Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ευχαριστώ για τα περαστικά.

θα ρωτήσω κ εγώ για εχινάκεια κ για τα υπόλοιπα κ σε παιδίατρο κ σε φαρμακοποιό φίλη μας.

κ εσύ έχεις να διαβάσεις σε 2 μεριές κ εδώ κ στο άλλο που μου έδωσες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο φαρμακείο σήμερα μου λέγανε ότι η εχινάκεια είναι φυσικό αντιβιωτικό. Υπάρχει και σε αναβράζουσες ταμπλέτες, για ενήλικες, και σε σιρόπι, για παιδιά (προληπτικό) και σε σταγόνες, αυτές που δίνω εγώ του δικού μου, πιο ενισχυμένες, για αντιμετώπιση αρχής ίωσης ή κρυολογήματος. Δε ρωτάς την παιδίατρο?

Α! Ξέρεις και τι άλλο μπορείς να δίνεις άφοβα? Βασιλικό πολτό! Δίνω επίσης του μεγάλου από Σεπτέμβριο και έχω δει γενικά μεγάλη διαφορα! Περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη όρεξη!

Μαρκ, κι εμένα πιστεύω αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, η μάνα-υπηρέτρια μέσα στο σπίτι, μου δημιούργησε μια αποστροφή για το όλο θέμα. Βγάζω την ηλεκτρική από την αποθήκη και με πιάνουν τα νεύρα μου, σαν δουλάρα αισθάνομαι. Παράλογο εντελώς, αλλά μου συμβαίνει.

Δε με λέτε, άμα βάζεις τα ρούχα στο στεγνωτήριο, δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τη θερμοκρασία που ανεβάζει?

Υγραντήρα, όχι, δεν έχω χρησιμοποιήσει. Η μάνα μου έβαζε πάνω στα καλοριφέρ το βράδυ μπωλ καυτό νερό με δυο σταγόνες ευκάλυπτο. Μεγάλη διαφορά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Λοιπόν, τα διάβασα και σου απάντησα.

Εύχομαι μόνο να μην κάτσει καμια στραβή, γιατί ο μικρός είχε δέκατα πριν πέσει για ύπνο. Αλλά αν δε μπορέσω, θα στείλω τον άντρα μου.

Πάω να κλεισω λιγο τα μάτια, όσο προλαβαίνω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα... είμαι κουρασμένη, με πονοκέφαλο και πολλά νεύρα για διάφορα που έγιναν στη δουλειά...

τέλος πάντων, να πάρω κι εγώ μέρος στην δημοσκόπηση : το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου το πέρασα μάλλον... ως υποχόνδρια... αν κι έχω ζήσει και περιόδους που έχω φθάσει στο άλλο άκρο...

γνώμη μου - αν έχω χρήματα ή μπορώ να κόψω από κάτι άλλο... παίρνω γυναίκα, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις κάποια που να ταιριάζουν τα χνώτα σου...

αρνούμαι (πάντα, εφ' όσον αντέχω οικονομικά) να κλέψω χρόνο κυρίως από την οικογένειά μου και από την ξεκούραση μου... (ποιά ξεκούραση, λέμε τώρα...)

α! εμένα ο γιος μου τα τρώει όλα τα φαγητά, κοινώς παμφάγο...

Διαφημίσεις

Σπέρααααα.....

Ζωπυρον, ναι, ΑΝ οικονομικά το αντέχω, πλέον και εγώ κάνω συμβιβασμούς... Τέρμα η ιδιοτροπία (λέμε τώρα).

Η Αγ. ανέβασε 38 και 4. Αύριο εννοείτε δεν θα πάει σχολείο.

Μέχρι σήμερα, όταν η μία δεν πήγαινε σχολείο, δεν πήγαινε και η άλλη. Τώρα ο άντρας μου λέει η Κ να πάει αφού είναι καλά.

Εγώ δεν βλέπω το λόγο να την στείλω, αφού ξέρω ότι θα γίνει επανάσταση το πρωι. Γιατί εγώ πάω και η Α όχι....

Ο άντρας μου λέει ότι πρέπει να αρχίσουν να χωρίζουν...

Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο να το κάνω αυτό από τώρα, αφού θα γίνει ούτως ή άλλως αργότερα που θα είναι πιο μεγάλες και θα το διαχειριστούν καλύτερα.

