Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Aαααα έχει γενέθλια και η άκτιβ σήμερα? Πάω να γράψω στον τοίχο της, σιγά να μην το δει εδώ, η κακούργα!

Καλά κοιμήθηκε μαρκ, thanks for asking. Σήμερα λέει, δεν του πονάει ο λαιμός, μόνο μπουκωμένος είναι λίγο. Είχε και κάτι ψιλοδέκατα το πρωί, αλλά πέσανε μόνα τους. Πήρα τηλέφωνο τη γιατρό και μου είπε να μην τον πάω ακόμα, αύριο αν χρειαστεί. Ευτυχώς θα είναι εδώ, stand by. Toν πλάκωσα σε ορούς, οτριβίν, αντιισταμινικό, κάτι φυτικές καραμελίτσες για το λαιμό, του έδωσα και εχινάκεια. Μόνο που δε βρήκα στο εφημερεύον σπρέυ πρόπολης, θα το πάρω από Δευτέρα, να βρίσκεται.

Στρώνω κι εγω, που λέτε, και τι διαπιστώνω μετα φρίκης? Το ένα μου χαλί, σκοροφαγωμένο! :evil::evil::evil: Και ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο! Άντε τώρα δίνε λεφτά για καινούριο...:( Ευτυχώς έχουμε την ενδοδαπέδια και δεν είναι απαραίτητο για ζέστη, για ομορφιά τα βάζουμε. Αλλά και πάλι, στενοχωρήθηκα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ πάλι, φιλενάδα, απ' τα αχάραγα, Σαββατιάτικα! Με ανατρίχιασες! :-P

Τέτοια ώρα σηκώνομαι καθημερινά γλυκιά μου..:?

Αλλιώς δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω πρωινά μεσημεριανά για το σχολείο των παιδιών, να τα ξυπνήσω, ντύσω, κλπ, να ετοιμαστώ και εγώ για να φύγουμε κατά τις 8 το πολύ...:(

Για αυτό το βράδυ τα φτύνω από τις 10:30-11:00. Δεν αντέχω άλλο...

Rkt kαλο μαζεμα και κοιτα να προλαβεις και να ξεκουραστεις το Σαββατοκυριακο. Γινεται σπιτι βρε παιδι μου οταν μπαινουν τα χαλια μου αρεσει!!!!

Σιγά μην ξεκουραστώ...

Συνεχίζω ακάθεκτη. Από τις 7 το πρωί, η ώρα είναι 6 παρά και έχω ακόμα τουλάχιστον ένα 3ωρο..... Αλλά θα τελειώσω ο κόσμος να έρθει τούμπα... Αύριο πρωι θέλω να πάω στα μωράκια μου. Μου λείπουν...

Χρόνια πολλά και από δω στο Αερικούλι μας και στην συμπατριώτισσα Active που μόνο active δεν είναι πλέον, deactivated είναι, αλλά δεν πειράζει. Προφανώς τρέχει και δεν έχει χρόνο. :D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

νοικοκυρούλες μου, καλησπέρα!:tongue:

εγώ δεν στρώνω ποτέ τόσο νωρίς (αφού ξεπετάχτηκε ο μικρός), συνήθως το κάνω 3-4 εβδομάδες μετά - ίσως να βοηθάει και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αργεί ο χειμώνας αλλά και το σπίτι μου είναι πολύ καλά μονωμένο (και με "δυνατή" θέρμανση) που δύσκολα καταλαβαίνουμε κρύο (και ζέστη το καλοκαίρι)!:cool:

θέλω να σας ρωτήσω (όσες καθαρίζετε μόνες σας) γιατί έχω μια "διαφωνία" με μια φίλη μου : δεν φέρνετε γυναίκα λόγω οικονομικών ή γιατί προτιμάτε να κάνετε τις δουλειές μόνες σας?

αγγελίνα, κάθε εμπόδιο για καλό - θ' ανανεώσεις το χαλί!;)

εγώ πήρα τον μικρό και βγήκαμε το πρωί εδώ στην περιοχή για κάτι δουλίτσες/μικρά ψώνια κι είχε τόσο ωραία μέρα, κίνηση στα μαγαζιά και στους δρόμους = μια ζωντάνια που είχα καιρό να νοιώσω... που έφτιαξε η μέρα μου! γέμισα ήλιο και χαμόγελα!!:D

το μεσημέρι το πέρασα μαγειρεύοντας - τελευταίως έχω μαγειρικό οίστρο! να δούμε πόσο θα κρατήσει!:rolleyes:

χρόνια πολλά κι από μένα... στην μαύρη πέτρα έριξες=άκτιβ!

