Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι γιατί δεν έχεις σκάσει μάλλον ποτέ με αυτό

http://www.amazon.com/LoveFifi-French-Maid-Deluxe-Costume/dp/B000660O2M

θα δεις για πότε θα έρθει στα κανονικά.

χαχα..εσένα η δικια σου τετοια φοραει????????

λοιπόν, ερωτήσεις! στον μεγάλο δίνεις εχινάκεια;

στα μικρά μας, που είναι στην ίδια ηλικία, επιτρέπεται;

το σπρέυ πρόπολης το έχω ακούσει. για πες πότε το δίνουμε, από πού το παίρνουμε-έχω δει κ σε βιολογικάδικα-κ αν το δίνουμε στα δίχρονα!

τί καραμέλες είναι αυτές;

εμείς γλιτώσαμε αντιβίωση, δεν έχουμε πυρετό, αλλά μας έμεινε γαιδουρόβηχας! παίρνουμε προσπάν κ αέριους.

Kαλημέρα. :)

Φέφη, ναι, στον μεγάλο δίνω εχινάκεια. Νομίζω πως βοήθησε. Το μπουκαλάκι γράφει επάνω πως επιτρέπεται από 2 ετών και άνω, αλλα δεν θα έδινα στον μικρό ακόμα...ίσως του χρόνου.

Το σπρέυ πρόπολης το έχει και στα φαρμακεία, θα το πάρω σήμερα. Δεν ξέρω να σου πω για ποιες ηλικίες κάνει, γιατί δεν το 'χω ξαναπάρει. Πάντως, αν κατάλαβα καλά, ο βήχας της μικρής είναι από το αναπνευστικό, οπότε το σπρέυ δεν θα της κάνει τίποτα, ούτε και οι καραμελίτσες, που λέγονται salvigol - αυτά είναι για ερεθισμένο λαιμό, για πονόλαιμο. Από το φαρμακείο τις είχα πάρει κι αυτές και είναι φυτικές.

Κι ο μικρός είχε μύξες και σήμερα μου βήχει λίγο γκρρρρ...έχουμε και εμβόλιο αύριο, αλλά δεν το κόβω. Θα το αφήσω από βδομάδα. Ο μεγάλος είναι καλά, μόνο το πρωί ξυπνάει με λίγο μπουκωμα. Μετά την αποσυμφόρηση, είναι μια χαρά όλη μέρα. Μου 'ρχεται να κλαψω απ' τη χαρά μου! Πάντως σχολείο δεν τον έστειλα και μάλλον ούτε αύριο. Φύλαγε τα ρούχα σου...:cool:

Εγώ πάλι, κόρες, όπως ξέρετε, πολύ πολύ βοήθεια από τους οικείους δεν έχω, πέρα από το φαϊ της πεθεράς. Ό,τι γίνεται, από τι ξένες γυναίκες, την καθαρίστρια και τη νταντά. Τους τ' ακουμπάω αδιαμαρτύρητα, γιατί δυστυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία που αντλεί ευχαρίστηση από τις δουλειές - τις κάνω γιατί είμαι σιχασιάρα και μου τη δίνει στα νεύρα η βρωμιά και γιατί θέλω τα παιδιά μου να ζουν στο περιβάλλον που τους αξίζει. Βέβαια δεν είμαι και της υπερβολής, μπορώ άνετα να ζήσω με σκονισμένα μπαλκόνια το χειμώνα ή ακατάστατα τα ντουλάπια της κουζίνας.

Στο μαγείρεμα, κατά γενική ομολογία, έχω καλό "χέρι", αλλά αν δεν χρειάζεται, δεν καταπιάνομαι. Μου τη δίνει να μαγειρεύω υπό πίεση και με τα μωρά μπλεγμένα στα πόδια μου, άσε που τρέμω συνέχεια μην αναποδογυρίσει καμια κατσαρόλα με καυτό περιεχόμενο ή μην βουτήξουν κανα μαχαίρι. Το έκανε μια φορά ο μικρός με εκείνο που ψιλόκοβα το μαϊδανό και έχασα τη μισή μου ζωή μέχρι να του το ξαναπάρω...δεν θέλω να το ξαναζήσω.

