Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χριστινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ (και εδώ!).

Κατεβατά γράψατε πάλι...Και ΝΑΙ πρώτη φορά έκατσα υπομονετικά και τα διάβασα όλα..

Ζούπυ, δυστυχώς εμένα πλέον δεν μου περισσέουν για γυναίκα...Δεν έχω πρόβλημα που δεν θα μου τα κάνει όπως εγώ (μα κανένα, όμως!). Δεν νομίζω τα μάρμαρα να μου διαμαρτυρηθούν! Ααααααααχ θα ρθει πάλι καιρός και θα καθαρίζει άλλη... που θα πάει?!

Ο Π. ξεκίνησε taek-wo-do και σήμερα θα τον γράψουμε επίσημα πλέον...

Εγώ, σε ένταση τον τελευταίο καιρό, μιας και τα έξοδα αντί να μειώνονται αυξάνονται και μ' έχει φάει το αγχος!

Αχ κάνε Παναγίτσα μου μην πάθω τίποτα!!! αυτό μόνο...

αυτή που ζήτσα πρόσφατα να με βοηθήσει στο καθάρισμα υποψιάζομαι ότι δεν ξαναήρθε γιατί μία φορά που μου ήρθε, παρόλο που της έδωσα 50 για 5 ώρες κ αρκετά πράγματα για την οικογένειά της,

-την ξεπάτωσα

-την έβαζα να μου ξανακάνει καλύτερα πράγματα που τα περνούσε λιγάκι στο χαλαρό

αυτά τα ολίγα...

Ήμαρτον.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο κόσμος πεινάει εκεί έξω κι αυτή επειδή ξεπατώθηκε δεν ξαναήρθε?

10ε/ώρα καθόλου άσχημα!!!

Ο Κ εχει και ενα θεμα ξενερωνει να με βλεπει να κανω δουλειες δεν γουσταρει οποτε ειναι παρων και παω να κανω κατι μου γκρινιαζει. Δεν θελει να κουραζομαι με τιποτα.

Διαφημίσεις

Αχ κάνε Παναγίτσα μου μην πάθω τίποτα!!! αυτό μόνο...

μαρι πας καλά????? συνελθε, σιγά μην πεθανουμε για αυτούς! οικονομία όπου μπορούμε...

Ο Κ εχει και ενα θεμα ξενερωνει να με βλεπει να κανω δουλειες δεν γουσταρει οποτε ειναι παρων και παω να κανω κατι μου γκρινιαζει. Δεν θελει να κουραζομαι με τιποτα.

ο τέλειος άνδρας!!! ;)

Εμένα ο "καλός" μου οταν κάθομαι στον καναπέ κ λεω δν μπορω να κουνηθω΄νοιωθω πολύ χάλια....αρχιζει τα "σιγα κ αλλες μειναν εγκυες δν καναν ετσι"

που δν μπορω παιδια καποιες φορες πραγματικα....

Εχτες μου λεει...ειναι μια κοπελα στο μαγαζι που ειναι εγκυος.

Μου λεει "η καημένη η Α ειχε κατσει στην κουζινα κ δν μπορουσε να κουνηθει...κ τρεχαμε να μοιρασουμε τη δουλεια..δν μπορουσε καθολου η καημενη ειναι πολυ χαλια με την εγκυμοσυνη"

Το @@@@ας κυριε προεδρε τωρα η δν τον @@@@ας???????

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Fefi μου θυμιζεις την κουμπαρα μου χαχαχα 300 τετραγωνικα σπιτι το κανει μονη της αλλα βεβαια εχει την μαμα της που κραταει τον μικρουλι.

117 καθαρό. αν βάλεις μπαλκόνια από 3 δρόμους, από άκρη σε άκρη...

δουλεύει η κουμπάρα; είμαστε πολλές...;)

φεφι μου θυμιζεις τον αντρα μου!!!!!! χαχαχαχα ;)

σου κάνω ματάκια:P

Μπραβο ο Σ!!!!!! Ο Κ περα απο κανενα πλυντηριο πιατων δεν προλαβαινει τιποτα αλλο να κανει. Α και κεικ φτιαχνει.

