Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Γιάννης; Πως το αντιμετώπισε...

Κακώς ένιωσες τύψεις!

Ο Γιάννης το μόνο που μου είπε ήταν Ηρέμησε, μην αισθάνεσαι ότι φταις εσύ σε κάτι!@$!@$%!$^!#^#!& Κι όχι τίποτα άλλο, δεν προλάβαμε και να το συζητήσουμε αφού μπλέξαμε με κηδείες!

Μου ήρθε να τον βρίσω... Του λέω ότι με τη συμπεριφορά του τον καταστρέφει!:( δλδ...

Πρόσεξε.... Μαζευόμαστε σπίτι το απόγευμα. Ο Π. δεν θέλει πλέον να παίζει με παιχνίδια, θέλει μονίμως να κοιτάζει κινούμενα σχέδια κάτι που δεν του επιτρέπουμε συνέχεια... Αρχίζει πειράζει την αδελφή του με αποτέλεσμα να του φωνάζει ο Γιάννης έντονα, η άλλη να κλαίει. Ο Π. ευθύς αμέσως τιμωρείται στο δωμάτιο του και ο Γ. παρηγορεί την Ολγα με ναζάκια/φιλάκια κοκ. Αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά..

Τον μαλώνει μονίμως. Του υπενθυμίζει συχνά ότι μεγάλωσε και πρέπει να ωριμάσει. Εδώ έχει κ τα δίκια του...είναι πολύ ανώριμος... ΑΛΛΑ θέλει διαφορετικό χειρισμό! Κάθε φορά που δεν του κάνεις κάτι ή που θέλει να ζητήσει κάτι το κάνει κλαίγοντας... Νιώθει ότι δεν τον θέλουμε κι ότι η Όλγα είναι η καλύτερη... Κι εγώ όπως πάντα στη μέση!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε ναι αν τρώει μονίμως απόρριψη από το πρότυπο πατέρα λογικό είναι ρε συ... Πρέπει να το πάρει αλλιώς ο Γιάννης...

Εντάξει του απαγορεύετε τα κινούμενα... τι εναλλακτική του δίνετε;

Συνήθως χωρίς εμένα ούτε παιδότοπο δεν τους πηγαίνει επειδή φοβάται ότι δεν θα τα βγάλει πέρα!

Εναλλακτική.... μαζί μου! Να μαγειρέψουμε ή να πάμε βόλτα... Αν έχω περισσότερο χρόνο θα παίξουμε. Αλλά αν χρειαστεί να λείπω και μείνει με τα παιδιά δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα.. Θα βάλει τον Π. μπροστά στην tv και η Όλγα πάντα βρίσκει τι να κάνει. Δε βαριέται ακόμα!

Δεν έχει θέμα να τα φροντίσει αλλά ο Π. μεγάλωσε πια, ζητάει περισσότερα!!!

Έχει κολλήσει με τον η/υ. Του επιτρέπω τα ΣΚ για συγκεκριμένη ώρα να παίξει παιχνίδια. Το σκέφτεται καθημερινά, με ρωτάει Μαμά πότε έρχεται το Σάββατο ή Μαμά όταν παίξω στον η/υ θα παίξω αυτό το παιχνίδι. Βαριέται...

Πρέπει οπωσδήποτε να τον γράψω κάπου. Θα περάσουν οι κηδείες και σκέφτομαι για taek-wo-do. Να πειθαρχηθεί λίγο/να ωριμάσει και να απασχολείται.

Καλο θα του εκανε να γραφτει αλλα παρολαυτα ειναι σε ηλικια που μπορει οταν εχει χρονο ο πατερας του να τον παιρνει να κανουν πραγματα οι δυο τους μονο χωρις εσενα η την Ολγα. Θα δεις οτι αυτο θα βοηθησει πολυ στην ψυχολογια του παιδιου.

Επειδη και εμεις εχουμε θεμα γιατι λογω δουλειας του λειπει πολυ ο μπαμπας οταν ειναι σπιτι αποσυρομαι διακριτικα γιατι βλεπω οτι θελει αποκλειστικοτητα μαζι του. Ακομα και το σουπερμαρκετ που θα πανε οι δυο τους το γουσταρει απολαμβανει να ειναι μαζι του μονο χωρις κανεναν αλλον γιατι του λειπει.

Σπρωξε τον αντρα σου κανε μια συζητηση σοβαρη μαζι του για το οτι πρεπει να βοηθησει ψυχολογικα το παιδι να μενουν οι δυο τους πιο συχνα για να μην νιωθει το παιδι απορριψη. Να κανουν πραγματα μαζι ακομα και αν φαινονται ασημαντα ειναι ουσιαστικο να ειναι οι δυο τους αποκλειστικα καποια ωρα.

Διαφημίσεις

Να κανουν πραγματα μαζι ακομα και αν φαινονται ασημαντα ειναι ουσιαστικο να ειναι οι δυο τους αποκλειστικα καποια ωρα.