Πιστεύω πως όταν θα πηγαινουν σχολείο φουλ τάιμ ή θα είναι αρκετά μεγάλα, για να τα αφήνω μόνα τους χωρίς να ανησυχώ, κάποια πράγματα θα αλλάξουν - θέλω να αλλάξουν. Ζηλεύω, με την καλή έννοια, τις γυναίκες που τα προλαβαίνουν όλα με το χαμόγελο. Βέβαια, έχω και το γνώθι σ' αυτόν, ανέκαθεν λόγω στίγματος και χαμηλού αιματοκρίτη είχα μειωμένες αντοχές και ενέργεια, δεν είμαι και για πάρα πολλά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

ε άμα ειναι ετσι να στρωθω στις δουλειες!!!!!! ;):)

Καλά, δε χρειάζεται να κάνεις actual δουλειές. Το αντίθετο. Αν δε σε βλέπει συνέχεια στην κουζίνα.. καλά δεν το συνεχίζω γιατί θα με διώξουν.

Και η δικιά μου βέβαια έχει γυναίκα. Το μόνο που δεν ανέχομαι να κάνει άλλος, είναι το μαγείρεμα. Τις δουλειές του σπιτιού σκασίλα μου ποιος τις κάνει. Φυσικά δε μπορώ να φανταστώ κάποια να γίνει ένα ατύχημα και να λερωθεί το σπίτι και να περιμένει την επόμενη μέρα τη γυναίκα για να το κάνει.

Απλά θεωρώ πως άπαξ και δουλεύει η γυναίκα, καλό είναι να έχει αυτή τη διευκόλυνση αν γίνεται. Εγώ όμως δεν κάνω απολύτως τίποτα που έχει σχέση με οικιακά εκτός από πράγματα που έχουν σχέση με τρυπάνια, ούπα, κατσαβίδια κτλ. Τα άλλα ούτε για πλάκα.

Υ.Γ. Τη στολή να την πάρεις :P

Καλα ναι οταν πεταξει νερα ο Μαριος κατω θα τα μαζεψω αλλα δεν ειμαι η γυναικα που θα πλυνει μπαλκονια για να ειναι τελεια η θα κανει γενικη μονη της. Ξερω οτι ουτε καλα θα το κανω ουτε με ευχαριστει ισα ισα με εξουθενωνει.

Για καποιες γυναικες ειναι χαλαρωτικο αυτο να κανουν δουλειες τους αρεσει, ειναι θεμα ανθρωπου απλα. Ειδικα για αυτες τις γυναικες που δουλευουν ομως ειναι επιπλεον χρονος χαμενος προσωπικος και των παιδιων.

Οταν εχω να επιλεξω βολτα με το παιδι εξω η καθαρισμα προτιμω την βολτα εννοειται και να καθαρισει αλλος.

Χεχ πάντως δν θα κάνω...χαχαχαχα

Μάλλον που της δημιουργήθηκαν τύψεις..

Ε τωρα δν την δίνεις πίσω ... εγω μιλησα γενικα μαρη..τωρα το νεράκι κύλησε.

Κιουλτάκι θυμησε μου να σου πω τι ελεγε η Ζωίτσα στον Δ χαχαχαχαχα

ναι γι' αυτό την μιχιώ!!! Δεν την δίνω δεν την δίνω αν και ψέλλισε δυο τρεις φορές 'μπία μπία' (έτσι την έλεγε μωρό) και έκανα πως δεν καταλαβαίνω :rolleyes:

χρόνια πολλά κ καλά στο αερικό! υγεία κ αγάπη στην αερικοοικογένεια!

Ευχαριστώ φεφώνη :D

Εμένα ο "καλός" μου οταν κάθομαι στον καναπέ κ λεω δν μπορω να κουνηθω΄νοιωθω πολύ χάλια....αρχιζει τα "σιγα κ αλλες μειναν εγκυες δν καναν ετσι"

που δν μπορω παιδια καποιες φορες πραγματικα....

Εχτες μου λεει...ειναι μια κοπελα στο μαγαζι που ειναι εγκυος.

Μου λεει "η καημένη η Α ειχε κατσει στην κουζινα κ δν μπορουσε να κουνηθει...κ τρεχαμε να μοιρασουμε τη δουλεια..δν μπορουσε καθολου η καημενη ειναι πολυ χαλια με την εγκυμοσυνη"

Το @@@@ας κυριε προεδρε τωρα η δν τον @@@@ας???????

Ton @@@άς αλλά μην ξεχάσεις το σκουφί την επόμενη φορά :lol:

αντίθετα δεν θέλει να κουράζομαι μαγειρεύοντας...:confused: ενώ πραγματικά το μαγείρεμα με ανανεώνει σωματικά κ ψυχολογικά! είναι το καλύτερό μου! όπως κ το σιδέρωμα! βάζω τις σκέψεις μου σε σειρά!

