Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημερα αποψε το βραδυ μας ηταν επεισοδιακο δεν εκλεισα ματι. Πηγα να ξαπλωσω καποια στιγμη βλεπω τον καλο μου κοιμοταν παω στο μπανιο και βγαινοντας ακουω την αλλη πορτα του μπανιου να κλεινει και μου κοβονται τα ποδια ξεροντας οτι ο καλος μου κοιμαται.

Σκεφτομαι εχει μπει καποιος μεσα στο σπιτι και αρχιζω και τρεμω αλλα επικρατει η λογικη και λεω τι σκατα κανει ο ληστης στο μπανιο αλλα ξανασκεφτομαι οτι ωχ Παναγια μου δεν εχει μπει στο μπανιο ειναι η πορτα του παιδιου εκει ενω εχω αρχισει να κατουριεμαι σχεδον απο τον φοβο γυρναω και βλεπω οτι ο Κ δεν ειναι στο κρεβατι αλλα ειχε παει στην αλλη τουαλετα σε δευτερολεπτο χωρις να τον καταλαβω.

Καλα μεχρι να καταλαβω οτι ηταν ο Κ στην τουαλετα επαθα 100 εγκεφαλικα. Ετρεμα απο τον φοβο μου αντε να μου περασει η υπερενταση μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω και ειχε παει 3 η ωρα το βραδυ.

Πανω που ηρεμησα και αρχισα να λαγοκοιμαμαι ξαφνικα νιωθω το κρεβατι να τρανταζεται και τον Κ να βογγαει απλωνω το χερι μου και τι να δω εβραζε ειχε πυρετο και σπαρταραγε απο το κρυο.

Μεχρι τις 6 που επεσε ο πυρετος δεν εκλεισα ματι με πονσταν και δεν επεφτε. Αυτα τα ωραια και να δω πως θα βγαλω την ημερα αυπνη.

Ζοπ μου σηκωθηκε η τριχα με αυτα που εγραφες να γιατι θελω να παει παιδικο ο Μαριος αφου θα εχουμε φτασει στο σημειο να μου λεει τα παντα με το νι και με το σιγμα. Ευχομαι με την καινουργια δασκαλα να πανε ολα καλα απο εδω και περα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Ζοπ έχω μείνει άναυδη!!! Ισχύει ότι οι παιδαγωγοί δεν περνούν από ψυχολόγο? Έλεος... ευτυχώς το ανακάλυψες και έδρασες άμεσα. Σύλλογο θα την περάσουν ή θα συνεχίσει να "διδάσκει" άλλα άτυχα παιδιά?

Η Ο. που δεν μιλάει ακόμα κανονικά είναι πολύ χαρούμενη όταν πηγαίνει στο βρεφονηπιακό και το ίδιο όταν φεύγει.. Δεν έχω δει κάτι ανησυχητικό, προς το παρόν! Αλλά σίγουρα εφιστώ την προσοχή στις δασκάλες της...u never know!

Για τον Π. δεν έχω θέμα, σαν το ζωπυρόπαιδό, ζωηρούλης και η γλώσσα ροδάνι όταν αδικείται..

Μαρκοπουλάκη Περαστικά στον Κ. Πιες κάνα δυνατό εσπρεσάκι γιατί δε σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή! ;)

Με πήρε πριν λίγο ο σύζυξ και τι μου είπε?! Τον κάλεσαν από την παλιά του δουλειά να πάνε για ΣΚ στην επαρχία για μία δουλειά..Εντύπωση μου έκανε. Τεσπα, ΣΚ θα τη βγάλω μόνη με 2 παιδιά και τα χειμωνιάτικα που πρέπει να κατεβάσω!!! ..........

καλημέρες σαν καραμέλες!

αερικό, τί είναι τέρριμπλ του;

το αντίθετο από το τρομοκρατώ=έχω δείξει-αποδείξει ότι είμαι πολύ άνετη, αλλά χρειάζομαι τη συνεργασία τους για το καλό της Χρύσπας, ...σου μεταφέρω το εξής που τους είπα την 1η μέρα γνωριμίας μας "είστε τα μάτια μου, τα χέρια μου στο παιδί μου, σε σας στηρίζομαι να εξελιχθεί το παιδί μου, να με βοηθάτε, να σας βοηθάω, πάνω στην ίδια βάση..." κ τις γλυκοφίλησα αυθόρμητα! πάντα χαμογελαστή, ποτέ επιτηδευμένα.

