Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αααααααααχχχχχχχχχχχ...χειμωνιασε..βγαζω χειμωνιατικα σημερα

τζακακι ρουκουτακι???????? ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

Μοα, τελικά δεν... Βαριέται ο άντρας μου να πάει να φέρει ξύλα, δεν κάνει κρύπο μου λεει... Γκρρρρ, για την ατμόσφαιρά το ήθελα...

Πάω να βάψω μαλλί μιας και οι μικρές είναι δίπλα στην νουνά τους....

Μια χειμωνιάτικη καλημέρα.

Τζάκια βλέπω ε! άντε τυχερούλες.

Εγώ βλέπω ντοκιμαντέρ στο SKAI με κατασκευαστικά θέματα.

Την καταβρίσκω με τέτοια............την κατασκευή του φράγματος Χούβερ και της Γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου πρέπει να τα'χω δει ίσαμε με 50 φορές το καθένα (ανωμαλία έτσι?)

Εντελώς!!

Ελα εδώ, να σε πάω να κολυμπήσεις κάτω από τη γέφυρα. Αν θες, κάνε και έναν έλεγχο αν όλα είναι οκ!!:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα εδώ, να σε πάω να κολυμπήσεις κάτω από τη γέφυρα. Αν θες, κάνε και έναν έλεγχο αν όλα είναι οκ!!:D

Συντοπίτισσα ήμουνα στα εγκαίνια της γέφυρας εκείνο το βράδυ και την περπάτησα.............πολύ ανηφόρα όμως έτσι.

Μόλις έφτασα στη μέση με την γλώσσα έξω είπα τέρμα, δεν πάω μέχρι την άλλη μεριά και να χρειαστεί να ξανανέβω την ανηφόρα.

Γύρισα πίσω:tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια. :)

Κανονικά έπρεπε να κοιμάμαι, αλλα με έχει πιάσει υπερένταση από το πολύ καθάρισμα. Δεν το κάνω συχνά σε τέτοια κλίμακα και τώρα δεν μπορώ να βγω απ' την πρίζα! Έχω όμως ένα σπίτι...κουκλί! Το βλέπω και αναστενάζω...11 πιτσιρίκια, σε πόση ώρα λέτε να μου το επαναφέρουν στην προτέρα κατάσταση? :rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, φέφη! Αχ, δε μπορώ να το συνηθίσω αυτό το νικ! :P Η μικρή πώς πάει? Της πέρασε η ίωση?

Ζούπυυυυυυ πού χάθηκες πάλι, μαρή?

Ειρήνη, περαστικά στον άντρα σου...είναι καλύτερα τώρα? Σέρνεται ίωση τυπου γρίππης, με υψηλό πυρετό. Κοίτα μην την πατήσεις κι εσύ.

Εγώ συγχύστηκα με την μία μου κουμπάρα. Πήρα χθες να την καλέσω και μου λέει "η κόρη μου είναι άρρωστη εδώ και μια βδομάδα. Χθες είχε 39 πυρετό, σήμερα 38, αλλα ως την Κυριακή θα είμαστε καλά και θα έρθουμε!!" :shock::shock::mad::mad: Μιλάμε, το πόσο τα πήρα δεν περιγράφεται. Η συγκεκριμένη συχνά με βγάζει απ' τα ρούχα μου και δε μιλάω, αλλα τώρα της είπα, κοίταξε, αν είναι άρρωστη, σε παρακαλώ πολύ να μην τη φερεις, δεν χρωστάνε τίποτα τόσα παιδάκια. Ενδεχομένως να παρεξηγήθηκε, αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.

Κι εμείς με τζάκι είμαστε, εδώ και μέρες. Δεν παλεύεται αλλιώς αυτή η υγρασία. Ευτυχώς ζεσταίνει όλο το σπίτι και ευελπιστώ να αργήσω να ανάψω καλοριφερ...για ευνόητους λόγους. :(

Θα ξαναγραψω εντυπώσεις από το πάρτυ. Πολλά φιλια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Συντοπίτισσα ήμουνα στα εγκαίνια της γέφυρας εκείνο το βράδυ και την περπάτησα.............πολύ ανηφόρα όμως έτσι.

