Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι το θέμα της Ζωούλας είναι πως τώρα θέλει να παίξει πιο 'ομαδικά' παιχνίδια... και θέλει να είναι και αρχηγός ;) Το ομαδικά το βλέπω σε συναντήσεις δικές μας που παλεύει να κάνει κάτι για να τραβήξει και τα άλλα που όμως λόγω διαφοράς φάσης είναι ακόμα στο πιο 'μοναχικό'. Όταν είχαμε έρθει και ήταν εκεί η μία της η κολλητή μια χαρά έπαιζε όσο η κολλητή ακολουθούσε σε ό,τι 'πρόσταζε' ;) Το παιδί λοιπόν δεν έχει κανένα πρόβλημα... απλώς είναι ένα βήμα μετά :D

εμείς πήγαμε στο σπίτι μιας φίλης και ξεσαλώσαμε αφού ηταν η πρώτη μας επισκέψη σε εκείνο τον παιδότοπο χαχαχαχαχαχαχα Έπεσε σχεδόν ξερή αλλά την βλέπω ότι ενώ νυστάζει παιδεύεται χωρίς την πιπίλα :( Κάθε βράδυ παλεύουν μέσα μου οι 'ενοχές' βλέποντάς την να προσπαθεί να κάνει κάτι τη γλώσσα της και τα δόντια της... Ευτυχώς χέρι στο στόμα βάζει σπάνια και όχι ως βυζοδάχτυλο.... αυτό με κρατάει και δεν την έχω ξαναδώσει παρότι φτάνω στο παρατσάκ!

Καλημέρα!!!

Ο Μάριος δε παιζεται οκ χαχαχαχα

θελω τουτα θελω τουτα...χαχαχα

Κρισάκι εγω διαφωνώ αρκετά με το γεγονός του κοψίματος της πιπίλας....δλδ οχι να ειναι ολη την ώρα αλλα αν εβαζε πιπίλα πλαστική η δική μου δν θα της την στερούσα στον ύπνο..νομίζω ειναι λίγο μικρούλα...δεν ξερω μην πέσετε να μεφάτε οι ψαγμένες (χαχαχα Παλλ για σένα πάει :P :P).

Εγω πχ θα της την έκοβα μεσα στην ημέρα κ θα την έιχα μόνο για την νύχτα μέχρι να την αφήσει μόνη κ άν οχι θα την έκοβα πιο μετά..

Τώρα η δικιά μου με το δάχτυλο δν ξέρω πως θα το διαχειριστώ στο μέλλον η αλήθεια...για την ώρα δν υπάρχει περίπτωση να της πω οχι σε αυτό..

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημέρα :) Κάναμε ανήσυχο ύπνο σήμερα... πρέπει να την άρπαξε μέσα έξω προχθές το βράδυ :( Πάντως αν και με ανήσυχο ύπνο ξύπνησε ευδιάθετη και μπήκαμε και άνετα στον παιδικό :D :D

Καλή εβδομάδα...

Υ.Γ.: Κατινάκι χε μιχιώ για χήμελα :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Κάναμε ανήσυχο ύπνο σήμερα... πρέπει να την άρπαξε μέσα έξω προχθές το βράδυ :( Πάντως αν και με ανήσυχο ύπνο ξύπνησε ευδιάθετη και μπήκαμε και άνετα στον παιδικό :D :D

Καλή εβδομάδα...

Υ.Γ.: Κατινάκι χε μιχιώ για χήμελα :P

σμουτσ σματσ σμουτσ σλουρπππ....

μη με μιχεις γιατι θα κλαψω.......κ κλαιω αχημα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Χεχ πάντως δν θα κάνω...χαχαχαχα

Μάλλον που της δημιουργήθηκαν τύψεις..

Ε τωρα δν την δίνεις πίσω ... εγω μιλησα γενικα μαρη..τωρα το νεράκι κύλησε.

Κιουλτάκι θυμησε μου να σου πω τι ελεγε η Ζωίτσα στον Δ χαχαχαχαχα

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλημερα με μαυρους κυκλους δεν εφτανε το τρεξιμο χθες το βραδυ ο Μαριος εδωσε ρεσιταλ θυμηθηκα πως ειναι να εχεις νεογεννητο ξανα χαχαχαχα. Ξυπναγε συνεχεια και εκλαιγε χωρις να λεει τι εχει. Τον ρωταγα αν ποναει καπου οχι μαμακα μου ελεγε μεχρι που καποια στιγμη οταν ηρθε σε επαφη με το περιβαλλον μου ειπε οτι πονανε τα ποδια του.

Δεν χτυπησε καπου και ολη μερα πηδαγε σαν το κατσικι σημερα το πρωι ειναι μια χαρα. Να ψηλωνει και αλλο και να πονανε τα οστα του???? Δεν ξερω τι ειχε.

Ρηνακι δικιο εχει το Αερικο απλα η Ζωη ειναι σε αλλη φαση απο τα δικα μας μεγαλωνει...

Χεχ πάντως δν θα κάνω...χαχαχαχα

Μάλλον που της δημιουργήθηκαν τύψεις..

Ε τωρα δν την δίνεις πίσω ... εγω μιλησα γενικα μαρη..τωρα το νεράκι κύλησε.

