετά, εκδρομούλα με φίλους για φαγητό και καφέ, ήταν πολύ ωραία, γυρίσαμε αργά, είμαστε λιώμα οικογενειακώς...

όσο για τις λοιπές παρελάσεις κι ότι συνέβη... ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΒΗΣΤΟ...

και για να δανειστώ κι ένα καλοκαιρινό σύνθημα των αγανακτισμένων... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ!

ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Παπούλιας... αφού είναι πολιτικό ον από τα 15 του όπως είπε... δεν θυμάται τον συγχωρεμένο Τάσσο Παπαδόπουλο της Κύπρου που παρ' ότι φαινόταν να βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο με το σχέδιο Ανάν... τόλμησε κι έκανε διάγγελμα... που τρίξαν ως και οι πέτρες...

ένα ιστορικό ντοκουμέντο, μνημείο στην αξιοπρέπεια και στην φιλοπατρία

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%20%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85&source=web&cd=12&ved=0CB4QtwIwATgK&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVujCssv7EwA&ei=JBmrTsx7w6E6lvylyg8&usg=AFQjCNF8DEmAGuIzPK10OMOIj9M2ps9LgA

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%20%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85&source=web&cd=6&ved=0CDkQFjAF&url=http%3A%2F%2Fusers.uoa.gr%2F~nektar%2Fhistory%2F3contemporary%2Ftassos_papadopoulos_diaggelma.htm&ei=VxarTpG_I4ybOpb36MYP&usg=AFQjCNGjuRTkmb2MfhX2pcEMbFbMOIkwlQ

Διαφημίσεις

γενεθλιαζω βρε! να μην κερασω??????????

Χρόνια Πολλά και καλά κιουλτάκι.

Πάντα με υγεία και αγάπη

ένα ιστορικό ντοκουμέντο, μνημείο στην αξιοπρέπεια και στην φιλοπατρία

Σου είπε κανείς ότι έχουμε Έλληνα πρωθυπουργό καλή μου?

Καλημερα σε ολες!

Χρονια πολλα σε cultακι και maleconακι! :D

Παντα γερες και δυνατες κοριτσαρες, να σας χαιρεται η οικογενεια σας!!

Εμεις εδω κορες.. Τα γνωστα.. Κοψαμε πιπιλα, κοψαμε και πανα απλα αρνουμαστε κατηγορηματικα να φορεσουμε βρακι και ετσι φοραμε κανονικα πανα απλα πηγαινουμε τουαλεττα καθε φορα που θελουμε τσισα ή κακα. Δηλαδη τσαμπα που τις βαζουμε αλλα νομιζω νιωθει ανασφαλεια χωρις αυτην και δεν την πιεζω.

Εγω εφτιαξα ντουλαπες χθες και σημερα συνεχιζω να παλευω με ρουχα και πλυντηρια. Θελω να κανω οσα περισσοτερα μπορω, ετσι ωστε να μου μεινει μονο μια γενικη που θα την κανω τη Δευτερα που θα παει η μικρη στο σταθμο για να μπορεσουμε να στρωσουμε μεσα στην εβδομαδα και να αναψουμε και κανενα τζακι.

Επισης ξεκινησα εχινακεια της μικρης μπας και δουμε καμμια προκοπη. Θα σας πω αποτελεσματα οσονουπω.

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κι από εδώ και Χρόνια Πολλά στο μαλεκονάκι :D

Αλλού ευχήθηκα στην κιουλτ αλλού θα κεραστώ χαχαχαχα

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας (της ποιας;!; ) ήταν απλώς απαράδεκτος χθες! Τα έχω πει και αλλού! Οι δε πολιτικοί μας με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις απλώς επιβεβαίωσαν με τις δηλώσεις τους το γιατί ο λαός είναι οργισμένος μαζί τους... τους ευχαριστούμε που δεν μας διαψεύδουν με τις πράξεις και τα λογια τους!

Εγώ περιμένω με αγωνία και τα αποτέλεσματα της εχινάκειας και την επίσκεψη στον ομοιο από την κιουλτ.... Βαρέθηκα να είναι άρρωστη η μικρή!!!

Γιορτάζει και το μαλεκονακι?

πολύχρονη βρε............και όποια άλλη δεν έχω καταφέρει να δω φυσικά (εγώ ως συνήθως τα λέω καθυστερημένα).

Κορίτσια για την εχικάνεια..........έδινα κι εγώ τη μικρής, δεν είδα και μεγάλη διαφορά.

Αλλά οι οδηγίες λένε ότι είναι για μεγάλα παιδιά κι όχι τόσο μικρά όπως τα δικά σας.

Επίσης ο νονός του Χελκατόπαιδου που είναι ψαγμένο άτομο σε τέτοια θέματα και υστερίκλα (σε φάση που φταρνίζεται το παιδί του και στρώνει κουβέρτα στο πάτωμα για να κοιμάται δίπλα της) το είχε ψάξει πολύ το θέμα της εχινάκειας, μέχρι και με την εταιρεία που διαθέτει το προϊόν.

Και του είχαν πει ότι δεν είναι για μικρά παιδιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...