Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Οσο και να κοστίζουν οι βιταμίνες αν είναι όντως να κάνουν κάτι θα πάρω. Απλά ο γιατρός είχε πει πως δε κάνουν τπτ. Αν κάποια κοπέλα δοκίμασε κάποιες κ είδε διάφορα, ας μας πει.

Εν τω μεταξύ, το χειρότερο είναι πως ενώ έχω κόψει από χθες που βγήκε η χοριακη τα φάρμακα, εξακολουθώ και έχω τσιμπήματα χαμηλά , στη μέση και πόνο στο στηθος, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανυπομονώ να επανέλθουν οι ορμόνες να αδιαθετήσω.

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το που γέννησε???? στο μαιευτήριο?????? γιατί είμαι και Πόντια!!!

ναι...κατεβηκε στο κυλικείο

και πηρε τσιγαρα..........

τι να πεις:confused::confused::confused:

ποσο ειναι η μικρουλα σου?????

εγω τον εκλεισα απο το παιδων ακομα,

οσο ηταν ακομα στην θερμοκοιτιδα......:mrgreen:

ηταν απο τοτε πολυ ομορφος και ολες οι μαμαδες

μου τον ζητουσαν!!!!!!!!:-D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κορίτσια! Επέτσρεψα ανανεωμένη!

Σέβη, φοβερό! Κι εγώ σε σκεφτόμουν από χθες...καλά, τι φασισμός είναι αυτός? :evil: Σιγά το κακούργημα, που σε απέκλεισαν κιόλας! :confused: Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου για την επανεγγραφή. Και όσο σκέφτομαι τη διπλωματική ασυλία που απολαμβάνουν μερικοί μερικοί, κάτι με πιάνει!

Αερικό, μπας και είναι ώρα για πάλης ξεκίνημα-νέους αγώνες?

Δωράκι, έχουμε τον ίδιο προστάτη Άγιο.

Διαφημίσεις

Λίγο έλειψα και έδωσες αλλού την κόρη Αερικό?:mrgreen:

Δεν την έδωσα όλα κι όλα! Θα παραταχθείτε είπα και θα διαλέξουμε τον καλύτερο :D

δίπλα, όλα καλά ή έχουμε κανά εμφύλιο?

Πες αλεύρι!

Γεια!!! Σίγουρα θα το είπε κάποια νωρίτερα, με μυαλό σαν το δικό μου βεβαίως βεβαίως, αλλά αν γράψετε τον τίτλο του τοπικ στα αγγλικα βγαίνει πολύ "τσοντέ".:lol::lol:

Διαφημίσεις

Aχ, δεν μπορώ, δεν μπορώ με αυτά που διαβάζω...

Μπαίνει καθόλου το Φυστικάκι εδώ? Δεν θέλω να τα πω δίπλα γιατί θα φάω κάρτα σίγουρα...

ΦΥΣΤΙΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΛΕΜΕ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ????

Θα πάω να πάρω εγώ πτυχίο και θα 'ρχομαι να στην αλλάω και να στην ταϊζω! Έχω και ειδική προϋπηρεσία στα κακόφαγα! :rolleyes:

Ήμαρτον Παναγία μου, ήμαρτον πια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...