Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Αερικό, τι θα κάνετε τώρα? Θα της ξαναδώσετε την πιπίλα? Κρίμα που δεν τη ρώτησες, πριν της την κόψεις...πάντως αυτό με το δαχτυλοπιπίλισμα το 'χει κι ο δικός μου και δεν έχω ιδέα πως κόβεται. πιπίλα δεν θέλησε ποτέ του.

Καταρχήν να χαίρεσαι το βλαστάρι σου... εμένα με παίρνουν τα ζουμιά και άλλες μέρες όχι μόνο στα γενέθλια... ειδικά αν είναι πολύ συνεργάσιμη όπως χθες! Αν και το βράδυ μου το χάλασε... ήθελε να την κοιμήσει ο μπαμπάς της χαχαχαχα αλλά δεν με ένοιαξε γιατί είχαμε πιει το γάλα μας αγκαλιά είχαμε πει παραμύθι ε ήθελε και λίγο μπαμπά :D

Όχι δεν θα ξαναρχίσω! Βάζει διάφορα στο στόμα της αλλά νομίζω πως δεν θα ξεκινήσει δαχτυλοπιπίλισμα... η μύτη με προβληματίζει! Με την πιπίλα στο στόμα δεν έβαζε δάχτυλο στη μύτη!!!

Αερικό, μου φαίνεται αδιανόητο παιδί δυόμισυ χρονών να αρχίσει ξαφνικά δαχτυλοπιπίλισμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Κι εμένα!!! Αλλά όπως έχεις καταλάβει ακολουθώ το παιδί και βλέποντας και κάνοντας ;) Η παιδίατρος δεν ζει μαζί της!

Τι μακακία τα πιάνει?! Κι εμένα η Ο. από τότε που ξεκίνησε σταθμό άρχισε να σκαλίζει τη μύτη της κι ότι θυσαυρό βγάζει τον ακουμπάει εδώ κι εκεί.....:rolleyes:

Τι θα κάνουμε?

Καλά, πιπίλα ούτε λόγος! Τι θέλει ολημερίς κι οληνυχτίς...:confused: Δλδ πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να την κόψεις?

Έλα ντε; τι θα κάνουμε; Εϊσαι τυχερή που τα ακουμπάει... εμένα τα ... τρώει :shock::evil::shock::evil:

Σύμφωνα με την παιδίατρο και την 'λογική' όταν έχουν ξεμπερδέψει με τα δόντια και τους πόνους τους ;)

Πάντως για τους πόνους ημέρας βρήκα λύση... δίνω κουλουράκι :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι δεν θα ξαναρχίσω! Βάζει διάφορα στο στόμα της αλλά νομίζω πως δεν θα ξεκινήσει δαχτυλοπιπίλισμα... η μύτη με προβληματίζει! Με την πιπίλα στο στόμα δεν έβαζε δάχτυλο στη μύτη!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Κι εμένα!!! Αλλά όπως έχεις καταλάβει ακολουθώ το παιδί και βλέποντας και κάνοντας ;) Η παιδίατρος δεν ζει μαζί της!

ακριβώς

Έλα ντε; τι θα κάνουμε; Εϊσαι τυχερή που τα ακουμπάει... εμένα τα ... τρώει :shock::evil::shock::evil:

γκρρρρρρρρρρρ...μου τα ακουμπάει στα πιο αυνήθιστα μέρη! Στη λεκάνη της τουαλέτας προσπαθώντας να τραβήξει το καζανάκι:confused: Σε τσίχλες πάνω.. στα σεντόνια! Μου χει σπάσει τα νεύρα. Τύχη το λες αυτό?:tongue:

Σύμφωνα με την παιδίατρο και την 'λογική' όταν έχουν ξεμπερδέψει με τα δόντια και τους πόνους τους ;)

Πάντως για τους πόνους ημέρας βρήκα λύση... δίνω κουλουράκι :)

Έχω την εντύπωση ότι ξεμπερδέψαμε με δόντια... Οπότε μάλλον αδικαιολόγητη τη βρίσκω! Ειδικά το μεσημέρι που την παίρνω από το βρεφονηπιακό επειδή μόλις έχει ξυπνήσει τη θέλει απαραιτήτως. Μάλιστα τη συνδυάζει με τσίχλα:confused::confused::confused: Αυτό να δω πως θα κόψω...Που φωνάζει κάθε μεσημέρι Τσίκααααααααα....τέλω τσίκααααααα.... είπααααααααααα τσίκααααααααααα. Και σου τρυπάει τ αφτιά. Της λέω κι εγώ Θέλε... Αν της πω δεν έχω... Πάουμε (να πάρουμε). Πάουμεεεεεεεε είπααααααααα!

Άλλο καινούριο...