Μήπως εμμέσως πλην σαφώς έχει να πει κάτι για τη μαγειρική σου; :P

Για καποιες γυναικες ειναι χαλαρωτικο αυτο να κανουν δουλειες τους αρεσει, ειναι θεμα ανθρωπου απλα. Ειδικα για αυτες τις γυναικες που δουλευουν ομως ειναι επιπλεον χρονος χαμενος προσωπικος και των παιδιων.

Οταν εχω να επιλεξω βολτα με το παιδι εξω η καθαρισμα προτιμω την βολτα εννοειται και να καθαρισει αλλος.

Ουφ...

Εμένα πάντως δε με χαλαρώνει καθόλου!!! 1φορά την εβδομάδα που θα κάτσω να καθαρίσω, βρίζω ταυτόχρονα:rolleyes:

Κι επειδή έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν υπάρχει πιθανότητα "γυναίκας" την ημέρα της καθαριότητας (Παρασκευή, συνήθως) αναβάλλονται τα πάντα...:mad: με βρίσιμο πάλι!

Ράσπ, σε βρίσκω δυνατό παίκτη!!!!!!! Τη στολή εσύ της την έκανες δώρο?:lol:

Διαφημίσεις

Απλά θεωρώ πως άπαξ και δουλεύει η γυναίκα, καλό είναι να έχει αυτή τη διευκόλυνση αν γίνεται. Εγώ όμως δεν κάνω απολύτως τίποτα που έχει σχέση με οικιακά εκτός από πράγματα που έχουν σχέση με τρυπάνια, ούπα, κατσαβίδια κτλ. Τα άλλα ούτε για πλάκα.

O καλός μου βοηθάει μεν αλλά τα bold τα κάνω εγώ! Όπως και το μαγείρεμα και χωρίς στολή...

Όχι, εκείνη την αγόρασε. Αλλά ξέρει πως μου αρέσει το role playing γιαυτό έχει κι άλλες (κοκκινοσκουφίτσα το καλύτερο).

και εσύ εχεις παρει του κακού του λύκου να υποθεσω ε???????????????????????

Kαλημέρα. :)

Φέφη, ναι, στον μεγάλο δίνω εχινάκεια. Νομίζω πως βοήθησε. Το μπουκαλάκι γράφει επάνω πως επιτρέπεται από 2 ετών και άνω, αλλα δεν θα έδινα στον μικρό ακόμα...ίσως του χρόνου.

θυμόμουν που είχα ρώτησει παλιά για την ανεψιά μου κ μου είχαν πει για 3 χρόνων στο βιολογικάδικο. γι' αυτό δεν την αναζήτησα ακόμα.

Το σπρέυ πρόπολης το έχει και στα φαρμακεία, θα το πάρω σήμερα. Δεν ξέρω να σου πω για ποιες ηλικίες κάνει, γιατί δεν το 'χω ξαναπάρει. Πάντως, αν κατάλαβα καλά, ο βήχας της μικρής είναι από το αναπνευστικό, οπότε το σπρέυ δεν θα της κάνει τίποτα, ούτε και οι καραμελίτσες, που λέγονται salvigol - αυτά είναι για ερεθισμένο λαιμό, για πονόλαιμο. Από το φαρμακείο τις είχα πάρει κι αυτές και είναι φυτικές.

ερεθισμένο λαιμό έχουμε. ετσι ξεκίνησε κ με πυρετό, μετά δέκατα, ώσπου τον πυρετό τον στείλαμε στον αγύριστο.

θα ρωτήσω κ την παιδίατρο για πρόπολη κ καραμελίτσες σαλβιγκόλ.

πονάει ο λαιμός της κ μου το δείχνει. δεν μπορεί να καταπιεί η καρδούλα μου, πάει η όρεξη περίπατο. μόνο γάλα, κρεμούλα που της ετοιμάζω εγώ, καμιά μπανάνα. ψέμματα σήμερα έφαγε αβγουλάκι.

αλλά σήμερα είναι η μάνα μου. δεν παίρνει από όσι! θα την ταίσει, θα βρει τρόπο, μα παραμύθια, μα τραγουδάκια, μα γύρω γύρω όλοι...θα την ταίσει.

