Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Το παιδί μου κοιμήθηκε ολη νύχτα στον υπνόσακο!!!! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΑΑΑ

Σηκώθηκα μόνο 2 φορες απλα να πιάσω σβερκάκι κ χεράκια να δω αν ζεσταίνετε η αν είναι ΟΚ. Ηταν μια χαρά με ζεστά ζεστά χεράκια.

Επίσης δν γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο της σήμερα...λέτε να ήταν επειδη ξεσκεπαζοταν κ κρύωνε ή ήταν τυχαίο σήμερα??

Κατα τα άλλα δουλειά δυστυχώς ενα χαος....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα everybody.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?

Θα κάνεις καμία σας καμία νομική κίνηση για το όλο θέμα με το τέλος που έρχεται με τη ΔΕΗ?

Εγώ σκέφτομαι να συμμετέχω στο μαζικό εξώδικο που θα στείλει ο σύλλογος φορολογουμένων αφού είναι και δωρεάν.

Κάτι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι......διαβάζω δεξιά και αριστερά και προσπαθώ να πάρω κάποια απόφαση.

Πως θα το πληρώσω όταν θα'ρθει?

Εγώ μ' ένα βασικό μισθό και το δίποδο άνεργο με το επίδομα του ταμείου.... λεφτά για δικηγόρο γιοκ.

Μας τσοντάρει (αρκετά) ο μπαμπάς μου και περιμένουμε τώρα να δούμε πόσα θα του κόψουν από τη σύνταξη κι αυτουνού.

Μη συζητήσω για όλα αυτά που χρειάζεται λόγω της κατάστασής του.

Μια σκόνη ειδικής διατροφής που κοστίζει πάνω από 1000?.

Σου λένε πήγαινε αγόρασέ την, πλήρωσέ την και πήγαινε στο ΙΚΑ να τα πάρεις το λεφτά σου. Και ποιος σου είπε ρε φίλε ότι μου περισσεύουν 1000 ευρώπουλα έτσι στην ψύχρα???????????

Ευτυχώς που δέχτηκε να μας αβαντάρει η φαρμακοποιός δηλαδή που μας ξέρει πολλά χρόνια............ μετά στο ΜΕΤΑΞΑ "περάστε να κάνετεμια ειδική αξονική, πληρώστε 280 ευρώπουλα και πηγαίνατε να τα πάρετε από το ΙΚΑ"..........και εκεί δεν έχουμε και καμιά φαρμακοποιιό να μας αβαντάρει ...........κλπ κλπ κλπ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ..............(που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά):evil::evil:

Αρα έγινε αυτό που φοβόμουν.....

Οτι τα νοσοκομεία πλέον θα ζητάνε να πληρώσουμε κανονικα...τα παντα...κ μετα θα τρέχουμε εμεις στα ταμεία να τα "παρουμε". Να μην πω τι θα παίρνουμε...

Ενα μπαχαλο κοινως......

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Μαρή Νίτσα βγάλατε και τους τραπεζίτες; Θα με τρελάνει η κόρη σου! Είσαι σίγουρη πως ξεμπερδέψατε;

Γιατί νομίζεις εγώ δεν τρελαίνομαι?:confused:

Δεν πρόλαβα να την τσεκάρω χθες λόγω του 9ημέρου του παππού αλλά θα το δω σήμερα.

Καλημέρα!!

Το παιδί μου κοιμήθηκε ολη νύχτα στον υπνόσακο!!!! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΑΑΑ

Κατα τα άλλα δουλειά δυστυχώς ενα χαος....

Περαστικά στη Φανούλα! Βολεύτηκε δλδ στον υπνόσακο?!

Εμένα η Ο. κοιμάται ακόμη με την πικέ κουβέρτα που την κουβαλάει παντού...δυστυχώς! Όλοι είμαστε με κουβέρτες και η σκ@τούλα αρνείται. Τη σέρνει σε όλο το σπίτι το απόγευμα και το βράδυ σκεπάζεται. Όταν την παρει ο ύπνος τη σκεπάζω με πάπλωμα και το πρωί τη βρίσκω χωρίς αυτό.

Θα κάνεις καμία σας καμία νομική κίνηση για το όλο θέμα με το τέλος που έρχεται με τη ΔΕΗ?

