Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπέρα κορασίδες!

τρέχω, τρέχω, τρέχω!! είναι και έξτρα αναποδιασμένες οι τελευταίες ημέρες - παίζει κανάς ανάδρομος??

φεφάκι, να τα εκατοστήσεις! γερή και δυνατή!

πως είναι το ελλόπαιδο?

αερικό, πως πάνε οι φυσιοθεραπείες? για το σίδηρο είμαι κατά (σε συνεχή ή συχνή βάση), πολέμα το με διατροφή - ξέρω πως είναι δύσκολο κι ίσως πιο αργό αλλά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

νιτσάκι, θα πρέπει να σου γράφω με τις ώρες για το θέμα που συζητάς... γενικά, συμφωνώ με τις τελευταίες σου κινήσεις...

το καλό νέο το δικό μας είναι πως ο τυραννόσαυρος μου... ΔΕΝ έχει αρρωστήσει ΑΚΟΜΗ!! παλεύει με κρυωματάκια (στο σχολείο κι εξωσχολικές δραστηριότητες=πολλά παιδάκια άρρωστα) αλλά είναι όρθιος!!

μεγάλη κουβέντα φυσικά δεν λέω αλλά έχω φάει τόσο μεγάλη φρίκη από το παρελθόν που τώρα έχω αναθαρρήσει κάπως και θέλω να πιστεύω πως - κατά περίεργο τρόπο - έχει ενδυναμωθεί το ανοσοποιητικό του...

ελπίζω να μην ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό!

να είστε όλες καλά κοριτσάρες μου!!

υ.γ. θα φύγει καμιά σας εκδρομή το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!

Είναι φυσιολογικό που η κόρη μου θέλει να πίνει 3-4φορές/μέρα γάλα?

Θα με τρελάνει αυτό το παιδί...

Πήγα χθες να φτιάξω κέικ και βγήκε αποτυχία! Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μην μου πετυχαίνει κάτι στην κουζίνα και πήγα να σκάσω....

Μάλλον λόγω της διάθεσης!

Ο Γ. ήθελε να πάρει τον Π. μαζί του χθες το απόγευμα για να δούνε μία δουλειά και ο Π. δεν ήθελε.. Ήθελε να κάτσει μαζί μου.

Του είπα σήμερα που έχει εργοθ. θα πάτε μαζί.. Θα μείνω εγώ με την Ο.

Μήπως και τον πάει στον παιδότοπο μετά.

Ζούπυ ευχαριστώ!

Πως πάει το ζωπυρόπαιδο με το σχολείο?

Πήγα χθες να φτιάξω κέικ και βγήκε αποτυχία! Πρώτη φορά μου συμβαίνει να μην μου πετυχαίνει κάτι στην κουζίνα και πήγα να σκάσω....

καλημεραααααααααααα..αμα θες να σου κανει ιδιαιτερα μαθηματα ο άντρας μου...χααχχαχα

Καλημέρα :)

Ζούπη καλά πάνε αλλά πονάω ιδιαίτερα και κανουμε διάλειμα 2 ημερών... Εκείνος λέει πως είναι καλό που πονάω και δείχνει ότι ανταποκρίνεται ο αυχένας και άρα θα έχουμε αποτέλεσμα... Οπότε υπομένω καρτερικά...

Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο και θα το συζητήσουμε... οπότε θα σας πω αύριο για το σίδηρο...

Λογικό είναι Νίτσα να μην θέλει ο μικρός... πρέπει να εξηγήσεις στο Γ να είναι προετοιμασμένος πως την εμπιστοσύνη του παιδιού δεν μπορεί να την κερδίσει από τη μία μέρα στην άλλη και ότι θα φάει πολλές απορρίψεις μέχρι να τα καταφέρει... χωρις εξαγορές κατά προτίμηση ;) Απλώς με καλή συμπεριφορά (έτσι για αλλαγή) και ενασχόληση... πιστεύω πως τα σοβαρά βήματα θα γίνουν παρουσία της Ο. Δηλαδή αν ο Π. νιώσει αποδοχή και προσοχή από τον πατέρα του παρουσία της Ο τότε και μόνο τότε θα αρχίσει να το βλέπει αλλιώς!