Μόλις έφτασα στη μέση με την γλώσσα έξω είπα τέρμα, δεν πάω μέχρι την άλλη μεριά και να χρειαστεί να ξανανέβω την ανηφόρα.

Γύρισα πίσω:tongue:

Μπαρδόν? Τι εννοείς συντοπίτισσα? Από που είσαι ωρε?

Την περπάτησες ε? Ναι σιγά.. Μόνο με το αυτοκινητο πάω...

(Εγώ εννοούσα από κατω, κολυμπώντας να ελέγξεις τα ...θεμέλια, όχι από πάνω.. :roll:)

Αγγελίνα, εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ ωραία.

Και εννοείτε ότι το σπίτι δεν θα έχει καμμία σχεση μετα....

Εμείς εδω. Σταμάτησε να βρέχει επιτέλους. Αλλά είναι βαρύς ο ουρανός και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...

Α, σήμερα το τζάκι θα το ανάψω ο κόσμος να ερθει τούμπα...

DmXup2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:D

έχω ξυπνήσει κεφάτη : κοιμόμουνα από χθες στις 7 το βραδάκι, χαχαχα!:tongue:

καθόμουνα με τον γιο μου στο κρεβάτι μου - εγώ διάβαζα το βιβλίο μου κι αυτός ζωγράφιζε και... αποκοιμηθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε!!:roll:

ήρθε κι ο ζώπυρος λίγο πιο μετά, έγιναν κάποιες αλλαγές στις θέσεις:rolleyes: και το βράσαμε στον ύπνο!!

νομίζω, το είχαμε ανάγκη οικογενειακώς...:cool:

σήμερα θα κυλήσει χαλαρά η μέρα, υπάρχουν διάφορες σκέψεις-προτάσεις, θα δούμε!

πάω στο δροσερό:mrgreen: μπαλκόνι μου να κάνω ένα ωραίο τσιγαράκι με τον καφέ μου και επανέρχομαι!!:tongue:

Διαφημίσεις

Μεχρι τις 6 που επεσε ο πυρετος δεν εκλεισα ματι με πονσταν και δεν επεφτε. Αυτα τα ωραια και να δω πως θα βγαλω την ημερα αυπνη.

καλό κουράγιο, περαστικά!! είναι καλύτερα??

Σαλόνικα θα πάμε με τον φέφο, θα κάνει τον κέβιν κόστνερ κ εγώ την τραγουδιάρα!

χαχαχαχαχαχα!! τα λες πολύ ωραία βρε φεφάκι!!!

Γεια σας κορίτσια!

Έχω χαθεί τελευταία γιατί μας έχει πέσει και λίγο ο ουρανός στο κεφάλι.

συλληπητήρια και καλό κουράγιο/καλή επιτυχία με τον πεθερό σου.

Ναι, και εγώ εκεί καταλήγω. Τελικά ΔΕΝ είμαστε πολλές. Μας ξεγελάει το φόρουμ...

Μα, κανένα ενδιαφέρον? Μόνο αν θα φάνε και αν θα μάθουν την αλφαβήτα να κάνουμε τους καμπόσους ότι το παιδί μας είναι ...έξυπνο?

Για την ψυχική του υγεία?????Για να ξεστραβωθούμε πως θα κάνουμε καλύτερο τον κόσμο που θα του παραδώσουμε???

Πως θα είναι πιο ευτυχισμένο?

Τι να πω. Θλίβομαι. Και νοιώθω και λίγο ουφο, για να μην πω πολύ....

και που είσαι ακόμα... έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου και ν' ακούσουν τ' αυτιά σου... και ναι - μπορεί να μας κακοφαίνεται όταν το διαβάζουμε αλλά όπως είπε και η κοπέλα από κει "οι γονείς είμαστε παράξενο είδος"...