φιλιά!!

νοικοκυρούλες μου, καλησπέρα!:tongue:

εγώ δεν στρώνω ποτέ τόσο νωρίς (αφού ξεπετάχτηκε ο μικρός), συνήθως το κάνω 3-4 εβδομάδες μετά - ίσως να βοηθάει και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αργεί ο χειμώνας αλλά και το σπίτι μου είναι πολύ καλά μονωμένο (και με "δυνατή" θέρμανση) που δύσκολα καταλαβαίνουμε κρύο (και ζέστη το καλοκαίρι)!:cool:

θέλω να σας ρωτήσω (όσες καθαρίζετε μόνες σας) γιατί έχω μια "διαφωνία" με μια φίλη μου : δεν φέρνετε γυναίκα λόγω οικονομικών ή γιατί προτιμάτε να κάνετε τις δουλειές μόνες σας?

Εγώ δεν μπορώ να στρώσω τόσο αργά! Πρώτον κρυώνουμε, τα παιδιά κυλιούνται συνέχεια κάτω στο πάτωμα, οπότε δεν γίνετε να το αφήσω έτσι. Και δεύτερον μας αρέσει στρωμένο. Το μειονέκτημα είναι ότι όπως καταλαβαίνετε, μες στο χειμώνα, πλένουμε χαλιά 2-3 φορες...

Εγώ Ζωπυρον δεν φέρνω πλέον γυναίκα, και για τους 2 λόγους! Δηλαδή, κανείς δεν τα κάνει καλύτερα από εμένα (!!!!) και επιπλέον μιας και έχουμε οικονομική στενότητα, γιατί να πάρω γυναίκα? Χαχα είμαι σίγουρη ότι σε βοήθησα τά μάλλα......:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Εγώ δεν μπορώ να στρώσω τόσο αργά! Πρώτον κρυώνουμε, τα παιδιά κυλιούνται συνέχεια κάτω στο πάτωμα, οπότε δεν γίνετε να το αφήσω έτσι. Και δεύτερον μας αρέσει στρωμένο. Το μειονέκτημα είναι ότι όπως καταλαβαίνετε, μες στο χειμώνα, πλένουμε χαλιά 2-3 φορες...

Εγώ Ζωπυρον δεν φέρνω πλέον γυναίκα, και για τους 2 λόγους! Δηλαδή, κανείς δεν τα κάνει καλύτερα από εμένα (!!!!) και επιπλέον μιας και έχουμε οικονομική στενότητα, γιατί να πάρω γυναίκα? Χαχα είμαι σίγουρη ότι σε βοήθησα τά μάλλα......:D

Αχελόου σε όλες.

Ζωπ εγώ απαντώ σε όλα ολόιδια με την Ρένα. Τη γυναίκα τη σταμάτησα όταν γέννησα γιατί αν και είχα αλλάξει 3 εντελώς ευχαριστημένη δεν ήμουν, όλο και κάτι θα παρατηρούσα που εγώ θα το είχα σιάξει και...καταλαβαίνεις. Ε, μετά ήρθαν και τα οικονομικά ζόρια και θα ξαναδώ γυναίκα για βοήθεια με το κυάλι:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γιατι καθαρίζω σπάνια :P Πάντως την γυναίκα την έκοψα και λόγω στενότητας και λόγω 'ικανοποίησης' :P Φυσικά θα μπορούσα να έχω άλλη και να είμαι ικανοποιημένη αλλά φευ... με πρόλαβαν οι εξελίξεις!

εγω εχω γυναικα στανταρ γιατι είμαι η ανεπροκοπη της παρεας ;);)

απλά ενεκα της κρισης την εκοψα απο καθε βδομαδα στο μια στις δεκαπεντε..

καλημερα και καλή κυριακηηηηηηηηηη

Εγω ειμαι η δευτερη ανεπροκοπη και εχω γυναικα για αυτα που δεν μπορω να κανω. Επειδη εχω και τα θεματακια που ξερετε αποφευγω να κουραζομαι για οτιδηποτε δεν αφορα το παιδι. Την ειχα απο οταν δουλευα με αυτη με παντρευτηκε ο Κ αχαχαχαχα.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να περνάτε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο :)

...

...