Όσο για το γάλα της Ο ναι γιατί να μην είναι φυσιολογικό; Το γάλα είναι το καλύτερο ξεδιψαστικό!

Διαφημίσεις

χαίρετε κοπελούδες!

φέφι, ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για τις ευχές σου!

νίτσα, συμφωνώ με αερικό για γάλα! γενικά, πλήρης-σπουδαία τροφή!

αερικό, σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις φυσιοθεραπείες - το πέρασα το καλοκαίρι... και τώρα πρέπει να πάω για νέο σετάκι αλλά που χρόνος και κυρίως που όρεξη...

νιτσάκι, ο γιος μου φαινόταν ότι είχε πρόβλημα προσαρμογής (όχι πως πήγαινε/πηγαίνει και τρισευτυχισμένος...) αλλά κάθησα και έκανα κάποιες σκέψεις-συνειρμούς απ' ότι μου έλεγαν/συζήτησα πολύ προσεχτικά με το παιδί/έκανα συζητήσεις με άλλους γονείς/μια δυό "τυχαίες" εφόδους στο σχολείο/συζητήσεις με τις δασκάλες του στα λοιπά μαθήματα ειδικότητας στο σχολείο καθώς και στα εξωσχολικά/κουβέντα με ειδικό... με βοηθάει κι ο Θεός γιατί έγινα αυτήκοος μάρτυρας ενός περιστατικού...

και τελικά βγήκε το συμπέρασμα (από τους περισσότερους γονείς της τάξης) πως η αναπληρώτρια δασκάλα του έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της τάξης ~ ουρλιάζει μονίμως/τραβάει αυτιά/σπρώχνει τα παιδιά από τα νεύρα της/πετάει παιδιά εκτός τάξης ως τιμωρία/χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου "βγάλε το τέρας που έχεις μέσα σου" κι άλλα πολύ ωραία παιδαγωγικά...:shock:

συμπέρασμα, τουλάχιστον 22 από τα 25 παιδάκια της τάξης, κακοποιημένα ψυχικά κι εντελώς αποπροσανατολισμένα...:(

τον πρώτο καιρό την πάτησα κι εγώ γιατί ξέρω πως το παιδί μου δεν είναι Παναγία:rolleyes: και του κακοφαινόταν κάπως που μπήκε σε απαιτητικό και πολύπλοκο περιβάλλον κι έτσι δεν μπορούσα να φανταστώ τι κρυβόταν πίσω από το αγγελικό πρόσωπο της δασκάλας (πολύ νέα ηλικιακά, πολύ ήρεμη, πολύ γλυκιά) και την πάτησα...

θες όμως το ένστικτο της μάνας, θες ότι έχω εκπαιδευτεί από μικρό παιδί για να ανταπεξέλθω στα δύσκολα να βάζω το μυαλό μου να δουλεύει προς πάσα κατεύθυνση, θες και λίγο η τύχη... το έφτιαξα το παζλ!

δεν θες να σου πω τις αντιδράσεις μου όταν κατέληξα κι έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα... δεν θες να σου μεταφέρω τι είπα στην διευθύντρια του σχολείου... άστο καλύτερα...

άσε που παρεπιπτόντως, ανακάλυψα πως οι δάσκαλοι δεν επιτηρούν πάντα και σε όλα τα διαλείμματα τα παιδιά και πως η κεντρική πόρτα του σχολείου μερικές φορές έχει ξεχαστεί ξεκλείδωτη...

άσε με γιατί τα σκέφτομαι όλα και φθάνω 22 πίεση!:twisted:

υ.γ. σήμερα ήρθε η κανονική δασκάλα... ελπίζω σε καλύτερες μέρες...

