Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μαρή Νίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσα!!!! Με κατατρόμαξες!!! Δεν πέθανε ο πεθερός της!!!!!!! Αι σιχτιρια!

Ο άντρας της αδερφής του πατέρα της πέθανε!!!

Στα ίδια χάλια διάθεση είμαι κι εγώ! Και γιορτάζει και ο πεθερός μου σήμερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρή Νίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσα!!!! Με κατατρόμαξες!!! Δεν πέθανε ο πεθερός της!!!!!!! Αι σιχτιρια!

Μαρή ηλ....α! Μπερδεύτηκα... ειναι 2 διαφορετικές προτάσεις απλά της κόλλησα! :tongue:

Θέλω να πω κάτι που άκουσα χθες στο δελτίο ειδήσεων και κυριολεκτικά ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!

Φορολογικό βάρος πλέον τα παιδιά.......

Δλδ. έλεος! Κοίταξα τα παιδιά μου που παίζανε και λέω Ε ά ντε μου στο δ....

Γεια σας κόρες!

[quote name='Nitsa2;1244608...

Dems λυπάμαι πολύ για τον πεθερό σου... Ζωή σε σας!:cry:

...

Νίτσα μάλλον πέσαν πολλά δυσάρεστα μαζεμένα και μπερδεύτηκες.

Όπως τα λέει το Aeriko. Ο πεθερός μου έπαθε εγκεφαλικό πριν 10 μέρες' date=' αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε και βγήκε προχθες από το νοσοκομείο. Το θείο χάσαμε.

Χρόνια του πολλά !!

Φιλάκια σε όλες :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ναι ρε γμτ! Ίσως φταίει κι αυτό... Θα μας φτιάξει η διάθεση, που θα πάει!

Περιμένω το απόγευμα και την κολλητή μου που τα παιδιά μας είναι και συμμαθητές και γεννημένα ίδια μέρα -μ' ένα χρόνο διαφορά!

Dems λυπάμαι πολύ για τον πεθερό σου... Ζωή σε σας!:cry:

Ζούπυ, αντέδρασες πολύ σωστά! Από δω και πέρα τι γίνεται...

Φέφη δεν το ξέρεις? Και ο πιο δυναμικός άνθρωπος του κόσμου να είσαι έχεις φοβίες/ανασφάλειες!:cool:Περαστικά στο παιδί!

Η hellcat ποιά είναι?

το δικό μου μαρή είναι μια χαρά από υγεία, φτού σκόρδα!

απλά την έκανε την χαζομάρα της στον παιδικό κ άρπαξε μια πιπίλα από τον βαγγελάκη. έτρεχε ξωπίσω της ο βαγγελάκης αλλά πού να την φτάσειτην Σύσα, είχε γίνει λαγός!:oops:

τους μοίρασαν κ σοκοφρετούλες μάλλον για γενέθλια κάποιου παιδιού κ το δικό μου δάγκωνε πάνω από το χρυσόχαρτο...:mad:

δηλαδή εμείς οι γονείς πότε έχουμε λόγο για το τί πρέπει να τρώνε;

το απόγευμα θα πέσει κήρυγμα για την πιπίλα.:cool:

Διαφημίσεις

Έχε τον μικρό σου από κοντά (δλδ όχι πολύ κοντά για να μην νιώσει πως πνίγεται αλλά από απόσταση ασφαλείας) για να σιγουρευτείς πως όλα είναι ok...

ναι my_Kelly, αυτό κάνω... αλλά καμιά φορά αναρωτιέμαι - πόσες μάχες να δώσει κανείς πια... και σε πόσα επίπεδα...?

Τι και αν τα λέμε συνέχεια και κάνουμε επαναλήψεις........είναι σύνηθες το φαινόμενο ή το δικό μου παιδί είναι χαζό?

μην το ξαναπείς αυτό ~ ότι το παιδί είναι χαζό!!

και ο δικός μου δυσκολεύεται στα μικρά γ - μ - ψ... {είναι η καλή προετοιμασία από το νήπιο...:rolleyes:} μια φίλη μου πούχει δευτεράκι φέτος, με συμβούλευσε μαζί με την ορθογραφία που κάνουμε να του βάζω καθημερινά και 4-5 εξτρά λεξούλες που να περιλαμβάνουν τα γράμματα που τον δυσκολεύουν, χωρίς να του το τονίζω ιδιαίτερα...

με εχει πιασει ψυχοπλακωμα δευτεριατικα..μπηκε και ο χειμωνας νωρις γμτ..
Καλημέρα/σπέρα!