κ πολλά κάνει με τόσες ώρες!

ο Σ με βοηθάει παρα πολύ σχεδόν σε όλα! ποτέ με δεν αφήνει μόνη στα δύσκολα.

αλλά από μαγείρεμα, ούτε το έχει, ούτε θέλει να κουράζομαι, ενώ με ευχαριστεί.

Ήμαρτον.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο κόσμος πεινάει εκεί έξω κι αυτή επειδή ξεπατώθηκε δεν ξαναήρθε?

10ε/ώρα καθόλου άσχημα!!!

κ πόσα πράγματα για την κόρη της...

όταν την είχα ρωτήσει μου είπε "ό,τι θέλετε, δεν μπορώ να πω εγώ πόσα λεφτά". ξέρω πως παίρνει 5-6 ευρώ στα άλλα σπίτια. είπα λοιπόν να την καλοπιάσω, να την έχω στα δύσκολα. αλλά πού να ξαναπατήσει...

καλύτερα για το πορτοφόλι μου! κ το ψώνιο μου για καθαριότητα!

το αντίθετο ο Σ! κάτι παθαίνει όταν καθαρίζω!:tongue::cool:

αντίθετα δεν θέλει να κουράζομαι μαγειρεύοντας...:confused: ενώ πραγματικά το μαγείρεμα με ανανεώνει σωματικά κ ψυχολογικά! είναι το καλύτερό μου! όπως κ το σιδέρωμα! βάζω τις σκέψεις μου σε σειρά!

ένα σπίτι καθαρό, τακτοποιημένο πάντα μου καθαρίζει το μυαλό, δεν νιώθω εγκλωβισμένη, δεν αντέχω την αναβλητικότητα. στενοχωριέμαι με σκόνη, μαλλί στις γωνίες, τουάλέτες που δεν λάμπουν!

όταν δε κάνω κ φαγητά που γουστάρω κ απολαμβάνουν τα αγαπάκια μου, τότε πετάω!

είμαι ανίατη περίπτωση!:lol:

Νίτσα, πάρτο αλλιώς, γιατί θα βρεις:P

εμενα πάλι χεστηκε αν κουραζομαι κ οταν γυριζει σπιτι ψαχνει τις κατσαρολες τι φαι εχει??????

Βεβαια βοηθάει πολύ αν του το ζητησω κ γενικη κ τα παντα θα μου κανει...αλλα δν συγκινειται κ πολυ αν κουραζομαι η οχι....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Οχι δεν δουλευει η κουμπαρα μου αλλα ειναι και αυτη της λογικης οταν λαμπει το σπιτι νιωθω συγκροτημενη.

Ψυχολογικο ειναι σιγουρα το θεμα της οχι οικονομιας.

Διαφημίσεις

Νομιζω η καθε μια βρισκει αυτο που της ταιριαζει στη συμβιωση εγω με αντρα δερβεναγα δεν θα αντεχα ουτε μερα και αυτος ουτε εμενα σιγουρα. Ειναι θεματα χημειας.

Αν δεν το ακούσω με τα αυτιά μου, δεν το πιστεύω. :P

Ισως επειδη εχει ζησει πολλα χρονια εργενης χωρις μαμα γιατι την εχασε νωρις δεν εχει αυτο το προτυπο για την γυναικα οτι σωνει και καλα πρεπει να τα εχει ολα ετοιμα και στην εντελεια. Φαντασου οταν γυρναει απο την δουλεια και παω να ζεστανω το φαγητο με βριζει δεν θελει να τρωει ζεστο φαγητο.

Στην εγκυμοσυνη μου δεν με αφηνε ουτε ποτηρι να σηκωσω ουτε πλυντηριο να βαλω περιμενα να φυγει για να παω να τα βαλω κρυφα.

Θελει μονο με το παιδι να ασχολουμαι αν γινεται τιποτα αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...