Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζούπη όχι δεν μου έχει πει να προσέχω κάτι μετά τη φυσιοθεραπείες :eek: Θα τον ρωτησω αύριο που θα ξαναπάω... όσο για την ξεκούραση; Εχμμμ ναι... γι' αυτό είσαι αναλ χαχαχα γιατί έχεις μεγάλη φαντασία!!!

έλεος βρε κοριτσάκι! κακώς που δεν στο έχει πει αλλά κι εσύ τι περιμένεις? δηλαδή, π.χ. μετά από μια εντριβή, σηκώνεσαι και κάνεις δουλειές?:?

ο γιος μου ψιλοβήχει, έχει μπουκωμένη μύτη και τον πονάει λίγο το κεφάλι του - αν δεν έχει αρρωστήσει μέχρι αύριο (ξου, ξου), ε τότε θα πάω να παίξω τζόκερ!!:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω ζώπυρον, τι μου θύμησες ξέρεις; κάτι που είχα θάψει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην δευτέρα δημοτικού είχαμε δασκάλα που μας χτυπούσε με χάρακα στα χέρια, δυνατά, κοκκίνιζαν! Το πιο ενδιαφέρον ειναι ότι δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά δεν ξέρω γιατί. ΠΡΟΣΟΧΗ να έχετε καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας, μπορεί να αρχίσουν κάποια στιγμή να ντρέπονται να σας ομολογήσουν πράγματα.

Εμείς καλά, Παρασκευή ξεκινάω πρακτική σε δημοτικό!

Επίσης άσχετο, η Σοφία έχει φάει κόλλημα με δύο πράγματα αυτές τις μερες: το "αγαπώ μια πιτσιρίκα" και το ντιβιντί του γάμου μας! Θέλει να το βλέπει όλη μέρα! Ο μίκυ έχει φάει χοντρό φτύσιμο μπροστά στη μαμά με νυφικό :P

Ζωπυρον, το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα τεράστιο μπράβο.

Πολύ ωραία αντιμετώπισες το όλο θέμα.

Βέβαια, απορώ γιατί είναι η δασκάλα ακόμα στο σχολείο....

Γιατί απορώ δεν ξέρω... Λες και απολύεται κανεις, έχει επιπτώσεις κανεις...

Τέλος πάντων...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

γεια, και αντιο

φεης και παλι φεης..

Σύντομη και περιεκτική.

Μας έφτυσε ή βρέχει???:tongue:

Καλημέρααααααα κούκλες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Ζώπυρον καλά της έκανες της άθλιας. Να μη σώσει να μιλήσει ποτέ. Λένε για τους αστυνομικούς που δεν περνάνε από psychiatric evaluation tests, οι δάσκαλοι/νηπιαγωγοί δεν θα έπρεπε πριν μπουν σε αίθουσα να περάσουν? Τι να σου κάνει το Πανεπιστήμιο αν είσαι κομπλεξικός?:evil::evil:

Έχε τον μικρό σου από κοντά (δλδ όχι πολύ κοντά για να μην νιώσει πως πνίγεται αλλά από απόσταση ασφαλείας) για να σιγουρευτείς πως όλα είναι ok...

Ζούπυ υποκλίνομαι!!!!!

Εγώ προσπαθώ να διαχειριστώ το θυμό μου αλλά δεν είναι δυνατόν.......ακόμα...ευελπιστώ....... κάποια στιγμή..........

Εμείς καλά παμε προς το παρόν.

Δυσκολεύεται πολύ στο Ε και στο Ι η μικρή.

Τι και αν τα λέμε συνέχεια και κάνουμε επαναλήψεις........είναι σύνηθες το φαινόμενο ή το δικό μου παιδί είναι χαζό?

καλημερα καλή εβδομαδαααααααααααααααααα

με εχει πιασει ψυχοπλακωμα δευτεριατικα..μπηκε και ο χειμωνας νωρις γμτ..

