Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗ ΦΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!! (καθυστερημένα όπως πάντα, μη με παρεξηγείς!)

Σιγά μην την τσουρομαδούσε... Αρκεί που είναι καλά το παιδί! Μπράβο! Μπορείς να της το δώσεις και σκέτο? ή όχι ακόμα?

Φέφη, θέλω να ασχολείται με τον Π. όχι στη βάση της φροντίδας αφού πλέον μπορεί και τα κάνει όλα μόνος του. Του μίλησα χθες βράδυ και του είπα Τώρα που ξεμπερδέψαμε με κηδείες κλπ σιγά σιγά θα φτιάξουμε ένα προγραμματάκι απασχόλησης σου με το παιδί! Και συμφώνησε...χωρίς αντιρρήσεις!

Κατά τ' άλλα άγχος, πολύ άγχος...Χθες σταμάτησε άλλος ένας συνάδελφος ο οποίος κανονικά θα έφευγε τέλη του μήνα αλλά βρήκε δουλειά κι έφυγε χθες!

Μείναμε 2 +1 ο λογιστής!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Προφανώς τον προβλημάτισε κι αυτόν η συνάντηση Νίτσα και γι' αυτό δεχτηκε με χαρά ;)

Καλημέρα :)

Προφανώς τον προβλημάτισε κι αυτόν η συνάντηση Νίτσα και γι' αυτό δεχτηκε με χαρά ;)

Και η συνάντηση αλλά και η αντιμετώπιση η δική μου (θέλω να πιστεύω!).

Πάντως το αποτέλεσμα μετράει...προβληματίστηκε :)

Καλό είναι αυτό :)

Ξέχασα να πω πως ξεκινάμε και πάλι συμπλήρωμα σιδήρου :(

Φερριτίνη 28 (τιμές αναφοράς: 7-140 για 1-2 ετών)

Σίδηρος 50.2 (τιμές αναφοράς: 50-120 για <10 ετών)

Ο αιματοκρίτης μας βέβαια... στα ύψη! 43

Διαφημίσεις

δεν καταλαβα γιατι ξεκινατε..μια χαρά ειναι οι τιμες σας..και η φερριτινη που ειναι η αποθηκη του σιδηρου ειναι ψηλα...

εμεις με αιματοκριτη 34 και φερριτίνη 21 μας ειπε οχι...

Κοίτα καλές δεν τις λες... ειδικά όταν ο σίδηρος είναι στο κατώτατο όριο... Τεσπα... θα τις δει από κοντά και θα συζητήσουμε...

Κοίτα καλές δεν τις λες... ειδικά όταν ο σίδηρος είναι στο κατώτατο όριο... Τεσπα... θα τις δει από κοντά και θα συζητήσουμε...

ναι αλλά ο σιδηρος δεν σας προσφερει τιποτα γιατι εχετε γεματη την αποθηκη..απλά για καποιο λογο δεν την χρησιμοποιειτε..ετσι μας εχει πει η δικια μας για την φερριτινη, τι να σου πω!

Φαγαμε κεϊκ με αυγο..δεν επαθε τιποτα και τωρα πρεπει να τρωει ενα κομματι καθημερινα με συνεχώς αυξανομενη ποσότητα αυγου..ο μπαμπάς πηρε συγχαρητηρια για το νοστιμο κέικ που εφτιαξε απο την αλλεργιολογο, η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

μπράβο! ευχάριστο νέο!

ασχολίαστη η γιατρός!

κάτι τέτοια κουλά έλεγε κ η πρώτη μας παιδίατρος...για τα μάτια του μπαμπά μας...

Καλημέρα καλημέρα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗ ΦΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!! (καθυστερημένα όπως πάντα, μη με παρεξηγείς!)

ευχαριστώ καλή μου. υγεία, αγάπη στην οικογένειά σου! καλή πρόοδο στα παιδάκια σου κ κουράγιο με τη δουλειά!

δεν ξέρω από αιματολογικές παιδιού, αλλά χάρηκα που δεν είναι πεσμένες της κωτίτας. πεσμένες πάντως δεν τις λες! λέω εγώ η άσχετη.

κ εγώ της ζήτησα της παιδιάτρου μας γενικές κ μας είπε κατά τις αρχές Νοέμβρη που θα ξαναπάμε για β' δόση αντιγριπικού κ αν δεν είναι άρρωστη να μας τις γράψει.

χθες την παραλάβαμε με καρουμπαλάρα στο κεφάλι πίσω!

σήμερα ελπίζω σώα κ αβλαβή!

φιλούρες σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγώ, αν και δεν είμαι ειδικός, ως άνθρωπος που έχει πάρει πολλά κιλά συμπληρώματος σιδήρου, θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς.

Οι αποθήκες σιδήρου είναι πολύ καλές, και ο αιματοκρίτης επίσης!

Ο σίδηρος είναι στα κατώτερα φυσιολογικά μεν, φυσιολογικός δε.

Μπορείς απλά να προσθέσεις λίγο περισσότερο κόκκινο κρέας στην διατροφή της, σε συνδυασμό με βιταμίνη C.

Σκέψου ότι, αν από τώρα παίρνει συμπλήρωμα, όταν μπει στην εφηβεία και έχει περίοδο, τι θα κάνει;

Τζαααααααα!!!!! Με θυμαστε??? sorry χάθηκα από εδώ αλλά παρακολουθούσα φόρουμ κ fb (τα λέω κ με τον σύζυγο) και χανόμουν.... :oops:

Δεν έχω διαβάσει τις (χιλιάδες) σελίδες που άφησα, ελπίζω να είστε καλα :P

Παω να ζητήσω πληροφορίες σε άλλο τόπικ, φιλιά!

Το ότι ο αιματοκρίτης είναι υψηλός δεν έχει να κάνει μονο με το σίδηρο και μπορεί να είναι και ΚΑΚΟ! Τουλάχιστον απ' όσα διάβασα..

Όταν λέμε ότι οι φυτικές ίνες εμποδίζουν την απορρόφηση σιδήρου εννοούμε τα φρούτα και τα λαχανικά έτσι;

Κρις, το μόνο που φοβάμαι με την πρόσληψη σιδήρου είναι η δυσκοιλιότητα.

Κάποια στιγμή δίναμε στον Π. συμπλήρωμα σιδήρου και είχε τρομερό πρόβλημα...

Malecon???????? Θύμισε μου...

χαχαχαχαχαχαχα

Τι κάνεις?

η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

:):):)Εχει κ τα τυχερα του ο ανθρωπος...Μεταξυ παντρεμενων υπαρχει και εχεμυθεια.....:):):)

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...