Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ε ναι. σε ότι αρχίζει από anal αρκεί να είμαι από τη σωστή πλευρά!
xaxaxa να οργανωθούμε λίγο βρε παιδιά

α τελεια...δεν τα ειπαμε βρε κελ προχθες? 45αρι και απο την σωστη πλευρα.......αχαχαχαχα

ιδιος ο γκρέγκορι εισαι βρε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Fefi είδωλο η Σύσα :)

άρρωστο το είδωλο...Νίτσα, δεν δάγκωνες την γλώσσα σου;

από ξημερώματα Τετάρτης με πυρετό, ερεθισμένο λαιμό...:(:mad:

Τα δικά μας νέα...έκαναν εκλογές στο νηπιαγωγείο του Ευριπίδη για το προεδρείο του τμήματος (14 παιδάκια, 8 κορίτσια και 6 αγόρια) και βγήκε αντιπρόεδρος (και είναι το μοναδικό αγόρι που εκλέχθηκε).

Φιλάκια σε όλες :D

πω πω! Μαρία, στη θέση σου θα χρειαζόμουν πάμπερ!

μπράβο του! μεγάλο καμάρι να έχεις ένα παιδί τόσο αγαπητό!

εύχομαι να είναι πάντα έτσι!

Εμείς τίποτα...

Με μπανταρισμένο χέρι όμως, και μετά τον φόβο που πήρε 4 μέρες στο νοσοκομείο, ούτε να το ξαναδει δεν ήθελε...

Την κίνηση την έκανε βέβαια, αλλά στην αρχή ήταν δεμένο, πήγαινε να βάλει το άλλο, της το έδεσα και εκείνο, ε, μετά από λίγες έκανε την κίνηση, σταμάταγε, το σκεφτόταν και το άφηνε...

Τώρα πια ούτε λόγος....

λυπάμαι πολύ!

Καλημέρα everybody.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ..............(που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά):evil::evil:

αυτό!

Kαλημερα τριτο βραδυ που ο Μαριος δεν κοιμαται καλα ξυπναει συνεχεια και με φωναζει δυνατα Μαμαααααααα πηγαινω με κοιταζει και ξανακοιμαται. Τον ρωτησα αν πονανε τα δοντια του μου λεει οχι μαμα και την 20η φορα που ξυπνησε του λεω εντονα Μαριε ειναι νυχτα και η μαμα πρεπει να κοιμηθει και εσυ και μου σκαει χαμογελο και μου λεει μαζι σου θελω μαμα και εγινα χωμα.. Τι τον εχει πιασει παλι???

μανούλα θέλει το παιδί! να κοιμηθείτε αγκαλιά!

απλούστατο!;)

Καλημέρα :)

Ο ερχομός μου στο γραφείο αυτή την εβδομάδα κρύβει κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη! Σαν το κιντερ έκπληξη αλλά από την ανάποδη! Σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι ο βασικός πελάτης παγώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι τέλος Νοεμβρίου...

κουράγια κ εύχομαι να ανατραπεί προς το ευχάριστο η υπόθεση...

Μόλις επέστρεψα από την Αθήνα και είμαι χώμα, αλλά έχω νέα.

Εχετε όλες πολλά φιλιά από την foubi, την θυμάστε? Είναι καλά λέει, αλλά δεν έχει σύνδεση για κάποιο λόγο και δεν μπορεί να μπαίνει. Τις έχουμε λείψει, με την πρώτη ευκαιρεία θα μπει να μας πει τα νέα της!

τί καλά! χάρηκα!

Φιλιά σε όλες.

Α, για την ΔΕΗ δεν θα το σχολιάσω...

Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά μάλλον θα το πληρώσω.

Αλλιώς μετά πάει εφορία και τοκιζετε ανάλογα.....

αυτό ακριβώς! το ίδιο!

γειά χαρά κ αντίο!

να είστε όλες καλά κ τα παιδάκια σας καλύτερα!

Νίτσα την επόμενη φορά που θα μπερδευτείς...πες ότι θα κάνω δίδυμα! να δούμε αν θα πιάσει!:rolleyes: μάκια!

Νίτσα την επόμενη φορά που θα μπερδευτείς...πες ότι θα κάνω δίδυμα! να δούμε αν θα πιάσει!:rolleyes: μάκια!

Έλα ρε...........:oops::(:(:(

σκ@τ@ στο στόμα μου.... Περαστικά!!!

Ναι οκ...Μήπως να πω και τρίδυμα να γίνεις πολύτεκνη? Αν και έτσι όπως έγιναν τώρα δεν θα έχεις τα ίδια κομφορ όπως παλιά:mrgreen:

Διαφημίσεις

ελα που θελεις και εξηγησεις καλε.....

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:EMPROS_19170112_p1_2_Raspoutin.JPG

Εύγε που ενημερώνεσαι. Ο τύπος τα γραψε λίγο soft και γέλασα στο σημείο που λέει "εξήρχοντο κατόπιν μεταμορφωμέναι, φανατισμέναι" κτλ. Ε ναι... magnum. Και έχουμε και το ίδιο όνομα με τον συγχωρεμένο...

Aπλουστατο??? Δυο χρονια και κοιμομασταν αγκαλια ποσο πια???χαχαχαχα

Ευτυχως αποψε επανηλθε κοιμηθηκε σερι με δυο ξυπνηματα μονο στην μια και στις τεσσερις.

Αλλη μια μάταια μέρα στο γραφείο.....

Δν κανουμε τπτ 2 μερες στην κυριολεξια....εχουν σπασει τα νευρα μας.

Κατα τα αλλα η μικρη μαλλον εχει δοντια νεος γύρος....γκρίνια πολυ κ ατελειωτη ολη μερα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ρε Νίτσα, για να πεις περαστικά στην Σύσα δεν το έψαξες τόσο...

πες δίδυμα εσύ κ τα άλλα άστα κοριτσάρα μου!

Ειρήνη, ο μικρός ξέρει τί θέλει. εσύ;

σε μας συνήθως είναι το θέμα...

εγώ ακόμα λατρεύω ύπνο με Σύσα ανάμεσά μας!

Μα δεν θελει να κοιμαται πια μαζι μου και δεν ερχεται στο κρεβατι μας ποτε μονο τα τελευταια βραδια με ζηταγε και εννοειται ετρεχα αλλα δυο χρονια αυπνιας αντεξα δεν αντεχω αλλο να μην κοιμαμαι.

Αποψε ευτυχως κοιμηθηκε καλα ισως εβλεπε εφιαλτες τι να πω τα προηγουμενα βραδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...