Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μπράβο Π για το ποίημα.

συμπεθέρα το δικό σου ο.κ. περίμενα να χαλάσω το συνοικέσιο!

να περάσει λίγος καιρός και θα σας πω πώς λειτουργεί στο παιδί.

να περάσετε τέλεια όλες κ τα πιτσιρίκια σας ακόμα καλύτερα το τριήμερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι (ακόμα) κόρες !!!

Μην με βρίσετε, δεν έχω μπει για πολλές μέρες αλλά περνάω μια φάση ψιλο-κατάθλιψης... έχουν αλλάξει κατά κόρον τα δεδομένα στην δουλειά... φοβάμαι και να βήξω που λέει ο λόγος.. καρφίτσα να πέσει θα ακουστεί εδώ μέσα... πλέον διάλειμμα για 1 ή 2 το πολύ τσιγάρα την ημέρα κι αυτά με το στανιό έξω στο κρύο (μας γράφουν), εξονυχιστικός έλεγχος πότε μπήκες πότε νγήκες τί ώρα μπαίνεις στο παρκινγκ και τί ώρα βγήκες από το ασανσερ.... χτυπάς κάρτες παντού... σε λίγο θα χτυπήσω κι εγώ το κεφάλι μου στον τοίχο και πού να τον βρω ???

Είναι όλα τζαμένια εδώ μέσα... βαλανε σίτες στα παράθυρα και την επόμενη μέρα βγήκε εντολή να κλείνουμε τις σίτες για να μην βλέπουμε έξω και χαζολογάμε...

Κατά τα άλλα το Σεμινάκι μου έγινε 2 την περασμένη Πέμπτη εν μέσω ασθενειών... και τα 2 διαμαντάκια μου άρρωστα όλη την εβδομάδα, εγώ λίγο μπουκωμένη από προχθές, όρεξη δεν υπάρχει... φάση είναι -- θα μου περάσει ... ελπίζω !

Θα επανέλθω σιγά-σιγά ...

Ελπίζω να είστε όλες καλά , δεν έχω διαβάσει τπτ όμως για τα νέα σας, σορρυ

έχουν αλλάξει κατά κόρον τα δεδομένα στην δουλειά... φοβάμαι και να βήξω που λέει ο λόγος.. καρφίτσα να πέσει θα ακουστεί εδώ μέσα... πλέον διάλειμμα για 1 ή 2 το πολύ τσιγάρα την ημέρα κι αυτά με το στανιό έξω στο κρύο (μας γράφουν), εξονυχιστικός έλεγχος πότε μπήκες πότε νγήκες τί ώρα μπαίνεις στο παρκινγκ και τί ώρα βγήκες από το ασανσερ.... χτυπάς κάρτες παντού... σε λίγο θα χτυπήσω κι εγώ το κεφάλι μου στον τοίχο και πού να τον βρω ???

Είναι όλα τζαμένια εδώ μέσα... βαλανε σίτες στα παράθυρα και την επόμενη μέρα βγήκε εντολή να κλείνουμε τις σίτες για να μην βλέπουμε έξω και χαζολογάμε...

τι ναι τουτοι ρε???? γιατι τετοια αλλαγή???

Κατά τα άλλα το Σεμινάκι μου έγινε 2 την περασμένη Πέμπτη εν μέσω ασθενειών... και τα 2 διαμαντάκια μου άρρωστα όλη την εβδομάδα, εγώ λίγο μπουκωμένη από προχθές, όρεξη δεν υπάρχει... φάση είναι -- θα μου περάσει ... ελπίζω !

χρόνια πολλα και καλα στο κουκλακι σου!

Διαφημίσεις

χρόνια πολλα και καλα στο κουκλακι σου!

Ευχαριστώ Καλτάκι !!!!

Αν δεν με σκούνταγες εσύ με το μνμ σου...EΥΧΑΡΙΣΤΏ !

εγώ στην κοσμάρα μου !!!

Μιλάμε μπορεί να γράψω και βιβλίο... είμαι στα πρόθυρα λέμε... α, και πού 'σαι ???? Δεν επιτρέπεται να τρώμε στα γραφεία μας μην λερωθεί η μοκέτα. Πρέπει να πηγαίνουμε στην κουζίνα που χτυπάς κάρτα κια δείχνει πόση ώρα απουσιάζεις και γιατί... μετά συγχωρήσεως κιόλας αλλά αν σε πιάσει κόψιμο θα το μετρήσουν κι αυτό ???? :confused::confused:

:cool: Project big brother ... I 'm watchinh U !!!!

Δεν επιτρέπεται να τρώμε στα γραφεία μας μην λερωθεί η μοκέτα. Πρέπει να πηγαίνουμε στην κουζίνα που χτυπάς κάρτα κια δείχνει πόση ώρα απουσιάζεις και γιατί... μετά συγχωρήσεως κιόλας αλλά αν σε πιάσει κόψιμο θα το μετρήσουν κι αυτό ???? :confused::confused:

:shock::shock::shock:

Καλέ που δουλευεις? Για να μην περάσουμε ούτε από έξω....

Ετσι νομίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση? Μετρώντας τις μπουκιές του εργαζόμενου? :rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Κάντυ, χρόνια πολλά για τη Σεμίνα σου! :D:D:D Τώρα το θυμήθηκα ότι έχουν 3 μέρες διαφορά τα μικρά μας! :oops:

Γιατί έτσι στη δουλειά? Σας εξαγόρασε η Μέρκελ? :confused:

Ο γιος σου πώς τα πάει με τις λογοθεραπείες (καλά δε θυμάμαι)?

