Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. :)

Hellcat και όποια άλλη ενδιαφέρεται, δημοσίευσα κάποια πολύ ενδιαφέρουσα τακτική αντιμετώπισης του θέματος της ΔΕΗ στον τοίχο μου στο φέης. Προσπάθησα κι εδώ, αλλά δεν...:oops: Στο θέμα της ομοιο, πολύ γέλασα, μιλάμε!

Μαρκ, αφου ειναι μεγάλο το κρεββάτι, δεν πας να την πέσεις δίπλα του να ξεμπερδεύεις, αμα συνεχίζεται το βιολί?

Ζούπυ, ευχαριστώ για τις ευχές! Ματς μουτς!

Πάω να πάρω το παιδί, φιλάκια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Στειλαμε επιστολες σε ολους τους πελάτες οτι αλλαζει ο προμηθευτης, εχουν πεσει υπογραφες εχουν προσλαβει ατομα κ μεσα σε ενα βραδυ αλλαξαν ολα.

Πηραν λέει οι Αμερικάνοι χτες το βράδυ κ ειπαν στοπ σε όλα...μεχρι νεωτέρας κ είμαστε στον πάγο....

Μεχρι Κυριακη νομίζω θα σκάσει η βόμβα....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Hellcat και όποια άλλη ενδιαφέρεται, δημοσίευσα κάποια πολύ ενδιαφέρουσα τακτική αντιμετώπισης του θέματος της ΔΕΗ στον τοίχο μου στο φέης. Προσπάθησα κι εδώ, αλλά δεν...:oops: Στο θέμα της ομοιο, πολύ γέλασα, μιλάμε!

Δεν έχω fb

Κάνε ένα κόπο και βάλτο κι εδώ.

Ή όποια άλλη μπορεί.

Εγώ νομίζω ότι μας πάνε γα....... κι ότι πιάσει.

Σου λέει ή θα χρεωκοπήσετε που.....ς ή θα πάτε με τα νερά μας.

Αναμένομεν

Δεν έχω fb

Κάνε ένα κόπο και βάλτο κι εδώ.

Ή όποια άλλη μπορεί.

Εγώ νομίζω ότι μας πάνε γα....... κι ότι πιάσει.

Σου λέει ή θα χρεωκοπήσετε που.....ς ή θα πάτε με τα νερά μας.

Αναμένομεν

το βαλε μαρη η κρις πιο πανω! κοιτα το λινκ!

Διαφημίσεις

Το έχω στείλει στους φίλους μου...

Ερώτηση: Ο μόνος τρόπος για να σου κόψει η δεη το ρεύμα είναι το ρολόι? Δεν μπορούν να στο αποσυνδέσουν/κόψουν καλώδιο? (όπως γίνεται συνήθως στις μαζικές διακοπές?)

Επίσης....το χρέος αυτό μετά περνάει στην εφορία, σωστά?

Οπότε και να ΜΗΝ το πληρώσεις θα γνωρίζεις ότι χρωστάς όπως και να έχουν τα πράγματα...

Η ΔΕΗ είναι κερδοσκοπική εταιρεία... αν και εφόσον αυτό γίνει από πολλούς τι λέτε; Την συμφέρει να κόψει το ρεύμα και να μείνει χωρίς έσοδα;

Από την άλλη οι ίδιοι οι υπάλληλοι (συνδικαλιστές) της ΔΕΗ αντιδρούν σε αυτό...

Άρα;

Διαφημίσεις

Η ΔΕΗ είναι κερδοσκοπική εταιρεία... αν και εφόσον αυτό γίνει από πολλούς τι λέτε; Την συμφέρει να κόψει το ρεύμα και να μείνει χωρίς έσοδα;

Από την άλλη οι ίδιοι οι υπάλληλοι (συνδικαλιστές) της ΔΕΗ αντιδρούν σε αυτό...

Άρα;

Το ρεύμα -πες- δεν στο κόβει... το πληρώνεις!

Το χρέος όμως? Μένει στην εφορία και προσαυξάνεται!:evil:

Μόλις επέστρεψα από την Αθήνα και είμαι χώμα, αλλά έχω νέα.

Εχετε όλες πολλά φιλιά από την foubi, την θυμάστε? Είναι καλά λέει, αλλά δεν έχει σύνδεση για κάποιο λόγο και δεν μπορεί να μπαίνει. Τις έχουμε λείψει, με την πρώτη ευκαιρεία θα μπει να μας πει τα νέα της!

Φιλιά σε όλες.

Α, για την ΔΕΗ δεν θα το σχολιάσω...

Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά μάλλον θα το πληρώσω.

Αλλιώς μετά πάει εφορία και τοκιζετε ανάλογα.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλημέρα everybody.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?

Θα κάνεις καμία σας καμία νομική κίνηση για το όλο θέμα με το τέλος που έρχεται με τη ΔΕΗ?

Εγώ σκέφτομαι να συμμετέχω στο μαζικό εξώδικο που θα στείλει ο σύλλογος φορολογουμένων αφού είναι και δωρεάν.

Κάτι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι......διαβάζω δεξιά και αριστερά και προσπαθώ να πάρω κάποια απόφαση.

...

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ, αλλά απόφαση δεν μπορώ να πάρω :?

Kαλημερα τριτο βραδυ που ο Μαριος δεν κοιμαται καλα ξυπναει συνεχεια και με φωναζει δυνατα Μαμαααααααα πηγαινω με κοιταζει και ξανακοιμαται. Τον ρωτησα αν πονανε τα δοντια του μου λεει οχι μαμα και την 20η φορα που ξυπνησε του λεω εντονα Μαριε ειναι νυχτα και η μαμα πρεπει να κοιμηθει και εσυ και μου σκαει χαμογελο και μου λεει μαζι σου θελω μαμα και εγινα χωμα.. Τι τον εχει πιασει παλι???

.....

Οιδιπόδειο μου μυρίζεται Ειρήνη. Κράτα χαρακτήρα και μη του αφήνεις περιθώρια να ελπίζει ότι μπορεί να σε κλέψει από τον πατέρα του :tongue::lol:

Καλημέρα :)

Ο ερχομός μου στο γραφείο αυτή την εβδομάδα κρύβει κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη ...

Ελπίζω η επόμενη εβδομάδα να πάει καλύτερα :)

Μόλις επέστρεψα από την Αθήνα και είμαι χώμα, .....

Καλή ξεκούραση :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...