Εγώ χαζεύω στο pc, η βροχή πέφτει, τι ωραία, τι ησυχία είναι αυτή, πολύ γουστάρω!!! Τι καλά που κοιμούνται και οι δυο τους και δεν με ταλαιπωρούν. Βασικά τα γράφω αυτά εδώ για να υπάρχουν και να ανατρέχω τις δύσκολες και πονεμένες ώρες....

Φιλιά πολλά κορίτσια μου! Πάω να φτιάζω ζεστό κακάο πριν ξυπνήσουν:)

τι ωραία εικόνα, τι ωραία...

Θα ξαναγραψω εντυπώσεις από το πάρτυ. Πολλά φιλια.

καλή επιτυχία με το πάρτυ και να χαίρεσαι το στερνοπούλι σου!!

όσο για τ' άρρωστα παιδάκια και το πως το χειρίζονται οι μαμάδες τους, τι να πεις αν δεν υπάρχει κοινή λογική και φιλότιμο? εδώ οι γιατροί σου λένε, να είναι τουλάχιστον μια μέρα απύρετο το παιδί πριν βγει έξω (και για δική του προστασία, μην ξανακυλήσει)!

αερικό, στην αρχή πονάς - όντως - πολύ, μετά γλυκαίνει κάπως το πράγμα...

μετά το πέρας των θεραπειών, θα νοιώσεις ανακούφιση, ίσως όχι τόση όση περίμενες/αντίστοιχη του μεγέθους του προβλήματος αλλά θα δεις ανακούφιση...

φαντάσου ότι εγώ είχα μια κρίση αυχενικού (με ότι συμπεριλαμβάνει αυτό) κάθε βδομάδα-10 μέρες και τώρα έχω μια αρκετά ηπιότερη κάθε μήνα και αν...

μην περιμένουμε και θαύματα - όπως μου είχε πει κι ένας ορθοπεδικός όταν νεότατη ανακάλυψα την κήλη δίσκου στην μέση μου (ναι, έχω κι απ' αυτό!:mrgreen:) : φλάτζα ήταν και κάηκε κορίτσι μου:shock:, δεν μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό, παρά μόνο να το φροντίσουμε...

πιστεύω δε...:rolleyes:

πως ντύνεσαι ζεστά - προσέχεις τις αλλαγές της θερμακρασίας και δεν κουράζεσαι σωματικά καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας (όσο καιρό κρατάει η θεραπεία τουλάχιστον)...

και ειδικά 1-1,5 ώρα μετά την συνεδρία δεν πρέπει να σηκώνεις/σπρώχνεις ούτε πούπουλο...:cool:

Καλημέρα! Ψοφόκρυο λέεεεεεεεεεεμε! Μετάνιωσα που δεν κράτησα τα πεθερικά στην Αθήνα να στρώσουμε χαλιά αυτό το ΣΚ!!! Μπρρρρ... Έβγαλα χειμωνιάτικα μάζεψα καλοκαιρινά συρταριών... μένει η μάχη με την ντουλάπα τώρα!!!

Είπα κι εγώ ποιος μου αρρώστησε και δεν το θυμάμαι; χαχαχαχαχα

Ζούπη όχι δεν μου έχει πει να προσέχω κάτι μετά τη φυσιοθεραπείες :eek: Θα τον ρωτησω αύριο που θα ξαναπάω... όσο για την ξεκούραση; Εχμμμ ναι... γι' αυτό είσαι αναλ χαχαχα γιατί έχεις μεγάλη φαντασία!!! Στο μόνο που έπεσες μέσα είναι πως ντύνομαι ζεστά!!! Βέβαια έχω ένα κρυωματάκι από τα μπες βγες στο μπαλκόνι για το το τσιγάρο αλλά ξέρεις... σε κανά μήνα που θα έχει αρχίσει και ο βήχας... ε δεν θα πάω στον γιατρό! Θα πάρω μόνη μου τη θεραπεία χαχαχαχα Δεν το ξανατραβάω λέμε το ίδιο πακέτο!!!!!!

