Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είστε μερικές εδώ (αερικο, culte κτλ) που νομίζετε πως ζείτε στα '80s. Η ισότητα είναι πολύ μπανάλ πια και δε σας βγήκε και σε καλό! Να σου πω... Τραγουδάς το "Never gonna give you up" στο μπάνιο?

αντε καλέ για ισοτητα και μαμακιες ειμαστε εμεις? ξερω εγώ να φτιαχνω κεικ???? ;)

Νίτσα, πες την εσύ την προσευχούλα κ ας είμαστε καλά στην υγεία μας!

συμφωνώ με κατινάκι, το μόνο που μου δίνει χαρά κ με κάνει να αντέχω είναι η κοράκλα μου! :)

η οποία κοράκλα είναι απύρετη με δεκατάκια, αλλά με πολύ βήχα κ αφαγία! μόνο γάλα πίνει, μιλάει ασταμάτητα;), κ ταλιμπανίζει ασύστολα!

ένα περίεργο πράγμα...το φεφόπαιδο, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στον μπούλη της τον έχει σαπίσει στις φάπες, γελώντας! το έχει δει σαν παιχνίδι μάλλον, φταίει κ που ο μπαμπάκας της γελάει ή κάνει πως πέφτει, γενικώς το τσίρκο σπίτι μας!:rolleyes:

αλλά αυτό που τον χαλάει τον φέφο είναι όταν βλέπει το φεφόπαιδο να κάνει φιλάκια, χαδάκια στη "μαμούλα μου"...ζήλειααααααααα!:cool:

εμείς στο μπάνιο της τραγουδάμε ποικιλία από ύμνο πανάθας, φόλοου ρίβερς, που μας αρέσει οικογενειακώς, ξυλούρη, μέχρι ντρούμου ντρούμου ντρουμ την γερακίνα!

Νίτσα να τα πούμε απογευματάκι, θα σε πάρω σπίτι εγώ.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόνο μου!

Η μεγάλη όταν έρχεται άντρας σπίτι κάθεται να τον καρφώνει. Και μετά ρωτάει συνέχεια γιαυτον. Τέλος πάντων. Το έχω πάρει απόφαση. Τουλάχιστον να μην την πατάει όπως την πατούσαν τόσα χρόνια οι πρώην μου. :P

Διαφημίσεις

Κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόνο μου!

Η μεγάλη όταν έρχεται άντρας σπίτι κάθεται να τον καρφώνει. Και μετά ρωτάει συνέχεια γιαυτον. Τέλος πάντων. Το έχω πάρει απόφαση. Τουλάχιστον να μην την πατάει όπως την πατούσαν τόσα χρόνια οι πρώην μου. :P

Μπαστα βρε Ρασπουτιν και αλλοι υπηρξαν αρσενικα μην κανεις ετσι ασε μην σου πω ποσα απο αυτα την εχουν πατησει.

ναι βρε ρηνιω αλλά δεν το επιασες ουδείς σαν τον Ρας!

βρε Ρασακι αμα η κορη σου την πατησει με καποιον σαν εσένα σε πειραζει?????????

ναι βρε ρηνιω αλλά δεν το επιασες ουδείς σαν τον Ρας!

βρε Ρασακι αμα η κορη σου την πατησει με καποιον σαν εσένα σε πειραζει?????????

Ανάλογα. Σε ποιά φάση μου εννοείς! :P

Διαφημίσεις

εχμ...κ μενα η μανα μου αυτο τις βάζει τη γατούλα...να της το κόψω???

Εγώ της το βάζω μόνη μου χαχαχχαχαχαχαχαχχα ζω στα σιξτις θεέ μου, τώρα το πήρα χαμπάρι τσα τσα τσα

Στην υποφερτη σου???χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαα αυτό παίρνει μπόνους Μαρκο...

από βαρεμάρα Ρας ναι χαχαχαχα

Αλήθεια για πες... θα σε χαλάσει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...