Κι ο μικρός είχε μύξες και σήμερα μου βήχει λίγο γκρρρρ...έχουμε και εμβόλιο αύριο, αλλά δεν το κόβω. Θα το αφήσω από βδομάδα. Ο μεγάλος είναι καλά, μόνο το πρωί ξυπνάει με λίγο μπουκωμα. Μετά την αποσυμφόρηση, είναι μια χαρά όλη μέρα. Μου 'ρχεται να κλαψω απ' τη χαρά μου! Πάντως σχολείο δεν τον έστειλα και μάλλον ούτε αύριο. Φύλαγε τα ρούχα σου...:cool:

εννοείται δεν την στέλνω κ αφού μπορείς κ εσύ κράτα τον σπίτι να στρώσει πρώτα!

μακάρι να το ξεπεράσουν γρήγορα κ από μόνα τους!

θέλω τα παιδιά μου να ζουν στο περιβάλλον που τους αξίζει.

αυτό ακριβώς! πριν παντρευτώ, συγκατοικούσα με την σκόνη μια χαρά! μιλάμε η απόλυτη απάθεια! ΤΕΜΠΕΛΑ! μετά την είδα αλλιώς, γιατί ο φέφος είναι πολύ τακτικός κ καθαρός. ήρθε κ το παιδί κ έχω αλλάξει ριζικά.

αν είναι να μου μαγειρέψει η μαμά μου ή η πεθερά μου κ να κερδίσω χρόνο με την κοράκλα μου, παρόλο που λατρέυω τη μαγειρική, θα προτιμήσω το παιδί!

αλλά σαν εμένα δεν θα μαγειρέψουν!

κ κυρίως καμιά δεν θα καθαρίσει όπως εγώ.

όταν είχα γυναίκα μου καθάριζε κ είχα χρόνο για το παιδί. όταν πήρα τον έλεγχο του σπιτιού κ κατάλαβα τις παραλείψεις της, φρίκαρα σε τί χώρο ζει το παιδί μου!

κ δεν μιλάω μόνο για ακρότητες!

σκασίλα της της ξένης τί έχει από κάτω από τα μαξιλάρια ο καναπές, αν πίσω από τη σύνθεση μαζεύτηκε η σάρα κ η μάρα!

το ποιός τα αναπνέει αυτά δεν την νοιάζουν! εμένα με νοιάζει όμως κ προτιμώ να τα ελέγχω!

το πώς το χάρηκα που έπαιζα με το παιδί στο καθαρό σπίτι αυτό το ΣΚ δεν περιγράφεται!

ποιά ξένη θα καθόταν να σιδερώσει καλτσάκια από τις δυο πλευρές;

να προτιμήσει ξύδι κ μαγειρική σόδα αντί για τις χημείες των γνωστών απορρυπαντικών;

στην τελική όταν μιλάω για γενική το παιδί είναι σε γιαγιά, όχι σε ξένα χέρια!

τις καθημερινές την παλεύω με όσα μπορώ να συνδυάσω με την παρουσία της Σύσας, κ όσο γίνεται πιο διασκεδαστικά για εκείνη, με μουσική, με άλμπουμ βάφτισης-μαστ-με Ό,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!

αλλά χαμένο χρόνο δεν το λες!

αερικό μου, το αντίθετο. του αρέσει η μαγειρική μου κ μάλιστα μου έχει πει ότι αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα ήμουν πολύ καλή σεφ!

κ είναι κάτι που έχω τσεκάρει κ σε όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τρίτους, σε μανούλα του κλπ. αλλά όπως λέει κ η Ειρήνη δεν μπορείς τον λίγο χρόνο να τον διαθέσεις εξολοκλήρου σε μαγείρεμα, καθαριότητα. κάπου κάνεις επιλογές, θέτεις προτεραιότητες!

αν μου πει η αγάπη μου μαμά μου αγκαγιά, τα αφηνω όλα.

για π.χ. χθες είχα φαγητό από τη μαμά μου. έκανα όμως τυραμισού γιατί αρέσει στον φέφο κ κρεμούλα μια κατσαρόλα γιατί αρέσει στην κόρη κ στον μπαμπά, παρόλο που η μάνα μου μου είχε στείλει γαλατόπιτα.

όσο όμως ετοίμαζα, της έδινα της μικρής λεκάνες, κουτάλες, κουτιά από γάλα κ έπαιζε γύρω μου, μιλούσαμε, τάχα με βοηθούσε να ετοιμάσουμε έκπληξη στον μπαμπά μας! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...