Διαβάζω τα νέα σας από το πρωί αλλά για κπ ανεξήγητο λόγο δεν έχω κουράγιο να γράψω.........Νιώθω χάλια:( Δεν ξέρω γιατί!:confused:

Σαν να παθαίνω κατάθλιψη!!!

Μου μπαίνουν κάτι άρρωστες ιδέες στο μυαλό, τι να πω... δεν ξέρω!

διαλύονται τα πάντα, πρωταγωνιστεί η ανασφάλεια, πως να είμαστε καλά...? κι εγώ το πρωί ήμουν σαν Μεγάλη Παρασκευή...

απλά την έκανε την χαζομάρα της στον παιδικό κ άρπαξε μια πιπίλα από τον βαγγελάκη. έτρεχε ξωπίσω της ο βαγγελάκης αλλά πού να την φτάσειτην Σύσα, είχε γίνει λαγός!:oops:

τους μοίρασαν κ σοκοφρετούλες μάλλον για γενέθλια κάποιου παιδιού κ το δικό μου δάγκωνε πάνω από το χρυσόχαρτο...:mad:

χαχαχα, τέλεια η Σύσα!!

Α δεν σας είπα... η παιδίατρος μας έβαλε 'χέρι' που κόψαμε την πιπιλα!!!!

δηλαδή?:confused:

εντωμεταξύ, ο μικρός έχει επιλέξει 3 εξωσχολικές δραστηριότητες : ωδείο (μουσική προπαιδεία, 3ος χρόνος φέτος / το θεατρικό το βαρέθηκε και το 'κοψε), τζούντο (έκανε δοκιμαστικό μάθημα σε τζούντο και ταε κβο ντο, επέλεξε τζούντο / με βρήκε απόλυτα σύμφωνη γιατί ο τρόπος μαθήματος και ο δάσκαλος του τβν ήταν για τα πανηγύρια) και παραδοσιακούς χορούς!

ξέρω πως είναι πολλά και πως ακόμη στο σχολείο έχουν λίγα και πως θα δυσκολευτεί αργότερα αλλά η συμφωνία μας είναι να δοκιμάσουμε αφού θέλει κι αν δεν βγαίνει το πρόγραμμα, θ' αρχίσουμε να κόβουμε μέχρι να ισορροπήσει το πρόγραμμα στα μέτρα του!

(μου ζητάει επιμόνως να τον ξεκινήσω κι Αγγλικά! "μα κάνεις στους άλλους κι όχι στο παιδί σου?" χαχαχαχαχα!)

(που την βρίσκει αυτό το παιδί τόση ενέργεια?) (θα την κληρονόμησε από τον πατέρα του:roll:)

για σήμερα, είμαστε διαβασμένοι, πήγαμε και το ωδείο μας, φαγητό μας έφτιαξε η μανούλα μου (α ρε μάνα...), έχω πολλές άλλες δουλειές στο σπίτι αλλά αρνούμαι να κάνω οτιδήποτε:cool:, οπότε τώρα χαλάρωση και νωρίς για ύπνο ελπίζω (δεν κοιμηθήκαμε και καθόλου το Σ/Κ:lol:)!

αύριο έχω διαολεμένη μέρα!:evil:

Τετάρτη θ' απεργήσετε / κατέβετε Σύνταγμα?

υ.γ. ρουκουτάκι, σταμάτησε να κλαίει στην Πάτρα?

Τι να σου κάνει το Πανεπιστήμιο αν είσαι κομπλεξικός?:evil::evil:

και χιτλερικός ή/και ψυχασθενής...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα...

κι εγώ το ίδιο... αύριο έχουμε συνάντηση με την νέα δασκάλα... να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε...

πω πω ζώπυρον, τι μου θύμησες ξέρεις; κάτι που είχα θάψει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην δευτέρα δημοτικού είχαμε δασκάλα που μας χτυπούσε με χάρακα στα χέρια, δυνατά, κοκκίνιζαν! Το πιο ενδιαφέρον ειναι ότι δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά δεν ξέρω γιατί. ΠΡΟΣΟΧΗ να έχετε καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας, μπορεί να αρχίσουν κάποια στιγμή να ντρέπονται να σας ομολογήσουν πράγματα.

Εμείς καλά, Παρασκευή ξεκινάω πρακτική σε δημοτικό!

έτσι ακριβώς! πόσο δίκιο έχεις, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπες - πρέπει ν' αφουγκραζόμαστε τα πάντα!