Κιουλτάκι θυμησε μου να σου πω τι ελεγε η Ζωίτσα στον Δ χαχαχαχαχα

ωχχχχχχχχ τι μαρη? για πες!!!!!

.

Ρηνακι δικιο εχει το Αερικο απλα η Ζωη ειναι σε αλλη φαση απο τα δικα μας μεγαλωνει...

μακαρι να έχετε δικιο! αλλά τα χτεσινα παιδάκια ήταν ολα πιο μεγάλα εκτος ενός δίχρονου...

Διαφημίσεις

Toν πλάκωσα σε ορούς, οτριβίν, αντιισταμινικό, κάτι φυτικές καραμελίτσες για το λαιμό, του έδωσα και εχινάκεια. Μόνο που δε βρήκα στο εφημερεύον σπρέυ πρόπολης, θα το πάρω από Δευτέρα, να βρίσκεται.

λοιπόν, ερωτήσεις! στον μεγάλο δίνεις εχινάκεια;

στα μικρά μας, που είναι στην ίδια ηλικία, επιτρέπεται;

το σπρέυ πρόπολης το έχω ακούσει. για πες πότε το δίνουμε, από πού το παίρνουμε-έχω δει κ σε βιολογικάδικα-κ αν το δίνουμε στα δίχρονα!

τί καραμέλες είναι αυτές;

εμείς γλιτώσαμε αντιβίωση, δεν έχουμε πυρετό, αλλά μας έμεινε γαιδουρόβηχας! παίρνουμε προσπάν κ αέριους.

νοικοκυρούλες μου, καλησπέρα!:tongue:

εγώ δεν στρώνω ποτέ τόσο νωρίς (αφού ξεπετάχτηκε ο μικρός), συνήθως το κάνω 3-4 εβδομάδες μετά - ίσως να βοηθάει και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αργεί ο χειμώνας αλλά και το σπίτι μου είναι πολύ καλά μονωμένο (και με "δυνατή" θέρμανση) που δύσκολα καταλαβαίνουμε κρύο (και ζέστη το καλοκαίρι)!:cool:

θέλω να σας ρωτήσω (όσες καθαρίζετε μόνες σας) γιατί έχω μια "διαφωνία" με μια φίλη μου : δεν φέρνετε γυναίκα λόγω οικονομικών ή γιατί προτιμάτε να κάνετε τις δουλειές μόνες σας?

φιλιά!!

χρόνια πολλά κ καλά στο αερικό! υγεία κ αγάπη στην αερικοοικογένεια!

γυναίκα μου έστελναν μια φορά κ έναν καιρό τα πεθερικά μου κάθε Σάββατο από τότε που ήμουν έγκυος, μέχρι κάτι μηνών το φεφόπαιδο, μετά την πλήρωνα εγώ, μετά έγινε αφορμή-αιτία να γίνουμε μαλλιά κουβάρια, μου μετέφερε λόγια από πεθερά...την σούταρα κ ησύχασα!

καλύτερα τα κάνω μόνη μου, σαφώς πιο αργά, λόγω φεφόπαιδου, που σπαράζει στο κλάμα αν αλλάξω δωμάτιο... αλλά ότι κάνω το έχω σίγουρο! καμιά δεν τα κάνει όπως εγώ. αργώ, αλλά ό,τι κάνω το ευχαριστιέμαι!

κ το οικονομικό είναι πάντα ένας λόγος σοβαρός! μπορεί τα λεφτά να τα χαρεί η οικογένειά μου!

πριν παρακαλούσαν οι γυναίκες για καθαριότητα, τώρα μια που ζήτησα μου έκανε τη δύσκολη...ε, τότε τα πήρα κ εγώ κ από τότε τα κάνω όλα μόνη μου!

βέβαια με βοηθάει ο φέφος πάντα!

κ έχω κ μαγειρικές ενισχύσεις από μαμά, πεθερά, όταν τα φτύνω-δεν προλαβαίνω λόγω γιατρών, εξωτερικών υποχρεώσεων...

πάντως στρώνω χαλιά, αφού πλύνω κουρτίνες νωρίς, γιατί το παιδί μου είναι μικρό κ κάθεται στο μάρμαρο, όχι ότι τώρα προτιμάει τα χαλιά...

αλλά είναι πιο ζεστά!

παίζουμε κ οι δύο στα χαλιά κατω!

με την πιπίλα τα πάμε καλά!

με την οδοντόβουρτσα το παλεύουμε...την δαγκώνει!

τρίζει τα δόντια της! στον ξύπνιο, όπως ο πεθερός μου! είνα ιπολύ αγχώδης ή είναι ιδέα μου;

φιλούρες!

Νίτσα, συγνώμη! την Παρασκευή η Σύσα είχε απίστευτη γκρίνια κ δεν μπόρεσα να κουνηθώ καθόλου! ούτε για τσιγάρο στη βεράντα!

αυτή που ζήτσα πρόσφατα να με βοηθήσει στο καθάρισμα υποψιάζομαι ότι δεν ξαναήρθε γιατί μία φορά που μου ήρθε, παρόλο που της έδωσα 50 για 5 ώρες κ αρκετά πράγματα για την οικογένειά της,

-την ξεπάτωσα

-την έβαζα να μου ξανακάνει καλύτερα πράγματα που τα περνούσε λιγάκι στο χαλαρό

αυτά τα ολίγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...