Μάλωσα χθες το απόγευμα τον Π. που ήθελε να σκαρφαλώνει στη σύνθεση από γυψοσανίδα... Πετάγεται η Ο. Σουουουουουουτ μη μαώνεις Μπανανότηηηηηηηηη!!!

Α δεν σας είπα... η παιδίατρος μας έβαλε 'χέρι' που κόψαμε την πιπιλα!!!!

να της βάλετε κ εσείς!:tongue:

χαχαχα, τέλεια η Σύσα!!

εντωμεταξύ, ο μικρός έχει επιλέξει 3 εξωσχολικές δραστηριότητες : ωδείο (μουσική προπαιδεία, 3ος χρόνος φέτος / το θεατρικό το βαρέθηκε και το 'κοψε), τζούντο (έκανε δοκιμαστικό μάθημα σε τζούντο και ταε κβο ντο, επέλεξε τζούντο / με βρήκε απόλυτα σύμφωνη γιατί ο τρόπος μαθήματος και ο δάσκαλος του τβν ήταν για τα πανηγύρια) και παραδοσιακούς χορούς!

ξέρω πως είναι πολλά και πως ακόμη στο σχολείο έχουν λίγα και πως θα δυσκολευτεί αργότερα αλλά η συμφωνία μας είναι να δοκιμάσουμε αφού θέλει κι αν δεν βγαίνει το πρόγραμμα, θ' αρχίσουμε να κόβουμε μέχρι να ισορροπήσει το πρόγραμμα στα μέτρα του!

(μου ζητάει επιμόνως να τον ξεκινήσω κι Αγγλικά! "μα κάνεις στους άλλους κι όχι στο παιδί σου?" χαχαχαχαχα!)

(που την βρίσκει αυτό το παιδί τόση ενέργεια?) (θα την κληρονόμησε από τον πατέρα του:roll:)

για σήμερα, είμαστε διαβασμένοι, πήγαμε και το ωδείο μας, φαγητό μας έφτιαξε η μανούλα μου (α ρε μάνα...), έχω πολλές άλλες δουλειές στο σπίτι αλλά αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε:cool:, οπότε τώρα χαλάρωση και νωρίς για ύπνο ελπίζω (δεν κοιμηθήκαμε και καθόλου το Σ/Κ:lol:)!

πολλές δραστηριότητες! δεν μπερδεύεται το παιδί;;)

κ κυρίως χαρά στο κουράγιο σας!

η Σύσα σήμερα με έκανε πολύ περήφανη!:D

πήγε να την πάρει ο μπούλης της κ την πέτυχε να χορεύει στο κέντρο του δωματίου κ όλα τα άλλα την χάζευαν από κάτω γύρω γύρω! μαζί κ οι δασκάλες της!:D

κου κου βά!

Τότε και εγω χαζή είμαι (μην ακουσω κιχ....)

Στην πρώτη δημοτικού, δεν μπορούσα να μάθω το α και το ι. Τα μπέρδευα. Ελεγα το α ι και το ι α...

Ακόμα θυμάμαι τη μάνα μου που είχε χτυπήσει ενέσεις και αφού προσπάθησε λυσσαλέα για να τα μάθω, μια μέρα διάβαζα τη λέξη παπι ως ...πιπα (και πάλι μην ακούσω κιχ)

Και θυμάμαι τη μάνα μου κόκκινη από τα νεύρα να μου λέει: "α μωρε, α, σκατααααααααααααααααα" :lol::lol::lol:

έλιωσα!:lol:

Αρχισα να ανυπομονώ για τα ...Χριστούγεννα....

κ εγώ το ίδιο σκεφτόμουν από την Κυριακή το βράδυ! μυρίζει χιόνι!

μόνο ο στολισμός λείπει!

τρίγωνα κάλαντα...λα λα λα λα...:)

Μας έβαλε 'χερι' γιατί σκέφτηκε το αυτονόητο.... αφού δεν έχετε βγάλει όλα τα δόντια... της παίρνετε την παρηγοριά της... και θα την βρει στα δάχτυλα...

όπου είναι και ο δικος μου φόβος ειδικά τώρα που πρήστηκαν τα πίσω...

ήδη έχουμε μια πολύ κακή συνήθεια απο τον παιδικό που είναι το δάχτυλο στη μύτη... αν αρχίσει και δάχτυλο στο στόμα τη μαμήσαμε...

αλήθεια το κωλοδάχτυλο πως διάολο το κόβεις στη διαδρομή για τη μύτη; Θα κάνει μύτη γουρουνιού στο τέλος!!!!!!

;)άη μαρή με τα άγχη σου!:tongue:

Kαλησπέρα κορίτσια.

να σου ζήσουν γερά κ ευτυχισμένα, να τα καμαρώνετε να προοδεύουν!