Εγώ σκέφτομαι να συμμετέχω στο μαζικό εξώδικο που θα στείλει ο σύλλογος φορολογουμένων αφού είναι και δωρεάν.

Κάτι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι......διαβάζω δεξιά και αριστερά και προσπαθώ να πάρω κάποια απόφαση.

θέλω...ότι μάθεις πες μου...

Hellcat υπομονή...Τι να πω! Δυστυχώς είναι πολλά τα έξοδα, καλά να 'ναι ο άνθρωπος, αλλά το μπιπ σύστημα σε αναγκάζει να πηγαίνεις αντίθετα από αυτό!!!

Ο σύζυξ ψάχνει καθόλου για δουλειά?

Διαφημίσεις

Ο σύζυξ ψάχνει καθόλου για δουλειά?

Ο σύζυξ αυτή τη στιγμή αναγκαστικά το παίζει χαρωπή νοικοκυρά.

Μαγειρεύει και γενικώς κάνει δουλειές του σπιτιού (ότι μπορεί το δίποδο βέβαια:tongue:) και τον έχουμε και για εξωτερικές εργασίες.

Π.χ. από δω και πέρα πρέπει καθημερινά να πηγαινοφέρνει τον πατέρα μου στο νοσοκομείο για τις ακτινοβολίες.

Που σημαίνει φεύγουν με την μάνα μου κατά τις 8.30 και πάνε στο νοσοκομείο, τους αφήνει, κάθεται σαν το μαλ.... με τις ώρες απέξω και περιμένει να τελειώσουν και αν δεν τελειώσουν μέχρι τις 12 παρά τέταρτο φεύγει σφαιράτος και πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο.

Αυτή τη στιγμή έτσι και βρει δουλειά, καλό θα ήταν μεν, αλλά τι θα γίνει? Ποιός θα πηγαινοφέρνει τον πατέρα μου στο νοσοκομείο και ποιός θα παίρνει το παιδί από το σχολείο, δεδομένου ότι η μάνα μου είναι μαζί με τον πατέρα μου και δεν θα προλαβαίνει να πηγαίνει στο σχολείο.

Κιουλτάκι ούτε και μένα μου έχει έχει η ΔΕΗ ακόμα, αλλά έχει κι άλλες διαδικασίες που αναφέρονται στο site εκτός από το εξώδικο που πας ειρηνοδικείο για ασφαλιστικά μέτρα κλπ χωρίς να χρειάζεσαι αρχικά δικηγόρο.

Θα κάνεις τίποτε τέτοιο? Anybody else?

Κιουλτάκι ούτε και μένα μου έχει έχει η ΔΕΗ ακόμα, αλλά έχει κι άλλες διαδικασίες που αναφέρονται στο site εκτός από το εξώδικο που πας ειρηνοδικείο για ασφαλιστικά μέτρα κλπ χωρίς να χρειάζεσαι αρχικά δικηγόρο.

Θα κάνεις τίποτε τέτοιο? Anybody else?

δεν το ξερω αυτο..αλλά το παρακολουθει ο σύζυγος....

Kαλημερα τριτο βραδυ που ο Μαριος δεν κοιμαται καλα ξυπναει συνεχεια και με φωναζει δυνατα Μαμαααααααα πηγαινω με κοιταζει και ξανακοιμαται. Τον ρωτησα αν πονανε τα δοντια του μου λεει οχι μαμα και την 20η φορα που ξυπνησε του λεω εντονα Μαριε ειναι νυχτα και η μαμα πρεπει να κοιμηθει και εσυ και μου σκαει χαμογελο και μου λεει μαζι σου θελω μαμα και εγινα χωμα.. Τι τον εχει πιασει παλι???

Οσο για την ΔΕΗ δεν εχει ερθει ακομα και δεν ξερουμε τι να κανουμε. Θα το κοβουν σε 40 μερες λενε αν δεν το πληρωσεις.

Ο σύζυξ αυτή τη στιγμή αναγκαστικά το παίζει χαρωπή νοικοκυρά.

Κάτι είναι κι αυτό....