εσεις τί κανετε???????? ευτυχώς εμεις παμε ακομη παιδικο...(ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω το τί μας περιμενει στο σχολειο δλδ):)

Άνοιξα και το webtv σήμερα που έχει πρεμιέρα ο Παπαδάκης στον Αντεννα και τι να δω????????????....καλεσμένος το βουβαλόπαιδο........το'χω αφήσει ανοιχτό από περιέργεια, να δω τι άλλες παπαριές θα πει.

Στις 12.30 θα πάει ο Τζέφρυ στον Παπούλια και στις 4 έχουν έκτακτο υπουργικό:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι σκατά θα πούνε πάλι μου λέτε???????????

Τα πρωτάκια στην τάξη της κόρης μου παίρνουνε γρηγορότερες αποφάσεις, και τις κρατάνε σταθερές...(ποιόν θα κυνηγήσουμε στο διάλειμμα....τον Γιώργο............γιούργιαααααααααααααααααα!!!!!)

Άνοιξα και το webtv σήμερα που έχει πρεμιέρα ο Παπαδάκης στον Αντεννα και τι να δω????????????....καλεσμένος το βουβαλόπαιδο........το'χω αφήσει ανοιχτό από περιέργεια, να δω τι άλλες παπαριές θα πει.

ποιον εννοεις μαρη????????

Στις 12.30 θα πάει ο Τζέφρυ στον Παπούλια και στις 4 έχουν έκτακτο υπουργικό:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι σκατά θα πούνε πάλι μου λέτε???????????

Τα πρωτάκια στην τάξη της κόρης μου παίρνουνε γρηγορότερες αποφάσεις, και τις κρατάνε σταθερές...(ποιόν θα κυνηγήσουμε στο διάλειμμα....τον Γιώργο............γιούργιαααααααααααααααααα!!!!!)

ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Πρέπει να είσαι η μοναδική Ελληνίδα που δεν ξέρει ότι το βουβαλόπαιδο είναι ο Πάγκαλος.:tongue:

Επίσης

Τζέφρυ= ο προδότης ο πρωθυπουργός μας

Μπένυ= ο κλασομπανιέρας ο Βενιζέλος (κρίμα κι έχει και ιστορικό όνομα)

Με την ουρά στα σκέλια ο Παπαδάκης όλη την ώρα που μίλαγε το βουβαλόπαιδο... κρίμα τις κορώνες του!!!!!

Σε λίγο έχει την Κανέλη...εκεί θα συμφωνεί στα πάντα μαζί της!!!

Οχι, γλυκιά μου. Μόνο από το νήπιο και μετά. Οχι στους παιδικούς σταθμούς.

κρίμα. έλπιζα να μη με είχαν ενημερώσει εγκαίρως...κ απλά να το μάθαινα έστω αργά.

έχω τόσες ερωτήσεις...θα ήθελα να δω ποιά είναι η θέση των άλλων γονιών.

τί να πω εγώ π.χ. για τη μερέντα, αν είμαι μόνη μου!

ή για το πώς τα απασχολούν!:confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια. :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, φέφη! Αχ, δε μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νικ! :P Η μικρή πώς πάει? Της πέρασε η ίωση?

ναι. τώρα περιμένουμε την επόμενη...;)είναι η 2η συνεχόμενη εβδομάδα που πάει παιδικό, άθλος!

εγώ με πυρετό ή μπουκωμένο το παιδί δεν το στέλνω παιδικό. ως τώρα ούτε με μύξες το έστειλα.

η γιατρός μας βέβαια μας είπε ότι αν είναι ευδιάθετη, απύρετη, να την στέλνουμε κ με μύξες!:|

είναι πολύ ενθουσιασμένη με το σχολείο της! "τάντα" κ ξερό ψωμί!

