Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και έκανες τα εγκαίνια της 1000ής σελίδας μας :) Μετά τα 1000 τι; :P

με έχει πάρει απο κάτω άσχημα ΚΑΙ το σημερινό!

και έκανες τα εγκαίνια της 1000ής σελίδας μας :) Μετά τα 1000 τι; :P

με έχει πάρει απο κάτω άσχημα ΚΑΙ το σημερινό!

χαίρομαι που εγκαινίασα την χιλιάδα!!:D άντε και στην επόμενη!!!:rolleyes:

όσο για τα κέφια, άστα αερικό μου, μία από τα ίδια κι εγώ...:cry: όπως τα είπες : ΚΑΙ το σημερινό...

πάω να ξεχαστώ... λέμε τώρα...

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Μπηκα να σας δω μετα απο καιρο. Τα νεα μας καλα. Αρρωστοι ον αντ οφφ....κλασσικα φθινοπωρο. Η μικρη συνεχιζει μπαλετο και γουσταρει πολυ *για τωρα*, εχουμε τρελλαθει να διαβαζουμε παραμυθια (μαλλον φαση ειναι). Ο Λ αρρωστος και εκεινος....εγω καλα. Ξεκινησα γυμναστικη ΠΑΛΙ (επιτελους).....και ηδη αισθανομαι καλυτερα μετα απο 1 μηνα σταθερα. Κατα τα αλλα τα ιδια. Χαμενη στην μουσικη και στα βιβλια μου σε αλλους κοσμους που εδω ειναι ωραια.

Ηθελα επισης να σας πω μιας και εδω μαζευεστε και fb δεν θα μπορεσω να σας ενημερωσω οτι ενω φετος ελεγα οτι θα κανουμε μεγαλο παρτι για τα 3 χρονια της μικρης, δεν θα τα καταφερουμε. Λογω οικ. καταστασης και μεγαλης φορολογιας που μας εχει ερθει (δεν θελετε να ακουσετε νουμερα αλλα ειναι χιλιαρικα και ειναι μπολικα) και μιας και δεν εχουμε πολλα στην απεξω, ειπαμε να το κανουμε συντηρητικα γιατι αλλιως χαθηκαμε. Οποτε θα γινει μια μικρη μαζωξη στο σπιτι ή στην παιδικη χαρα μας με λιγα πραγματα και μονο οικογενεια. Θειους θειες, ξαδερφακια και νονα/νονο.

Στεναχωριεμαι γιατι θα σας ηθελα ΟΛΕΣ στην χαρα μας αλλα ειλικρινα δεν βγαινουμε για πολλα πραγματα. Οποτε για να ΜΗΝ αδικησω καμια απο τις φιλες μας, αποφασισα να βαλω μεσα μονο οικογενεια. Ελπιζω να σας δω απο κοντα αλλη φορα να μας ευχηθειτε και να μιλησουμε μιας και μας εχετε λειψει. Εδω γυρω ειμαι (οσο ειμαι) σας διαβαζω και σας χαιρομαι.

Παντα καλα να ειστε κοριτσια και υγεια για εσας και το σπιτικο σας!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα.

Τι βλέπω κορίτσια? Μεγάλη απαισιοδοξία... Μην σας παίρνει από κάτω. Μην το επιτρέπεται. Οτι και να γίνει, εμείς θα είμαστε καλά, φτάνει να είμαστε με τα παιδάκια μας και τους άντρες μας.

Εγω, το έχω αποφασίσει. Δεν με νοιάζει αν θα πτωχεύσουμε, αν θα ερθουν ξένοι να διοικούν, μη σας πω ότι λέω και μακάρι.

Και τόσα χρόνια που διοικούσαμε εμείς, τι κάναμε? Τα σημερινά μας χάλια κάναμε... Ρε, θα την βρούμε την άκρη. Μην μου αγχωνεστε. Τι? Δεν φτάνουν τα λεφτά να πληρώνουμε? Ε, όσα φτάνουν. Τα υπόλοιπα, στην αναμονή. Αμάν πια...

Φιλάκια σε όλες. Α, και όλους.

Ell, μην ζητάς συγνώμη βρε. Σιγά. Λες και όλες στο ίδιο καζάνι δεν βράζουμε? Αλλη φορά. Και εγώ το σκέφτομαι για φέτος τι θα κάνω. Πάντως σίγουρα θα είναι περιορισμένα τα πράγματα... Αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.

Καλημέρεεεεες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα... η μέρα μου ξεκίνησε με ωραιοτατο χαστούκι από την κορη μου... Είμαι έξαλλη!!!