άσε ζωπ, καλύτερα να μην το ανοίξω κ εγώ.

την πρώτη μέρα με 2 δαγκωνιές τατουάζ κ να μου λέει ότι αποκλείεται, δεν έγινε στην τάξη,

τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν το είχε το καρούμπαλο από το σπίτι-μιλάμε για κεφάλι.

όταν της είπα ότι δεν είχε καρούμπαλο μου έλεγε "μα δεν έκλαψε"!

εντάξει να προλάβουν δαγκώματα, καρούμπαλα δεν μπορούν. συμβαίνουν κ στα σπίτια-ας πούμε-που στο δικό μου δεν συνέβη-αλλά ρε φούστη μου δεν το είδες κιόλας!

εκεί σκάω εγώ!

δεν δέχομαι ότι δεν βλέπεις κάτι που είσαι εκεί για να δεις!

.-

τα πα κ ησύχασα!

αερικό, κ ο φέφος έχει αλλεργική ρινίτιδα. σήμερα το έμαθε. έχει κ ο πατήρ του. λες κ η Σύσα; είναι κληρονομικό μάλλον το χάρισμα!

για πες, για πες!

φεφούλα, (και δεν σας τα είπα κι όλα) καλύτερα να μην την πιάσουμε την συζήτηση (γι' αυτό δεν το άνοιξα κι από κει το θέμα) γιατί οι αντιδράσεις μου και οι απόψεις μου θα... κοβόντουσαν από την λογοκρισία...

οι γονείς - τα μάτια μας 1014, κουράγιο, ψυχραιμία και καλά αντανακλαστικά... γιατί οι μέρες είναι πολύ δύσκολες κι ακόμα έχει γκρεμό μπροστά... (εσείς που είστε και μωρομάνες και τα παιδάκια είναι πολύ μικρά για να φέρουν πλήρεις πληροφορίες... ακόμα πιο ψηλά τις κεραίες σας...)

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμεθα καλά. Χθες είχαμε συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων. Από τους 45 γονείς, είμασταν μόλις 10.....

Τέτοιο ενδιαφέρον.....

Το καλό είναι πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ μου αρέσει αυτο το σχολείο και ειδικά η Διευθύντρια - δασκάλα μας με την οποία είχα μία μεγάλη συζήτηση....

Ρε Ζωπυρον, τι λες βρε παιδί μου? Ημαρτον πια με τον κάθε ψυχανώμαλο. Καλά, πολύ καλά έκανες και τους τα είπες... Και έφυγε αυτή η ...δασκάλα?

Προφανώς πήγε να βασανίσει άλλες αθώες ψυχούλες.....

Να, αυτό μου τη δίνει. Να απολύσουν δεν θέλουν? Ορίστε η πρωτη....:evil:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :) Κοιμηθήκαμε στις 10.30!! Να δω πως θα ξυπνήσει 6.30! Πήγαμε παιδίατρο, συζητήσαμε το συμπέρασμα ειναι πως θα τον δώσουμε τον σίδηρο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού εν όψει ιώσεων για ένα μήνα εφόσον είμαστε οριακά. Και φυσικά ενίσχυση και διατροφική, σιδήρου, γιατί κατά τ' άλλα την βρήκε καλύτερα από κάθε άλλη φορά από όψη, κιλά... της είπε ότι από εδώ και πέρα εκείνηθα την αποκαλεί "μαγουλίτσα' (της έλεγε η μικρή πως την φωνάζει ο μπαμπάς, η μαμά, η τζο, η γιαγιά, η παιδαγωγός κ.λπ.). ΓΙα τον αιματοκρίτη που είναι στο 43 να μην ανησυχώ όπως και στη χοληστερίνη της (αυτό το είχα πει κι εγώ στον μπαμπά αλλά εκείνος επέμενε να ρωτήσει) καθώς μπορεί να ήταν λίγο ανεβασμένη από την διατροφή των προηγούμενων ημερών (ήταν στο υψηλό όριο)...