καλή αρχή στην πρακτική!!

Ζούπυ υποκλίνομαι!!!!!

Εγώ προσπαθώ να διαχειριστώ το θυμό μου αλλά δεν είναι δυνατόν.......ακόμα...ευελπιστώ....... κάποια στιγμή..........

Και εγώ ευελπιστώ. Από τότε που ...γεννήθηκα....

Εμείς καλά παμε προς το παρόν.

Δυσκολεύεται πολύ στο Ε και στο Ι η μικρή.

Τι και αν τα λέμε συνέχεια και κάνουμε επαναλήψεις........είναι σύνηθες το φαινόμενο ή το δικό μου παιδί είναι χαζό?

Τότε και εγω χαζή είμαι (μην ακουσω κιχ....)

Στην πρώτη δημοτικού, δεν μπορούσα να μάθω το α και το ι. Τα μπέρδευα. Ελεγα το α ι και το ι α...

Ακόμα θυμάμαι τη μάνα μου που είχε χτυπήσει ενέσεις και αφού προσπάθησε λυσσαλέα για να τα μάθω, μια μέρα διάβαζα τη λέξη παπι ως ...πιπα (και πάλι μην ακούσω κιχ)

Και θυμάμαι τη μάνα μου κόκκινη από τα νεύρα να μου λέει: "α μωρε, α, σκατααααααααααααααααα" :lol::lol::lol:

διαλύονται τα πάντα, πρωταγωνιστεί η ανασφάλεια, πως να είμαστε καλά...? κι εγώ το πρωί ήμουν σαν Μεγάλη Παρασκευή...

Εχω αποφασίσει και το παλεύω, να μην με καταβάλει όλη αυτή η κατάσταση.. Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω. Σκέφτομαι ότι έχω δύο υπέροχα παιδιά και έχουμε όλοι υγεία. Με αυτά πορεύομαι...

Καμμιά φορά, βέβαια, δεν τα καταφέρνω, αλλά γίνετε όλο και πιο σπάνιο...

υ.γ. ρουκουτάκι, σταμάτησε να κλαίει στην Πάτρα?

Ε, ναι επιτέλους. 3 μέρες μας έλιωσε... Σήμερα έβγαλε και ήλιο.

Αν και χθες, το ευχαριστήθηκα. Ανάψαμε τζάκι, και φτιάξαμε ατμόσφαιρα. Αρχισα να ανυπομονώ για τα ...Χριστούγεννα....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μας έβαλε 'χερι' γιατί σκέφτηκε το αυτονόητο.... αφού δεν έχετε βγάλει όλα τα δόντια... της παίρνετε την παρηγοριά της... και θα την βρει στα δάχτυλα...

όπου είναι και ο δικος μου φόβος ειδικά τώρα που πρήστηκαν τα πίσω...

ήδη έχουμε μια πολύ κακή συνήθεια απο τον παιδικό που είναι το δάχτυλο στη μύτη... αν αρχίσει και δάχτυλο στο στόμα τη μαμήσαμε...

αλήθεια το κωλοδάχτυλο πως διάολο το κόβεις στη διαδρομή για τη μύτη; Θα κάνει μύτη γουρουνιού στο τέλος!!!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα θα σας γραψω πολλά για τον μικρό μου και σας παρακαλώ να δείξετε κατανόηση, λόγω της ημέρας. (συγκρατήσου Αντωνάκη, λόγω της ημέρααααας) :tongue:

Το πάρτυ πήγε τέλεια. Επιτέλους μεγάλωσαν και παίζουν όμορφα, χωρίς να σιχτιρίζω μόλις κλείνει η πόρτα! :oops: 9 παιδάκια ήταν τελικά. Και μαντέψτε...ήρθε και η κουμπάρα με το άρρωστο! :shock::mad: Το αφήνω ασχολίαστο, επίσης λόγω της ημέρας. :lol:

Το κλου του θεάματος ήταν η αντίδραση του μικρού, μόλις του παρουσιάσαμε την 4κιλη τούρτα με τον έντονο πορτοκαλοκίτρινο Τουίτυ. Όρμηξε σαν το σίφουνα και την άρπαξε και με τα δύο χέρια! Εγώ έκλαιγα το Ralph Lauren πουκάμισο, οι υπόλοιποι είχαν ξελιγωθεί στα γέλια και ο αντρας μου φώναζε "βάλτον να το ξανακάνει, δεν τον πρόλαβα απ' την αρχή με την κάμερα!" :confused: Κατα τα άλλα, ήταν πολύ φρόνιμος - ή είχε πάθει σοκ βλέποντας τις ορδές των αλαλαζόντων νηπίων στο σπίτι ή επειδή ήταν πολύ απασχολημένος να διαλύει το μεγάλο κάστρο του αδελφού του, ευκαιρίας δοθείσης! :rolleyes: Ο μεγάλος μου με στενοχώρησε λίγο...όσο να 'ναι, ζήλεψε κι έπαθε μια ψιλοφρίκη όταν έσβησε μετά από εκείνον το μωρό τα κεράκια, αλλά το ξεπεράσαμε σχετικά αναίμακτα.

