Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γειαααα....

Και η δική μου μέρα δεν πάει καλά σήμερα.

Εχω την Α. με 38.8 και παρότι έδωσα depon, έκανε 1 1/2 ώρα να πέσει. Αφού ανέβηκε στο 39 και....

Κοιμάται σχεδόν συνέχεια από τις 6 το απόγευμα. Ακούω και βήχα... Ωραία νύχτα θα περάσουμε.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μία από τα ίδια από διάθεση... (κουρεύτηκες?)

η αυριανή μέρα λες θα είναι καλύτερη...?

άσχετο αλλά... η λαβ είναι καλά?

το εθνικο κούρεμα λέω κοριτσάκι :)

την λαβ την αναζητούμε... λες να πάμε νικολούλη;

Για την αυριανή δεν ξέρω αλλά ελπίζω η Παρασκευή να είναι σούπερ :)

Γειαααα....

Και η δική μου μέρα δεν πάει καλά σήμερα.

Εχω την Α. με 38.8 και παρότι έδωσα depon, έκανε 1 1/2 ώρα να πέσει. Αφού ανέβηκε στο 39 και....

Κοιμάται σχεδόν συνέχεια από τις 6 το απόγευμα. Ακούω και βήχα... Ωραία νύχτα θα περάσουμε.....

Περαστικά σας Ρενάκι

καλημερααααααααααα...χαμογελαστε ειναι πεμπτη προ τριημερου :)

τωρα εγώ δεν καταλαβα..κουρευτηκαμε εν τελει? τελειωτικά ή σε κανα διμηνο παλι θα παμε για μιζανπλι??????

Διαφημίσεις

Μαυρο βραδυ κολλησα και εγω λαιμος αυτια μυτη χαλια και ο Κ το ιδιο και δεν μου εφταναν ολα αυτα ειδα και εναν εφιλατη για το παιδι σουπερ ουρλιαζα στον υπνο μου.

Υπαρχει κανεις ονειροκριτης εδω μεσα? Ειδα οτι ταλαντευομουν σε ενα καταστρωμα πλοιου με κακοκαιρια και προσπαθουσα να κρατησω τον Μαριο πανω μου αλλα αυτος συνεχεια μου ξεφευγε και καποια στιγμη μου επεσε στην τρικυμια μεσα. Φρικτο ουρλιαζα γιατι τον εχασα. Σκατα νιωθω που νιωθω ασχημα ηρθε και το ονειρο και με αποελειωσε.

Άγχος είναι βρε αγάπη μου! Εγώ στο είπα! Κλείστη την την φουτάνα την τηλεόραση! Δεν σου κάνει καλό!

Περαστικά σας :(

Μαυρο βραδυ κολλησα και εγω λαιμος αυτια μυτη χαλια και ο Κ το ιδιο και δεν μου εφταναν ολα αυτα ειδα και εναν εφιλατη για το παιδι σουπερ ουρλιαζα στον υπνο μου.

Υπαρχει κανεις ονειροκριτης εδω μεσα? Ειδα οτι ταλαντευομουν σε ενα καταστρωμα πλοιου με κακοκαιρια και προσπαθουσα να κρατησω τον Μαριο πανω μου αλλα αυτος συνεχεια μου ξεφευγε και καποια στιγμη μου επεσε στην τρικυμια μεσα. Φρικτο ουρλιαζα γιατι τον εχασα. Σκατα νιωθω που νιωθω ασχημα ηρθε και το ονειρο και με αποελειωσε.

καλημέρα!!η θάλασσα συνήθως δείχνει την ψυχολογική μας διάθεση οπότε αφού την είδες φουρτουνιασμένη μάλλον είναι άγχος

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

έχω καιρό να μπω,οχι οτι δε σας παρακολουθώ απλώς δεν έχω και νεότερα να γράψω όσον αφορά τον πεθερό κάνει χημειοθεραπείες σήμερα κάνει την τελευταία απο την πρώτη φάση κατόπιν ακολουθεί μια αξονική να δούμε τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας και απο κει και πέρα οι γιατροί θ'αποφασίσουν πως θα συνεχίσουμε...

καλό 3ημερο να περάσετε όσες έχετε τη χαρά τα ζουζούνια σας να παρελάσουν να τα χαρείτε!!!τα φιλιά μου

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πω, γενικά... (χμμμ).

Κοντεύω να "αρρωστήσω"...πολλά παλούκια μαζεμένα ρε γμτ...

Νιώθω πάλι ότι μου κόβεται η αναπνοή.