όλο ιστορίες από το σχολείο μου λέει! αχ κ να τις έλεγε πλήρως κατανοητά!:P

Εγώ συγχύστηκα με την μία μου κουμπάρα. Πήρα χθες να την καλέσω και μου λέει "η κόρη μου είναι άρρωστη εδώ και μια βδομάδα. Χθες είχε 39 πυρετό, σήμερα 38, αλλα ως την Κυριακή θα είμαστε καλά και θα έρθουμε!!" :shock::shock::mad::mad: Μιλάμε, το πόσο τα πήρα δεν περιγράφεται. Η συγκεκριμένη συχνά με βγάζει απ' τα ρούχα μου και δε μιλάω, αλλα τώρα της είπα, κοίταξε, αν είναι άρρωστη, σε παρακαλώ πολύ να μην τη φερεις, δεν χρωστάνε τίποτα τόσα παιδάκια. Ενδεχομένως να παρεξηγήθηκε, αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.

δεν το συζητώ. το έχω κάνει κ εγώ σε μεγαλύτερο βαθμό χωρίς τύψεις.

επειδή κάποιες αρνούνται ότι τα παιδιά τους είναι άρρωστα, άσχετο που οι μύξες τρέχουν ως το πάτωμα-πράσινες- άσχετο που βήχουν σαν παππούδες-μόνο κ μόνο για να παινευτούν ότι δεν παίρνουν αντιβίωση!!!!!!!!:evil: πλέον δεν καλώ στο σπίτι μου συγκεκριμένα άτομα.-

Θα ξαναγραψω εντυπώσεις από το πάρτυ. Πολλά φιλια.

ελπίζω να περάσατε τέλεια, κυρίως τα μικρά! να σου ζήσουν κ οι δύο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:D

έχω ξυπνήσει κεφάτη : κοιμόμουνα από χθες στις 7 το βραδάκι, χαχαχα!:tongue:

καθόμουνα με τον γιο μου στο κρεβάτι μου - εγώ διάβαζα το βιβλίο μου κι αυτός ζωγράφιζε και... αποκοιμηθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε!!:roll:

ήρθε κι ο ζώπυρος λίγο πιο μετά, έγιναν κάποιες αλλαγές στις θέσεις:rolleyes: και το βράσαμε στον ύπνο!!

νομίζω, το είχαμε ανάγκη οικογενειακώς...:cool:

σήμερα θα κυλήσει χαλαρά η μέρα, υπάρχουν διάφορες σκέψεις-προτάσεις, θα δούμε!

πάω στο δροσερό:mrgreen: μπαλκόνι μου να κάνω ένα ωραίο τσιγαράκι με τον καφέ μου και επανέρχομαι!!:tongue:

τί ωραία εικόνα! πάντα τέτοια!

όσο για την αντίδρασή σου ...τα σέβη μου!:o:D:cool:

έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι να κοντρολάρω τα νεύρα μου.

είμαι των άκρων. ή πολύ μαλακιά έως λαλακίας ή χέβη μέταλ καταστάσεις! πρέπει να πιάσω μέσο όρο!:(

Γεια σας κοριτσια και απο εμας!

Δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε, ευχομαι ομως να ειστε ολες καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

φιλάκια κ σε σένα. μπράβο στην μαρία σε όλα της!

ο γιος μου ψιλοβήχει, έχει μπουκωμένη μύτη και τον πονάει λίγο το κεφάλι του - αν δεν έχει αρρωστήσει μέχρι αύριο (ξου, ξου), ε τότε θα πάω να παίξω τζόκερ!!:roll:

μακάρι να μην είναι τίποτα!

πω πω ζώπυρον, τι μου θύμησες ξέρεις; κάτι που είχα θάψει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην δευτέρα δημοτικού είχαμε δασκάλα που μας χτυπούσε με χάρακα στα χέρια, δυνατά, κοκκίνιζαν! Το πιο ενδιαφέρον ειναι ότι δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά δεν ξέρω γιατί. ΠΡΟΣΟΧΗ να έχετε καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας, μπορεί να αρχίσουν κάποια στιγμή να ντρέπονται να σας ομολογήσουν πράγματα.

εγώ σε όλα μου τα σχολικά χρόνια έχω φάει ξύλο από μια δασκάλα που δεν ήταν καν της τάξης μας. ήταν στην τάξη της μικρότερης αδερφής μου. μας έλεγεη αδερφή μου ότι τους χτυπάει όλους, όταν έπαιρνε φόρα η μαντάμ αμαμήτου, αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν την πίστευα!