Σήμερα ο μικρός πήγε με τη νταντά του και του αγόρασε μια κοραλλί μπλούζα (είναι το χρώμα του, μαζί με το μωβ). Τη φορούσε και καμάρωνε όταν γυρισα σπίτι και ήταν...δεν μπορώ να το περιγράψω, σαν της νεράιδας το παιδί, σαν ζωγραφιά...δεν έχω λόγια, ειλικρινά. Ήμουν χαλαρή όλη μέρα, δεν μπορώ να πω πως είχα και καμια τρελή συγκίνηση, αλλά τωρα που τον έβαζα για ύπνο, με πιάσανε στα καλα του καθουμένου τα κλαματα. Το 'σφιγγα και το χάιδευα και το φιλουσα κι όταν το πήρε ο ύπνος, καθόμουν και το σταύρωνα και του 'δωσα χίλιες ευχές. Τα δύο που έκλεισε σήμερα, να γίνουν εκατόν δύο, χρόνια γεμάτα υγεία, ευτυχία και αγάπη. Η ευχή της μάνας λένε πως πιάνει, έτσι δεν είναι?

Σταματάω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπω να γράψω. :oops:

Θέλω να πω καλή αρχή στην Παλ και καλή συνέχεια στην Ζώπυρόν μας. Μακάρι από δω και πέρα να είναι όλα τόσο καλά, που να ξεχαστούν τα τόσο δυσαρεστα προηγούμενα. Δεν θέλω να μιλήσω για το πόσο με τρομάζουν και με θυμώνουν όλα αυτά, αυτή τη στιγμή.

DEMS, συλλυπητήρια. Ζωή σε σας, κοπέλα μου.

Φέφη, μια χαρά μπορείς να την τιμωρείς από τώρα. Η δική μας τιμωρία είναι το παρκο. Εχει μανία να πλησιαζει στο τζάκι. Μια δυο τρεις, μαλλιασε η γλωσσα μου να του λέω, καίει, κάνει τζιζ, θα πονέσει το χεράκι σου. Το χαβα του αυτός. Τον έκλεισα για τιμωρια καναδυο φορες στο πάρκο και είδα μεγάλη διαφορα. ;) Κι όσο για τις γκοφρετες...θα φρικάρεις, καθε τρεις και λίγο θα χετε τέτοια από γενέθλια. :?

Αερικό, τι θα κάνετε τώρα? Θα της ξαναδώσετε την πιπίλα? Κρίμα που δεν τη ρώτησες, πριν της την κόψεις...πάντως αυτό με το δαχτυλοπιπίλισμα το 'χει κι ο δικός μου και δεν έχω ιδέα πως κόβεται. πιπίλα δεν θέλησε ποτέ του.

Ωχ, πόσα έγραψα? Ελπίζω να μη χαθουνε! Φιλάκια πολλα σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

Εγώ θα σας πω για το δαχτυλοπιπίλισμα.

Η μία μου κόρη το πιπίλαγε από την κοιλιά (την έχουμε και φωτο από υπερηχογράφημα).

Για πιπίλα ούτε λόγος. Αφού είχε το δάχτυλο...

Δεν είχα πολυαγχωθει, καθώς τελικά ΔΕΝ επιβεβαιώνονται οι ερευνες που λένε ότι προκαλεί ζημιά στα δόντια και επιπλέον ο γιατρός μου μου έλεγε, άστη ακόμα. Δεν έχεις τίποτα να της προσφέρεις σε αντάλλαγμα που να υποκαθιστά το πιπίλισμα. Είναι η σιγουριά και η ασφάλειά της...

Αυτά μέχρι το καλοκαίρι που πέρασε. Τότε το κόψαμε.

The hard way, αλλά δεν σας λέω τίποτα άλλο, καθότι απλώς εμείς είμασταν ....."τυχεροί":cry:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!