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως αυτός έχει δίκιο (το οποίο βέβαια αποκλείω, καθοτι ΕΓΩ έχω πάντα δίκιο..:lol:) και μήπως να το δοκιμάσω?? Ουφ ένα βραδυ να μην κάτσω ήσυχη....:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Η Αγ. ανέβασε 38 και 4. Αύριο εννοείτε δεν θα πάει σχολείο.

Μέχρι σήμερα, όταν η μία δεν πήγαινε σχολείο, δεν πήγαινε και η άλλη. Τώρα ο άντρας μου λέει η Κ να πάει αφού είναι καλά.

Εγώ δεν βλέπω το λόγο να την στείλω, αφού ξέρω ότι θα γίνει επανάσταση το πρωι. Γιατί εγώ πάω και η Α όχι....

Ο άντρας μου λέει ότι πρέπει να αρχίσουν να χωρίζουν...

Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο να το κάνω αυτό από τώρα, αφού θα γίνει ούτως ή άλλως αργότερα που θα είναι πιο μεγάλες και θα το διαχειριστούν καλύτερα.

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως αυτός έχει δίκιο (το οποίο βέβαια αποκλείω, καθοτι ΕΓΩ έχω πάντα δίκιο..:lol:) και μήπως να το δοκιμάσω?? Ουφ ένα βραδυ να μην κάτσω ήσυχη....:rolleyes:

ρουκουτάκι, μην βασανίζεσαι κοριτσάκι μου...

η μια κοπελούδα σου είναι καλά κι η άλλη άρρωστη - η μια θα πάει σχολείο κι η άλλη θα καθίσει σπίτι - δεν τις χωρίζεις, δεν σπας τον "δεσμό" τους (που είναι δεδομένος), απλά... ακολουθείς την φυσιολογική ροή των πραγμάτων... κι έτσι, παρουσίασέ το...

δεν είμαι ειδική βέβαια αλλά έτσι νομίζω...

(και περαστικά στο παιδί και σε όποιο άλλο αρρωστούλικο!)

υ.γ.1) έχει γενέθλια κάποιος εδώ σήμερα?

υ.γ.2) νιτσάκι μου, καλή αρχή με το τκν!!

Καλημέρα.

Δεν είναι ότι πρέπει ή δεν πρεπει. Απλά, μέχρι σήμερα, όταν η μία δεν πήγαινε και άρα κάποιος καθόταν σπίτι με την μία, έ, καθόταν και η άλλη. Αλλωστε δεν είναι και fun του σχολείου. Δεν είναι από τα παιδιά που λένε αμάν πότε θα πάμε σχολείο. Φέτος βέβαια τους αρέσει πολύ περισσότερο από πέρισυ στον παιδικο. Οπότε, αν η μία κάτσει σπίτι με την γιαγιά, η άλλη θα σηκωσει το λαβαρο της επανάστασης αν πάει σχολείο. Και δεν βλέπω το λόγο να το κάνω.. Απλώς ο άντρας μου λέει ότι καλό είναι να πάει για να μην είναι συνέχεια μαζί.

Τώρ που το σκέφτομαι, υπάρχουν και τεχνικές λεπτομέρειες. Ποιός θα πάει να την πάρει όταν σχολάσει? Η μάνα μου και θα αφήσει την Αγγελίνα μόνη??? Μαζί με την Αγγελίνα, οπότε θα πρέπει να την βάλει μέσα στο σχολείο με κίνδυνο να κολλήσει κανένα άλλο παιδάκι, γιατί εννοείτε πως τα παιδιά τα παίρνεις μέσα από την αίθουσα και όχι έξω...

Μπα, χλωμο. Σπίτι και η Κάλλια...

Αυτά. Καλημέραα κοριτσάρες.

Ελπίζω σήμερα η μέρα στη δουλεια να ειναι καλύτερη από χθες...:-D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Στο φαρμακείο σήμερα μου λέγανε ότι η εχινάκεια είναι φυσικό αντιβιωτικό. Υπάρχει και σε αναβράζουσες ταμπλέτες, για ενήλικες, και σε σιρόπι, για παιδιά (προληπτικό) και σε σταγόνες, αυτές που δίνω εγώ του δικού μου, πιο ενισχυμένες, για αντιμετώπιση αρχής ίωσης ή κρυολογήματος. Δε ρωτάς την παιδίατρο?

θα ρωτήσω σήμερα.

