Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!!

Πήγα χθες τον Π. τκν και πήγε πολύ καλά. Ολοκληρώσαμε και τη διαδικασία της εγγραφής (πληρώσαμε) και το μόνο που μένει είναι η (πανάκριβη) στολή...

μπράβο του! καλή αρχή!

Για τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών...χμμμμμ

η Ο. δεν ξέρω...τρώει πολύ και γενικώς τα πάντα! Μέχρι και από τα σκουπίδια τα αποφάγια άμα λάχει...oh yes!!!

θυμάμαι που το έλεγες!

Ο Π. μου τρελαίνεται για πιλμένια. Τώρα θα αναρωτιέστε τι είναι αυτά?! Είναι ζυμαρικό, σαν τορτελίνι φανταστείτε, με κιμά. Πεντανόστιμα. Τα φτιάχνει η πεθερά μου και είναι ικανός να τα τρώει κάθε μέρα.

ρε συ, στείλε κανά τάπερ κ για τη νύφη, για τη μάνα της νύφης!

εμείς πιλμένια δεν ξέρουμε, μαντί έτρωγα μικρή από τη γιαγιά μου, Μακρινούλα, πάλι θα κλάψω...

άστο καλή όρεξη να έχουν πάντα τα γιαβράκια σου!:cool:

Η Ο. που ήταν άρρωστη τελικά το ξεπεράσαμε εντελώς χωρίς σιρόπια/φάρμακα κλπ κλπ. Την κάνουμε ζεστό μπανάκι το βράδυ -με πολύ ατμό- και άνοιξαν τα πνευμονάκια της. Ορούς και θερμαντική αλοιφή της propoline και μου έγινε περδίκι!

Επίσης βοήθησε πολύ αυτό με το ποτήρι και την θερμαντική στο καλοριφέρ...

ό,τι λέτε σχετικά με τα αρρωστούλικα παιδάκια με βοηθάει.

Καλημέρα/σπέρα!!!!

Κ εμεις σήμερα ΠΑΛΙ μύξες γκρρρρρ

Εχω βαρεθεί να ρουφάω τον τελευταίο μήνα.....

Υποψιάζομαι τα μάρμαρα....αντε Σ'αββατο στρώνουμε.

Εκτώς κ αν είναι δόντια...

περαστικά σας κατινάκι.

Καλημέρα κι από μένα.

Φέφη, έχεις πμ.

Νίτσα, είπαμε...τα δικά σου τα παιδιά είναι survivalίστες! :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχχα ναι όντως!!!!!!!!!!!

εμείς πιλμένια δεν ξέρουμε, μαντί έτρωγα μικρή από τη γιαγιά μου, Μακρινούλα, πάλι θα κλάψω...

άστο καλή όρεξη να έχουν πάντα τα γιαβράκια σου!:cool:

Αχ αυτά τα μαντί... τα φτιάχνει η πεθερά μου μαζί με τα πιλμένι και τρελαινόμαστε!!!

Αυτό με την αλοιφή σε ποτήρι νερο πάνω στο καλοριφέρ από τα κορίτσια το έμαθα και τελικά μας βοήθησε πάααααρα πολύ. Το είχα πει και στη μάνα μου και πέρυσι το χειμώνα που αρρώσταιναν το δοκίμασε κι έπαθε πλάκα!!!;)

περαστικά σας κατινάκι.

Κατινάκι περαστικά!!! Βοηθάει πολύ και το physiomer baby πέρα από τα τραβήγματα..

Όσο για τη δουλειά καλά έκανες! Δε φτάνει που δεν πληρώνεστε άντε βάζε και βενζίνη...:mad:

Κατινάκι περαστικά!!! Βοηθάει πολύ και το physiomer baby πέρα από τα τραβήγματα..

Όσο για τη δουλειά καλά έκανες! Δε φτάνει που δεν πληρώνεστε άντε βάζε και βενζίνη...:mad:

Ναι αυτο της βάζω την ημ'ερα αλλα πριν πιει γάλα κ πριν κοιμηθει πρεπει να ρουφαω απαραιτητα να ανοιγει τελείως η αναπνοή...γιατι γάλα δν πινει αν εχει μύξες κ επίσης λόγω του δακτυλοπιπιλίσματος δν κοιμάται καλά με μυξες στην μύτη....τι να την κάνω την πριγκίπισσα???

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Rkt όταν δεν τις πηγαίνεις σχολείο μετά τι γίνεται? Παίρνετε τηλ. συμμαθήτριες για την ύλη?

Χαχαχα. Βρε, 4 ετών είναι. Προνήπιο πάνε. Τι ύλη?:-D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρααααααααα!!!!