Αυτό...

Τον έχει ως πρότυπο, πρέπει να δουλέψει ο Γ. μαζί του αποκλειστικά. Έπεσε με τα μούτρα στην Όλγα... Δε λέω... σε τρελαίνει η Ο. με τα νάζια της και την ηρεμία που βγάζει αλλά και ο Παναγιώτης είναι παιδί μας, του λέω!!! Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να διώξει τις ανασφάλειες του.

Από αύριο που θα έχει τελειώσει με κηδείες κλπ. θα το κουβεντιάσουμε.

Αυτό...

Τον έχει ως πρότυπο, πρέπει να δουλέψει ο Γ. μαζί του αποκλειστικά. Έπεσε με τα μούτρα στην Όλγα... Δε λέω... σε τρελαίνει η Ο. με τα νάζια της και την ηρεμία που βγάζει αλλά και ο Παναγιώτης είναι παιδί μας, του λέω!!! Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να διώξει τις ανασφάλειες του.

Από αύριο που θα έχει τελειώσει με κηδείες κλπ. θα το κουβεντιάσουμε.

Ναι Νίτσα,

Συναισθάνομαι/καταλαβαίνω το πώς μπορεί να ένιωσες εχθές αλλά φυσικό είναι κι επόμενο, εάν ο μεγάλος βλέπει συνέχεια την πόρτα του δωματίου, στην προσπάθειά του να τραβήξει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσοχή του μπαμπά, να αντιδρά άσχημα.

Μήπως να το κάνατε "ανάποδα" ας πούμε ? Ο μπαμπάς με τον μεγάλο κι εσύ σε άλλο δωμάτιο με την μικρή ? έστω και μισή ωρίτσα καθημερινά θα του κάνει καλό. Όσο γι' αυτό που λες με τον παιδότοπο, άσ' τον να βουτήξει στα βαθειά. Δεν κατάλαβα: να του το θέσεις defacto ότι πχ Τετάρτη απόγευμα τον πάιρνεις μόνος σου και τον πας εκεί. Δεν έχει μα-μου-σου-του κλπ κλπ. Μια χαρά θα μπορέσει ενήλικας άνθρωπος να μανατζάρει μόνο ένα παιδί και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας ! Μην τρελλαθώ τελείως τώρα !

Ή ας πάρουν το αυτ/το κι ας πάνε μια βόλτα στο σούπερ-μάρκετ, στην πλατεία, κάπου τέλος πάντων... δυο τους...

Φιλικά στο γράφω: μην του χαϊδεύεις άλλο τα αυτιά (του αντρούλη σου εννοώ) / κάτι μου λέει ότι τον έχετε κακομάθει... :cool:

Ξέρεις τι γίνεται?! ΦΤΑΙΩ... και θα σου πω γιατί

Δεν τον έχω κακομάθει ακριβώς... Απλά λόγω του υπερβολικού μου άγχους

ήθελα πάντοτε να έχω τον έλεγχο σε όλα και κυρίως στα παιδιά! Δεν του

άφηνα και πολλά περιθώρια. Ειδικά την προηγούμενη χρονιά είχα

αφοσιωθεί στον Π. Να με τις δραστηριότητες να με το παιχνίδι να με τις βόλτες.

Όλα εγώ... Όταν έλειπα δεν κάνανε τίποτα ή στις περιπτώσεις που δεν είχα χρόνο ούτε βόλτα δεν μπορούσε να τον πάρει.

Όταν όμως σφίξανε τα πράγματα κι εγώ άρχισα να εξαντλούμαι

χρειαζόμουν υποστήριξη! Τέρμα όμως,,, αυτό θ' αλλάξει!

Δε γίνεται..

Διαφημίσεις

Α ! Ξέχασα να σου πω... είσαι τελειομανής/αγχώδης και "συγκεντρωτική" δλδ στάνταρ έχεις κάπου/κάπως την Παρθένο, ε ???? (ΆΣΧΕΤΟ!)

Νομίζω -χωρίς να είμαι σίγουρη- ότι είναι ο ωροσκόπος μου...

Καλημέρα!

Πρώτα από όλα Χρόνια πολλά στη νυφούλα μου!

ευχαριστούμε Νιτσάκι μου. να είστε καλά κ μη μασάς! θα την βρείτε την άκρη!

το μεγαλύτερο δίκιο του κόσμου το έχει ο Π! από όλους σας!

τα κλάμματα από τις τύψεις που με κάνανε κι αισθάνθηκα...

Καθώς επιστρέφαμε μάθαμε και τα δυσάρεστα... Πέθανε ο παππούς του Γ. και σήμερα τον κηδεύουν...

να ζήσετε να τον θυμάστε...

Να με πάρεις ότι ώρα θες... εσύ δεν ενοχλείς !!! ;)

με πήραν παραμάζωμα για αυριανούς πλειστηριασμούς κ κοντέυω να λαλήσω...