Ελλ μου περαστικά στον Λ και στη μικρή... Συνέχισε με την γυμναστική... ξερω πόσο την χρειάζεσαι ψυχολογικά και μπράβο που το πήρες απόφαση :D

Όσο για το πάρτι της μικρής να κάνεις αυτό που μπορείς και εμείς θα τα πούμε και αλλιώς :D Φιλιά πολλά

Όπως λέει και το άσμα....

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε ;)

Καλημέρα!

Ελλ, μας έλειψες... Χαίρομαι που ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου! Η γυμναστική έχει την τάση να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα! Θα ξεκινήσω κι εγώ μαζί με τον Π. που ξεκίνησε taek-wo-do.

Όσο για το πάρτι μην ανησυχείς...δε σε παρεξηγεί καμία... Κι εμείς κάπως έτσι θα τη βγάλουμε. Έχει ο Π. τα γεννέθλια του στις 23/11 και το πιθανότερο είναι να του κόψουμε την τούρτα στο νήπιο μιας και πεφτουνε την ίδια μέρα με το γιο της κολλητής μου-συμμαθητή του!!! Σύμπτωση ε? (μ' ένα χρόνο διαφορά, βέβαια).

Αερικό πολύ θα ήθελα να μάθω το λόγο που σε "χαστούκισε" η Κωτίτα....

Ο Π. πήγε χθες για t-w-d με Γ. και επειδή γινόταν χαμός από παιδάκια ο Γ. παρέλειψε να ρωτήσει πως τα πήγε. Του λέω Καλά ρε παιδί μου δε ρώτησες αν έδειξε ενδιαφέρον το παιδί κλπ. Όχι μου λέει το ξέχασα!!!!!!!!!!!! Που να τον αφήσω εγώ μετά να πάρει πρωτοβουλίες για το παιδί...Σκ@τ@ τα κάνει...

Σήμερα θα τον πάω εγώ...

Επίσης, ο Π. μετά από λάθος της νηπιαγωγού παίρνει καινούριο ποίημα....

(έδωσε το ίδιο και σε άλλο παιδάκι) και -αν και περίεργο- χάρηκε!!!

Ρε Νίτσα, για να πεις περαστικά στην Σύσα δεν το έψαξες τόσο...

πες δίδυμα εσύ κ τα άλλα άστα κοριτσάρα μου!

Μαρή παρεξηγησιάρα είσαι έγκυος?????????:D:D:D ή σκοπεύεις να μείνεις και θέλεις και δίδυμα???????? Πες εσύ κι εγώ θα το ευχηθώ στην Παναγία..

(Είπα περαστικά επειδή έγραφες ότι ήταν κάπως το παιδί εκείνες τις μέρες...)

Διαφημίσεις

Νίτσα είδες που τσάμπα αγχώθηκες; Καμια φορά τα παιδιά διαχειρίζονται τα δύσκολο ευκολότερα από μας ;)

Ήρθε να με ξυπνήσει κι επειδή έπαιζε το "καλημέρα τι κάνεις" άρχισα να της το τραγουδάω όπως κάνουμε κάθε πρωί και μου 'χωσε σφαλιάρα (ακόμα δεν είχα ανοίξει καν τα μάτια μου)!!!

Από σένα παλιοΡας δεν περίμενα υποστήριξη έτσι κι αλλιώς... αλλά... έχει ο καιρός γυρίσματα... και πρόσεχε... γιατί τις έχεις 2 τις τσούπρες και δεν θα είναι απλώς χαστούκι :lol:

Μιλάω εκ του ασφαλούς. Τι χειρότερο θα μπορούσα να πάθω εξάλλου? :P Φαντάσου τη φάση που θα μου πει "πάω Μύκονο με τις φίλες μου". 'Η "σήμερα θα κοιμηθώ στην Κατερίνα"... Αχ... που είναι ένα γιος να του πω "έτσι... όρμα γιε μου. Μην αφήσεις τίποτα όρθιο".

Καλημέρα....εχμ οσο το σκεφτομαι ουτο το καλη... μπορει κ να παραληφθει..

Αερικάκι τι έγινε ίσιωσε η μασέλα??? χαχαχα σορρυ αλλα γελάω...σμουτσ

Ειπα μετα απο ποσο καιρο κ μιας κ λειτουργούσαν ΟΛΑ τα ΜΜΜ να παω στη δουλεια μου με προαστιακο-μετρο.

1,5 ωρα στον προαστιακο αναμονη...ειχαν βλαβη λεει κ ερχονταν οποτε να ναι.

Ηρθα εδω ενα χαος ολοι με τις μουρες κατω.

Μονο το παιδι μου που ειδα το πρωι πριν φυγω κ τ αγκαλιασα μου φτιάχνει την μέρα.

Ελλακι κανε δουλεια σου παιδι μου!!!! εμεις δν θα χαθουμε εδω γυρω ειμαστε...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...