Πήγα χθες τον Π. τκν και πήγε πολύ καλά. Ολοκληρώσαμε και τη διαδικασία της εγγραφής (πληρώσαμε) και το μόνο που μένει είναι η (πανάκριβη) στολή...

Rkt όταν δεν τις πηγαίνεις σχολείο μετά τι γίνεται? Παίρνετε τηλ. συμμαθήτριες για την ύλη?

νιτσάκι μου, σας εύχομαι καλή αρχή και πάλι! πόσο είναι η μηνιαία συνδρομή στο τκν και το κόστος της στολής?

θα παρελάσετε? γιατί εμείς ναι, με την ομάδα του τζούντο...

όταν απουσιάζει΄το παιδί από το σχολείο (Δημοτικό) ή "παίρνεις" τα μαθήματα από κάποιον συμμαθητή ή πας όταν σχολάνε και στα λέει η δασκάλα!

Νίτσα, είπαμε...τα δικά σου τα παιδιά είναι survivalίστες! :tongue:

:lol::lol: καλέ που το σκέφτηκες αυτό? έτσι θα λέω κι εγώ τον γιο μου τώρα!!:lol::lol::lol:

διάβασε τα χθεσινά (νομίζω) μηνύματα της Αγγελίνας - έχουν μαζεμένους όλους τους φυσικούς/πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης (καλέ φεφάκι... ρώτησα και χθες - είχες γενέθλια?:confused:)

τί αλοιφη βρε κορες?????? βοηθηστε γιατι η μικρή πνιγεται απο τον βήχα :(

της propoline, αντίστοιχη του παλιού vicks...

ο γιος μου είναι πάλι βραχνιασμένος, το παλεύουμε με φασκόμηλο (θαυματουργό!) και πρόπολη κι αν δεν ξαπλώσει με πυρετό (απαπαπαπα) τότε θα το παίξω το τζόκερ... (έχουμε και την παρέλαση που θέλει πολύ να πάει - είδωμεν...)

εντωμεταξύ σκέφτομαι (και με την φωτιά που πήρε το σχετικό θέμα δίπλα), το γεγονός ότι δεν έχει αρρωστήσει ακόμη (άθλος για μας)... αν τον είχα ξεκινήσει τελικά ομοιοπαθητική... θα το είχα αποδώσει εκεί...?

(η γλυκοφλεβαρίτσα καλά?)

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες!

εγω παντως θα την παω σε ομοιπαθητικο σιγουρα..εχει πιει δυο φορες αντιβιωση μεχρι τωρα και απο χθες παλι πνιγεται απο τον βηχα!

Περαστικα σε ολα τα μικρακια που ταλαιπωρουνται. Δοκιμασε ενισχυση του ανοσοποιητικου Ρηνακι με βασιλικο πολτο μιλα με την παιδιατρο καπως να βοηθηθει η μικρη ακομα και με ομοιο ποτε δεν ξερεις ισως δουλεψει.

Ριγη με πιανουν οταν σκεφτομαι οτι ερχεται και η σειρα μας αφου του χρονου θα παμε παιδικο. Μεχρι στιγμης δεν ξερω τι παει να πει αντιβιωση για τον μικρο αλλα φοβαμαι οτι θα μαθω συντομα.

Διαφημίσεις

Ειρήνη εγώ στη δική σου περίπτωση θα άρχιζα να τον εκθέτω περισσότερο σε κινδύνους να δυναμώνει το ανοσοποιητικό... Το θέμα δεν είναι ο Μάριος που θα τα καταφέρει όπως και να έχει αλλά εσύ...

Χρόνια Πολλά στο διποδάκι της Κατερινιώς :D

Ευχάριστώ ευχαριστώ!!! να χαίρομαι το δίποδο μου!!

αντε να πάρει κ αναβάθμιση σε 4ποδο....:P:p

Επίσης εκτός απο το δίποδο μου πέρισυ τέτοια ώρα είχα αρχρίσει να κοιλοπονάω....αχχχχ πως περνάει ο καιρος.....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

περιεργα....θα θελα να το ξαναζησω πάλι...

αν κ ειμαι κ πολυ κακη ψυχολογια κ μου το χαλάει λίγο τεσπα...

Αυτο που μου φαίνεται περίεργο πιο πολύ είναι οχι τόσο οτι πέρασε ένας χρόνος αλλα το ότι στα πρώτα γεννέθλια της κόρης μου θα περίμενα κ άλλο μωρό.

Αυτο ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για μένα...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ναι κοίτα μόνο μην το κάνεις σύστημα... και σε κάθε γενέθλια... περιμένεις κι άλλο μωρό :P Σκουφί λέμε! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...