άσε ζωπ, καλύτερα να μην το ανοίξω κ εγώ.

την πρώτη μέρα με 2 δαγκωνιές τατουάζ κ να μου λέει ότι αποκλείεται, δεν έγινε στην τάξη,

τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν το είχε το καρούμπαλο από το σπίτι-μιλάμε για κεφάλι.

όταν της είπα ότι δεν είχε καρούμπαλο μου έλεγε "μα δεν έκλαψε"!

εντάξει να προλάβουν δαγκώματα, καρούμπαλα δεν μπορούν. συμβαίνουν κ στα σπίτια-ας πούμε-που στο δικό μου δεν συνέβη-αλλά ρε φούστη μου δεν το είδες κιόλας!

εκεί σκάω εγώ!

δεν δέχομαι ότι δεν βλέπεις κάτι που είσαι εκεί για να δεις!

.-

τα πα κ ησύχασα!

αερικό, κ ο φέφος έχει αλλεργική ρινίτιδα. σήμερα το έμαθε. έχει κ ο πατήρ του. λες κ η Σύσα; είναι κληρονομικό μάλλον το χάρισμα!

για πες, για πες!

Σε παρηγορεί ότι αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους τους παιδικούς... και να το δει... δεν το προλαβαίνει! Εδώ εμείς 2 μανάδες, 2 πατεράδες και δεν προλαβαίνουμε πάντα τις μπούφλες που πέφτουν (έχω πρόσφατο παράδειγμα) ενώ είμαστε δίπλα τους... Εγώ βρίσκω μείον μόνο το ότι δεν παραδέχτηκαν ότι έγινε εκεί... μήπως τις έχεις τρομοκρατήσει; Γιατί εμένα κάθε φορά που συνέβαινε κάτι μου έλεγαν π.χ. "σήμερα είχαμε ένα ατυχηματάκι... ο Δ δάγκωσε την Κ στο χέρι" και επειδή γινόταν η αναφορά μπροστά στο παιδί απαντούσα αναλόγως 'ε έκανε λάθος ο Δ αλλά είναι μικρότερος και δεν ξέρει ακόμα ότι είναι λάθος... φαντάζομαι ότι αύριο θα της ζητήσει συγνώμη... μήπως όμως έγινε κάτι άλλο και την δάγκωσε'; και συνήθως ήταν καυγάς για παιχνίδι...

Αλλεργική ρινίτιδα: Πιθανά να είναι κληρονομική... μίλα με το γιατρό και πάρε σαφείς οδηγίες για αντιμετώπιση αν και εφόσον παρουσιάζει συχνά μύξες!

αερικό, σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις φυσιοθεραπείες - το πέρασα το καλοκαίρι... και τώρα πρέπει να πάω για νέο σετάκι αλλά που χρόνος και κυρίως που όρεξη...

Για πες και τη συνέχεια να είμαι προετοιμασμένη γιατί με 2 συνεδρίες και ήδη πονάω σε σημείο που δεν πονούσα... Έχω πρώτο σετ των 10... σύνολο θα είναι 30!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμεθα καλά. Χθες είχαμε συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων. Από τους 45 γονείς, είμασταν μόλις 10.....

Τέτοιο ενδιαφέρον.....

