Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι κοίτα μόνο μην το κάνεις σύστημα... και σε κάθε γενέθλια... περιμένεις κι άλλο μωρό :P Σκουφί λέμε! :lol:

χαχαχα ναι το πήρα το μύνημα τώρα κ σκουφί κ κασκόλ κ τα γούνινα για τα αυτιά μη σου πω....χαχαχαχα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατίνααααααααααααααα σαλαμάκι! Να τον χαίρεσαι πουλάκι μου!

(κι εγώ θυμάμαι στα γενέθλια της μικρής τα ξαναζούσα όλα, από την προηγούμενη.. είναι μεγάλη συγκίνηση :) )

διάβασε τα χθεσινά (νομίζω) μηνύματα της Αγγελίνας - έχουν μαζεμένους όλους τους φυσικούς/πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης (καλέ φεφάκι... ρώτησα και χθες - είχες γενέθλια?:confused:)

ναι τα αποστήθισα, για να είμαι ακριβής τα έχω γράψει να τα ρωτήσω ένα ένα στην παιδίατρο, αλλά χθες ΔΕΝ, σε λιγάκι θα την πάρω, ελπίζω να την πετύχω πιο ήσυχα.

9/10 γενέθλια κοράκλας

11/10 γενεθλίαζα γιατί το '76 με γέννησε η μανούλα μου,

18/10 επέτειος 3 γαμικών χρόνων

24/10 γιόρταζα γιατί ήταν της ... της μαρτύριΣΣΑΣ!

ο Οκτώβρης προσφέρεται για γιούπη στην φεφοοικογένεια!

της propoline, αντίστοιχη του παλιού vicks...

μάλιστα...κατεγράφη!

ο γιος μου είναι πάλι βραχνιασμένος, το παλεύουμε με φασκόμηλο (θαυματουργό!) και πρόπολη κι αν δεν ξαπλώσει με πυρετό (απαπαπαπα) τότε θα το παίξω το τζόκερ... (έχουμε και την παρέλαση που θέλει πολύ να πάει - είδωμεν...)

εντωμεταξύ σκέφτομαι (και με την φωτιά που πήρε το σχετικό θέμα δίπλα), το γεγονός ότι δεν έχει αρρωστήσει ακόμη (άθλος για μας)... αν τον είχα ξεκινήσει τελικά ομοιοπαθητική... θα το είχα αποδώσει εκεί...?

φασκόμηλο ξέρω πως είναι πολύ καλύτερο του χαμομηλιού, (έχει τρελά ωφέλη το φασκόμηλο), το οποίο χαμομήλι ρε κόρες δοκίμασα στην κόρη, πλήρης αποτυχία ακόμα κ με μέλι! ούτε σταγόνα! γυρίζει μούτρα ξινισμένα κ βγάζει κ γλώσσα η φέημους!:rolleyes:

Ευχάριστώ ευχαριστώ!!! Επίσης εκτός απο το δίποδο μου πέρισυ τέτοια ώρα είχα αρχρίσει να κοιλοπονάω....αχχχχ πως περνάει ο καιρος.....

να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να σε χαίρεται, υγεία, αγάπη!

χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα για το μπουμπούκι σου! γερό κ καλότυχο κ χαμογελαστό!

με το καλό το νινάκι, γερό κ με έναν πόνο!

κ γιατί όχι κ τρίτο!

ακόμα με βήχα το φεφόπαιδο. εγώ σε γιατρούς σήμερα κ αύριο για δόντι, γυναικολογικά. ερείπιο:cool:

μία κ σήμερα να αράξω 3ήμερο σπιτάκι μου να ισιώσει το νευρικό μου σύστημα!

φιλούρες!

μόλις την πέτυχα, θα πάω να πάρω το απόγευμα αλοιφούλα κ σταγονίτσες ευκάλυπτου!

για βασιλικό πολτό κ εχινάκεια δεν ρώτησα, γιατί δεν είχε κ πολύ χρόνο.

ξέχασα το φασκόμηλο...

θα το δοκιμάσω από μόνη μου, αρκεί να θυμηθώ να αγοράσω σήμερα ή αύριο.

Διαφημίσεις

Χαχαχα. Βρε, 4 ετών είναι. Προνήπιο πάνε. Τι ύλη?:-D

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Είμαι φοβερή, έτσι!!!

Λοιπόν...

Χρόνια Πολλά στο Δ. της Κατερίνας μας και με το καλό να πάρετε τη χαρά του 2ου μωρού σας:D:D:D Κατινάκι, φυσιολογικά είχες γεννήσει τη Φανούλα?