Ευτυχως (ή δυστυχώς) το Τζοανάκι φαίνεται ότι βρήκε δουλειά!!! Ευτυχώς γιατί τα οικονομικά της την είχαν τσακίσει και σε συνδυασμό με την απουσία του καλού της την είχαν κάνει ράκος... Δυστυχώς γιατί δεν θα έχω τόση βοήθεια όσο είχα αλλά από μια άλλη οπτική γωνία ΕΥΤΥΧΩΣ γιατί επιτέλους θα μπορέσουμε να μπούμε σε ρυθμούς τριμελούς οικογένειας και να αρχίσουμε να κάνουμε δουλειές all together όπως παλιά :)Το έχουμε χάσει αυτό το κομμάτι της διαπαιδαγώγησης και συνύπαρξης!

Μπαρδόν? Τι εννοείς συντοπίτισσα? Από που είσαι ωρε?

Ναύπακτος side. Στο'πα και τι καλοκαίρι, τότε που έκανε του συνεχείς σεισμούς, εκεί ήμουνα.

Τώρα που χειμώνιασε μαζεύονται και τα τρόλια κι έχουμε κάτι να περάσουμε την ώρα μας.:tongue:

Διαφημίσεις

τα τρόλια

τα συγκεκριμένα είναι πολύ πειραγμένα. Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε απλά να προκαλέσει, χιουμοριστικά ίσως. Αλλά τούτο'δώ δεν διαθέτει καν χιούμορ και πάω στοίχημα πως είναι θαυμαστής του Άνθιμου και έχει αυτόγραφό του στο τσαντάκι;)

Ναύπακτος side. Στο'πα και τι καλοκαίρι, τότε που έκανε του συνεχείς σεισμούς, εκεί ήμουνα.

Τώρα που χειμώνιασε μαζεύονται και τα τρόλια κι έχουμε κάτι να περάσουμε την ώρα μας.:tongue:

Καλά πιστεύεις ότι έχω μυαλό? Ελα Χριστε μου....

Μένεις μόνιμα ή πας διακοπές εκεί? Να σε δούμε όταν θα ξαναπεράσεις ...

τα συγκεκριμένα είναι πολύ πειραγμένα. Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε απλά να προκαλέσει, χιουμοριστικά ίσως. Αλλά τούτο'δώ δεν διαθέτει καν χιούμορ και πάω στοίχημα πως είναι θαυμαστής του Άνθιμου και έχει αυτόγραφό του στο τσαντάκι;)

Ποια τρόλια ρε κορίτσια? Για ποιο λέτε???

Ασχετό. Σήμερα το άναψα το τζάκι... Καίει από το πρωι. Και μας φτιάχνει ατμόσφαιρα.....:D

DmXup2.png

Καλά πιστεύεις ότι έχω μυαλό? Ελα Χριστε μου....

Μένεις μόνιμα ή πας διακοπές εκεί? Να σε δούμε όταν θα ξαναπεράσεις ...

Ποια τρόλια ρε κορίτσια? Για ποιο λέτε???

Ασχετό. Σήμερα το άναψα το τζάκι... Καίει από το πρωι. Και μας φτιάχνει ατμόσφαιρα.....:D

Διακοπές πάω τα καλοκαίρια και καμιά φορά το Πάσχα.

Ωραίο πράγμα το τζάκι, έχουμε κι εμείς στο χωριό αλλά το ανάβουμε μόνο το Πάσχα που πάμε αν κάνει κρύο.

Δεν ξέρεις το αγαπητό τρολ ithan?

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2923&page=5

απαπαπα άσχετη είσαι ρε παιδί μου :tongue::tongue:

Κελλυ δεν είναι απλώς τρολ, αν προσέξεις όλο ρωτάει τι κάνουμε στο κρεβάτι μας, τι στάσεις μας αρέσουν κλπ.

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

εγώ απέχω πλέον και όπως βλέπετε λυσάει που πλέον δεν του απαντάει καμία.

Εγώ θέλω να μάθω τι τους είπες.........και χαρά στην ψυχραιμία σου που δεν την τσουρομάδησες.

