Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Nitsa2, Χωρίς παρεξήγηση για τη φάτσα του αερικου μιλούσα πως θα ναι.

Hellcat για να φανταστείς στη μικρή μου αδελφή άρεσε ο Robert Smith των Cure. Οπότε τα χω δει όλα πια νομίζω :P

Νομίζεις ότι τα΄χεις δει όλα.........

Εμένα μου αρέσει ο Ψινάκης.............ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει το λόγο, αλλά έχει συμβιβαστεί με τον "αντίπαλό" του:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου αρέσει ο Ψινάκης.............ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει το λόγο, αλλά έχει συμβιβαστεί με τον "αντίπαλό" του:D

Καλά, εσύ δεν υπάρχεις! :)

Ρε συ Hell με προκαλείς να πω κακία χαχαχα και δεν θέλω με το αρσενικό παρόντα χαχαχαχαχα

Ρε συ Hell με προκαλείς να πω κακία χαχαχα και δεν θέλω με το αρσενικό παρόντα χαχαχαχαχα

Ελεύθερα παιδί μου.

Τι νομίζεις δηλαδή ότι με θεωρώ νορμάλ που γουστάρω τον Ηλία?

Ένα κάλο τον έχω..........αλλά τουλάχιστον είναι κατάδικός μου:tongue:

Διαφημίσεις

Ελεύθερα παιδί μου.

E μα τα θέλει ο πισινός σου: Εσύ δεν συγκαταλάγεσαι στις κλασικές γυναίκες :P :p :P :p

Ελεύθερα παιδί μου.

Μην το γελατε καθολου ο Ψινακης απο κοντα ειναι πολυ πιο αρσενικο απο πολλους που το παιζουν τεστοστερονη φουλ.

ωωωωωωωωωωωω και γωωωωωωωω παντα ανρωτιομουν τί βρισκουν στον Ρουβα...

ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!! ;)

Μην το γελατε καθολου ο Ψινακης απο κοντα ειναι πολυ πιο αρσενικο απο πολλους που το παιζουν τεστοστερονη φουλ.

Πέστα ρε φιλενάδα.............άσε που έχει αυτή τη μπάσα βαθιά φωνή που γουστάρω τρελά

Διαφημίσεις

Μια χαρα φυσιολογικη σε βρισκω ειμαστε πολλες χαχαχαχαχα

To κουλό είναι ότι οι άντρες που επιλέξαμε να παντρευτούμε δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον πρότυπο του Ηλία:D

Αν αυτό δεν είναι ανωμαλία, τότε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι:tongue:

Τι διαβαζω η γκαστρωμενη κ μου ερχεται κατι..μια καουρα να το πω μια ανακατοσουρα....

ΕΙΣΤΕ ΒΙΤΣΙΟΖΕΣΣΣΣΣΣΣ

Παντως Ρας να πεις στον αντρα μου πως θα ειναι με 3 γυναικες στο σπιτι σε λιγο....εχει φρικαρει απο τωρα!!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Μή με λέτε Ρας! Δηλαδή είναι ντροπή. Ολόκληρο. Έτσι για να... γεμίζει το στόμα. Rasputin.

Εμεις εδω εχουμε μια τάση να κόβουμε...Ρας, Κατ, κτλ κτλ

Μην το παιρνεις προσωπικά!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Α όλα κι όλα! Δεν θα μας κόψεις εσύ τις καλές μας συνήθειες Ρας... εδώ όποιος μπει κάτι του κόβουμε... μήπως θες να διαλέξεις κάτι άλλο πλην ονόματος; :P:twisted::P:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...