Φέφη, μια χαρά μπορείς να την τιμωρείς από τώρα.

το έχω καταλάβει! χθες μου έσπασε την δεύτυερη κούπα- τις λέει κούσε! αντί κούπες!

η τιμωρία είναι στο καρεκλάκι της.

Η δική μας τιμωρία είναι το παρκο.

ρε φίλε, αυτό το έκανα παλιά. έχει πόσους μήνες που πηδάει από το πάρκο! τώρα το έχω κάνει αποθήκη παιχνιδιών-το σκουπιδιάρικο.

Εχει μανία να πλησιαζει στο τζάκι. Μια δυο τρεις, μαλλιασε η γλωσσα μου να του λέω, καίει, κάνει τζιζ, θα πονέσει το χεράκι σου. Το χαβα του αυτός. Τον έκλεισα για τιμωρια καναδυο φορες στο πάρκο και είδα μεγάλη διαφορα. ;) Κι όσο για τις γκοφρετες...θα φρικάρεις, καθε τρεις και λίγο θα χετε τέτοια από γενέθλια. :?

Φιλάκια πολλα σε όλες.

ματς μούτς!

εγώ πισωγύρισμα δεν κάνω στην πιπίλα, παρόλο που μερικές φορές κ η Σύσα βάζει δάχτυλα στο στόμα. ούτε την μαλώνω. απλά όταν έχω χρόνο την απασχολώ-αποπροσανατολίζω!

Καλημέρα σε όλες.

Εγώ θα σας πω για το δαχτυλοπιπίλισμα.

Η μία μου κόρη το πιπίλαγε από την κοιλιά (την έχουμε και φωτο από υπερηχογράφημα).

Για πιπίλα ούτε λόγος. Αφού είχε το δάχτυλο...

Δεν είχα πολυαγχωθει, καθώς τελικά ΔΕΝ επιβεβαιώνονται οι ερευνες που λένε ότι προκαλεί ζημιά στα δόντια και επιπλέον ο γιατρός μου μου έλεγε, άστη ακόμα. Δεν έχεις τίποτα να της προσφέρεις σε αντάλλαγμα που να υποκαθιστά το πιπίλισμα. Είναι η σιγουριά και η ασφάλειά της...

Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που πέρασε. Τότε το κόψαμε.

The hard way, αλλά δεν σας λέω τίποτα άλλο, καθότι απλώς εμείς είμασταν ....."τυχεροί":cry:

δεν το κατάλαβα αυτό. δηλαδή τί κάνατε;:confused:

Καλημέρα σε όλες.

Εγώ θα σας πω για το δαχτυλοπιπίλισμα.

Η μία μου κόρη το πιπίλαγε από την κοιλιά (την έχουμε και φωτο από υπερηχογράφημα).

Για πιπίλα ούτε λόγος. Αφού είχε το δάχτυλο...

Δεν είχα πολυαγχωθει, καθώς τελικά ΔΕΝ επιβεβαιώνονται οι ερευνες που λένε ότι προκαλεί ζημιά στα δόντια και επιπλέον ο γιατρός μου μου έλεγε, άστη ακόμα. Δεν έχεις τίποτα να της προσφέρεις σε αντάλλαγμα που να υποκαθιστά το πιπίλισμα. Είναι η σιγουριά και η ασφάλειά της...

Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που πέρασε. Τότε το κόψαμε.

The hard way, αλλά δεν σας λέω τίποτα άλλο, καθότι απλώς εμείς είμασταν ....."τυχεροί":cry:

Καλησπέρααααα,

εχω το παρεντσ στο γραφειο απο σήμερα. (δν ξερω τι εγινε κ το ξεκλειδωσαν).

Εγω εκανα πιπίλα (δάχτυλο) μέχρι τα 4,5 κ τα δόντια μου ειναι ολοισια...εχω να το λέω αυτό ποτε δν χτειάστικε να κάνω καμία διόρθωση.

Ολοι οι οδοντίατροι μου το έλεγαν αυτό. Δεν είναι δλδ οτι ντε κ καλα το δαχτυλο χαλάει δόντια.

Η κόρη μου το δαχτυλακι το τιμάει δεόντως ποτε δν δεχτηκε πιπίλα...τι να κανω να το κόψω απο τωρα δν γίνεται.

Τωρα αερικό νομίζω μονη της δν τη ζητησε ενα βραδυ ή εσεις μπήκατε σε διαδικασία να την κόψετε??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλησπέρες!!

επιτέλους ύστερα από πολύ καιρό κατάφερα να μπω...

στην εταιρεία κάνανες μειώσεις προσωπικού και μου πήρα την κοπέλα που με βοηθούσε στην αποθήκη, εκτός από λίγες ώρες το πρωί....

Εύχομαι από υγεία να είστε όλοι καλά....