Για το εαυτό μου πιστεύω ειλικρινά ότι δεν θα επιδείξω κανενός είδους ψυχραιμία και θα καταλήξω σε κα'να αυτόφωρο χάνοντας και το δίκιο μου.

Ζούπι το ίδιο πιεσόμετρο έχουμε????

Μου ανέβηκε κι εμένα η πίεση χωρίς να είναι δικό μου παιδί.:evil::evil::evil::evil:

Καλημέρα everybody

Καλά έκανε και τα είπε στη διευθυντρια όπως και να τα είπε... μακάρι να είχα το σθένος σου αγάπη!!! εγώ μερικές φορές κολλάω ....

Αλλά πράγματι θέλω κι εγώ να μάθω τι είπες!!!!

Ζούπυ, τώρα σε τι φάση είστε? Έχεις δει καμια διαφορά στο παιδί?
Ζοπ μου σηκωθηκε η τριχα με αυτα που εγραφες να γιατι θελω να παει παιδικο ο Μαριος αφου θα εχουμε φτασει στο σημειο να μου λεει τα παντα με το νι και με το σιγμα. Ευχομαι με την καινουργια δασκαλα να πανε ολα καλα απο εδω και περα.
Καλημέρα!!!

Ζοπ έχω μείνει άναυδη!!! Ισχύει ότι οι παιδαγωγοί δεν περνούν από ψυχολόγο? Έλεος... ευτυχώς το ανακάλυψες και έδρασες άμεσα. Σύλλογο θα την περάσουν ή θα συνεχίσει να "διδάσκει" άλλα άτυχα παιδιά?

λοιπόν...

αφού κατέληξα σε ασφαλή συμπεράσματα...

έκανα όπως ορίζει ο νόμος : μίλησα με την δασκάλα κι αφού δεν... κατάλαβε... αλλά υποστήριξε πως είναι υπέρ της αυστηρής παιδαγωγικής και πως εγώ που μπαίνω σε τάξεις, θα έπρεπε να την καταλαβαίνω... και δεν θυμάται αν κάπου ξέφυγε πολύ... αλλά εξάλλου, εμείς στο σπίτι δεν ξεφεύγουμε ποτέ...? και πως να τιθασεύσει 25 ατίθασα παιδιά...?

έκανα την σχετική αναφορά στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων...

και τελικά, είχα ένα... τρυφερό τετ α τετ... με την διευθύντρια όπου ήταν σαν την βρεγμένη γάτα και προσπάθησε να με ρίξει σε γενικεύσεις, κολακείες και λοιπά κόλπα...

στο τέλος, σηκώθηκα, την πλησίασα και της είπα ότι

η κοσμοθεωρία μου είναι "ομαδική" - γενικά, δεν παλεύω μόνο για το παιδί μου ή/και για τον μικρόκοσμό μου,

γι' αυτό και οι τοποθετήσεις μου στις συνελεύσεις (τις οποίες παρακολούθησα όλες, παρ' ότι δεν είχα ούτε χρόνο ούτε κουράγιο) με δασκάλα/γονείς/σύλλογο/διευθύντρια (επτά το σύνολο μέχρι τώρα) ήταν σ' αυτό το πνεύμα κι έτσι θα συνεχίσω

αλλά μέχρι να πάρουν μπρος οι μηχανές της γραφειοκρατίας, των διατάξεων, των θεωρητικών συζητήσεων και των συστάσεων...

κι επειδή δεν μπορώ να πάω να χαστουκίσω την υπουργό παιδείας και τους προκατόχους της για την συνειδητή απαξίωση της παιδείας μας που πολτοποιεί ανθρώπους...

δεν μπορώ να περιμένω για τότε...που...θα... γιατί το παιδί μου ζει, μεγαλώνει, διαμορφώνεται, πάει σχολείο τώρα...

αν λοιπόν πέσει στην αντίληψή μου ότι η σωματική και η ψυχική ακεραιότητα του παιδιού μου κινδυνέψει (ξανά), κατά οποιοδήποτε τρόπο,

τότε θα περάσω στην αυτοδικία - θα κάψω το σχολείο με τα ίδια μου τα χέρια κι αυτούς θα τους σουβλίσω σαν τον Αθανάσιο Διάκο

γιατί δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου αν θα γίνει άριστος μαθητής παρά μόνο ισορροπημένος κι ευτυχισμένος άνθρωπος

κι όποιος μπει εμπόδιο σ' αυτό, απλά την γάμησε!