Για να απαντήσω και εγώ στη δημοσκόπηση :lol:

Φασίνα είναι το χειρότερό μου. Σπάνια κάνω. Τις παλιές καλές μέρες έφερνα γυναίκα, τώρα έχω τον άντρα μου και μια φορά το μήνα μας στέλνει η πεθερά μου τη δική της ( με δικά της έξοδα εννοείται ;) ) για να ξεκουράσει λίγο το γυιο της :cool:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα. :)

Κι εμένα κάθε 15 έρχεται η γυναίκα. Είναι πολύ καλή όμως, σπάνια να βρω κάτι που δεν το έκανε όπως έπρεπε. Χθες κατεβάσαμε-πλυναμε-περάσαμε και τις κουρτίνες από τα υπνοδωμάτια. Σαλόνι-κουζίνα είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά. Τώρα έχουν σειρά συρτάρια-ντουλάπες.

Αχ, μη μιλάτε για ανυπροκοψιά, πληζ...εγώ τι να πω, που έχω την πεθερά να μου μαγειρεύει το μισό χρόνο (και παραπάνω)? :oops:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Να λες δόξα τω θεώ χαχαχαχαχα

Είμαι κομμάτια! αλλά το σπίτι είναι όλο στρωμμένο! Και το γραφείο! και καλύτερα από κάθε άλλη φορά αφού μετακόμισαμε και λίγο πιο βολικά τα έπιπλα :) Τώρα όλη η είσοδος του σπιτιού είναι παιχνιδότοπος χαχαχαχα Θα βάλω και ταμπέλα απέξω! Παιδότοπος η Κωτίτα!

Φάγαμε και οικογενειακά για πρώτη φορά στην κουζίνα (εννοώ με πεθερικά και όλους) και είχε πλάκα... χόρτασε και η κωτίτα τους παπουδογιαγιάδες και ξαναερωτεύτηκε τον παππού της που τον τάιζε στο στόμα! Η αλήθεια είναι πως σήμερα παραλίγο να τον 'ερωτευτώ' κι εγώ! Τόσο γλυκός και βολικός ήταν! Κάτι τέτοια μου κάνει και ξεχνάω τις 'κακιούλες'... Έπαθε και τη μέση του αλλά συνέχισε ακάθεκτος!!!!

Καλό χειμώνα μας!

Mπραβο τους που βοηθανε Κρις τοσο.

Εμεις πριν καμια ωρα γυρισαμε απο Χαλκιδα ξεπατωθηκα γιατι δεν ειχα κοιμηθει βραδυ καλα και με ψιλοτακουνο δεν αντεξα. Ο Μαριος καραγουσταρε μεσα στην βαφτιση ενω γινοταν το μυστηριο φωναζε στον παπα <Παπα οχι μπανιο τον μπεμπη>. Ο βαφτιζομενος ησυχος και ο Μαριος βγηκε μπροσταρης να τον προστατευσει απο τον παπα. Αρκετη ωρα αντεξε ηταν συνεργασιμος αλλα μολις νυσταξε αρχισε τα κουλα του χαχαχα.

Αποκορυφωμα την ωρα που κοβανε την τουρτα στο τραπεζι ουρλιαζε κλασσικα οτι θελει τουρτα, δυο κομματια εφαγε το σκατο φαγητο καθολου εννοειται. Τι και αν του ελεγα εγω δεν ειναι ευγενικο να φωναζουμε αγρον αγοραζε θρασυτατο αυτο το παιδι απο που πηρε ηθελα να ξερα.

εμεις πηγαμε πειραική με παρέα με αλλα τέσσερα παιδιακια, η δικιά μου στον κόσμο της να ζωγραφιζει με τους μαρκαδόρους...και να πω ότι στο σχολειο δεν ειναι κονωνική? εχει κανει ήδη δυο τρεις κολλητές οι οποιες μονο γισα τη ζωη μιλανε...

τωρα τι εχει παθει τωρα τελευταια και δεν θελει να παιζει με παιδακια που δεν συναναστρεφεται συχνα δεν ξερω..και δεν ξερω και πως να το αντιμετωπισω γιατρε μου..όταν παμε σε ξενα σπιτια όλο στη γκρινια και στη μουρμουρα ειναι :(

Κοιτα πιθανοτητα εχει μπει στην διαδικασια να επιλεγει ισως?? Και αυτα που δεν βλεπει συχνα δεν την τραβανε? Και ο δικος μου δεν παιζει με ολα τα παιδακια αυτα που τον εχουν τραβηξει ειναι πολυ συγκεκριμενα οσες φορες εχει παιξει.

Η δικη σου βεβαια ειναι πιο κοινωνικη γιατι παει και παιδικο αλλα ειναι λογικο σε αυτη την ηλικια να εχει αποψη και να επιλεγει τις φιλες της. Δεν νομιζω οτι παιζει κατι αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...