Παγωνιά σήμερα το πρωί.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια.

Ζωπυρόν μπράβο για τη στάση σου. Εύχομαι από δω και πέρα όλα να πάνε καλά :)

Αγγελίνα να χαίρεσαι τα παλληκάρια σου!

Fefi είδωλο η Σύσα :)

Νίτσα έχουν πλάκα όταν αλληλοϋποστηρίζονται ε;

Τα δικά μας νέα...έκαναν εκλογές στο νηπιαγωγείο του Ευριπίδη για το προεδρείο του τμήματος (14 παιδάκια, 8 κορίτσια και 6 αγόρια) και βγήκε αντιπρόεδρος (και είναι το μοναδικό αγόρι που εκλέχθηκε).

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τα δικά μας νέα...έκαναν εκλογές στο νηπιαγωγείο του Ευριπίδη για το προεδρείο του τμήματος (14 παιδάκια, 8 κορίτσια και 6 αγόρια) και βγήκε αντιπρόεδρος (και είναι το μοναδικό αγόρι που εκλέχθηκε).

άντε και είς ανώτερα βρε...( να ποιος θα σώσει την ελλάδα )

σε μας πέρυσι σε αυτή τη διαδικασία δεν είχε δόσει υποψηφιότητα κανένα αγόρι...

συγχαρητήρια!!

αλλά τωρα που τον έβαζα για ύπνο, με πιάσανε στα καλα του καθουμένου τα κλαματα. Το 'σφιγγα και το χάιδευα και το φιλουσα κι όταν το πήρε ο ύπνος, καθόμουν και το σταύρωνα και του 'δωσα χίλιες ευχές. Τα δύο που έκλεισε σήμερα, να γίνουν εκατόν δύο, χρόνια γεμάτα υγεία, ευτυχία και αγάπη. Η ευχή της μάνας λένε πως πιάνει, έτσι δεν είναι?

Σταματάω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπω να γράψω. :oops:

το πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου...

Οσο για το κλιμα βαρυ και ασηκωτο αλλα ευχαριστω τον Θεο που εχω το χαμογελο του γιου μου και μου θυμιζει τι ειναι σημαντικο και τι οχι. Θετικη ενεργεια και υγεια να εχουμε για να αντεχουμε.

συμφωνώ, να έχουμε υγεία (και το εννοώ)!!

αλλά τα πράγματα πια είναι πολύ άσχημα... δεν φαντάζεστε τι έχω ακούσει από το πρωί... πάμε γι' άλλα, δυστυχώς απελπιστικά άσχημα...

(ξανα)φεύγω!

φιλιά σε όλες σας!!

Μαρή Νίτσα βγάλατε και τους τραπεζίτες; Θα με τρελάνει η κόρη σου! Είσαι σίγουρη πως ξεμπερδέψατε;

Κατινάκι μου (σμουτς) ε με λίγο μπουρου μπουρου του πατέρα της και με υποσχέσεις το έκανε... δεν ήταν τελείως δική της απόφαση δεδομένου ότι την επόμενη μέρα την ξαναζήτησε και απλώς την 'κορόιδεψα'!

Διαφημίσεις

δεν το κατάλαβα αυτό. δηλαδή τί κάνατε;:confused:

Εμείς τίποτα...

Με μπανταρισμένο χέρι όμως, και μετά τον φόβο που πήρε 4 μέρες στο νοσοκομείο, ούτε να το ξαναδει δεν ήθελε...

Την κίνηση την έκανε βέβαια, αλλά στην αρχή ήταν δεμένο, πήγαινε να βάλει το άλλο, της το έδεσα και εκείνο, ε, μετά από λίγες έκανε την κίνηση, σταμάταγε, το σκεφτόταν και το άφηνε...

Τώρα πια ούτε λόγος....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μαρή Νίτσα βγάλατε και τους τραπεζίτες; Θα με τρελάνει η κόρη σου! Είσαι σίγουρη πως ξεμπερδέψατε;

Κατινάκι μου (σμουτς) ε με λίγο μπουρου μπουρου του πατέρα της και με υποσχέσεις το έκανε... δεν ήταν τελείως δική της απόφαση δεδομένου ότι την επόμενη μέρα την ξαναζήτησε και απλώς την 'κορόιδεψα'!

ΑΑ μαλιστα..νομιζα πως μια μερα απλα δν τη ζητησε...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Δάγκωσε το δάχτυλό της; :confused:

Χαχαχα. Κοίτα στο φβ, βαριέμαι να τα ξαναγράφω.....

Καλημέρες.

Σε λίγο φεύγω για την εξωτική Αθήνα.... Θα επιστρέψω το βράδυ.

Ελπίζω να μην φάω φρίκη στους δρόμους......

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...