Ρένα και σε εμάς που είναι ιδιωτικό και που οργανώνει σεμινάρια με ενδιαφέροντα θέματα για τα παιδιά (όχι ενημέρωση αλλά π.χ. την Παρασκευή έχουμε σεμινάριο Α΄Βοηθειών) δυστυχώς το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει... Και τα πληρώνουμε γιατί είναι μέσα στην τιμή αυτά! Γενικά είμαι πολύ απογοητευμένη από την 'ποιότητα' των νέων γονιων.... είχα πείσει τον εαυτό μου βλέποντας και το παρεντς ότι δεν ειμαι εγώ παρανοϊκή που ψειρίζω την μαϊμού και ότι ειμαστε πολλοί... αλλά τελικά είμαστε τόσο λίγοι!!!! Σήμερα διάβασα και το εξωφρενικό δίπλα να ρωτάει άτομο που κατοικοεδρεύει όλη μέρα στο ιντερνετ τι σημαινει terrible two και που θα βρει άρθρα να ενημερωθεί! Και είναι όλη μέρα στο φόρουμ... δηλαδή οκ αναρωτιέμαι γενικά και αόριστα!

Το καλό είναι πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ μου αρέσει αυτο το σχολείο και ειδικά η Διευθύντρια - δασκάλα μας με την οποία είχα μία μεγάλη συζήτηση....

Μπράβο βρε Ρενάκι! Επιτέλους μια καλή είδηση!

Ρε Ζωπυρον, τι λες βρε παιδί μου? Ημαρτον πια με τον κάθε ψυχανώμαλο. Καλά, πολύ καλά έκανες και τους τα είπες... Και έφυγε αυτή η ...δασκάλα?

Προφανώς πήγε να βασανίσει άλλες αθώες ψυχούλες.....

Να, αυτό μου τη δίνει. Να απολύσουν δεν θέλουν? Ορίστε η πρωτη....:evil:

Ε μα ναι!!!!!!!!!!!!!!! Ε μα ναι!!!!!! γμτ το φελέκι τους!

Καλημέρα!!! ξυπνησαμε από τις 5!!! Ο Π. κοιμήθηκε στις 11 πως στο καλό ξυπνησε από τις 5 ε??? Μπορειτε να μου το εξηγήσετε??? Ντσταζω αλλά εγω θα κοιμηθώ...ο αντρας μου ο καημένος που πρεπει να παει δουλεια , τι να πει??

δεν θες να σου πω τις αντιδράσεις μου όταν κατέληξα κι έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα... δεν θες να σου μεταφέρω τι είπα στην διευθύντρια του σχολείου... άστο καλύτερα...

άσε με γιατί τα σκέφτομαι όλα και φθάνω 22 πίεση!:twisted:

Εγώ θέλω να μάθω τι τους είπες.........και χαρά στην ψυχραιμία σου που δεν την τσουρομάδησες.

Για το εαυτό μου πιστεύω ειλικρινά ότι δεν θα επιδείξω κανενός είδους ψυχραιμία και θα καταλήξω σε κα'να αυτόφωρο χάνοντας και το δίκιο μου.

Ζούπι το ίδιο πιεσόμετρο έχουμε????

Μου ανέβηκε κι εμένα η πίεση χωρίς να είναι δικό μου παιδί.:evil::evil::evil::evil:

Καλημέρα everybody

Καλά έκανε και τα είπε στη διευθυντρια όπως και να τα είπε... μακάρι να είχα το σθένος σου αγάπη!!! εγώ μερικές φορές κολλάω ....

Αλλά πράγματι θέλω κι εγώ να μάθω τι είπες!!!!

Καλημέρα σε όλες. Έχω μέρες να μπω στο καφέ. :oops:

Έχει πέσει κάμποση δουλειά στο γραφείο + ετοιμάζω το σπίτι (γιαβάς γιαβάς) για τα γενέθλια του μικρού (κανονικά ειναι Δευτέρα 17/10 αλλα θα τα κάνουμε την Κυριακή) και γενικως έχω τρεχαματα.

Κατα τα άλλα, όλα καλά, ευτυχώς. Έγινε και στο δικό μας το σχολείο κάτι πολύ κουφό, αλλά θα σας το πω άλλη φορά, που θα έχω περισσότερη ώρα.

Ζούπυ, τώρα σε τι φάση είστε? Έχεις δει καμια διαφορά στο παιδί?

Σας φιλώ όλες. Πάω και τα ξαναλέμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...