Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

φακούλες κ εμείς, τραχανάς σκέτος ή με κοτόπουλο, κρεμούλα μανούλας, ρεβύθια, φασόλια, μοσχάρι με μπρόκολο ή αρακά ή μελιτζάνα, κοτόπουλο με μανεστρούλα σουπέ! φασολάκια!

αβγό, γιαούρτι πρόβειο με μέλι, αγγουράκι, μπανάνα,

τρώμε κ άλλα, αλλά τα παραπάνω με τεράστια χαρά! ξέχασα την τούτα! εκεί ξεφωνίζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φεφι ετσι ηταν η μαμα μου φοβερη νοικοκυρα αλλα σε εμενα λειτουργησε ως παραδειμα προς αποφυγην γιατι μου αρεσει η καθαριοτητα αλλα οχι η υπερβολη, το να χανεις χρονο απο πιο ουσιωδη πραγματα δεν μου παει.

Καλα μην φανταστεις οτι ζουμε σε σταβλο απλα τα περισσοτερα δεν τα κανω εγω τα βαρια.

εσύ έχεις πρόβλημα υγείας κ με αυτά δεν παίζουμε.

την υπερβολή την έζησα με τη μάνα μου ως παιδί, γι' αυτό είχα επιλέξει από μικρή τα γράμματα κ στο θέμα καθαριότητα συγκατοικούσα με τη βρωμιά. δεν την έβλεπα! δεν με ένοιαζε, δεν την σκεφτόμουν!

μόλις συγκατοίκησα με τη μικρή μου αδερφή άρχισα να ακούω κήρυγμα για την μπίχλα!

την υστερία της μάνας μου την κληρονόμησε η αδερφούλα μου. εκείνη έχει πρόβλημα, το αναγνωρίζει. αλλά το σπίτι της είναι γυαλί!

εγώ διαχειρίζομαι το θέμα καθαριότητα, ίσως κ λόγω έλλειψης χρόνου. τί καλά βολεύτηκα! αλλά το σπίτι μου ούτε γυαλί το λες ούτε όμως βρώμικο! μέση κατάσταση!

χωρίς τον φέφο δεν θα έκανα τίποτα!

σε όλα τα επίπεδα! είναι κίνητρο κ δύναμη μαζί!:wink::cool:

πείτε καλέ για φαγητά που αγαπάνε τα βλαστάρια σας!

Διαφημίσεις

Σουβλάκι κοτόπουλο

είναι το μόνο που δεν την κυνηγάω και με κυνηγάει για να φάει!

Α και φέτα!!!!! Μπορεί να τραφεί αποκλειστικά και μόνο με φέτα!!!

σουβλάκι κοτόπουλο δεν της δοκιμασα ακόμα. ωραία ιδέα!

κιμά πώς Μάρκο; σε μπιφτέκι, κεφτε, σουτζουκάκι; ή στα μακαρόνια;

εμένα τρώει τα γιουβαρλάκια, αλλά για μεγάλη χαρά δεν το λες!

η κέλλυ είναι ίδια ο μπαμπάς της έξω, αλλά μέσα είναι μανούλα!

Διαφημίσεις

η κέλλυ είναι ίδια ο μπαμπάς της έξω, αλλά μέσα είναι μανούλα!

τώρα που μεγάλωσε λίγο άρχισε να μου φέρνει κάπως. Ο μπαμπάς μας (ηλεκτρονικός γαρ) λέει πως έχουμε πηνία για μαλλιά:tongue::tongue:

κάτι άσχετο αλλά επείγον.

Αγγελίνααααααααααααα μπορείς να κάνεις έρευνα σε υποθηκοφυλακείο αύριο στην πόλη σου; θέλω να μάθω για κάποιον για εξοχικό μαντεύεις πού, σε τί κατάσταση βρίσκεται, να τον αρχίσω στις γρήγορες να εξοφλήσει.

στείλε π.μ. αν ενδιαφέρεσαι με σταθερό να σε πάρω ή με μέηλ να σου στείλω λεπτομέρειες. με αμοιβή εννοείται.

θα περιμένω μέχρι αύριο πρωί.

υγραντήρα δεν πήραμε,

η υγρασία σε τί επίπεδα πρέπει να είναι;

τί είναι τα πηνία; καλώδια να υποθέσω;

Φέφη, περαστικά ξέχασα να σου πω. Πήρα το σπρέυ, λεει από 6 ετών. Δεν ξέρω αν υπάρχει και για πιο μικρά, εγώ δε βρηκα πάντως. Δοκίμασε την εχινάκεια, θα σου πρότεινα.

Για τα υπόλοιπα, έχεις πμ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...