ώσπου κάπου χρειάστηκε να λείψει ο δάσκαλός μας κ μας πρόσεχε η αμαμήτου, παράλληλα με τις δικές της τάξεις.

ε, τότε, εκνευρίστηκε από κάποιον κ μας έβαλε στη σειρά όλυς κ μας χαστούκισε. όταν έφτασε σε μένα με ρώτησε" εσένα σε χαστούκισα;" όχι της απαντώ.

"πάρε τότε να με θυμάσαι"

μιλάμε για ψυχοπαθή.

οι γονείς μου ήταν μαθημένοι στη βία από τους δασκάλους από τα δικά τους χρόνια κ δεν αντέδρασαν...

τώρα να τολμήσει κάποιος να το κάνει στο παιδί μου κ θα ξυπνήσει ο φονιάς μέσα μου!

Εμείς καλά, Παρασκευή ξεκινάω πρακτική σε δημοτικό!

καλή αρχή!

Επίσης άσχετο, η Σοφία έχει φάει κόλλημα με δύο πράγματα αυτές τις μερες: το "αγαπώ μια πιτσιρίκα" και το ντιβιντί του γάμου μας! Θέλει να το βλέπει όλη μέρα! Ο μίκυ έχει φάει χοντρό φτύσιμο μπροστά στη μαμά με νυφικό :P

έχουμε τις ίδιες χαρές!

σιδερώνω ανενόχλητη χαρη στο άλμπουμ της βάφτισης, που το κοιτάζει στο ίδιο δωμάτιο που σιδερώνω...

το ντι βι ντι της βάφτισης είχε κάνει θραύση το καλοκαίρι. την ντόρα την είχε ελαφρώς γραμμένη.

τώρα μου έδωσες ιδέα για το ντι βι ντι του γάμου! μπας κ αφήσουμε τον μπάρνι για ΣΚ!

φιλιά σε όλες!

τα νέα μας: έστρωσα κουρτίνες χαλιά, εκτός από υπνοδωμάτια.

πονάω από κούραση παντού, πονάει ο λαιμός, ο αυχένας από το κρύο που έφαγα στις βεράντες για καθάρισμα τα πάντα όλα!

ακόμα ένα ΣΚ κ τελείωσα!

η Σύσα αρχίζει κ κάνει πιο συγκροτημένες προτασούλες! αλλά είναι κ ζημιαρόγατο!

πότε καταλαβαίνουν τιμωρία;

Καλημέρα/σπέρα!

Διαβάζω τα νέα σας από το πρωί αλλά για κπ ανεξήγητο λόγο δεν έχω κουράγιο να γράψω.........Νιώθω χάλια:( Δεν ξέρω γιατί!:confused:

Σαν να παθαίνω κατάθλιψη!!!

Μου μπαίνουν κάτι άρρωστες ιδέες στο μυαλό, τι να πω... δεν ξέρω!

Περιμένω να αδιαθετήσω. Μήπως γι' αυτό μου έχει πέσει η διάθεση..Ούτε να γελάσω δε μπορώ!:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Υ.Γ. Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια του φόρουμ...

ειναι τσαγκαροδευτέρα νιτσακι ειναι και χαλια ο καιρος.....

και γω το ιδιο εγραψα πρωί πρωί αν το ειδες.......;)

Ναι ρε γμτ! Ίσως φταίει κι αυτό... Θα μας φτιάξει η διάθεση, που θα πάει!

Περιμένω το απόγευμα και την κολλητή μου που τα παιδιά μας είναι και συμμαθητές και γεννημένα ίδια μέρα -μ' ένα χρόνο διαφορά!

Dems λυπάμαι πολύ για τον πεθερό σου... Ζωή σε σας!:cry:

Ζούπυ, αντέδρασες πολύ σωστά! Από δω και πέρα τι γίνεται...

Φέφη δεν το ξέρεις? Και ο πιο δυναμικός άνθρωπος του κόσμου να είσαι έχεις φοβίες/ανασφάλειες!:cool: Περαστικά στο παιδί!

Η hellcat ποιά είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...