Αγγελίνα η συγκίνησή σου φυσιολογικότατη μου φαίνεται για μαμά! Να τα εκατοστήσει και κυρίως να είναι γερός και χαρούμενος.

Αερικό, μου φαίνεται αδιανόητο παιδί δυόμισυ χρονών να αρχίσει ξαφνικά δαχτυλοπιπίλισμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Kαλημερα σε ολες!!!!!!

Και εμενα δυσκολο μου φαινεται αερικο στο ειπα τωρα σε αυτη την ηλικια να αρχισει να πιπιλαει δαχτυλο. Τουλαχιστον ο δικος μου την εκοψε απο αρχες Σεπτεμβρη και δεν το εχει κανει ποτε. Μην αγχωνεσαι αν δεις τετοια κινηση την ξαναδινεις στην αναγκη.

Αγγελινακι καταλαβαινω την συγκινηση σου και εγω νιωθω ετσι για τον Μουτζαχεντιν μου πολλες στιγμες και ειδικα η μερα των γενεθλιων του ειναι για μας ιερη μερα γιατι προσευχηθηκαμε απιστευτα πολλες φορες μεχρι το πρωινο εκεινο που τα καταφερε και πηρε την πρωτη του αναπνοη.

Παλλ καλη αρχη και χαλαρα ολα καλα θα πανε τα παιδια καταλαβαινουν πολλα αν της το περασεις ηρεμα και εισαι και εσυ χαλαρη θα συνηθισει μια χαρα!!!

Ζοπ καλη δυναμη με τα νεα δεδομενα και ειμαι σιγουρη οτι εισαι διπλα του ισκιος που τον προστατευει!!!!

Οσο για το κλιμα βαρυ και ασηκωτο αλλα ευχαριστω τον Θεο που εχω το χαμογελο του γιου μου και μου θυμιζει τι ειναι σημαντικο και τι οχι. Θετικη ενεργεια και υγεια να εχουμε για να αντεχουμε.

Καλημέρα και Καλή Δύναμη σε όλες μας!!!!!! Το 'χανω τελευταία......Πολλές πληροφορίες συγκεντρωμένες έπεσαν. Μωρέ λέτε να μουρλαίνομαι!!!

Αγγελίνα να τον χαίρεσαι! Πάντα γερός και δυνατός! Λογικό που ζήλεψε ο μεγάλος, το παθαίνει και ο Π. στα γεννέθλια της Ο. επειδή της μικρής είναι καλοκαίρι και έχουμε περισσότερες δυνατότητες.... Αλλά πάντα το κεράκι το σβήνουν μαζί..

Όχι μόνο ευχή αλλά και κατάρα της μάνας πιάνει! Εμείς ΜΟΝΟ ευχές!!!!!

Παλ, Καλή Αρχή με πολύ δύναμη!

Σήμερα έχουμε τα 9μερα του παππού οπότε όλο το απόγευμα μάλλον εκεί θα τη βγάλουμε..

Αύριο πάω να γράψω τον Π. taek-wo-do κι εγώ μαζί του γυμναστήριο τις ίδιες ώρες! Τέλειο?!

Βλέπω το Γ. να με "σκοτώνει" με τόσα έξοδα μαζεμένα αλλά δεν πειράζει!!!

Μας έβαλε 'χερι' γιατί σκέφτηκε το αυτονόητο.... αφού δεν έχετε βγάλει όλα τα δόντια... της παίρνετε την παρηγοριά της... και θα την βρει στα δάχτυλα...

όπου είναι και ο δικος μου φόβος ειδικά τώρα που πρήστηκαν τα πίσω...

ήδη έχουμε μια πολύ κακή συνήθεια απο τον παιδικό που είναι το δάχτυλο στη μύτη... αν αρχίσει και δάχτυλο στο στόμα τη μαμήσαμε...

αλήθεια το κωλοδάχτυλο πως διάολο το κόβεις στη διαδρομή για τη μύτη; Θα κάνει μύτη γουρουνιού στο τέλος!!!!!!

Τι μακακία τα πιάνει?! Κι εμένα η Ο. από τότε που ξεκίνησε σταθμό άρχισε να σκαλίζει τη μύτη της κι ότι θυσαυρό βγάζει τον ακουμπάει εδώ κι εκεί.....:rolleyes:

Τι θα κάνουμε?

Καλά, πιπίλα ούτε λόγος! Τι θέλει ολημερίς κι οληνυχτίς...:confused: Δλδ πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να την κόψεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...