Ειδικά τώρα που είναι μία ευαίσθητη περίοδος με τον πατέρα σου!;)

Εμένα όσο ο Γ. ήταν χαλαρός από τη μία μου έσπαγαν τα νεύρα αλλά από την άλλη με βόλευε λόγω των παιδιών τα πήγαινε-έλα...

Την προηγούμενη βδομάδα που πήγε στην παλιά του δουλειά για 1μέρα ψαχνόμουν ποιος θα πάρει στις 12.30 τον Π. από το νήπιο.

Διαφημίσεις

Κοιτα καθε μερα ονειρα?? Δεν ξερω, ειχε στρωσει ο υπνος του παλι τα ιδια τωρα. Και να πεις οτι του λειπω συνεχεια μαζι ειμαστε. Τι φεγγαρι περναει παλι δεν ξερω.

Κοιτα καθε μερα ονειρα?? Δεν ξερω, ειχε στρωσει ο υπνος του παλι τα ιδια τωρα. Και να πεις οτι του λειπω συνεχεια μαζι ειμαστε. Τι φεγγαρι περναει παλι δεν ξερω.

χαχαχαχαχαχα όντως και να θέλεις να του λείψεις δε γίνεται!

Ναι βλέπουμε κάθε βράδυ όνειρα αλλά λίγες φορές τα συγκρατούμε στη μνήμη μας;)

Οπότε "παίζει" κι αυτό...

Εσύ τι κάνεις? τον παίρνεις μαζί σας στο κρεβάτι?

Καλημέρα :)

Ο ερχομός μου στο γραφείο αυτή την εβδομάδα κρύβει κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη! Σαν το κιντερ έκπληξη αλλά από την ανάποδη! Σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι ο βασικός πελάτης παγώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι τέλος Νοεμβρίου... Που σημαίνει πως ότι κάνουμε ή έχουμε κάνει μένει στους υπολογιστές μας μέχρι τότε! Που σημαίνει πως μας πληρώνουν για να καθόμαστε! Που σημαίνει επίσης ότι τα πιο μαύρα σενάρια για τη μη ανανέωση του συμβολαίου τέλος Νοεμβρίου έρχονται όλο και πιο κοντά.. που σημαίνει ότι μάλλον θα το κλείσουν το μαγαζάκι και θα κρατήσουν το κερδοφόρο κομμάτι που δεν χρειάζεται γραφείο!!! Που σημαίνει... τον πούλο ΑΡΜ!

Και η δικιά μου ξυπνάει δυο μέρες τώρα σταθερά στις 5.30 ενω το βράδυ για να κοιμηθεί μου βγάζει την πίστη ανάποδα!

Καλημέρα :)

Ο ερχομός μου στο γραφείο αυτή την εβδομάδα κρύβει κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη! Σαν το κιντερ έκπληξη αλλά από την ανάποδη! Σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι ο βασικός πελάτης παγώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι τέλος Νοεμβρίου... Που σημαίνει πως ότι κάνουμε ή έχουμε κάνει μένει στους υπολογιστές μας μέχρι τότε! Που σημαίνει πως μας πληρώνουν για να καθόμαστε! Που σημαίνει επίσης ότι τα πιο μαύρα σενάρια για τη μη ανανέωση του συμβολαίου τέλος Νοεμβρίου έρχονται όλο και πιο κοντά.. που σημαίνει ότι μάλλον θα το κλείσουν το μαγαζάκι και θα κρατήσουν το κερδοφόρο κομμάτι που δεν χρειάζεται γραφείο!!! Που σημαίνει... τον πούλο ΑΡΜ!

Και η δικιά μου ξυπνάει δυο μέρες τώρα σταθερά στις 5.30 ενω το βράδυ για να κοιμηθεί μου βγάζει την πίστη ανάποδα!

Στην ίδια φάση είμαι και εγω ΑΚΡΙΒΩΣ ομως...

Υποτίθεται εγινε συνεργασία για το κομμάτι της εταιρείας που είμαστε και σημερα μας ανακοίνωσαν οτι αναστέλλεται οποιαδήποτε ενέργεια...

Για την πολυεθνικη μιλάς???Γιατι ψυχανεμίζομαι οτι οι ξένοι κατι ξέρουν κ κόβουν συνεργασίες.

Και εμεις σήμερα είμαστε στον αέρα κοιτάμε τον υπολλογιστή κ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...