Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χμμ... Γενικά όχι, δε θα με χάλαγε. Γιατί είμαι πολύ complete package. (θέλω να δω τη φάτσα σου τώρα που το διαβάζεις). Κλασικός άντρας (το γένος γουρουνόφ) με εξαιρετική εμφάνιση, σπουδαγμένος, με το πιάνο μου (αλλά χωρίς γαλλικά), πρόστυχος... Ποπο ρε συ. Τώρα που με σκέφτομαι είμαι γ@μ@τος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα Φιλε μου εχεις ακουστα τι επαθε ο Ναρκισσος??? Επεσε στο ποταμι και πνιγηκε θαυμαζοντας το ειδωλο του. Be careful

Έχω ακούσει. Αλλά ο βλάκας δεν ήξερε κολύμπι!

Υ.Γ. νομίζω ο μύθος είναι πως απλά κοιτούσε το είδωλό του μέχρι που πέθανε από ασιτία. Γιαυτό και εγώ έβαλα καθρέπτες όταν άρχισα να συζώ με κάποια (και όχι πριν που έφευγαν το πρωί.)

Διαφημίσεις

Χμμ... Γενικά όχι, δε θα με χάλαγε. Γιατί είμαι πολύ complete package. (θέλω να δω τη φάτσα σου τώρα που το διαβάζεις). Κλασικός άντρας (το γένος γουρουνόφ) με εξαιρετική εμφάνιση, σπουδαγμένος, με το πιάνο μου (αλλά χωρίς γαλλικά), πρόστυχος... Ποπο ρε συ. Τώρα που με σκέφτομαι είμαι γ@μ@τος.

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχ

ρε φίλε είσαι ίδιος όμως έτσι; ΙΔΙΟΣ!!!!

Τον τόνο σε ποιο @ τον βάζεις;

Κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόνο μου!

Η μεγάλη όταν έρχεται άντρας σπίτι κάθεται να τον καρφώνει. Και μετά ρωτάει συνέχεια γιαυτον. Τέλος πάντων. Το έχω πάρει απόφαση. Τουλάχιστον να μην την πατάει όπως την πατούσαν τόσα χρόνια οι πρώην μου. :P

Εγώ σε καταλαβαίνω παλληκάρι μου.

7 χρόνια πριν συζητούσα με έναν ξάδερφό μου (τότε η κόρη του ήταν 7 χρ.) για όταν θα φτάσει η ώρα της για προφυλακτικά κλπ κι έλεγε.........μπα μακριά είναι αυτή η ώρα.

Φέτος το καλοκαίρι (που η μικρή είναι 14) και κυκλοφορεί με τα κοντοκάβαλα τζινάκια και τα ανύπαρκτα μπικίνι, δεν μιλάει ο δόλιος..........ξεφυσάει και αλλάζει 20 χρώματα αλλά επιβλέπει από μακριά. Το τι δούλεμα του'χουμε ρίξει δεν λέγεται:tongue::tongue:

Ατάκα μικρής προς εμένα (μόλις συνειδητοποίησε πόσο χρονών είμαι) μετά την συζήτηση που είχαμε για το True Blood και συμφωνούσαμε και οι δυο με λιγωμένη φωνή πόσο θεογκόμενος είναι ο πρωταγωνιστής:

"Τόοοοσο μεγάλη είσαι?" ( με γουρλωμένα μάτια παρακαλώ)

Να σου δώσω το τηλέφωνό του?????:tongue::tongue:

Άσχετο: Ελπίζω να μην εννοείς ως θεογκόμενο την αδελφάρα που κάνει τον Έρικ.

Όσο για τα άλλα. Τι να κάνεις... Ξεροκαταπίνεις και το μόκο. Ξανθό μαλί, καταπράσινο μάτι η μεγάλη... Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Οχι ρε φίλε τον Έρικ... έλεος.... είπα τον πρωταγωνιστή τον μελαχρινό.

Note: Όταν μαι 14χρονη σου λέει ότι θεωρεί θεογκόμενο τον Έρικ, δεν είναι καλό πράγμα να διαφωνήσεις.............δεν θα τα βγάλεις πέρα:P

Μπα δε μασάω εγώ.......! μια χαρά είναι η φάτσα μου...

έχει πάρει ύφος τύπου Τι μακακίες ακούω Θεέ μου πρωί-πρωί...

Διαφημίσεις

Όσο για τα άλλα. Τι να κάνεις... Ξεροκαταπίνεις και το μόκο. Ξανθό μαλί, καταπράσινο μάτι η μεγάλη... Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα...

χαχαχαχαχχαχα

Νταξ μωρέ..

Σάμπως εμείς τι κάναμε? τα ίδια και χειρότερα!!! :tongue:

Ρε συ Ρας.... λύσε μου μια απορία...

Θεωρητικά (πάντα) ένας άντρας με τρεις γυναίκες στο σπίτι, στον ελεύθερο του χρόνο θα επέλεγε αντρική συναναστροφή....

Εσύ παρόλα αυτά πράττεις τα αντίθετα... Πόσο μαζόχας είσαι ρε φίλε; :D

edit: προς θεού, βούδα και αλλάχ! δεν προσπαθώ να σε διώξω χαχαχαχα Μείνε!

Nitsa2, Χωρίς παρεξήγηση για τη φάτσα του αερικου μιλούσα πως θα ναι.

Hellcat για να φανταστείς στη μικρή μου αδελφή άρεσε ο Robert Smith των Cure. Οπότε τα χω δει όλα πια νομίζω :P

Ρε συ Ρας.... λύσε μου μια απορία...

Θεωρητικά (πάντα) ένας άντρας με τρεις γυναίκες στο σπίτι, στον ελεύθερο του χρόνο θα επέλεγε αντρική συναναστροφή....

Εσύ παρόλα αυτά πράττεις τα αντίθετα... Πόσο μαζόχας είσαι ρε φίλε; :D

Αν θες σοβαρή απάντηση... Με ενδιαφέρει πολύ να βλέπω πως σκέφτονται οι γυναίκες. Είστε τόσο διαφορετικές που με διασκεδάζει πραγματικά να βλέπω το πόσο διαφέρουμε. Αυτό.

Παρόλα αυτά στο gtalk τώρα έχω έναν πολύ φίλο μου και λέμε τα γνωστά γουρουνίστικα (του κολλάει μια στη δουλειά, άγρια όμως, και χαράζουμε στρατιγική :P) οπότε έρχεται σε ισορροπία το πράμα :)

Α εντάξει! Γιατί ανησύχησα προς στιγμήν χαχαχα αφού όμως τα γουρουνίστικα τα εκδηλώνεις έτσι κι αλλιώς κι αλλού keep going :D

Ναι την σοβαρή ήθελα ;) (για να επιβεβαιώσω αυτό που ήξερα ήδη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...