Ζούπυ, είναι 45ε μηνιαίως + 65ε η στολή (τσουχτερή!).

Δε νομίζω να παρελάσει διότι μόλις ξεκίνησε.

Ε ναι γι' αυτό το κράτος την ανταμοίβει! Δεν καλύπτει τα έξοδα του φυσιολογικού τοκετού!

ΗΡΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:):):)

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

Είσαι από τις λίγες γυναίκες που γνωρίζω που έχουν γεννήσει φυσιολογικά!

!!!!!! Ρε που εχουμε φτάσει....παντως διαφωνω με την λογικη της καισαρικης αν δν υπάρχει πραγματικά λογος. Τύπου να τελειώνω, να μην πονέσω, να κανονίσω τα ραντεβού μου κτλ κτλ.

Ε ναι γι' αυτό το κράτος την ανταμοίβει! Δεν καλύπτει τα έξοδα του φυσιολογικού τοκετού!

Ναι το νεο μυνημα του κράτους.."Κάνε καισαρικη για να μην πληρώσεις στα δημόσια νοσοκομεία"

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

αυτο απο διπλα για δημοσια vs ιδιωτικά το διαβασατε?

"Στη Δανια δινουν στους γονεις που δεν επιθυμουν να εγγραψουν τα παιδια τους σε δημοσιο σχολειο 4000 ευρω ως κουπονι για να εγγραφουν σε ιδιωτικο. Κανενα παιδι δεν εγγραφεται σε ιδιωτικο αφου το δημοσιο σχολειο ειναι καλυτερο

To σκεφτικο που υπαρχει απο πισω ειναι το εξής:

Εγω ως κρατος κοστολογω την εκπαιδευση του καθε παιδιου ετησιως 4000ευρω.

Ειμαι υποχρεωμενος να σου παρεχω ως κρατος την παιδεια αυτη δωρεαν. Τωρα αν εσυ ως γονιος θεωρεις οτι οι αναγκες του παιδιου σου για διαφορους λογους δεν καλυπτονται επειδη τα χρηματα αυτα τα εχεις πληρωσει ως φορολογουμενος πολιτης παρε τα και διαθεσε τα στο σχλειο που νομιζεις οτι σε καλυπτει.

εχουν ομως τετοιο εκπαιδευτικο συστημα που τα ιδιωτικα σχολεια δεν προσφερουν κατι καλυτερο απο τα δημοσια εκτος ισως απο καποιες πιο εξειδικευμενες ανάγκες (οικοτροφεια, διεθνη σχολεια κ.λ.π."

Κι εμείς εδώ ούτε για βιβλία δε μπορούμε να διαθέσουμε!!!

ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ απαιτούσαν κάποτε μέσα στο Πολυτεχνείο.... η ιστορία επαναλαμβάνεται!!! τώρα όμως έξω από αυτό...

να μη σου πω τί έφαγαν οι του Πολυτεχνειου...

κ για τα της καισαρικής ... μπράβο σε όσες έκαναν φ.τ.

μπράβο κ σε όσες έκαναν καισαρική. μανάδες όλες! ιερό πράγμα!

πιο πολλά μπράβο σε όσες έκαναν φτ με αξιοπρέπεια, χωρίς να λένε άλλα την ώρα της γέννας, γιατί πολλά άκουσαν τα περήφανά μου, όσο ήμουν στον τοκογράφο!

παρακάλαγαν για καισαρική, σφάδαζαν για επισκληρίδιο, κατέβαζαν καντήλια...αλλά μόλις ξέχασαν, λέμε τώρα, το έπαιζαν αμαζόνες!

πολλές περιπτώσεις στον κύκλο μου...

δεν πάει σε καμιά εδώ προσωπικά, αλλά άσπρο είναι το άσπρο κ μαύρο είναι το μαύρο.

υπάρχουν κ αποχρώσεις.

σύκα σύκα, σκάφη σκάφη!

πάλι τα κατάφερα.........

Με ό,τι έχω διαβάσει σήμερα η διαθεσή μου έχει πάει στο ναδίρ... είναι και ο καιρός χάλια... είναι που δεν μου αρέσει και το κούρεμα... ουφ... να φύγει η σημερινή μέρα μπορεί;

Με ό,τι έχω διαβάσει σήμερα η διαθεσή μου έχει πάει στο ναδίρ... είναι και ο καιρός χάλια... είναι που δεν μου αρέσει και το κούρεμα... ουφ... να φύγει η σημερινή μέρα μπορεί;

μία από τα ίδια από διάθεση... (κουρεύτηκες?)

η αυριανή μέρα λες θα είναι καλύτερη...?

άσχετο αλλά... η λαβ είναι καλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...