Α! Ξέρεις και τι άλλο μπορείς να δίνεις άφοβα? Βασιλικό πολτό! Δίνω επίσης του μεγάλου από Σεπτέμβριο και έχω δει γενικά μεγάλη διαφορα! Περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη όρεξη!

στον μικρό που έχουμε ίδια ηλικία δίνεις; ξέρω ότι είναι μικρά ακόμα για βασιλικό πολτό.:confused: άσε που χθες την έφαγε η μίρλα! από το απόγευμα που την είχα εγώ αφαγία πλήρης. ελάχιστο γάλα για βράδυ, κοιμήθηκε 10 κ ξύπνησε στις 1.30 με όρεξη για πάρλα κ ...ΜΙΡΛΑ!:(

αραίωσε ο βήχας, αλλά παραμένει ξηρός κ έντονος.:(

Υγραντήρα, όχι, δεν έχω χρησιμοποιήσει. Η μάνα μου έβαζε πάνω στα καλοριφέρ το βράδυ μπωλ καυτό νερό με δυο σταγόνες ευκάλυπτο. Μεγάλη διαφορά.

κ εγώ θέλω να το κάνω, αλλά ο φέφος μου το ξέκοψε ότι άπαξ κ το τολμήσω θα κοιμηθεί στον καναπέ...;)

Εύχομαι μόνο να μην κάτσει καμια στραβή, γιατί ο μικρός είχε δέκατα πριν πέσει για ύπνο. Αλλά αν δε μπορέσω, θα στείλω τον άντρα μου.

το ίδιο μου κάνει. το αποτέλεσμα με νοιάζει, αν μπορώ να το χτυπήσω, να πιέσω με βάση αυτό. αλλιώς οι επιλογές είναι έξω από τα όριά μου ηθικά.μακάρι να προχωρήσουμε με αυτό.

φιλιά κ μακάρι να είναι περαστικά τα δεκατάκια!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!

Πήγα χθες τον Π. τκν και πήγε πολύ καλά. Ολοκληρώσαμε και τη διαδικασία της εγγραφής (πληρώσαμε) και το μόνο που μένει είναι η (πανάκριβη) στολή...

Φέφη δεν προκάλεσες καμία αναστάτωση, παιδάκι μου, κουβέντα κάναμε! Τα εσώρουχα τα σιδερώνω και από τις 2 πλευρές πάντα -λόγω μικροβίων...

Για τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών...χμμμμμ

η Ο. δεν ξέρω...τρώει πολύ και γενικώς τα πάντα! Μέχρι και από τα σκουπίδια τα αποφάγια άμα λάχει...oh yes!!!

Ο Π. μου τρελαίνεται για πιλμένια. Τώρα θα αναρωτιέστε τι είναι αυτά?! Είναι ζυμαρικό, σαν τορτελίνι φανταστείτε, με κιμά. Πεντανόστιμα. Τα φτιάχνει η πεθερά μου και είναι ικανός να τα τρώει κάθε μέρα.

Rkt όταν δεν τις πηγαίνεις σχολείο μετά τι γίνεται? Παίρνετε τηλ. συμμαθήτριες για την ύλη?

Περαστικά στα αρρωστούλια...

Μην ξεχάσω...

Η Ο. που ήταν άρρωστη τελικά το ξεπεράσαμε εντελώς χωρίς σιρόπια/φάρμακα κλπ κλπ. Την κάνουμε ζεστό μπανάκι το βράδυ -με πολύ ατμό- και άνοιξαν τα πνευμονάκια της. Ορούς και θερμαντική αλοιφή της propoline και μου έγινε περδίκι!

Επίσης βοήθησε πολύ αυτό με το ποτήρι και την θερμαντική στο καλοριφέρ...

Καλημέρα/σπέρα!!!!

Κ εμεις σήμερα ΠΑΛΙ μύξες γκρρρρρ

Εχω βαρεθεί να ρουφάω τον τελευταίο μήνα.....

Υποψιάζομαι τα μάρμαρα....αντε Σ'αββατο στρώνουμε.

Εκτώς κ αν είναι δόντια...

Κατα τα άλλα σπίτι σήμερα λογω απεργίας των ΜΜΜ.

Ξεκαθάρισα στη δουλειά ότι αν δν κυκλοφορούν τα ΜΜΜ δν θα πηγαινω....

εκτώς κ αν ξεκινήσει να μας πληρώνει κανονικά οπότε αλλάζει το σκηνικό.

Αυτα κ απο εμάς!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...