το απόγευμα θα πάρω μετά τις 6.30, προβλέπω να φτανω αργάμιση σπίτι σήμερα...:(

Κι εγώ όπως πάντα στη μέση!!!!!!!!!

θέλεις κ λογικό είναι να τους έχεις; όλους στην εντέλεια. εσύ τους έδειξες ότι τα καταφέρνεις όλα...τώρα χαλάρωσε κ δώσε σήμα να αναλάβει ο καθένας τη δουλειά του!

μια χαρά θα πάνε όλα!

Συνήθως χωρίς εμένα ούτε παιδότοπο δεν τους πηγαίνει επειδή φοβάται ότι δεν θα τα βγάλει πέρα!

ας μην το ανοίξω... νομίζεις ότι όλοι οι πατεράδες πάνε τα παιδιά στον παιδότοπο ή στο πάρκο κλπ; όσι, όσι, όσι!

ο δικός μου κάνει χίλια άλλα πράγματα αλλά μην τους πεις πάρε την Σύσα κ πηγαίνετε μια βόλτα. το έχει κάνει 2 φορες όλο κ όλο!;)

καταφεύγεις στην εύκολη λύση, να εστιάσεις στον Γ!

το λέω γιατί διαβάζοντάς σε ανακαλύπτω τον εαυτό μου.

νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

συγκεντρώσου στη δική σου στάση.

Σπρωξε τον αντρα σου κανε μια συζητηση σοβαρη μαζι του για το οτι πρεπει να βοηθησει ψυχολογικα το παιδι να μενουν οι δυο τους πιο συχνα για να μην νιωθει το παιδι απορριψη. Να κανουν πραγματα μαζι ακομα και αν φαινονται ασημαντα ειναι ουσιαστικο να ειναι οι δυο τους αποκλειστικα καποια ωρα.

αυτό!

φυσικό είναι κι επόμενο, εάν ο μεγάλος βλέπει συνέχεια την πόρτα του δωματίου, στην προσπάθειά του να τραβήξει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσοχή του μπαμπά, να αντιδρά άσχημα.

Μήπως να το κάνατε "ανάποδα" ας πούμε ? Ο μπαμπάς με τον μεγάλο κι εσύ σε άλλο δωμάτιο με την μικρή ? έστω και μισή ωρίτσα καθημερινά θα του κάνει καλό. Όσο γι' αυτό που λες με τον παιδότοπο, άσ' τον να βουτήξει στα βαθειά. Δεν κατάλαβα: να του το θέσεις defacto ότι πχ Τετάρτη απόγευμα τον πάιρνεις μόνος σου και τον πας εκεί. Δεν έχει μα-μου-σου-του κλπ κλπ. Μια χαρά θα μπορέσει ενήλικας άνθρωπος να μανατζάρει μόνο ένα παιδί και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας ! Μην τρελλαθώ τελείως τώρα !

Ή ας πάρουν το αυτ/το κι ας πάνε μια βόλτα στο σούπερ-μάρκετ, στην πλατεία, κάπου τέλος πάντων... δυο τους...

Φιλικά στο γράφω: μην του χαϊδεύεις άλλο τα αυτιά (του αντρούλη σου εννοώ) / κάτι μου λέει ότι τον έχετε κακομάθει... :cool:

έτσι, πως τα λες!

θα μιλήσω κ εγώ με τον δικό μου. ;) μου βάλατε ιδέες...:rolleyes:

Φαγαμε κεϊκ με αυγο..δεν επαθε τιποτα και τωρα πρεπει να τρωει ενα κομματι καθημερινα με συνεχώς αυξανομενη ποσότητα αυγου..ο μπαμπάς πηρε συγχαρητηρια για το νοστιμο κέικ που εφτιαξε απο την αλλεργιολογο, η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

Φαγαμε κεϊκ με αυγο..δεν επαθε τιποτα και τωρα πρεπει να τρωει ενα κομματι καθημερινα με συνεχώς αυξανομενη ποσότητα αυγου..ο μπαμπάς πηρε συγχαρητηρια για το νοστιμο κέικ που εφτιαξε απο την αλλεργιολογο, η οποια του ειπε ότι θα του εκανε προταση γαμου αν δεν ηταν παντρεμενη..μη χεσω....

Δλδ να υποθέσω ότι δεν πειράζει που είναι εκείνος παντρεμένος με παιδί ε????? :rolleyes: απορώ βρε καλτ, πώς δεν την τσουρομάδησες.... :cool:

Το ευχάριστο είναι πως το παιδί πήγε καλά... μπράβο !!!

Δλδ να υποθέσω τι δεν πειράζει που είναι εκείνος παντρεμένος με παιδί ε????? :rolleyes:απορώ βρε καλτ, πώς δεν την τσουρομάδησες.... :cool:

το ευχάριστο είναι πως το παιδί πήγε καλά... μπράβο !!!

εμ γιαυτο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...