Εγώ είμαι πτώμα σήμερα, πολύ φουλ μέρα. Πήγαμε με τον μεγάλο και έκανε το αντιγριππικό. Προσεχώς και ο μικρός, να σταματήσουν πρώτα εντελώς οι μύξες. Ρώτησα ΚΑΙ αυτην τη γιατρό (την αλάμπουκα, γιατί η κανονική μας εφημερεύει στο νοσοκομείο) και μου απάνtησε ΚΑΙ αυτή πως, ΟΧΙ, ΔΕΝ ρίχνει το ανοσοποιητικό το vaxigrip! Oύτε κατά διάνοια, μου είπε χαρακτηριστικά. Και λογαριάστε πως η συγκεκριμένη καθυστερεί τα φάρμακα και ειδικά τις αντιβιώσεις, όσο μπορεί...πχ για πυρετό, καντου χλιαρό μπάνιο, σου λέει.

Είδες ρε παιδί μου...όσο κι αν πιστεύεις ένα πράγμα (που αφορά την υγεία των παιδιών, όμως), άμα ακούσεις μια αντίθετη κουβέντα, εκεί, κολλάει, σα βδέλλα! :roll:

Πήρα και την προπληρωμένη για ιντερνετικές αγορές. Κατινάκι και λοιπές που ασκείτε το σπορ, ρίξτε κι άλλα ενδιαφέροντα sites!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπερούδια κι από μένα!

΄

δεν θα σχολιάσω την εθνικά - τουλάχιστον - θλιβερή ημέρα...

αλλά θα πω ότι παρ' ότι καιγόμουν από δουλειές, κατάφερα να πάω κομμωτήριο - να βάψω μαλλί και να κουρευτώ!:tongue:

τρόμαξα μ' αυτά που έγραψες για την δουλειά:shock:

μην χάνεσαι, ανησυχήσαμε!!

Ρώτησα ΚΑΙ αυτην τη γιατρό (την αλάμπουκα, γιατί η κανονική μας εφημερεύει στο νοσοκομείο)

Πήρα και την προπληρωμένη για ιντερνετικές αγορές. Κατινάκι και λοιπές που ασκείτε το σπορ, ρίξτε κι άλλα ενδιαφέροντα sites!

το... αλάμπουκα... τι είναι καλέ?:rolleyes::lol:

για πες - τι παίζει με τις ιντερνετικές αγορές?

πάω να στρώσω επιδερμίδα:roll:, αύριο παρελάζουμε:wink:!

όνειρα γλυκά!!

Διαφημίσεις

μουχαχαχαχα και κρυάδες! ναι, πράγματι κουρεύτηκα ΣΗΜΕΡΑ!! ΄

όπως λέει και η μάνα μου : όταν είναι για τον γιο σου, όλα τα ξεπερνάς...:rolleyes: (εννοεί που είμαι άκεφη και κρυωμένη τώρα που το σκέφτομαι αλλά έκανα το μποτέ μου)!:cool:

άντε άντε, όνειρα γλυκά είπα!!

υ.γ. μάρκο, το όνειρό σου δείχνει άγχος - να μην σου πω εγώ τι έχω δει κατά καιρούς με πρωταγωνιστή το ζωπυρόπαιδο γιατί θα σου φύγει το κεφάλι... ηρέμησε, όλα καλά!!

σμουτς σε όλες!!!

Πήγαμε με τον μεγάλο και έκανε το αντιγριππικό. Προσεχώς και ο μικρός, να σταματήσουν πρώτα εντελώς οι μύξες. Ρώτησα ΚΑΙ αυτην τη γιατρό (την αλάμπουκα, γιατί η κανονική μας εφημερεύει στο νοσοκομείο) και μου απάνtησε ΚΑΙ αυτή πως, ΟΧΙ, ΔΕΝ ρίχνει το ανοσοποιητικό το vaxigrip! Oύτε κατά διάνοια, μου είπε χαρακτηριστικά. Και λογαριάστε πως η συγκεκριμένη καθυστερεί τα φάρμακα και ειδικά τις αντιβιώσεις, όσο μπορεί...πχ για πυρετό, καντου χλιαρό μπάνιο, σου λέει.

Είδες ρε παιδί μου...όσο κι αν πιστεύεις ένα πράγμα (που αφορά την υγεία των παιδιών, όμως), άμα ακούσεις μια αντίθετη κουβέντα, εκεί, κολλάει, σα βδέλλα! :roll:

Αν ο γιατρός σου ήταν αντρας θα έλεγα ότι έχουμε τον ίδιο.

Και σε μένα για να δώσει φάρμακο, πρέπει να είναι σοβαρό το θέμα.

Ειναι κατά γενικώς, εφόσων δεν υπάρχει λόγος.

Αλλά για τα εμβόλια είναι κάθετος. Ακόμα και με την φασαρια για το εμβόλιο της γρίπης που έγινε πρόπερσι, ο δικός μου ήταν από τους λίγους που έλεγαν ότι πρέπει να το κάνουμε!! Εννοείτε πως ήταν από τους πρώτους που το έκανε.

Και η κοπέλα που έχει στο γραφείο. Ειναι ανευθυνο έλεγε να έρχομαι σε επαφή με νεογέννητα και να μην έχω εμβολιαστεί....

Ζωπυρον, καλή παρέλαση. Καμάρι ε?????

Αντε και στα δικά μας.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣ

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καλημεραααααααααααααααα και καλη λευτερια χααχαχαχα :)

εγω εκλεισα ομοιoπαθητικό για την επομενη εβδομαδα..τον Χριστόπουλο αν τον ξερετε..εχουν γραφτει πολλά για αυτον διπλα........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...