αλλά ρε φίλος, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...την τρίτη δεν έχει λουρί μάνας, έχει το ..άντε μου στο μαντρί χρυσή μου που μου ήθελες κ παιδαγωγικές σχολές...

για αλλεργική ρινίτιδα, χωρίς να έχει δει την Σ, είπε για φυζιομέρ σε συχνή φάση, που έτσι κ αλλιώς το κάναμε! πολλά υγρά, χυμό φυσικό...τα γνωστά!

περαστικά στον αντρούλη σου Ειρήνη.

Νίτσα, δεν λέμε όχι σε τυχερά, ας είναι κ επαρχία...

κ εγώ θα πάρω τους δρόμους Τρίτη, Τετάρτη για δουλειά Σαλόνικα.

Αγγελίνα να τον χαίρεσαι γερό κ ευτυχισμένο τον αγαπούλη! από τώρα μη το ξεχάσω Δευτέρα.

Ρένα, μπράβο! επιτέλους καλά νέα!

εμείς θα έπρεπε να έχουμε σύλλογο γονέων σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό;

σήμερα γνώρισα κ τον Γώγο, ένα άλλο αγοράκι της τάξης της Χ που μιλάει γι' αυτόν συχνά κ το είπα κ στη μαμά του που τον έφερνε. πλάκα είχε ο Γώγος. αλλά με πράσινες μυξούλες...

αχ βαχ!

δύσκολη η ανοσοποίηση!

Καλώς τη Φέφη... Σαλόνικα? δικαστήρια?

Σίγουρα τώρα όπου ακούει δουλειά τρέχει! Δεν είναι να τις χάνεις αυτές τις ευκαιρίες! Απλά ελπίζω να είναι αυθημερόν διότι όταν είμαι μόνη με πάει όχι 1 ...31!!! Φοβάμαι...

Και η Ο. φαίνεται να έχει φλερτάκι με το Βαγγελάκη! πολύ γέλιο... Όταν πηγαίνω το μεσημέρι να την πάρω αγκαλιάζονται και στέλνουν φιλιά ο ένας τον άλλον. Τα λέω στο Γ. και συγχύζεται...χαχαχαχαχα

Πήρα τηλ. και παρήγγειλα τα ψώνια μου στο σούπερ μάρκετ. Τι τέλεια υπηρεσία!!! Αν και τρελαίνομαι να πηγαίνω για ψώνια αλλά όταν δεν προλαβαίνεις με τίποτα αποδεικνύεται σωτήριο...

Άσχετο... Τι είναι ο ΗΘΑΝ???

Διαφημίσεις

συγνώμη αλλά κουράστηκα να διαβάζω όλη μέρα κ λίγα μηνύματα που είδα...βαριέμαι τα περί ήρθαν δεν ήρθαν...

τέριμπλ τού τί είναι μαρή; με έβαλες σε περιέργεια!

Νίτσα, δεν σε πιστεύω ότι φοβάσαι! πώς γίνεται οι πιο δυναμικές γυναίκες να έχουν τέτοιους φόβους;

Σαλόνικα θα πάμε με τον φέφο, θα κάνει τον κέβιν κόστνερ κ εγώ την τραγουδιάρα!

τραγουδάω επιτυχίες πλειστηριασμού! γουίς μη λακ! γιατί έχει πέσει πολλή δουλειά κ προβλέπεται για Δ, Τ, Τ πήξιμο!

εγώ δεν έχω τσεκάρει ακόμα αν η Χ κάνει γλύκες με τα αγοράκια της τάξης της, αλλά από τόσα παιδάκια μόνο αγορίστικα ονόματα μου λέει...μπίλυ, γώγο, χήστο!

ο πατήρ της προς το παρόν γελάει, αλλά χαίρεται όταν ακούει εναλλαγές στα ονόματα κ όχι σταθερά ένα...

τον μπίλυ ακόμα δεν τον γνώρισα, επιφυλάσσομαι.

τα άλλα δύο είναι πολύ χαριτωμένα κ φυσικά μικρότερα!

από διάπλαση η Χ κάνει για μπουκαδόρος! άντε τώρα να βρει ταίρι...

Γεια σας κορίτσια!

Έχω χαθεί τελευταία γιατί μας έχει πέσει και λίγο ο ουρανός στο κεφάλι. Έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και ενώ χθες ήταν βγει, μπήκε εντατική λόγω ισχαιμικού επεισοδίου.