γιατί δεν έχω την επιθυμία ν' ασχοληθώ με τα ψυχιατρικά προβλήματα κανενός που δεν τα λύνει με θεραπεία αλλά στην πλάτη του παιδιού μου!

κατόπιν τούτης της συζήτησης, νομίζω πως συνεννοήθηκαμε...

τελικά, η κανονική δασκάλα ήρθε, φάνηκε ζεστή κι ανθρώπινη και ικανή να διαχειριστεί την τάξη...

ο γιος μου, τρομερά ανακουφισμένος, μπαίνει χαρούμενος στην τάξη... (έχει φάει βέβαια ένα γενικότερο στραπάτσο απ' όσα έχουν συμβεί αλλά... το παλεύουμε... με πολύ συζήτηση κι αγάπη...)

η αναπληρώτρια έχει παραμείνει στο σχολείο (δεν ξέρω για ποιό λόγο), όποτε περνάει από δίπλα μου με κοιτάει με μίσος (μιλάει μόνο στις 3 από τις 25 μητέρες που δεν διαμαρτυρήθηκαν)...

η διευθύντρια μου χαμογελάει όποτε με συναντάει...

κι εγώ, προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετη για το μέλλον... και σ' επιφυλακή πάντα...

συγνώμη αν μακρηγόρησα αλλά δεν μπορούσα να τα περιγράψω πιο σύντομα (κι είναι και πολλά συμβάντα που δεν έχω αναφέρει καν)

και τα θυμήθηκα και ξανανέβασα πίεση!!

(hellcat, έχω ζήσει για χρόνια την εποχή του μεγάλου θυμού... κυκλοφορούσα με δυναμίτη μέσα μου, έτοιμο να εκραγεί στην πρώτη αδικία... το είχα αφήσει να συμβεί πάρα πολλές φορές... δεν μ' έβγαλε πουθενά όμως αυτό...)

Γεια σας κοριτσια και απο εμας!

Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες, απλα το Μαρακι εκτος απο ωτιτιδα ειχε και ακροαστικα και ετσι περα απο την αντιβιωση κανουμε και 4 ημερησιως μασκα aerolin. Κατα τα αλλα χαιρουμε ακρας υγειας και αυτο το Σ/Κ ηταν το πρωτο μετα απο 3 μηνες που κατσαμε μεσα. Τη βγαλαμε με χειροτεχνιες, ζωγραφιες, κατασκευες με πλαστελινη, παραμυθια, παιδικα dvd και πολυ υπνο!

Επισημως μπορω να πω πως κλεισαμε σχεδον 15θημερο χωρις πιπιλα και ο μπαμπας μας κατεβασε απο ενα site ενα "πιστοποιητικο κοψιματος πιπιλας", το εκτυπωσε και της το χαρισε και οπως καταλαβαινετε αυριο περιμενει εναγωνιως να το δειξει στη δασκαλα της και στους φιλους της! :D

Εγω εκανα μια αποπειρα να φτιαξω ντουλαπες αλλα το μονο που καταφερα ηταν να φτιαξω τα ρουχα του παιδιου, οποτε απο αυριο θα φτιαξω και τα δικα μας σιγα - σιγα. Και ευελπιστω να μην κοπει τιποτα απο τη συνταξη της γιαγιας μου για να μπορεσουμε να παρουμε και τα χαλια μας απο το ταπητοκαθαριστηριο και να στρωσουμε ως το τελος του μηνα. Επισης θελω να ελπιζω πως θα ψιλο-στρωσει ο καιρος για να ξαναπαμε για ιππασια καθως η Μαρω το ζηταει επιμονα.

Δεν εχω διαβασει τα οσα γραψατε, ευχομαι ομως να ειστε ολες καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...