Περαστικά στα αρρωστούλια για άλλη μία φορά.. Αν και προβλέπεται όλος ο χειμώνας με ιώσεις, τόσες είμαστε! Κάθε μέρα θα λέμε η μία στην άλλη περαστικά!

καλημέρα κορίτσια

έχω καιρό να μπω,οχι οτι δε σας παρακολουθώ απλώς δεν έχω και νεότερα να γράψω όσον αφορά τον πεθερό κάνει χημειοθεραπείες σήμερα κάνει την τελευταία απο την πρώτη φάση κατόπιν ακολουθεί μια αξονική να δούμε τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας και απο κει και πέρα οι γιατροί θ'αποφασίσουν πως θα συνεχίσουμε...

καλό 3ημερο να περάσετε όσες έχετε τη χαρά τα ζουζούνια σας να παρελάσουν να τα χαρείτε!!!τα φιλιά μου

riniw καλημέρα! εσείς οι υπόλοιποι είστε καλά? δουλειά βρήκες?

αντιγράφω

καλημέρα.

χθες απόγευμα αργά πήγα σε φαρμακείο με ομοιοπαθητικά, το τόλμησα!

της ξεκίνησα από βράδυ σταγόνες εχινάκειας, σταγόνες από Κ9 (εκχύλισμα λουλουδιών, μη ρωτάτε περισσότερα δεν ξέρω): κ τα δύο για ενίσχυση ανοσοποιητικού!

επιπλέον για τον τωρινό βήχα μας ξεκίνησα από σήμερα πρωί σιροπάκι φυσικό του κορρέ με μέλι, θυμάρι κ άλλα βοτάνια.

μου έδωσε κ δώρο σταγονίτσες από εκχύλισμα ιτιάς άσπρης κ μου υποσχέθηκε ότι σε μισή ώρα πέφτει ο πυρετός με αυτές.

θα τα δοκιμάσω γιατί ειλικρινά δεν αντέχω άλλο την ιδέα των σιροπιών, του πονστάν (εδώ εγώ η ίδια που τα έκλεισα τα 35 δεν μπορώ να πάρω πονστάν, γιατί με πονάνε τα νεφρά μου, η αγαπούλα μου είναι κρίμα)...

κ κυρίως συμφωνήσαμε με τον άντρα μου να πάμε κάποια στιγμή κ σε ομοιοπαθητικό για το παιδί, να δούμε κ από εκεί τί παίζει, να έχουμε προσωπική άποψη.

μακάρι να δούμε χαϊρι!

ρκτ περαστικά στην Α!

Ειρήνη περαστικά σου.

η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν είναι καλή. είναι το άγχος σου κ ίσως μια αναταραχή που έρχεται.

το άγχος σου με το ότι θα χάσεις το παιδί έχει να κάνει με τους φόβους σου επειδή είναι ζωηρός, μήπως δεν προλάβεις, δικές σου ανασφάλειες μαμαδίστικες, κλασικά το έχουμε όλες μας, πίστεψέ με!

λίγες ώρες για το τριήμερο!

όντως μου έλλειψε η κάντυ!

το κούρεμα το λες κ αποτρίχωση στην κεφάλα! έτσι όπως εξελίσσεται!

ρηνιώ κουράγιο!αερικό το δικό σου άβαταρ μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ! γλυκό!

φιλούρες!

Fefi πες μας αν βοηθάνε τα ομοιοπαθητικά διότι μ' ενδιαφέρει κι εμένα ότι ΔΕΝ έχει χημική σύσταση!!!

Ξέχασα να σας πω ότι χθες πήγαμε και παρακολουθήσαμε τη γιορτή για την 28η Οκτ. του Π.

Έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού (κοντά στο νήπιο) και ήταν εξαιρετική!!! Τέλεια οργάνωση, ωραία ποιηματάκια, φοβερά σκερτσάκια...Όλα τέλεια!!!

Ο Π. είχε πλάκα... Όταν ξεκίνησαν τα ποιήματα βγήκε νωρίτερα από εκείνον το παιδάκι που είχανε το ίδιο ποίημα. Και βλέπω τον δικό μου, ενώ απήγγειλε το άλλο παιδί, να ψιθυρίζει κι εκείνος. Το μανάρι μου, λέω... κοίτα το...

Και φυσικά όταν βγήκε και είπε και το δικό του καμαρώναμε με το Γ. Φωναχτά και καμαρωτά. Βέβαια είχε ένα θέμα κπ στιγμή επί σκηνής που ενώ έλεγε 1 κοριτσάκι το δικό της ποίημα ο δικός μου τσακωνότανε με συμμαθητή του για τη θέση... ποιός θα κάθεται δίπλα στην Τασία - αίσθημα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...