Επίσης πέθανε σήμερα το πρωί ο άντρας της αδερφής του πατέρα μου και είμαστε για κηδείες.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ρένα και σε εμάς που είναι ιδιωτικό και που οργανώνει σεμινάρια με ενδιαφέροντα θέματα για τα παιδιά (όχι ενημέρωση αλλά π.χ. την Παρασκευή έχουμε σεμινάριο Α΄Βοηθειών) δυστυχώς το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει... Και τα πληρώνουμε γιατί είναι μέσα στην τιμή αυτά! Γενικά είμαι πολύ απογοητευμένη από την 'ποιότητα' των νέων γονιων.... είχα πείσει τον εαυτό μου βλέποντας και το παρεντς ότι δεν ειμαι εγώ παρανοϊκή που ψειρίζω την μαϊμού και ότι ειμαστε πολλοί... αλλά τελικά είμαστε τόσο λίγοι!!!! Σήμερα διάβασα και το εξωφρενικό δίπλα να ρωτάει άτομο που κατοικοεδρεύει όλη μέρα στο ιντερνετ τι σημαινει terrible two και που θα βρει άρθρα να ενημερωθεί! Και είναι όλη μέρα στο φόρουμ... δηλαδή οκ αναρωτιέμαι γενικά και αόριστα!

Ναι, και εγώ εκεί καταλήγω. Τελικά ΔΕΝ είμαστε πολλές. Μας ξεγελάει το φόρουμ...

Μα, κανένα ενδιαφέρον? Μόνο αν θα φάνε και αν θα μάθουν την αλφαβήτα να κάνουμε τους καμπόσους ότι το παιδί μας είναι ...έξυπνο?

Για την ψυχική του υγεία?????Για να ξεστραβωθούμε πως θα κάνουμε καλύτερο τον κόσμο που θα του παραδώσουμε???

Πως θα είναι πιο ευτυχισμένο?

Τι να πω. Θλίβομαι. Και νοιώθω και λίγο ουφο, για να μην πω πολύ....

Ρένα, μπράβο! επιτέλους καλά νέα!

εμείς θα έπρεπε να έχουμε σύλλογο γονέων σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό;

Οχι, γλυκιά μου. Μόνο από το νήπιο και μετά. Οχι στους παιδικούς σταθμούς.

Φιλάκια. Πάω να κοιμήσω

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Ποιος καλέ;

O explorer! Το ποστάρισε 2 φορές βρε και το έσβησα. χαχααχαχα

Καλημέρες.

Εδω βρέχει πολύυυ. Τι πρωτοτυπο για την Πάτρα....

Ωραία είναι. Λέμε να φουντώσουμε και το τζάκι το μεσημέρι που θα τελειώσουμε τις δουλειές και να κλειδωθούμε μέσα....

Τα λέμε αργότερα κοπέλες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Το Κέλλυ ψόφιο και κοιμάται από χτες στις 11 ως τώρα με ένα διάλειμμα για γάλα στις 6 το πρωί. Ο πατέρας της ψόφιος από χτες στις 21:30. Έχει κλείσει 12ωρο. Νομίζω ούτε για κατούρημα δεν σηκώθηκε. Θα ανησυχούσα μην έπαθε τπτ, αλλά τον ακούω να ροχαλίζει βροντερά γι'αυτό δεν πάω να τον τσεκάρω.

Εγώ χαζεύω στο pc, η βροχή πέφτει, τι ωραία, τι ησυχία είναι αυτή, πολύ γουστάρω!!! Τι καλά που κοιμούνται και οι δυο τους και δεν με ταλαιπωρούν. Βασικά τα γράφω αυτά εδώ για να υπάρχουν και να ανατρέχω τις δύσκολες και πονεμένες ώρες....

Φιλιά πολλά κορίτσια μου! Πάω να φτιάζω ζεστό κακάο πριν ξυπνήσουν:)

Μια χειμωνιάτικη καλημέρα.

Τζάκια βλέπω ε! άντε τυχερούλες.

Εγώ βλέπω ντοκιμαντέρ στο SKAI με κατασκευαστικά θέματα.

Την καταβρίσκω με τέτοια............την κατασκευή του φράγματος Χούβερ και της Γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου πρέπει να τα'χω δει ίσαμε με 50 φορές το καθένα (ανωμαλία έτσι?)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...